Hovedsiden

Liten annonse
  Tromsø henger med i gullkampen – slo kriserammet Stabæk 1-0

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 30. september 2023 KL:17.00)
  maï traoré scoret tromsøs seiersmål og ga stabæk ytterligere bekymringer i eliteserien fotball. til vant 1-0 på kunstgresset. han scoret etter elegant å ha rundet keeper isak pettersson fem minutter inn i andreomgangen. like før misbrukte sturla ottesen en stor sjanse for stabæk. han blåste ballen over fra fin posisjon. traoré-målet gjør at til henger seg fast i medaljekampen. han ble byttet ut etter 70 minutter og står med tre seriescoringer denne sesongen. han er i klubben på utlån fra viking. begge lag hadde fine sjanser etter 0-1-målet. blant annet bommet mushaga bakenga regelrett på ballen etter et fint innlegg. stabæk var godt med også i andreomgangen, men målene sitter hardt inne for dem. stabæk er oppe i bare 19 scoringer på 22 ligakamper. tung rekke det ser ikke bra ut for stabæk i motsatt ende av tabellen. bob bradley har pådratt seg to tap siden han erstattet lars bohinen som trener. stabæk er oppe i 13 kamper på rad uten seier med ti tap og tre uavgjort. (ntb)

  Magnus Carlsen misset på to matchballer – finaletap i Champions Chess Tour

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 29. september 2023 KL:21.42)
  for første gang i år kom magnus carlsen til kort i en avgjørende tittelkamp i champion chess tour. på veien kastet han bort to seiersmuligheter. utfallet var svært overraskende. maxime vachier-lagrave måtte vinne to finalekamper for å nekte carlsen årets fjerde cct-triumf, og den bragden greide franskmannen å utføre. i begge oppgjør vant han åpningspartiet med svarte brikker, og det var nøkkelen til fredagens suksess. i tillegg gjorde carlsen flere grove feil. nordmannen tapte den første finalekampen 1,5-2,5 i en serie på best av fire partier. han spilte tre strake remis etter den skjeve starten. nederlaget betød ikke slutten på carlsens tittelsjanser. han kom til superfinalen som ubeseiret, og det ga ham en fordel med to matchballer. han utnyttet ikke noen av dem. den andre finalekampen ble spilt som best av to. carlsen måtte derfor vinne med svarte brikker for å utligne vachier-lagraves overtak. det endte i stedet med nok et tapt parti. (ntb)

  Haugesund må fortsatt vente på seier etter uavgjort mot Odd

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. september 2023 KL:19.00)
  haugesund tatt bare tre poeng på de åtte siste kampene. søndag ble det 1-1 borte mot odd i skien. derfor holder laget kvalifiseringsplassen med sine 21 poeng. det tok litt før kampen kom skikkelig i gang. den første halvtimen foregikk uten særlige sjanser til noen av lagene. det ble kun skapt et par farligheter til hver av lagene før hvilen. åtte minutter ut i den andre omgangen sjokkerte gjestene odd. laget gikk forrykende ut og trykket på, og fikk skapt en rekke hjørnespark. det var etter en corner at daan huisman satte 1-0 til haugesund. ballen ble liggende på streken etter en heading fra ulrik fredriksen, og huisman var våkent framme. hjemmelaget klarte derimot å krige seg inn i kampen igjen etter et par taktiske bytter. etter 73 minutter utlignet espen ruud for odd. veteranen klinket til på josef baccay pasning og satte ballen oppe i vinkelen med venstrebeinet. (ntb)

  Ny nedtur for Chelsea

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. september 2023 KL:17.19)
  chelseas stjernegalleri sliter med å score mål. søndag ble det 0-1-tap for aston villa på hjemmebane i premier league. chelsea har slitt denne sesongen og står med bare én seier på de seks første kampene. london-klubben har scoret fem mål. bare luton (3) og burnley (4) har scoret færre. mot aston villa var chelsea lenge med i kampen om alle poengene, men et rødt kort til malo gusto i 2. omgang ga villa fordelen de trengte. ollie watkins ble matchvinner etter 73 minutter. gusto taklet lucas digne stygt og ble sendt i garderoben etter en var-sjekk. 15 minutter senere kriget watkins seg inn i 16-meteren og fikk to sjanser før han skjøt i mål via stolpen.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »