Hovedsiden

Liten annonse
  Sønnen til Zlatan signerte proffkontrakt med Milan

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. juli 2024 KL:12.32)
  maximillian ibrahimovic (17), sønn av fotballegenden zlatan ibrahimovic, har signert sin første proffkontrakt med milan. det bekreftes av klubbens 2.-lag, milan futuro, på instagram. maximillian har tidligere spilt ungdomsfotball for milan, men nå skal han spille for 2.-laget. det holder til på tredje nivå i italia, serie c. pappa zlatan er ansatt i en rådgiverrolle for milan. la gazzetta dello sport har tidligere meldt at 42-åringen kommer til å ha en viktig rolle i milans signeringer denne sommeren. den svenske fotballegenden spilte 193 kamper for milan over to perioder og scoret totalt 93 mål for klubben. sommeren 2023 la zlatan opp som fotballspiller. (ntb)

  Opsahl klar for Brann – erstatter Heltne Nilsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. juli 2024 KL:11.10)
  sakarias opsahl gir seg i tromsø til fordel for brann. midtbanespilleren fyller tomrommet etter sivert heltne nilsen, som forlot bergensklubben forrige uke. brann bekrefter overgangen i sine mediekanaler. opsahl har inngått en avtale som varer ut 2028-sesongen. – det føles helt fantastisk. det er en nydelig by, en stor klubb og et fantastisk stadion, sier nysigneringen. opsahl erstatter heltne nilsen, som ble solgt fra brann til aberdeen sist uke. – sakarias er en spennende spiller med gode ferdigheter. han kan spille både i den dype rollen på midtbanen og som indreløper. vi håper han vil videreutvikle seg sammen med oss her i brann, og ser fram til å følge hans videre utvikling, sier branns sportslig leder per-ove ludvigsen.  Spania-stjerne vil lokke Rodri til Madrid: – Sier det hver dag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. juli 2024 KL:21.55)
  real madrid-veteranen dani carvajal jobber knallhardt for å prøve å overtale rodri om å bytte ut manchester med den spanske hovedstaden. det røpte høyrebacken i intervju med el partidazo de cope da han fikk spørsmål om han ønsker at real madrid skal signere midtbaneankeret. – ja, uten tvil. jeg sier det til ham hver dag. forlat manchester, det er ingen sol. kom til madrid. vi trenger deg, og du er her fra madrid, svarte carvajal, gjengitt av marca. 32-åringen har imidlertid ikke klart å overtale manchester city-juvelen helt enda. – ja, vel, jeg har en kontrakt, og det er ingen klausuler her … men det tar tid. det ville være den perfekte signeringen, uten tvil. å være spansk, i madrid … jeg tror det ville passe perfekt, sa carvajal. rodri gjorde sommeren 2019 overgang fra atlético madrid til city. (ntb)

  aston villa med dobbel-signering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. juli 2024 KL:11.53)
  aston villa bekrefter på sine nettsider mandag at de signert enzo barrenechea (23) og samuel iling-junior (20) fra juventus. barrenechea kommer fra argentina, og var på lån til den italienske klubben frosinone calci i 23/24-sesongen som rykket ned fra serie a. engelskmannen iling-junior har vært i torino-klubben siden 2021 og ble en del av førstelaget i desember 2022. signeringene skjer dagen etter at brasilianske douglas luiz (26) gikk motsatt vei, og signerte en kontrakt ut sommeren 2029 for torino-klubben.

  Går fra Aston Villa til Juventus

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 30. juni 2024 KL:16.18)
  brasilianske douglas luiz (26) er ferdig i aston villa etter over 200 kamper for premier league-klubben. neste stopp er italienske juventus. juventus opplyser om signeringen i sine mediekanaler søndag. kontrakten strekker seg til sommeren 2029. (ntb)

  Fotballjournalister: Strand Larsen nær overgang til Wolverhampton

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 27. juni 2024 KL:13.26)
  jørgen strand larsen er høyaktuell for en overgang til wolverhampton. spissen skal være nær enighet med premier league-klubben. det melder overgangsjournalistene fabrizio romano og matteo moretto. det skal også være italienske klubber inne i bildet, men wolverhampton synes å være i førersetet i kampen om signeringen av den norske tankspissen. haldenseren har lagt bak seg en vellykket sesong med celta vigo, der han scoret 13 mål på 37 kamper i la liga. 24-åringen, med fortid i sarpsborg, har vært fast inventar i ståle solbakkens landslagstropper og står med 3 mål på 14 landskamper for norge så langt i karrieren. (ntb)

  Edvald Boasson Hagen ikke tatt ut til Tour de France

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 24. juni 2024 KL:12.03)
  veteransyklisten edvald boasson hagen (37) er ikke med på tour de france-laget til decathlon ag2r. det ble klart da laget ble kunngjort mandag. ingen nordmenn har deltatt i tour de france flere ganger enn boasson hagen. 37-åringen har vært med 13 ganger. i løpet av karrieren har rudsbygden fullført imponerende 258 tour de france-etapper, og i fjor var han den mest rutinerte rytteren på start. han står med tre etappeseirer. boasson hagen har i tillegg en sterk seier i gent-wevelgem og fem enkelttriumfer i critérium du dauphiné å vise til på sykkelsetet. i fjor var åtte nordmenn med i tour de france. i år er det foreløpig de sju nordmennene i uno-x som er klare. alexander kristoff, odd christian eiking, søren wærenskjold, jonas abrahamsen, rasmus fossum tiller, johannes kulset og tobias halland johannessen stiller for uno-x sammen med den danske storsigneringen magnus cort. (ntb)

  Steve Cooper er ansatt som ny manager i Premier League-klubben Leicester

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 20. juni 2024 KL:11.07)
  steve cooper får jobben med å lede nyopprykkede leicester i den kommende premier league-sesongen. leicester bekrefter selv signeringen i sine mediekanaler. ansettelsen betyr at cooper er tilbake i fotballmanesjen etter at han i desember i fjor fikk sparken som manager i nottingham. 44-åringen erstatter enzo maresca, som nylig ble hentet til chelsea. italieneren ledet leicester tilbake til øverste nivå i engelsk fotball forrige sesong. ved siden av å lede nottingham med suksess har cooper tidligere vært manager i swansea samt flere aldersbestemte engelske landslag. han førte nottingham opp i premier league den første sesongen i sjefsstolen på city ground. forrige sesong ble det verre. klubben slet med å ta de nødvendige poengene, hvilket førte til at cooper til slutt måtte forlate jobben. (ntb)

  Norsk 19-åring klar for Aston Villa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 18. juni 2024 KL:17.07)
  den norske 19-åringen ethan amundsen-day har skrevet under for premier league-klubben aston villa. forsvarsspilleren hentes fra fc københavn. birmingham-klubben bekrefter signeringen i sine mediekanaler tirsdag. – vi er veldig fornøyde med signeringen. han er en spiller med flott mentalitet og er teknisk svært begavet, sier klubbens akademisjef mark harrison i en uttalelse. amundsen-day ble født i leeds, og 19-åringen startet proffkarrieren i fredrikstad. forsvarsspilleren er tiltenkt en plass på u21-laget. sist sesong ble aston villa nummer fire i premier league. dermed skal klubben fra birmingham spille champions league-fotball til høsten. (ntb)


  finsk signering til vålerenga

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 11. juni 2024 KL:14.03)
  Den finske løperen Teemu Lepaus er klar for Vålerenga ishockey. Dette bekrefter klubben på sine hjemmesider. 31-åringen fra Tammerfors i Finland har tidligere spilt fem sesonger i den finske eliteserien, Liiga. Her står han med 50 mål og 70 assist, totalt 120 poeng, på 237 kamper. De to siste sesongene har han spilt i tysk eliteserie (DEL) og Allsvenskan i Sverige. Nå er han klar for Vålerenga, og flytter til Oslo sent i juli for å slutte seg til resten av troppen.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »