Hovedsiden

Liten annonse
  Braathen reklamerte for klesmerke uten tillatelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (mandag 2. oktober 2023 KL:19.48)
  alpinist lucas braathen markedsførte nylig et samarbeid den svenske klesgiganten j. lindeberg. det hadde han ikke tillatelse av norges skiforbund til å gjøre. alpinistenes sportssjef claus ryste bekrefter situasjonen overfor tv 2. – jeg ønsker ikke å si noe detaljert om denne saken i media nå, men jeg kan bekrefte at lucas har gjennomført en kampanje med j. lindeberg som han ikke har hatt tillatelse til. vi kommer til å følge opp dette internt, sier han til kanalen. lucas braathens far sier til tv 2 at bildene forbundet reagerer på er en del av en kort digital kampanje som nå er over. – jeg registrerer at claus sier at dette ikke er et samarbeid lucas har fått tillatelse til. min kommentar til det er at før man skal snakke om å innhente og gi tillatelse, må man først være enige om hvem som har hvilke rettigheter, og hvem som har hvilke plikter, sier han til kanalen. alpinlandslaget har en offisiell klesavtale med helly hansen. (ntb)

  Liverpool hardt ut mot VAR-tabbe: – Uakseptabelt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 1. oktober 2023 KL:21.44)
  liverpool er ikke fornøyd med at var-missen som kostet dem et mål mot tottenham, omtales som en menneskelig feil. de vil ta ytterligere skritt. videodømmingen havnet i fokus da liverpool-spiller luis diaz ble fratatt et ledermål etter en drøy halvtime i oppgjøret borte mot tottenham lørdag kveld. tottenham vant til slutt 2-1. i etterkant opplyste dommerforeningen pgmol at avgjørelsen var feil og at målet burde blitt stående. tabben ble omtalt som en «betydelig menneskelig feil». liverpool kom med en uttalelse søndag der klubben kritiserer feilen. «vi aksepterer presset som dommerne jobber under, men det er meningen at var skal minske dette presset. det er derfor utilfredsstillende at det ikke ble tatt god nok tid til å sikre at rett avgjørelse ble tatt», heter det i meldingen. klubben mener samtidig at situasjonen må gjennomgås for å finne ut hva som skjedde og hindre at det skjer igjen. «at tabben allerede er kategorisert som en «betydelig menneskelig feil», er uakseptabelt. alt skal gjennomgås for å finne ut hva som skjedde. dette er svært viktig for framtiden med var siden det berører alle klubber. all læring skal brukes til å sikre at slike feil aldri skjer igjen», heter det videre. samtidig skriver liverpool at klubben vil ta ytterligere skritt. «i mellomtiden vil vi undersøke mulighetene vi har ettersom situasjonen krever det». (ntb)


  Positive meldinger etter dramatisk fotballkamp i Nederland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 1. oktober 2023 KL:09.19)
  fotballkeeperen etiënne vaessen skal etter forholdene ha det bra etter den uhyggelige situasjonen under kampen mellom waalwijk og ajax lørdag. – heldigvis svarte etienne da vi snakket til ham, sa waalwijk-direktør frank van mosselveld ved midnattstider lørdag, ifølge avisen de telegraaf. oppgjøret mellom waalwijk og ajax ble aldri ferdigspilt. i sluttminuttene lå hjemmelagets målvakt bevisstløs på bakken etter en duell der han skal ha blitt truffet i hodet av foten til en motspiller. vaessen kolliderte med ajax-spissen brian brobbey i det 83. minutt. det ble umiddelbart ropt på medisinsk hjelp. ifølge den nederlandske avisen de telegraaf ble det satt i gang gjenoppliving, og noen minutter senere ble vaessen båret av banen og fraktet til sykehus. ifølge van mosselveld tyder lite på at vaessen skal ha fått hjertestopp. han roser helsepersonellet for deres innsats. flere av spillerne brast ut i gråt ute på banen. (ntb)

  Fotballkamp i Nederland stoppet – keeper fikk akutt behandling

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 30. september 2023 KL:23.28)
  lørdagens oppgjør mellom rkc waalwijk og ajax ble ikke ferdigspilt. i sluttminuttene lå hjemmelagets målvakt bevisstløs på bakken etter en duell. situasjonen skjedde da etiënne vaessen kolliderte med ajax-spissen brian brobbey i det 83. minutt. det ble umiddelbart ropt på medisinsk hjelp. ifølge den nederlandske avisen de telegraaf ble det satt i gang gjenoppliving, og noen minutter senere ble vaessen båret av banen. tilstanden til 28-åringen er ikke kjent. ajax ledet bortekampen 3-2 da hendelsen oppsto. tv-bildene viste flere spillere som var fortvilet og tok til tårene. (ntb)

  Dommerforeningen innrømmer stor VAR-feil: Liverpool snytt for scoring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 30. september 2023 KL:20.32)
  like før tottenham scoret kampens første (tellende) mål, sendte liverpools luis díaz ballen i mål. målet ble annullert for offside, men det skulle det ifølge dommerforeningen aldri blitt. det skriver de i en uttalelse lørdag kveld, ifølge bbc. de skriver at en betydelig menneskelig feil oppsto da var ikke grep inn for å se nærmere på situasjonen, og at det skulle ha blitt dømt mål for liverpool. på tv-sendingen ble aldri de «velkjente» var-strekene tegnet opp og liverpool-manager jürgen klopp var i intervju med sky sports etter kampen klar på at tv-bildene viste at díaz ikke var i offsideposisjon - i en kamp som tottenham til slutt vant 2-1. for liverpool fikk kampen en marerittstart da curtis jones ble sendt i dusjen etter 25 minutter. midtbanespilleren fikk først gult kort av dommer simon hooper, men det ble omgjort til rødt kort etter at var grep inn. son heung-min sendte tottenham i ledelsen ti minutter senere, men på overtid i første omgang utlignet cody gakpo for gjestene. i samme situasjon fikk han seg en smell og ut til andre omgang kom diogo jota inn for liverpool. halvveis i den andre omgangen ble vondt til verre for liverpool da jota fikk to gule kort på under to minutter. selv om liverpool måtte spille over 20 minutter og de seks tilleggsminuttene med ni mann, så det ut til å bli 1-1. men så, fem og et halvt minutt på overtid kom den avgjørende scoringen da jöel matip satte et innlegg inn i eget nett. dermed ble det sesongens første ligatap for liverpool, mens tottenham nå er ett poeng bak ligaleder manchester city og ett poeng foran liverpool.

  Manchester United snublet igjen – tapt fire av sju ligakamper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 30. september 2023 KL:18.00)
  manchester united får det ikke til å stemme i premier league. lørdag tapte laget 0-1 hjemme mot crystal palace. det var det andre strake hjemmetapet på old trafford. inntil nylig hadde united gått over ett år uten nederlag i egen storstue. offensivt lugget det veldig for erik ten hags menn. på overtid kom innbytter alejandro garnacho til en kjempesjanse, men skuddet gikk via en palace-spiller og til corner. gjestene fra london kom foran etter et småvilt volleytreff fra joachim andersen. et frispark havnet hos dansken i det 25. minutt, og på halvspretten sendte han ballen i krysset. det ble mye forsvarsjobb for gjestene resten av kampen, men det er en oppgave roy hodgsons menn mestrer godt. gjestene sto godt opp for kjøret fra manchester united. hos hjemmelaget spredte frustrasjonen seg utover i 2.-omgangen. united-spillerne ropte på straffe etter en snau time da en ball traff joel ward i hånden. var grep ikke inn og vurderte situasjonen slik at palace-backen hadde armen i en naturlig posisjon. på 0-0 var rasmus højlund svært nære sitt første premier league-mål. han løftet ballen over palaces burvokter, men bare for å se forsøket bli klarert på strek. manchester united har tapt fire av sju seriekamper i høst. i midtuken ble det 3-0-seier over nettopp crystal palace i ligacupen. (ntb)

  Hovland ydmyker amerikanerne i Ryder Cup

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 30. september 2023 KL:09.23)
  viktor hovland fortsatte fantomspillet i ryder cup lørdag og bidro til at europa fikk en drømmestart også på dag to av turneringen i roma. som på åpningsdagen fredag valgte europa-kaptein luke donald å sende hovland ut i foursome-spill med det svenske stjerneskuddet ludvig åberg. de to skandinavene fant tonen og spilte knakende godt på første dag, og lørdag fortsatte duoen om mulig enda bedre. amerikanerne brooks koepka og scottie scheffler ble regelrett ydmyket i innledningen på runden. hovland og åberg vant de fire første hullene og fulgte opp med å gå fem hull opp etter seks spilte. et comeback i den kampen virker helt usannsynlig. – det er bare å trekke for gardinen og gå og legge seg igjen. dette er beintøft, sa viaplay-ekspert espen kofstad om situasjonen til amerikanerne. amerikanerne har kun et halvpoeng på tavla etter innledningen. dermed kan lørdagen i roma enda i et nytt amerikansk mareritt. (ntb)

  Hovland-festen fortsetter i Ryder Cup

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 30. september 2023 KL:09.23)
  viktor hovland fortsatte fantomspillet i ryder cup lørdag og bidro til at europa fikk en drømmestart også på dag to av turneringen i roma. som på åpningsdagen fredag valgte europa-kaptein luke donald å sende hovland ut i foursome-spill med det svenske stjerneskuddet ludvig åberg. de to skandinavene fant tonen og spilte knakende godt på første dag, og lørdag fortsatte duoen om mulig enda bedre. amerikanerne brooks koepka og scottie scheffler ble regelrett ydmyket i innledningen på runden. hovland og åberg vant de fire første hullene og fulgte opp med å gå fem hull opp etter seks spilte. et comeback i den kampen virker helt usannsynlig. – det er bare å trekke for gardinen og gå og legge seg igjen. dette er beintøft, sa viaplay-ekspert espen kofstad om situasjonen til amerikanerne. amerikanerne har kun et halvpoeng på tavla etter innledningen. dermed kan lørdagen i roma enda i et nytt amerikansk mareritt. (ntb)


  NFF legger press på regjeringen etter gummigranulat-forbud – advarer kommunene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 29. september 2023 KL:13.36)
  fotballpresident lise klaveness vil med regjeringens hjelp ha på plass en kampplan etter gummigranulat-forbudet. kommunene advares mot å forhaste seg med forbud. eu-kommisjonen vedtok denne uken de nye reglene som forbyr bruk av mikroplast i blant annet fotballbaner av kunstgress. vedtaket kom etter at forbudet har vært på høring siden i vår. verken eu-parlamentet eller eus ministerråd kom med innvendinger. de nye retningslinjene vil tre i kraft om tre uker, men det legges opp til en overgangsperiode på åtte år for det som omhandler utfasing av gummigranulat. det betyr at det ikke vil være mulig å kjøpe eller omsette gummigranulat etter 15. oktober 2031. – vi støtter forbudet, men vil ikke klare det uten en nasjonal kampplan. dette vil kreve en enorm omstilling i hele norsk fotball, og eu har varslet at regningen blir stor. nff har vært tydelig på at denne regningen ikke kan sendes over til våre klubber, sier fotballpresident lise klaveness i en uttalelse. nff peker på at samtaler med regjeringen om den etterlyste kampplanen allerede er igangsatt. – vi opplever dialogen vi hittil har hatt med norske myndigheter som lovende. vi har to store problemer. det ene er at vi må kvitte oss med gummigranulat. det andre er at vi ikke har alle alternativ på plass. vi må samarbeide, og nå har vi begynt å utvikle en felles kampplan, sier klaveness. jobben på kort sikt er, ifølge nff, å kartlegge kunstgress-situasjonen på landsbasis. til dette arbeidet har regjeringen varslet at det vil komme fem millioner kroner over statsbudsjettet. på lang sikt er utfordringen at det må komme på markedet gode nok alternativer til gummigranulat som fyllmasse i kunstgressbaner. det finnes ulike alternativer allerede nå, men resultatene av utprøvingen av disse har vært varierende. derfor advarer nå norges fotballforbund norske kommuner mot å vedta forbud mot gummigranulat før overgangsperioden på åtte år er over. – en overgangsperiode på åtte år representerer, tror vi, at også eu anerkjenner at alternativene på markedet ennå ikke er fullgode, sier generalsekretær i nff, karl-petter løken. – nå har vi fått åtte år på å fase ut gummigranulat. da er det viktig at norske klubber får den nødvendige tiden det tar før markedet responderer med gode nok alternativer og at kommuner ikke innfører restriksjoner mot gummigranulat før testingen er skikkelig i gang, fortsetter han. fotballtoppen mener det må tilrettelegges for at det på kort sikt kan «bygges og rehabiliteres» baner med gummigranulat for å opprettholde aktiviteten. (ntb)

  Landslagssamlinger i ishockey reddet – spleiselag innbrakte millionbeløp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 29. september 2023 KL:12.41)
  pengehjelp fra både sponsorer og oilers-toppen tore christiansen bidrar til at deler av landslagsaktiviteten til norges ishockeyforbund fram til nyttår berges. det opplyser hockeypresident tage pettersen til ntb. tidligere i høst ble det kjent at forbundet måtte sette all landslagsaktivitet, med unntak av på u20-laget for menn, på pause ut året. årsaken er store økonomiske vanskeligheter som følge av utfordringer med å innhente kommersielle midler. nå ser plutselig situasjonen atskillig lysere ut. – siden vi måtte gi den kjedelige beskjeden om at vi skulle pause alt, har vi hatt en ambisjon om å få med støttespillere for å kunne gjennomføre i hvert fall én samling for samtlige landslag i løpet av de internasjonale vinduene i november og desember, sier hockeypresident tage pettersen til ntb. han bekrefter videre at en løsning for dette var klar torsdag. tv 2 har også omtalt saken.
  Skandalekamp fullført med ny Ajax-baklengs – kaoset i storklubben fortsetter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:15.44)
  fotballstorheten ajax røk 0-4 for feyenoord i den avbrutte kampen i den nederlandske æresdivisjonen onsdag. samtidig røk en ny leder ut dørene i amsterdam. det råder kaos i ajax-leiren. nylig fikk teknisk direktør sven mislintat sparken, og onsdag ble det opplyst at også styreleder pier eringa forlater sin post. samtidig ble søndagens storkamp mot feyenoord, som måtte avbrytes som følge av tribunebråk, fullført. kampen ble gjenopptatt på stillingen 3-0 til feyenoord. i løpet av de 36 minuttene som gjensto å spille røk ajax på ytterligere et baklengsmål, slik at stillingen til slutt ble 0-4. storklubben fra amsterdam er i krise. – spesielt når det ikke går bra, er det viktig å være der som rådgiver. men jeg er ikke døv for kritikken og ikke blind for situasjonen ajax er i nå, sier avtroppende styreleder pier eringa i en uttalelse. ajax har startet sesongen med kun én seier, to uavgjorte kamper og to tap. (ntb)

  Landslagsløper i kombinert med langt skadeavbrekk – hele sesongen ryker

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:14.04)
  landslagsløper einar lurås oftebro mister etter alle solemerker hele den kommende kombinertsesongen som følge av en alvorlig kneskade. det er norges skiforbund som opplyser om skadesituasjonen til lurås oftebro. en meniskskade han pådro seg under sommer grand prix-konkurransen i oberwiesenthal kommer til å plassere kombinertutøveren på sidelinjen i lang tid. – jeg pådro meg en kompleks ruptur i menisken under sgp i oberwiesenthal i slutten av august. det skjedde i utkjøringen på sletta i pcr-hoppet på fredagen. operasjonen var vellykket. menisken ble sydd sammen og en liten del ble også fjernet, sier lurås oftebro i en uttalelse. nå venter en lang periode med rehabilitering. – jeg er nok ikke tilbake i konkurranse før 2024/25-sesongen. menisken har begrenset med blodårer og bruker derfor lang tid på å gro. vi ønsker å gjøre opptreningen skikkelig og i riktig tempo, så jeg unngår unødvendige setback’s på veien, sier landslagsløperen, som er storebroren til jens lurås oftebro. (ntb)

  Román Haug pådro seg to brudd i ansiktet mot Portugal: – Har det etter forholdene bra

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:12.41)
  skadene sophie román haug pådro seg i landskampen mot portugal gjør at hun skal følges opp av spesialist i liverpool. hun ble rammet av to brudd i ansiktet. – jeg har det etter forholdene bra, og har fått god oppfølging av det medisinske teamet og på sykehuset her i portugal. i selve situasjonen hadde jeg kun fokus på ballen, så jeg fikk derfor ikke helt med meg hva som egentlig skjedde, men har fått sett bildene i ettertid, sier haug i en uttalelse sendt til nrk. – nå skal jeg tilbake til liverpool, der jeg blir jeg fulgt opp av spesialister i klubben, så krysser jeg fingrene for at jeg er tilbake på banen ganske snart. det var tidlig i tirsdagens kamp haug kolliderte med portugals keeper. begge spillerne fikk behandling på banen før de måtte byttes ut. – skaden til sophie var litt mer omfattende enn først antatt. hun har i tillegg til brudd i nesen også brudd i ansiktet. hun er nå til videre vurdering hos spesialist i porto, sa landslagslege magnus myntevik til ntb via kommunikasjonsansvarlig halvor lea onsdag formiddag.
  VG: Skiforbundets anslag forverret siden august

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:17.04)
  norges skiforbund sliter med økonomien og varsler tiltak. på noen få måneder har estimatet på 2023-underskuddet gått fra 5,9 til 13 millioner kroner. det melder vg. avisen har over tid vært tett på de økonomiske problemene i skiforbundet, og situasjonen blir stadig verre. etter tirsdagens møte i skistyret er anslaget på årets underskudd oppjustert med 3 millioner kroner. så sent som i august var spådommen på minus 10 millioner, mens tallet var på minus 5,9 millioner i mai. – dyrtid og et presset sponsormarked gjør at forventningen til nye inntekter i 2023 er nedjustert, forklarer skipresident tove moe dyrhaug til vg. hun sier at administrasjonen og de ulike skigrenene jobber for å kutte kostnader. (ntb)  Newcastle-supporter knivstukket i Milano

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:13.38)
  en newcastle-supporter ble knivstukket i milano mandag kveld i forkant av tirsdagens kamp i mesterligaen mellom newcastle og milan. sky sports er blant mediene som melder at 58-åringen var sammen med sin sønn og en kamerat da de tre ble angrepet av en gruppe på sju eller flere personer rundt midnattstider. ifølge den knivstukne var samtlige angripere maskerte. offeret skal ha blitt stukket i ryggen og i armene da han falt i forsøket på å rømme unna situasjonen. 58-åringen ble fraktet til et sykehus etter hendelsen, og tilstanden hans skal være stabil. – vi er dypt bekymret over rapportene som forteller om at en supporter ble overfalt, og vi er i kontakt med lokale myndigheter for å finne ut hva som er skjedd, heter det i en uttalelse fra newcastle. newcastle spiller sin første champions league-kamp på 20 år tirsdag kveld. (ntb)

  Innbytter Berge i VAR-drama

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:22.42)
  sander berge trodde han hadde servert lyle foster vinnermålet for burnley etter 76 minutters spill mot nottingham forest. men etter at var-rommet hadde sett på situasjonen, ble målet annullert for en hands på den norske landslagsspilleren. dermed endte det 1-1 på city ground i nottingham mandag kveld. zeki amdouni sendte gjestene i ledelsen etter 41 minutter, mens 61 minutter var spilt da callum hudson-odoi satte inn utligningen. på overtid skulle lyle foster – mannen som scoret målet som ble annullert – havne i en ny var-situasjon. også denne gangen i hans disfavør. han fikk nemlig rødt kort for en farlig albue. sander berge startet på benken, men erstattet jóhann berg gudmundsson i det 64. minutt.


  Merkelig selvmål avgjorde for Sandefjord mot Godset

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. september 2023 KL:19.55)
  sandefjord tok tre kjærkomne poeng i eliteserien med 2-0-seier over strømsgodset på hjemmebane. det skjedde i en ganske tam og sjansefattig kamp der en merkelig og smått kontroversiell situasjon etter en snau times spill ga det første målet. en høy ball falt ned i godset-feltet, og stopper bent sørmo ville bruke brystkassa til å kontrollere den inn til keeper viljar myhra. da han forsøkte det, ble han dyttet i ryggen av aleksander nilsson, og dermed mistet sørmo kontroll. han falt over ballen, som også gikk under myhra og inn i nettet. var-dommerne valgte ikke å se nærmere på situasjonen som førte til scoringen, og dermed tok sandefjord ledelsen 1–0. hjemmelaget skapte de største sjansene etter scoringen, og mot slutten skulle de trygge ledelsen. filip ottosson hamret til på frispark, og ballen gikk via muren slik at myhra var utspilt. seieren gjør at sandefjord ligger tre poeng over kvalifiseringsplassen før søndagens kamper. (©ntb)

  Her er NFFs VAR-grep

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. september 2023 KL:12.57)
  norges fotballforbund (nff) tar grep etter den omfattende misnøyen med var-dømmingen i eliteserien. torsdag innførte de sju konkrete tiltak: 1. en felles målsetting om maksimalt 2 minutters behandlingstid 2. generelt redusere bruken av var og spesielt antall ganger hoveddommer må ut å se på skjerm 3. øke antall kamera til minimum 6 på alle kamper 4. generelt be assistentdommerne om å ha «lettere» flagg 5. etter endt sesong skal det gjennomføres både en intern og ekstern evaluering. spesielt skal vår håndtering i norge vurderes opp imot situasjonen i andre nasjoner 6. på lengre sikt vurdere teknologien spesielt rettet mot offside og mållinje 7. gjennomføre en felles informasjonsrunde der det etableres dialog mellom nff og den enkelte klubb - vi setter pris på at klubbene er direkte i sine tilbakemeldinger og kommer med konkrete forbedringsinnspill. det bidrar til at vi raskere kan gjøre justeringer. vi jobber alt vi kan for å bli litt bedre hver serierunde – vi har stort fokus på å forbedre var, sier generalsekretær karl-petter løken i en pressemelding.

  Her er NFFs vargrep

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. september 2023 KL:12.57)
  norges fotballforbund (nff) tar grep etter den omfattende misnøyen med var-dømmingen i eliteserien. torsdag innførte de sju konkrete tiltak: 1. en felles målsetting om maksimalt 2 minutters behandlingstid 2. generelt redusere bruken av var og spesielt antall ganger hoveddommer må ut å se på skjerm 3. øke antall kamera til minimum 6 på alle kamper 4. generelt be assistentdommerne om å ha «lettere» flagg 5. etter endt sesong skal det gjennomføres både en intern og ekstern evaluering. spesielt skal vår håndtering i norge vurderes opp imot situasjonen i andre nasjoner 6. på lengre sikt vurdere teknologien spesielt rettet mot offside og mållinje 7. gjennomføre en felles informasjonsrunde der det etableres dialog mellom nff og den enkelte klubb - vi setter pris på at klubbene er direkte i sine tilbakemeldinger og kommer med konkrete forbedringsinnspill. det bidrar til at vi raskere kan gjøre justeringer. vi jobber alt vi kan for å bli litt bedre hver serierunde – vi har stort fokus på å forbedre var, sier generalsekretær karl-petter løken i en pressemelding.
  Mareritt: - Aldri

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (onsdag 13. september 2023 KL:07.31)
  ståle solbakken (55) og fotballandslaget skaper begeistring. men situasjonen er et mareritt: - at ståle har kommet over det, er godt gjort, sier egil drillo olsen.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »