Hovedsiden

Liten annonse

  Vålerenga videre uten å imponere: – Ikke noe Vålerenga-fotball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:19.56)
  åtte runder i cupens første runde startet 18.00 torsdag kveld. i tre av dem var det lag fra eliteserien involvert og for sarpsborg 08 ble det en rask kaldusj borte mot funnefoss/vormsund (fuvo) fra nivå fire. kun fem minutter var spilt da tobias solem karlsen sendte hjemmelaget i ledelsen. sarpsborg 08 kom seg til flere store sjanser, men også fuvo var farlig fremme ved et par anledninger. det var imidlertid sarpsborg som fikk utteling på sjansene. mål fra steffen lie skålevik og joachim soltvedt gjorde at eliteserie-laget ledet 2-1 til pause. en straffescoring fra kristian fardahl opseth et snaut kvarter ut i den andre omgangen sørget for at sarpsborg hadde full kontroll på resten av kampen og til slutt vant 3-1. vålerenga måtte nøye seg med ett mål borte mot råde, fra nivå fem. kampens eneste mål kom etter 20 minutter da jacob dicko eng trengte to sjanser før ballen gikk forbi sisteskanse daniel ravneng. – det var en svak gjennomkjøring. det er ikke noe vålerenga-fotball, sier trener dag-eilev fagermo til nrk og oppsummerer: – jeg er fornøyd med at vi vinner, men det er en svak kamp fra vår side. i rogaland tok fk haugesund turen til ryfylke for å spille mot staal jørpeland. to mål fra adrion pajaziti i løpet av den første halvtimen gjorde at det lenge ble en kontrollert kamp for haugesund. tre minutter før slutt reduserte staal ved daniel ciach. i kampens siste ordinære minutt skjøt bartosz widejko i tverrliggeren fra 30 meter. nærmere kom ikke staal og dermed ble det avansement for haugesund. øvrige resultater fra kampene som startet 18.00: brodd – vidar 1–2, djerv 1919 – sandnes ulf 1–6, drammens bk – mjøndalen 1–5, fyllingsdalen – sotra 1–3, nardo – byåsen 0–1

  Eliteserie-lagene videre i cupen uten å imponere

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:19.56)
  åtte runder i cupens første runde startet 18.00 torsdag kveld. i tre av dem var det lag fra eliteserien involvert og for sarpsborg 08 ble det en rask kaldusj borte mot funnefoss/vormsund (fuvo) fra nivå fire. kun fem minutter var spilt da tobias solem karlsen sendte hjemmelaget i ledelsen. sarpsborg 08 kom seg til flere store sjanser, men også fuvo var farlig fremme ved et par anledninger. det var imidlertid sarpsborg som fikk utteling på sjansene. mål fra steffen lie skålevik og joachim soltvedt gjorde at eliteserie-laget ledet 2-1 til pause. en straffescoring fra kristian fardahl opseth et snaut kvarter ut i den andre omgangen sørget for at sarpsborg hadde full kontroll på resten av kampen og til slutt vant 3-1. vålerenga melket det meste ut av sitt eneste mål, og er videre fra cupens første runde. oslo-laget vant kampen 1-0 mot råde fra nivå fem i norge. avgjørelsen kom etter 20 minutter da jacob dicko eng trengte to sjanser før ballen gikk forbi sisteskanse daniel ravneng. det var lite å skrive hjem om mål- og sjansemessig fra kampen, og det er nok rådes pauseshow som kommer til å huskes best. østfold-laget dro nemlig et par kuer ut på banen i pausen, hvor de ble melket. før oppgjøret gikk det rykter om at råde-fansen skulle kjøre et bondestunt mot klanen, vålerengas supportergruppe. stuntet var en liten humoropptur idet som til slutt endte med cup-exit for råde. i rogaland tok fk haugesund turen til ryfylke for å spille mot staal jørpeland. to mål fra adrion pajaziti i løpet av den første halvtimen gjorde at det lenge ble en kontrollert kamp for haugesund. tre minutter før slutt reduserte staal ved daniel ciach. i kampens siste ordinære minutt skjøt bartosz widejko i tverrliggeren fra 30 meter. nærmere kom ikke staal og dermed ble det avansement for haugesund. øvrige resultater fra kampene som startet 18.00: brodd – vidar 1–2, djerv 1919 – sandnes ulf 1–6, drammens bk – mjøndalen 1–5, fyllingsdalen – sotra 1–3, nardo – byåsen 0–1

  Offensiv Leknessund satte fyr på Giro-etappe med overraskende angrep

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:14.02)
  andreas leknessund angrep storkanonene i første stigning på torsdagens etappe i giro d`italia. rivalene våget ikke å la tromsøværingen få gå. den 18. etappen er 161 kilometer lang og av den tøffe typen. leknessund og konkurrentene skal over flere tøffe stigninger på veien fra oderzo til målgangen i val di zoldo. etter kun noen få mil i flatt terreng gikk feltet inn i det første tøffe fjellet. der ble det satt høy fart, og plutselig gikk leknessund til i et høyst uventet angrep. tromsøværingen forsøkte å kjøre seg opp til et femmannsbrudd i tet, men sammenlagtfavorittene og deres lag reagerte resolutt da dsm-rytteren satte opp farten. luken til leknessund ble aldri spesielt stor, men relativt raskt tettet, et klart signal på at ingen av storkanonene ønsket å ha nordmannen med i bruddet. – det der må jeg si var herlig og litt uventet. jeg kunne nesten ikke tro mine egne øyne der han plutselig forserte opp på siden av feltet og raste av gårde, sa eurosport-kommentator andreas staune-mittet. – det er mildt sagt litt utradisjonell grand tour-sykling, men det liker jeg veldig godt. leknessund er en offensiv type, sa kollega theis magelssen. leknessund er nummer åtte i sammendraget i giroen foran torsdagens etappe. han har tre og et halvt minutt opp til ledende geraint thomas. den avstanden mener åpenbart de største stjernene at er for liten til at det er aktuelt å la leknessund få sjansen i et brudd. (ntb)

  Valencia anker straff

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:12.44)
  valencia er helt uenig i avgjørelsen fra spanias fotballforbund om å stenge en tribuneseksjon på mestalla i fem kamper etter rasismen mot vinicius junior. sent tirsdag ble det kjent at spanias fotballforbund (rfef) gir valencia en bot på 45.000 euro og stenger deler av hjemmearenaen i fem kamper. det er den strengeste straffen en klubb er ilagt for tilfeller av rasisme i spania. valencia kaller i en uttalelse onsdag straffen «urettferdig og uforholdsmessig». klubben anker og mener straffen blant annet går utover uskyldige supportere. klubben klager også på at de ikke fikk sjansen til å forsvare seg før dommen hadde falt. det er tribuneseksjonen bak det ene målet på mestalla som blir stengt. det er vanligvis der de mest hardbarkede tilhengerne har tilhold. (ntb)

  Fantomspill av Lunde i første sluttspillfinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:19.55)
  katrine lunde hadde redningsprosent på over 65 i første omgang og drev storhamar-spillerne til fortvilelse da vipers vant første sluttspillfinale 32-19. 43-åringen stengte målet for alle andre enn anniken obaidli til det var spilt 29.37 minutter av den første omgangen. med 17-7 var kampen avgjort allerede ved pause. allerede lørdag får vipers kristiansand sjansen til å sikre sluttspilltittelen slik at laget kan rette blikket helt mot champions league-finalehelgen i budapest. storhamar ledet både 2-0, 3-2 og 4-3, men så scoret vipers 13 av de 14 neste målene og hadde langt på vei avgjort kampen på 16-5. hovedårsaken til det var lundes storspill i hjemmemålet. (ntb)

  Guardiola vil feire seriegull mot Chelsea: – Vi må gripe muligheten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:15.05)
  erling braut haaland og manchester city kan krones til premier league-mestere allerede søndag når chelsea er motstander på hjemmebane. manager pep guardiola vil ha gullet i boks så raskt som mulig. – tennisspillere sier at å serve for å vinne wimbledon er det vanskeligste. søndag er kampen i våre hender for å vinne den viktigste turneringen. vi er heldige som har sjansen til å fullføre jobben hjemme foran våre egne fans. vi må gripe muligheten, sa guardiola på fredagens pressekonferanse. city topper premier league-tabellen med fire poeng ned til arsenal på 2.-plass. london-klubben har også spilt én kamp mer. guardiolas menn kan dermed sikre sitt tredje strake ligagull. – som leder føler jeg meg som en del av laget, men jeg tror ikke det bare en min fortjeneste. jeg er en del av det, og det kan vi ikke benekte. foruten de utrolige beslutningene til sportsdirektøren og styret, er spillerne de viktigste. å være i nærheten av å vinne tittelen igjen, er jeg veldig fornøyd med, sa guardiola. på spørsmål om manchester city får den rosen de fortjener for å være på vei mot ligatittelen, er guardiola kontant i sitt svar: – ja. absolutt. folk vet hvor vanskelig det er. motstandere og trenerne vet det. vi er nære å vinne premier league nå, men det er ikke avgjort.

  Hockey-VM: Norge tapte for vertsnasjonen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. mai 2023 KL:17.45)
  norge viste gode takter, men måtte til slutt gi tapt 1-2 i en berg-og-dalbane-kamp mot vertsnasjon latvia i ishockey-vm onsdag. etter den svært viktige seieren mot slovenia tirsdag, kunne det norske laget senke skuldrene noe før møtet med latvia. norge åpnet kampen best, men greide ikke å få uttelling for sjansene sine. etter hvilen så norge ut som et helt annet lag i negativ forstand, og latvia satt to kjappe scoringer. ludvig hoff reduserte mot slutten av midtperioden, men det endte til slutt med en populær hjemmeseier i riga. norge møter tsjekkia, canada og slovakia i de tre siste kampene i gruppespillet. neste kamp er mot tsjekkia lørdag, skriver ntb:

  Bjørlo reddet Rosenborg: – Ikke godt nok

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:21.22)
  rosenborg sto med seks strake kamper uten seier og med tre tap på rad, men 16. maikampen på lerkendal ble en etterlengtet opptur. takket være en scoring av morten bjørlo vant kjetil rekdals menn 1-0. – det er fantastisk, selvfølgelig. vi trengte en seier nå, så det var deilig å se den gå inn, sier bjørlo til tv 2. seieren satt imidlertid langt inne, med tanke på at haugesund ble redusert til ti mann etter en drøy halvtime, da magnus christensen fikk sitt andre gule kort. – klart vi skal kontrollere dette bedre og lage flere mål, selvfølgelig. det er sikkert en preget gjeng fra de siste ukene, da blir du mer kontrollerende enn modig. det er en fullt fortjent seier og vi hadde jo sjansene våre i første omgang også. men vi har en lang vei å gå, det har vi, sier rekdal til tv 2. det er matchvinneren enig i. – det er ikke godt nok, det vi leverer i dag, heller, men vi vinner og må ta med oss det, og så bygge videre, sier bjørlo. magnus christensen er verken imponert over dommeren eller rosenborg. – det var to frispark og jeg får gult kort på begge. jeg vet ikke hva jeg skal si. det var litt vilt å få rødt kort på den måten, men det må jeg ta, og det er kjedelig. jeg synes det er voldsomt dømt, sier han til tv 2. til nrk sier han: – det var unødvendig, vi kunne fått med oss tre poeng herfra, det er ikke et spesielt godt lag vi møter. jeg tror vi hadde vunnet om vi hadde spilt 11 mot 11.


  Brann-krisen fortsetter etter nytt tap: – Rett og slett helt jævlig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. mai 2023 KL:18.34)
  rosenborg tok kontroll fra start i bortemøtet med brann i toppserien, og de tilreisende fra trondheim vant 4-1 over fjorårets seriemestere. brann fikk pyntet på både mål- og sjansestatistikken mot slutten av kampen, men den ene scoringen holdt ikke mer enn til å pynte på resultatet for brann. – jeg vet ikke helt hva man skal si eller hva man burde si. det er ekstremt frustrerende og helt ærlig veldig utfordrende å stå i, sier brann-keeper aurora mikalsen til nrk. i fjor herjet brann i toppserien og tok seriegullet. – hvordan er kontrasten fra det, til å stå her nå på stemmemyren og ha sluppet inn fire mål på hjemmebane? – det er helt jævlig. rett og slett helt jævlig. samtidig er det ny sesong, nytt prosjekt, ny gjeng. vi må også jobbe med vår prosess og ikke sammenligne oss med i fjor, sier mikalsen. scoringer av emilie nautnes, en dobbel av anna jøsendal og brann-selvmål sendte rosenborg opp i 4-0-ledelse før timen var spilt. – vi har slitt litt med å sette sjansene, men i dag føler jeg vi får god uttelling, sier jøsendal til nrk. – jeg synes vi kjører over dem og jeg er utrolig godt fornøyd med det jentene presterer idag, sier rosenborg-trener steinar lein til nrk. nautnes-scoringen og den første til jøstendal kom tidlig i førsteomgang, mens selvmålet og det andre jøsendal-målet kom tidlig i andreomgang. i det 87. minutt reduserte marit bratberg lund for vertene. brann er for tiden uten trener, etter at klubben skilte lag med olli harder i starten av mai. – de har en viktig jobb nå med å finne en ny trener, få spillere tilbake friske og raske og så må de bygge det derfra, sier nrks fotballekspert carl-erik torp.

  Brann-krisen fortsetter etter nytt tap: – Veldig utfordrende å stå i

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. mai 2023 KL:18.34)
  rosenborg tok kontroll fra start i bortemøtet med brann i toppserien, og de tilreisende fra trondheim vant 4-1 over fjorårets seriemestere. brann fikk pyntet på både mål- og sjansestatistikken mot slutten av kampen, men den ene scoringen holdt ikke mer enn til å pynte på resultatet for brann. – jeg vet ikke helt hva man skal si eller hva man burde si. det er ekstremt frustrerende og helt ærlig veldig utfordrende å stå i, sier brann-keeper aurora mikalsen til nrk. i fjor herjet brann i toppserien og tok seriegullet. – hvordan er kontrasten fra det, til å stå her nå på stemmemyren og ha sluppet inn fire mål på hjemmebane? – det er helt jævlig. rett og slett helt jævlig. samtidig er det ny sesong, nytt prosjekt, ny gjeng. vi må også jobbe med vår prosess og ikke sammenligne oss med i fjor, sier mikalsen. scoringer av emilie nautnes, en dobbel av anna jøsendal og brann-selvmål sendte rosenborg opp i 4-0-ledelse før timen var spilt. – vi har slitt litt med å sette sjansene, men i dag føler jeg vi får god uttelling, sier jøsendal til nrk. nautnes-scoringen og den første til jøstendal kom tidlig i førsteomgang, mens selvmålet og det andre jøsendal-målet kom tidlig i andreomgang. i det 87. minutt reduserte marit bratberg lund for vertene. – jeg synes vi kjører over dem og jeg er utrolig godt fornøyd med det jentene presterer idag, sier rosenborg-trener steinar lein til nrk.  Østigård får ny Napoli-tillit

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. mai 2023 KL:12.51)
  leo skiri østigård har spilt svært lite for napoli (tre seriekamper fra start) denne sesongen, men fikk sjansen i førsteoppstillingen sist helg. il mattino melder at det ligger an til startplass også kommende seriekamp (borte mot monza) for nordmannen. treneren luciano spalletti ønsker å gi en del av de faste reservene spilletid. det er gode nyheter for landslagssjef ståle solbakken før em-kvalkampene i juni. (ntb)

  Målløst i toppkampen – Thorsnes ut med skade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. mai 2023 KL:16.52)
  ubeseirede vålerenga var på ny poengjakt borte mot rosenborg, som kun har ett tap så langt denne sesongen. oppgaven ble imidlertid hakket verre da elise thorsnes måtte ut med skade etter en knapp halvtimes spill. der gjestene hadde initiativet i 1.-omgang, tok rosenborg mer og mer over i den andre. hvittrøyene kom imidlertid ikke til de store sjansene, og dermed ble det stående 0-0 på koteng arena. vålerenga beholder tre poengs luke til rosenborg på toppen av tabellen.

  Rystet Brann: – Det mest sjokkerende jeg har sett i Toppserien

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. mai 2023 KL:20.53)
  dette er det mest sjokkerende og oppsiktsvekkende resultatet jeg har sett i toppserien, siden jeg begynte å følge den, sier nrks fotballekspert carl-erik torp. få levnet arna-bjørnar de helt store sjansene mot brann. men scoringer fra sigrid aas og stine hovland sørget for årets første seier. det var ikke bare deres første seier – det var faktisk deres aller første poeng i årets utgave av toppserien. arna-bjørnar har hatt en skrekkelig start på sesongen, men fikk en ordentlig opptur onsdag kveld. marthine østenstad scoret målet for et brann-lag som skapte nok av sjanser, men som aldri fant nettmaskene mer enn den ene gangen. arna-bjørnar ligger fortsatt sist i toppserien, men har i hvert fall begynt poengsankingen. brann ligger på sin side på 4. plass med elleve poeng, fem bak serieleder vålerenga, som også har én kamp mindre spilt. – nå er det krise i brann. det vitner om en enorm utfordring de har i klubben. de varierer ekstremt i prestasjonen og det skal ikke skje at de taper mot arna-bjørnar med de forutsetningene og det laget de har. målet nå bør være å klamre seg fast til topp fire, sier torp.

  Arna-Bjørnar rystet Brann - tok årets første seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. mai 2023 KL:20.53)
  få levnet arna-bjørnar de helt store sjansene mot brann. men scoringer fra sigrid aas og stine hovland sørget for årets første seier. det var ikke bare deres første seier - det var faktisk deres aller første poeng i årets utgave av toppserien. arna-bjørnar har hatt en skrekkelig start på sesongen, men fikk en ordentlig opptur onsdag kveld. marthine østenstad scoret målet for et brann-lag som skapte nok av sjanser, men som aldri fant nettmaskene mer enn den ene gangen. arna-bjørnar ligger fortsatt sist i toppserien, men har i hvert fall begynt poengsankingen. brann ligger på sin side på 4. plass med elleve poeng, fem bak serieleder vålerenga, som også har én kamp mindre spilt.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »