Hovedsiden

Liten annonse  Friidrettsforbundet støtter Kjøll

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:21.33)
  styret i norges friidrettsforbund besluttet på onsdagens styremøte å gi sin støtte til berit kjøll i valget av president i norges idrettsforbund, skriver ntb. kjøll er sittende president, men valgkomiteen har gått inn for zaineb al-samarai som ny president. al-samarai har fått støtte fra en rekke idrettskretser og særforbund. kjøll har tidligere fått støtte fra håndballforbundet og rytterforbundet.

  Problematisk

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:14.18)
  tyrkias president recep tayyip erdogan blir sittende i minst fem år til. - det er vanskelig å bedømme hvor reelle resultatene underveis er, sier norsk tyrkia-ekspert.

  Vikenidretten stiller seg bak innstillingen av Zaineb Al-Samarai

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:07.46)
  zaineb al-samarai får ytterligere støtte under en måned før presidentvalget i norges idrettsforbund. der er hun og sittende president berit kjøll kandidater. torsdag kom vikenidrettens ledermøte med råd om å støtte valgkomiteens innstillingen på zaineb al-samarai. viken har klart flest delegater (13) av idrettskretsene på tinget i bergen første helgen i juni. –jeg er ydmyk over rådene vi mottok fra ledermøtet, uttalte styreleder roar bogerud. – vi vil ta dette rådet med oss og diskutere hvordan vi skal forholde oss på et forberedende møte den 22. mai, hvor tingsakene skal gjennomgås. (ntb)

  Bisart Giro-drama: Hund forvillet seg inn i løypa - storfavoritt i bakken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. mai 2023 KL:14.12)
  giro d`italia-favoritten remco evenepoel måtte i asfalten onsdag. årsaken var tilsynelatende at en hund forvillet seg inn i feltet og skapte kaos. den dramatiske episoden skjedde med drøyt 150 kilometer igjen av etappen. tv-bildene viste at hund plutselig skjærte inn i feltet, hvilket førte til stor uro og at en av evenepoels lagkamerater gikk i bakken. like etter plukket også tv-kameraene opp evenepoel på bakken, på motsatt side av veien. belgieren, som er den fremste favoritten til å vinne giroen, ble sittende lenge på asfalten mens han ble undersøkt og fikk assistanse. etter hvert kom han seg opp og fortsatte etappen. evenepoel er nummer to i sammendraget etter fire etapper, 28 sekunder bak norske andreas leknessund. (ntb/nrk)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »