Hovedsiden

Liten annonse

  Syv norske videre til semifinale - Golberg slått ut i kvartfinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:13.30)
  de to storfavorittene johannes høstflot klæbo og erik valnes møtte hverandre i heat én i kvartfinalen. begge beholdt roen. selv om de ble utfordret av franske jules chappaz, gikk klæbo etterfulgt av valnes først i mål. – de har selvtilliten i godt behold, både klæbo og ikke minst valnes, sa nrks ekspertkommentator fredrik aukland. utfordrer marcus grate, som var best i prologen, ble slått ut etter fall i kvartfinalen. i samme heat gravde even northug dypt og tok seg videre. – jeg vet ikke helt hva som skjedde. jeg har sjelden ramlet i sprint, så det var kanskje min tur nå, sa svensken etter fallet. ansgar evensen klarte seg, mens pål golberg måtte se seg slått. golberg manglet noen tusendeler for å komme videre som «lucky loser.» det gjorde derimot harald østberg amundsen som kom seg videre på tid. matz william jenssen og håvard solås taugbøl hadde full kontroll og kom videre fra siste heat.


  messi ut mot motstander i sjeldent argentina-tap: – må lære seg å respektere de eldre

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:06.07)
  Etter 14 seirer på rad i kjølvannet av det overraskende 1-2-tapet mot Saudi-Arabia i fotball-VM for ett år siden, ble det et 0-2 tap for Argentina hjemme mot Uruguay natt til fredag, Ronald Araújo scoret kampens første mål like før pause, før Darwin Núñez punkterte kampen på en kontring i kampens 87. minutt. I etterkant var det en episode midtveis i den første omgangen som fikk mye oppmerksomhet. Uruguays Manuel Ugarte felte Lionel Messi rundt 20 meter fra mål og etterpå strømmet det til spillere fra begge lag. Da kom også Argentinas Rodrigo De Paul til, som tidligere har blitt kalt «Messis livvakt». TV-kameraene fanget opp at Ugarte gjorde en obskøn gest i retning De Paul, som har fått stor oppmerksomhet på sosiale medier. Da Messi etter kampen ifølge VG ble bedt om å kommentere hendelsen, svarte han: – Jeg foretrekker å ikke si hva jeg mener om dette, men denne unggutten må lære seg å respektere de eldre. Argentina topper den søramerikanske VM-kvalifiseringen med tolv poeng etter fem kamper, to poeng foran Uruguay.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »