Hovedsiden

Liten annonse


  Sverige markerte sammen med det spanske landslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:20.34)
  sammen med spania markert sverige sin motstand mot bråket i det spanske fotballforbundet før lagenes kamp i nasjonsligaen fredag kveld. før kampen poserte de to lagene med et stort banner med teksten «vår kamp er en global kamp». de siste ukene har det vært mye bråk i det spanske forbundet etter at fotballpresidenten kysset en av spillerne på munnen, mot hennes vilje, etter vm-triumfen i sommer. flere av landslagsspillerne har nektet å spille og presidenten har etter hvert gått av. helt opp til denne uken var det usikkert om spania i det hele tatt kunne stille lag i nasjonsligakampene mot sverige og sveits. en avtale mellom regjeringen og fotballforbundet gjorde at de fleste av de uttatte spillerne møtte opp til kamp under den nye treneren montse tome.

  forbundstopp åpner for endringer når bjervig slutter: – vi har helt sikkert et forbedringspotensial

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:12.26)
  Norges Skiforbund må starte jakten på Espen Bjervigs erstatter som langrennssjef. Rollen kan bli løst annerledes i framtiden. Det forteller langrennskomiteens leder Torbjørn Skogstad i et intervju med NTB om Bjervigs kommende avgang og veien videre. – Nå må vi sette oss ned og se litt på kravspesifikasjonene. Hva slags person er det vi skal ha? Hva skal rollen være, og skal det gjøres noen endringer i oppgavene en ny langrennssjef skal løse? Bjervig-nyheten sprakk i VG torsdag kveld. Han gikk selv ut med saken og oppga manglende sult som forklaring. Flere langrennseksperter mener han har hatt for mange oppgaver siden han inntok sjefsrollen i 2018. – Espen har definitivt hatt regien på den organiseringen vi har hatt til nå. Vi ansetter og eventuelt avslutter forholdet til en langrennssjef, og så er det langrennssjefen som organiserer sitt lag, påpeker Skogstad.
  Porsche Taycan satte høyderekord

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 13. september 2023 KL:19.33)
  det er noe som heter å sikte mot himmelen. det gjør porsche med sin taycan ‒ helt på ordentlig. det er noe med taycan og rekorder. for dette er noe elbilen liker særdeles godt, og har på kort tid hanket i masse slike. den første, og sikkert til irritasjon for en nordmann, kom i 2019. […] innlegget porsche taycan satte høyderekord dukket først opp på bil24.no.


  Keepertrener Knudsen fortsetter på landslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. september 2023 KL:10.52)
  kvinnelandslagets keepertrener jon knudsen (48) blir værende i teamet til leif gunnar smerud. landslagssjefen tar ut sin første tropp til uka. – jeg fortsetter i min stilling. de vil ha meg med videre, forteller knudsen til ntb. leif gunnar smerud ble sist uke presentert som etterfølgeren til hege riise og skal lede det norske laget ut året. det er foreløpig ikke klart om assistentene monica knudsen og ingvild stensland blir med videre. – støtteapparatet er forhåpentligvis klart i løpet av uken, opplyser nffs kommunikasjonsdirektør gro tvedt anderssen til ntb. – vi vet ikke eventuelt hva en ny trener vil ønske eller trenge. det er helt sikkert at det ikke kommer til å bli store justeringer på et støtteapparat. det er tre uker til kamp, så det sier seg selv at vi kommer til å ta med oss de fleste, sa nffs generalsekretær karl-petter løken for en uke siden. landslagets neste utfordring blir mot østerrike 22. september på ullevaal. fire dager senere er portugal motstander på bortebane før fire kamper i nasjonsligaen gjenstår utover høsten. (ntb)

  Laber interesse for Jordan-kampen – under 10.000 solgte billetter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 6. september 2023 KL:13.57)
  det er solgt 9400 billetter til privatlandskampen mot jordan på ullevaal stadion torsdag. assistent brede hangeland ønsker seg flere på kamp. medieansvarlig morten morisbak skjønsberg opplyser om tilskuertallet til ntb. det er definitivt i det lavere sjiktet om man ser på tallene for de siste hjemmekampene som ikke har vært utsatt for koronarestriksjoner. det er foreløpig usikkert om erling braut haaland blir å se i kampen. det blir avgjort senere onsdag, opplyste assistenttrener brede hangeland. på oppfordring fra ntb hadde han følgende melding til dem som sitter på gjerdet: – hva annet skal du gjøre en torsdag kveld enn å komme og se på landslaget? jeg er selvfølgelig dundrende inhabil i de vurderingene der, men i en storby som oslo vil jeg oppfordre folk til å komme og støtte våre beste menn og se veldig, veldig gode fotballspillere. mandag var salget oppe i omkring 7500 billetter. kampen mot georgia vil trolig ha mer enn dobbelt så mange tilskuere. der er det foreløpig solgt 19.300 billetter. oppgjøret mot spania i oslo i november ble utsolgt i løpet av noen få minutter. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »