Hovedsiden

Liten annonse
  Vålerenga forsterker med offensiv spiller fra Djurgården

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 29. februar 2024 KL:09.41)
  den svenske 22-åringen tilde lindwall har signert en toårskontrakt med vålerengas kvinnelag i fotball. oslo-klubben bekrefter signeringen i sine kanaler. – det føles veldig bra. jeg har fått et supert inntrykk av klubben og ønsket å ta det neste steget i min karriere. derfor ville jeg komme til vålerenga, sier lindwall i en uttalelse. spilleren som kan bekle flere offensive posisjoner, kommer fra djurgården. der har hun spilt siden hun var seks år. kontrakten hennes var utløpt, hvilket betyr at hun går gratis til vålerenga. sist sesong endte hun med seks mål og en målgivende i den svenske ligaen. totalt har det blitt 128 offisielle kamper for djurgården. lindwall har også flere kamper med det svenske flagget på brystet. – tilde besitter offensive kvaliteter som passer godt inn i vår måte å spille på. hun har en fin profil i forhold til alder, erfaring fra damallsvenskan og yngre landslag. kombinasjonen av dette gjør tilde til en riktig spiller for vålerenga. vi har stor tro på at hun kan fortsette utviklingen sin hos oss, sier sportssjef steinar pedersen. (ntb)

  RBK fikk bank av Vålerenga – tapt tre av seks treningskamper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:18.10)
  rosenborg har også i år en tøff sesongoppkjøring. onsdag ble det 1-4-nederlag for vålerenga etter en fæl første omgang. samtlige mål i treningskampen i spanske marbella kom i de første 45 minuttene, og vif scoret tre av dem det siste kvarteret før pause. rosenborg har kun vunnet ett av seks oppgjør i oppladningen til åpningen i eliteserien 1. april. laget har tapt halvparten av dem og sluppet inn ni mål. allerede i åpningsminuttene tok vålerenga ledelsen ved daniel håkans, mens petter strand la på 2-0 med hodet. rbk-reduseringen kom da markus henriksen avsluttet ved bakerste stolpe, men like etter glapp det igjen defensivt. nysigneringen mees rijks trillet inn 3-1 etter at keeper rasmus sandberg forærte vålerenga ballen, og rett før hvilen gjorde strand sitt andre mål for dagen. dommeren mente at ballen var over streken i en kaotisk situasjon. vålerenga rykket i fjor ned til 1. divisjon. onsdag stilte blåtrøyene med to prøvespillere fra start. (ntb)


  Pellegrino klar for MLS-klubb: – Pakken rundt fotballen veide tyngre

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:18.53)
  eliteserien mister en av sine største profiler. ligaens toppscorer de siste to sesongene forlater bodø/glimt til fordel for mls-klubben san josé earthquakes. san jose earthquakes bekrefter signeringen på sine nettsider fredag kveld. han har skrevet under på en kontrakt som strekker seg ut 2025-sesongen. – vi er svært glad for å hente en så god målscorer som amahl, sier klubbsjef chris leitch. amahl pellegrino har vært en nøkkelspiller for bodø/glimt de siste årene. to ligagull og to toppscorertitler er fasit etter tre sesonger på aspmyra for 33-åringen. – det er en overgang som har mer enn kun fotball i seg. det er et fint eventyr for familien, og jeg tror det kan bli et veldig kult sted å leve. det er pakken rundt fotballen som veide tyngre denne gangen, sier pellegrino til glimts nettsider. (ntb)


  Rosenborg signerte LSK-spiss

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 6. februar 2024 KL:14.21)
  rebecka wanvik holum har signert en toårskontrakt med rosenborg. det melder klubben på sine hjemmesider. holum har de siste to sesongene spilt for lsk kvinner. hun har tidligere spilt flere år i røa, og et år i avaldsnes. nå tar trønderjenta veien hjemover. mandag reiste 27-åringen med rbk til la manga på treningsleir. sportslig leder i klubben, mads pettersen, er begeistret for signeringen. – vi er glade for at hennes trønderske hjerte banker for rosenborg, og at vi kan nyte godt av rebeccas ferdigheter i 2024, sier han. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »