Hovedsiden

Liten annonse
  TA: Dommeren anmeldte mann for grove trusler etter omstridt avgjørelse i Molde

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 21 minutter gammel - (onsdag 22. mai 2024 KL:15.34)
  fotballdommer marius lien gikk tirsdag til politiet i skien og anmeldte trusler han mottok etter eliteseriekampen mellom molde og sarpsborg dagen i forveien. det er telemarksavisa som har snakket med fotballdommeren om etterspillet etter kampen i molde. på tampen av oppgjøret ville molde ha straffespark, men fikk ikke medhold av lien. i stedet gikk sarpsborg rett i angrep og satte inn 4-2-målet. i etterkant ble kamplederen kalt ut til var-skjermen for å vurdere straffesituasjonen på nytt, men valgte å stå fast på sin beslutning. i etterkant innrømmet han at det var en gal avgjørelse. nå har 29-åringen valgt å anmelde en person som sendte ham flere meldinger med truende innhold etter kampen. en av meldingene kom raskt etter kampslutt, den andre flere timer deretter. i den første sto det: «hei, du din forbanna retardet tilbakestående dommer. setter du dine bein i sandefjord for å dømme kommer jeg til å knekke begge beina dine. forbanna korrupte jævla horedommer». lien sier til ta at han har høy terskel for å akseptere tilbakemeldinger, men: – det kan også godt være at dette var skrevet i affekt, og ikke bokstavelig ment, men det var uansett langt over streken og bør reageres på – ikke minst av preventive hensyn, sier han. kamplederen reagerer også på at han fikk en ny melding fra samme person natt til tirsdag. – én ting er meldinger som kommer inn rett etter klokka 19.00, når det fortsatt er mye følelser. men når det kommer mange timer etterpå, når folk har fått pustet ut litt, så blir det straks litt mer alvorlig. da mener jeg man må ta konsekvensene, sier lien. (ntb)

  Dommeren innrømmer megabrøler: – Fryktelig dårlig håndverk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. mai 2024 KL:20.48)
  dommer marius lien var ingen fornøyd mann etter kampen mellom sarpsborg 08 og molde. – jeg har sett situasjonen direkte og på skjerm. når alt kommer til alt, hadde det korrekte vært å dømme straffespark til molde. – hvorfor gjør du ikke det på banen? – jeg oppfatter det som at molde-spilleren oppsøker kontakten. det er svakt dommerhåndverk fra undertegnede, sier hoveddommer marius lien til nrk. kampen var på overtid da molde ropte på straffespark. lien vinket spillet videre, og sarpsborg 08 økte til 4–2. hvis dommeren hadde blåst for straffe, ville stillingen vært 2–3 og molde hadde hatt en mulighet til å utligne til 3–3. molde-trener erling moe ønsker ikke å skylde på dommeren etter kampen, som endte med 4-2-seier til gjestene sarpsborg 08. – vi taper kampen. vi får ikke gjort noe med det, sier erling moe til nrk.

  Franske medier: Tidligere Bodø/Glimt-helt angrepet av væpnede menn – skudd avfyrt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. mai 2024 KL:20.20)
  tidligere bodø/glimt-profil faris pemi moumbagna og en lagkamerat i den franske storklubben marseille ble angrepet av bevæpnede menn natt til mandag, ifølge franske medier. moumbagna, som forlot glimt til fordel for marseille tidligere i år, skal ha vært på vei hjem fra den franske klubbens treningsanlegg da bevæpnede menn slo til mot bilen hans. også kjøretøyet til lagkamerat jean onana oppgis å ha vært mål for angrepet. en rekke franske medier, blant dem le parisien , rmc og tv-kanalen europe 1 beskriver episoden med henvisning til kilder i fransk politi. omstendighetene og gjerningsmennenes hensikt beskrives samtidig som å være uklare. moumbagna og onana ankom natt til mandag marseilles treningsanlegg etter at laget hadde returnert til egen by fra ligamøtet med le havre søndag kveld. rett før klokken 04.00 skal de to spillerne ha hentet sine private biler og satt kursen hjemover. le parisien skriver at påtalemyndigheten bekrefter de faktiske forhold. samtidig pågår det en etterforskning for å få ytterligere klarhet i situasjonen. kilder i fransk politi siteres på at moumbagna og onana klarte å unnslippe situasjonen, samtidig som gjerningsmennene flyktet fra stedet. ifølge flere medier var det i etterkant flere kulehull i de to marseille-spillernes biler. le parisien hevder å ha snakket med en kilde internt i marseille. vedkommende opplyser at moumbagna og onana er uskadde, men «ekstremt sjokkerte». den franske storklubben opplyses videre å være i løpende kontakt med alle sine spillere og aktuelle myndighetsorganer. (ntb)

  Molde-smell mot Sarpsborg 08

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. mai 2024 KL:19.04)
  sarpsborg 08 reiste seg etter flere stygge tap, intern møtevirksomhet og negative overskrifter i mediene. mandag ble det 4-2-seier og tre kruttsterke poeng mot molde. pawel chrupalla, stefan johansen og sondre ørjasæter (2) scoret målene for gjestene i det som ble en solid revansje etter en særdeles turbulent uke. den stygge 1-7-smellen hjemme mot hamkam 16. mai ble etterfulgt av et fire timer langt internt krisemøte. på tampen kom en svært omdiskutert situasjon. molde ville ha straffe da anders hagelskjær gikk i bakken i feltet. i den påfølgende kontringen satte sondre ørjasæter inn 4-2 for gjestene. dommer marius lien ble bedt om å vurdere straffesituasjonen av var-rommet, men besluttet at avgjørelsen hans skulle bli stående. dermed endte det 2-4.  Fifa-sjefen avfeier trusler om søksmål: – En meningsløs debatt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. mai 2024 KL:14.05)
  fifa-president gianni infantino lar seg ikke skremme av en mulig rettslig kamp over det nye vm-formatet for klubblag. han stempler kritikken som fåfengt. nylig mottok infantino et brev med et klart budskap om at terminoppsettet i fotballen har nådd et metningspunkt. avsenderen var en interesseorganisasjon for proffligaer fra hele verden og spillerforeningen fifpro. i brevet blir fifa varslet om et mulig søksmål hvis det ikke tas grep og gjøres om på planene for et utvidet klubb-vm fra 2025. fra talerstolen på fredagens kongress i bangkok kom infantinos respons. – fifa arrangerer én eller to prosent av toppklubbenes kamper. de få prosentene finansierer fotballen i hele verden. så jeg håper disse tallene stopper denne fåfengte debatten, som egentlig er meningsløs, slik at vi kan konsentrere oss om hva vi skal gjøre, sa fifa-presidenten. – vårt oppdrag er å organisere konkurranser og utvikle fotballen i hele verden. 70 prosent av dere som er medlemsland i fifa, vil ikke hatt fotball uten midlene som kommer direkte fra fifa, la infantino til. stort mesterskap det nye konseptet for klubb-vm vil gi 32 deltakerlag mot dagens sju. mesterskapet er lagt til usa i juni og juli neste år. kritikerne mener det skader ligaene økonomisk og presser spillerne «utover alle grenser». fifa har forsvart seg mot kritikken ved å vise til at vm-modellen tar høyde for spillernes helse. «datoene er satt for å sikre at de harmonerer med det internasjonale kampprogrammet og gir tilstrekkelig tid mellom turneringsfinalen og starten på sesongen i mange ligaer», sto det i en uttalelse fra tidligere i måneden. for mye fotball world leagues association har stilt seg bak truslene om et potensielt søksmål mot fifa. organisasjonen har premier league-sjefen richard masters som styreleder, og nylig sa han følgende om situasjonen: – man er i ferd med å komme til et vippepunkt. tilbakemeldingene vi får fra spillerne, er at det spilles for mye fotball. kommende sesong er det også nytt format i mesterligaen, europaligaen og conferenceligaen. samtlige av uefas tre klubbturneringer utvides til 36 lag. (©ntb)

  NFF har sympati med Palestina: – Det som skjer i Gaza, kan ikke fortsette

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. mai 2024 KL:14.29)
  fotballpresident lise klaveness opplyser til ntb at nff har forståelse for palestinas forslag om å sanksjonere israel. fredag 17. mai starter fifa-kongressen i thailandske bangkok. palestinas fotballforbund (pfa) har bedt om taletid på fifa-kongressen og kommet med forslag om at det internasjonale fotballforbundet vedtar «passende sanksjoner» mot israels fotballforbund (ifa) og israelske lag. – et fotballforbund er ikke det samme som et lands regjering, og fotball bør brukes til å inkludere, ikke ekskludere. men hvis forslaget fra pfa går til avstemning, ønsker vi å sende et signal om at det som nå skjer i gaza, ikke kan fortsette, sier klaveness i en uttalelse til ntb. palestinerne anklager israel blant annet for brudd på menneskerettighetene, diskriminering og rasisme i sin nasjonale liga og brudd på fifas vedtekter. de vil be om at fifa tar i bruk artikkel 4 i sine egne vedtekter, som strengt forbyr «enhver form for diskriminering mot et land … eller en folkegruppe», og pfa sier at ethvert brudd på disse forpliktelsene kan straffes med «suspensjon eller utelukkelse». – situasjonen i palestina er så alvorlig at vi forstår at pfa må be fifa om å ta tak i det, forteller klaveness. i praksis innebærer det at palestinerne ønsker at fifa suspenderer eller utestenger ifa. israels krig i gaza har pågått siden 7. oktober, da den palestinske hamas-bevegelsen gikk til angrep mot det sørlige israel og drepte rundt 1140 mennesker og tok rundt 250 gisler. siden den gang har nærmere 35000 palestinske liv gått tapt i krigen. (ntb)

  NFF støtter Palestina om det blir avstemning om å utestenge Israel på Fifa-kongressen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. mai 2024 KL:14.29)
  fotballpresident lise klaveness opplyser til ntb at nff stiller seg bak palestinas forslag om å utestenge israel. fredag 17. mai starter fifa-kongressen i thailandske bangkok. palestinas fotballforbund (pfa) har bedt om taletid på fifa-kongressen og kommet med forslag om at det internasjonale fotballforbundet vedtar «passende sanksjoner» mot israels fotballforbund (ifa) og israelske lag. – et fotballforbund er ikke det samme som et lands regjering, og fotball bør brukes til å inkludere, ikke ekskludere. men hvis forslaget fra pfa går til avstemning, ønsker vi å sende et signal om at det som nå skjer i gaza, ikke kan fortsette, sier klaveness i en uttalelse til ntb. palestinerne anklager israel blant annet for brudd på menneskerettighetene, diskriminering og rasisme i sin nasjonale liga og brudd på fifas vedtekter. de vil be om at fifa tar i bruk artikkel 4 i sine egne vedtekter, som strengt forbyr «enhver form for diskriminering mot et land … eller en folkegruppe», og pfa sier at ethvert brudd på disse forpliktelsene kan straffes med «suspensjon eller utelukkelse». – situasjonen i palestina er så alvorlig at vi forstår at pfa må be fifa om å ta tak i det, forteller klaveness. i praksis innebærer det at palestinerne ønsker at fifa suspenderer eller utestenger ifa. israels krig i gaza har pågått siden 7. oktober, da den palestinske hamas-bevegelsen gikk til angrep mot det sørlige israel og drepte rundt 1140 mennesker og tok rundt 250 gisler. (ntb)


  LSK Kvinner trekkes ett poeng i Toppserien

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. mai 2024 KL:13.07)
  norges fotballforbund trekker lsk kvinner ett poeng i toppserien på grunn av dårlig økonomi. det opplyser klubben på sine nettsider. lsk kvinner har tatt tolv poeng på sju kamper så langt denne sesongen. «poengtrekket fra nff begrunnes med svakt resultat og egenkapital per 31.12.2023», heter det i pressemeldingen fra klubben. lsk kvinner har 14 dagers klagefrist på vedtaket. – lsk kvinner fk befinner seg i en krevende økonomisk situasjon, men vi fortsetter å jobbe hardt, samt snu alle steiner, for å sikre sportslig og økonomisk utvikling, slik at klubben har en bærekraftig økonomi i årene som kommer, opplyser klubben. lsk kvinner opplyste i forrige måned at den økonomisk situasjonen truer klubbens videre eksistens. klubben har allerede tatt grep ved blant annet å permittere ansatte og kutte treningstider i lsk-hallen. (ntb)

  Åtte av ti eliteserieklubber under handlingsplan

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. mai 2024 KL:07.13)
  norges ishockeyforbund har tatt grep for å bedre den økonomiske situasjonen. per nå betyr det at flesteparten av toppklubbene må ha hjelp via en handlingsplan. det bekrefter lise kvil torgersen, visepresident i nihf og leder av klubblisensutvalget, overfor ntb. hun forteller at de eneste eliteserieklubbene for menn som ikke er under handlingsplan, er stavanger oilers og storhamar. torgersen opplyser at forbundet har vedtatt nye regler om høyere egenkapitalandel, og at det derfor var ventet at flere klubber skulle underlegges den treårige handlingsplanen. – én ting er at det er økonomisk tøffe tider for alle, med økte reisekostnader og slikt. i tillegg stiller vi nå mye strengere krav til klubbene i klubblisensreglementet. derfor har vi ventet at de fleste klubbene kommer på en handlingsplan i årene framover, sier hun. (ntb)

  Berg reagerte på «homofobiske» rop: – Kan ikke bli akseptert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. mai 2024 KL:17.42)
  bodø/glimt-profil patrick berg fyrer løs etter å ha hørt «homofobiske gloser» i eliteseriekampen borte mot kristiansund. – det var en som sto og ropte noen skjelsord som jeg tenker at ikke er akseptert noen steder i vårt samfunn, sier berg til nrk. tv-bildene viste at berg gikk bort til tribunen etter at glimt gikk opp til 3-2 på tampen av kampen. – da ingen andre sa fra, følte jeg at noen måtte si fra. sånne ting kan ikke bare bli akseptert på en fotballstadion. da tok jeg ansvar og sa ifra i hvert fall, fortsetter berg og beskriver det som «homofobiske gloser» fra tribunen. – er det noe du tenker kristiansund bør ta affære på? – ja, absolutt. sånn kan vi ikke ha det. verken på fotballstadion eller ellers i samfunnet, sier berg og vil ha supporteren utestengt. nrk har ikke fått svar kristiansunds daglige leder om situasjonen. til tv 2 har kbks arrangementansvarlig sagt dette om hendelsen: – jeg har hørt fra andre at det var en hendelse der det ble ropt ufine ting, og det tar vi avstand fra. vi skal prøve å finne ut hva det var og identifisere, så skal vi gjøre det vi kan med den saken. vi ønsker selvfølgelig å sanksjonere hvis det har skjedd. bodø/glimt vant kampen 4-2 etter to sene mål, og topper eliteserien med 19 poeng på syv kamper.


  Svensk OL-vinner politianmeldt – anklages for mishandling av skoleelev

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. mai 2024 KL:11.52)
  den tidligere høydehopp-stjernen stefan holm er involvert i en politisak etter en episode med en skoleelev. det er den svenske avisen nya wermlands-tidningen som skriver om anmeldelsen mot holm. saken er gjengitt av blant andre expressen. episoden som politiet nå skal se på skal ha oppstått tirsdag. da hadde holm sin første dag som lærervikar på en lokal skole. i en av timene skal det ha oppstått bråk mellom den tidligere idrettsstjernen og et par elever. til lokalavisen sier holm at timene var «bråkete». det resulterte i at holm på et tidspunkt skal tatt den ene eleven hardt i armen og dratt vedkommende fram foran i klasserommet. senere skal han igjen ha tatt tak i samme elev og geleidet vedkommende til pulten, skriver nya wermlands-tidningen. de har snakket med den tidligere høydehopperen, som legger seg flat. – jeg vet at jeg ikke kan gjøre dette, og at jeg handlet feil. jeg har tenkt mye på det, og jeg er fryktelig lei meg. jeg angrer veldig på at jeg gjorde det, og vet at jeg gikk over en grense, sier holm til lokalavisen. han sier videre at situasjonen han har havnet i føles «for jævlig på alle måter» og at han «skammer seg». 47-åringen har beklaget overfor eleven og hans foresatte. rektoren ved den aktuelle skolen opplyser at eleven ikke har noen synlige skader og har det bra. det er skolen som har anmeldt saken, ifølge nya wermlands-tidningen. (ntb)  VIF-talent (19) må trolig legge opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. mai 2024 KL:12.08)
  en alvorlig kneskade tvinger trolig vålerenga-spiller jacob dicko eng (19) til å avslutte fotbalkarrieren langt tidligere enn han hadde tenkt. oslo-klubben opplyser om den kjedelige situasjonen i sine kanaler torsdag. i oktober i fjor pådro eng seg en alvorlig kneskade mot fram larvik i 2. divisjon. legene ga beskjed om at det var 50 prosent sjanse for at han ville komme tilbake som fotballspiller. til tross for operasjon og iherdig opptrening ble det etter undersøkelser denne uka klart at jacob fortsatt har en veldig lang vei å gå. sjansene for comeback er små, melder vålerenga. (ntb)


  Millionsmell for Henning Bergs AIK – tvinges til å selge spillere

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. mai 2024 KL:12.55)
  henning bergs svenske arbeidsgiver aik sliter med røde økonomiske tall. nå må klubben kvitte seg med spillere for å få endene til å møtes. tirsdag omtaler flere svenske medier, blant dem aftonbladet og expressen, den krevende økonomiske situasjonen i hovedstadsklubben. aik bekrefter selv at klubben må selge spillere for å nå de finansielle målene den styrer etter. «aik fotboll har satt nye økonomiske mål per 31. mars 2023. per 31. mars 2024 var målene for egenkapital og gjeld oppfylt, mens inntekts- og vekstmålene ikke ble nådd. oppfyllelse av likviditetsmålet krever at aik fotball gjennomfører spillesalg i løpet av de kommende overgangsvinduene», heter det i en uttalelse. ved siden av at henning berg er trener, er thomas berntsen sportssjef i aik. den økonomiske rapporten for første kvartal i 2024 vise at hovedstadsklubben gikk 10,8 millioner svenske kroner i underskudd. regnskapsåret 2023 ble avsluttet med et minusresultat på 21 millioner kroner, ifølge aftonbladet. driftsresultatet lå på minus 77 millioner kroner. årsaken til de svake økonomiske tallene skal være svakere sportslige resultater enn ventet, samt et behov for å gjøre endringer i spillertroppen. (ntb)

  Gjert Ingebrigtsens forsvarer sterkt kritisk til politiets etterforskning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 3. mai 2024 KL:16.39)
  gjert ingebrigtsens forsvarer heidi reisvang kritiserer politiets arbeid og sier at etterforskningsskritt forsvarerne har bedt om, ikke er gjennomført. mediene får også kritikk for håndteringen av saken. heidi reisvang i elden advokatfirma er forsvareren til ingebrigtsen sammen med john christian elden. hun sier friidrettsprofilen er dypt ulykkelig over den situasjonen familien hans befinner seg i, inkludert den fornærmede i saken. samtidig sier reisvang til ntb: – selv om det er en enorm belastning for både gjert ingebrigtsen og familien å stå i denne situasjonen, er han forberedt på å forsvare sin uskyld i retten når den dagen kommer, sier reisvang og fortsetter: – avhørene som er gjort i saken, kommer i all vesentlighet fra en lukket krets og fremstår som delvis å være avgitt i et ekkokammer. gjert ingebrigtsen selv benekter enhver form for straffskyld i denne saken, sier reisvang, som legger til at ingebrigtsen ikke kjenner seg igjen i beskrivelsene som ligger til grunn for tiltalen. ntb har forelagt reisvangs kritikk for politiinspektør terese braut våge i sør-rogaland politidistrikt. – i en sak som dette vil det selvsagt være en omfattende personkrets som kan si noe om familien opp gjennom årenes løp. det er derfor helt nødvendig å prioritere hvilke vitner vi mener er formålstjenlig å avhøre. ved utvelgelse av vitner har vi foretatt en helhetlig vurdering av hva vi mener det er behov for å belyse ytterligere i saken, sier hun. tidligere denne uken ble det tatt ut tiltale mot friidrettstrener gjert ingebrigtsen. han er anklaget for mishandling i nære relasjoner. tiltalen omfatter forhold knyttet til ett av friidrettsprofilens barn. han erkjenner ikke straffskyld. (ntb)


  OL-kravet glapp for Grøvdal i Tyskland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. april 2024 KL:10.41)
  karoline bjerkeli grøvdal deltok lørdag under «adizero: road to records» - et friidrettsstevne i regi av hennes sponsor adidas. det norske ol-håpet stilte til start på 10 kilometer gateløp, med håp om å kvalifisere seg til sommerens leker i paris. kravet for å kvalifisere seg direkte til paris er 30 minutter og 40 sekunder. grøvdal kom i mål på 30.52 i tyskland. 33-åringen kan kvalifisere seg på ranking, men kan ikke føle seg trygg på det slik situasjonen er nå. agnes jebet ngetich vant løpet, bare to sekunder bak verdensrekorden på 10 kilometer. hun kom i mål på 30,03.

  Medier: Red Bull-topp forlater laget etter Horner-anklagene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. april 2024 KL:18.06)
  flere medier skriver at adrian newey, hjernen bak red bull-bilen, slutter i formel 1-laget grunnet misnøye med håndtering av trakassering-anklagene mot christian horner. horner ble tidligere i år anklaget av en kvinnelig kollega, men etter en ekstern etterforskning fikk briten fortsette som red bull-sjef. nå skal det imidlertid virke som bråket koster laget sin tekniske sjef. newey har vært i red bull siden 2005, men situasjonen med horner skal ha gjort 65-åringen urorlig. det skriver flere medier torsdag, blant andre bbc, auto motor und sport og autosport. neweys kontrakt med red bull går ut ved utgangen av 2025, men han skal ha fortalt laget at han vil videre allerede nå. den genierklærte briten har blant annet vært koblet til ferrari.

  Spanske myndigheter griper inn – skal «overvåke» landets fotballforbund

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. april 2024 KL:14.44)
  spanias fotballforbund har havnet under lupen til den spanske regjeringen som følge av flere skandaler det siste året. forbundet skal de neste månedene «overvåkes» av en uavhengig kommisjon underlagt spanias idrettsråd (csd). – regjeringen vedtok denne avgjørelsen for å rette opp i den alvorlige situasjonen rfef er i, slik at forbundet kan fornye seg under stabile forhold, står det i en melding fra csd. idrettsrådet har tette bånd til spanias idrettsdepartement. det har stormet rundt landets fotballforbund siden det mye omtalte kysset på podiet etter fjorårets vm-finale for kvinner. da ble nybakt verdensmester jenni hermoso kysset på munnen av spanias daværende fotballpresident luis rubiales. senere trakk rubiales seg fra vervet på grunn av bråket som fulgte, men ro i rfef ble det ikke. i mars ble rubiales og flere andre personer pågrepet som en del av etterforskningen av forbundets avtale om å legge den spanske supercupen til saudi-arabia. mistanken handler om mulig pengevasking og korrupsjon. (ntb)
  Ny landslagsavtale godkjent av styret i Norges Skiforbund

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. april 2024 KL:11.02)
  styret i norges skiforbund godkjente torsdag det fremforhandlede forslaget til ny avtale for utøverne på landslag. det bekrefter generalsekretær arne baumann i norges skiforbund (nsf) til nrk. – jeg tror dette har vært viktig både for norges skiforbund og for hele skiidretten, samarbeidspartnere og for å utvikle skiidretten videre. og få ro rundt situasjonen om landslagsavtalen, sier baumann til nrk. innholdet i den oppdaterte landslagsavtalen er diskutert og utarbeidet av et utvalg som blant annet har bestått av utøvere, sportssjefer, tillitsvalgte og samarbeidspartnere. – skistyret har konkludert med at utvalget har gjort en grundig og meget god jobb. den nye landslagsavtalen, viljen til et godt samarbeid og god kommunikasjon også i tiden som kommer, er avgjørende for at norsk skisport skal utvikle seg slik vi ønsker, sier skipresident tove moe dyrhaug i en pressemelding. i pressemeldingen fra nsf sier alpinist aleksander aamodt kilde at dialogen med skiforbundets ledelse er god og at den nye landslagsavtalen gir et godt grunnlag for den videre prosessen. – den reviderte landslagsavtalen gir bedre forutsigbarhet og tydelighet for alle. ikke minst med tanke på forståelse og aksept når det gjelder våre image rights, noe som har vært avgjørende for oss utøvere, sier kilde.


  KFUM-tapte etter omdiskutert scoring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. april 2024 KL:20.51)
  strømsgodset vant 3-1 borte mot kfum oslo i eliteserien tirsdag kveld. i forkant av herman stengels 2-0-scoring mente kfum at de burde fått frispark da godsets logi tómasson hadde en «høy fot» i duellen med kfum-stopper momodou lion njie, som gikk inn i duellen med hodet. – jeg tør ikke å gå inn ordentlig med hodet når foten hans er såpass høy, men det er tydeligvis lov, sa kfums momodou lion njie til tv 2 i pausen. kfum-trener johannes moesgaard var ikke like bestemt. – ja, det er høyt spark. men i pausen sa jeg at han må ofre tennene og ta den i ansiktet, for da blåser dommeren. hvis ikke får vi ikke noe. vi kan ikke trekke oss slik som det. jeg trenger mer hjerte og sjel enn det, sa moesgaard om situasjonen til tv 2 i pausen. strømsgodset tok ledelsen allerede etter seks minutter. eirik ulland andersen scoret etter et nydelig angrep. kfum styrte det meste av spillet i førsteomgang, men uten å skape de største sjansene. i stedet var det strømsgodset som var effektive. da herman stengel scoret 2-0 målet like før pause. etter pause fikk kfum reduseringen. midtbanespiller simen hestnes viste frem skuddfoten og klinket ballen i lengste hjørne fra 15-meter. dermed stod det 2-1. hjemmelaget fortsatte å presse på etter scoringer og skapte flere store muligheter, men nok en gang var det bortelaget som scoret mot spillets gang da stengel fastslo resultatet til 3-1.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »