Hovedsiden

Liten annonse

  Medier: Spanias fotballpresident utestenges i to år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. juli 2024 KL:16.48)
  pedro rocha får ikke stille til valg for den neste perioden som president i spanias fotballforbund (rfef). han straffes for å ha sparket generalsekretæren. marca og as skriver tirsdag om avgjørelsen voldgiftsretten i spansk idrett (tad) har kommet fram til. rocha avskjediget generalsekretær andreu camps i september i fjor. det hadde han ikke myndighet til, ifølge dommen fra tad. den sittende fotballpresidenten straffes også for å ha avsluttet kontrakten med en juridisk rådgiver, samt for å ha en rolle i etterforskningen av saken mot den tidligere fotballpresidenten luis rubiales. i tillegg til å bli utestengt i to år, må rocha betale en bot på om lag 389.000 kroner. det er samtidig bestemt at resten av styret i fotballforbundet ikke kommer til å bli straffet. rocha kan anke avgjørelsen. (ntb)
  Steinkjer får verdenscup i paralangrenn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. juli 2024 KL:10.16)
  paralangrennsløperne skal lade opp til ski-vm neste sesong med verdenscup i steinkjer 1. og 2. mars. det opplyser norges skiforbund i en pressemelding onsdag. parautøverne skal for første gang delta i et ordinært ski-vm i trondheim neste år, og de siste konkurransene før mesterskapet avvikles også på trøndersk snø. – det blir utrolig kult å få flere internasjonale parakonkurranser i langrenn i norge i vm-sesongen. jeg er takknemlig for det steinkjer og norges skiforbund får til. norge går foran igjen og tar ansvar. det blir utrolig bra med en solid oppvarming til vm i trondheim med en verdenscuphelg i steinkjer, sier vilde nilsen, som vant verdenscupen sammenlagt sist sesong. i steinkjer skal det konkurreres i 10 kilometer fri teknikk og 5 kilometer klassisk for både stående, sittende og synshemmede utøvere. i vm skal paraløperne gå sprint i klassisk stil. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »