Hovedsiden

Liten annonse


  Saltvik Pedersen nummer to i Italia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. mars 2024 KL:14.38)
  jesper saltvik pedersen hadde bare én utøver foran seg i fredagens slalåmrenn for sittende paraalpinister i italienske sella nevea. pedersen var nummer fem etter første omgang, men med en god finale klatret han opp på pallen. japanske taiki morii vant, mens nederlandske jeroen kampschreur tok tredjeplassen. pedersen hadde 11/100 sekund opp til japaneren. magnus valø balchen endte på 8.-plass. fredagens slalåmrenn var sesongens siste i disiplinen. søndag er det storslalåm, før verdenscupåret avsluttes med super-g mandag. saltvik pedersen har allerede sikret seg utforkula denne sesongen (ntb)

  2.-plass for Jesper Saltvik Pedersen i storslalåm – knapt opp til seieren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. mars 2024 KL:15.10)
  jesper saltvik pedersen kjørte ned til 2.-plass i storslalåm i verdenscupen para-alpint torsdag. nordmannen rykket én plass opp fra tirsdagens storslalåmrenn i italia, og han ledet med 22 hundredeler ned til nederlenderen jeroen kampschreur etter 1. omgang. men i 2. omgang var kampschreur 55 hundredeler raskere og dermed ble det seier til han med 33 hundredeler ned til jesper saltvik pedersen i klassen for sittende. 3.-plassen til italias rene de silvestro. i klassen for stående ble 14.-plass til marcus grasto nilsson. arthur bauchet fra frankrike vant.

  Messi-fans får 50 prosent refusjon etter Hongkong-fiaskoen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. mars 2024 KL:07.10)
  fans som kjøpte billetter for å se lionel messi i hongkong får tilbakebetalt 50 prosent av billettprisen etter at argentineren mistet treningskampen. det er riktignok kun så lenge de ikke iverksetter rettslige skritt mot arrangøren. et utsolgt stadion betalte fra 880 hongkong-dollar (1200 norske kroner) for å se den åttedobbelte gullballvinneren i aksjon 4. februar. da ble det spilt en treningskampen mellom inter miami mot en utvalgt hongkong xi. reaksjonene var sterke da messi ble sittende på benken gjennom hele kampen på grunn av en skade. det ble ikke bedre da han tre dager senere spilte en halvtime da laget hans møtte japanske vissel kobe i tokyo. da kom anklagene om at messis «no show» i hongkong var rettet mot kina. arrangør tatler asia tilbød mandag 50 prosent refusjon for «de som kjøpte billetter gjennom offisielle kanaler til kampen». de som vil ha noen av pengene tilbake, må godta vilkår og betingelser som inkluderer at de ikke kan ta rettslige skritt mot arrangøren.

  derfor blir putin sittende

  Kilde: NRK - Urix | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:21.30)
  En oppslutning på nær 90 prosent av stemmene er utenkelig i et demokrati. Men et solid flertall har stemt på Putin i det som teknisk sett minner om et demokratisk valg. Spørsmålet er hvorfor.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »