Hovedsiden

Liten annonse

  Girona greide ikke utnytte Real Madrids feilskjær – tapte mot Athletic Bilbao

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:23.07)
  girona tapte 2-3 mot athletic bilbao og greide dermed ikke minske luken opp til serieleder real madrid på la liga-tabellen. girona leverte en svært sterk åpning på sesongen og ledet lenge, men ble etter hvert forbigått av real madrid. hovedstadslaget skaffet seg deretter en luke med 4-0-seieren over girona tidligere i februar. real madrid måtte søndag nøye seg med 1-1 mot rayo vallecano. mandag kunne dermed girona minske gapet til tre poeng, men tabelltoeren fikk det tøft i bilbao. to mål av álex berenguer og ett av iñaki williams sørget for at hjemmelaget kunne juble for seier. viktor tsyhankov og eric garcía scoret gironas mål. laget har bare tapt tre kamper denne sesongen. dermed skiller det fortsatt seks poeng opp til real på tabelltopp. (ntb)

  Magnus Carlsen vant storturnering i fischersjakk i Tyskland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:16.15)
  magnus carlsen utnyttet en åpningsblemme av fabiano caruana og avgjorde finalen i fischersjakkturneringen i wangels med seier i avgjørende parti. det skjedde på en dag der en opplagt nordmann fikk drahjelp av motstanderen i åpningen og skaffet seg et tidlig forsprang. allerede i første trekk gikk det galt for caruana, som endte i en stilling der han sto klønete til med den ene hesten sin. dermed viste sjakkcomputeren på vgs sending allerede da en seierssjanse på 42 prosent for carlsen – mot 5 prosent for amerikaneren. – jeg kan ikke huske å ha sett noen gang i en kamp i fischersjakk et sånt utslag etter bare ett eneste trekk, sa ekspertkommentator torstein bae i vgs studio. de to sjakkstjernene spilte remis i første parti torsdag, og dermed ville seier fredag bety triumf i hele turneringen. carlsen har spilt bedre og bedre etter en treg start i tyskland, og han slo tidligere denne uken ut alireza firouzja i kvartfinalen og nodirbek abdusattorov i semifinalen. (©ntb)  Jarl Magnus Riiber tok sin tiende strake verdenscupseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:13.42)
  jarl magnus riiber mistet aldri forspranget han skaffet seg i hoppbakken og gikk inn til en klar seier i kombinertrennet i otepää. riiber har dermed vunnet alle de ti siste verdenscuprennene. ikke siden 16. desember har den norske stjernen blitt slått. han har samtidig festet et solid grep på sammenlagtseieren i verdenscupen. søndagens seier var hans 71. i verdenscupen. riiber startet langrennet 22 sekunder foran østerrikeren stefan rettenegger. dermed måtte det en skikkelig kollaps til for at riiber skulle miste seieren. den kom ikke. neste verdenscuprenn er i lahti 3. mars. deretter avsluttes sesongen med konkurranser i oslo og trondheim. (ntb)

  Carlsen nummer fem etter åpningsdagen i Tyskland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:20.43)
  magnus carlsen vant ett parti, tapte ett og spilte to remis på første dag av fischersjakkturneringen freestyle chess goat challenge i tyskland. tyske vincent keymer leder turneringen med 3,5 poeng etter første dag av to. carlsen har to poeng og er på 5.-plass. fischersjakk er en variant sjakk uten åpningsteori, noe som vil si at offisersbrikkenes utgangsposisjon på brettet blir trukket før hvert parti. magnus carlsen møtte keymer i 1. runde med hvitt og etter 25 trekk ble spillerne enige om remis. i runde to havnet carlsen bak mot indiske gukesh d og måtte til slutte tåle tap. mot alireza firouzja skaffet carlsen seg et nytt halvpoeng med remis, mens dagens eneste seier kom mot levon aronian. lørdag skal carlsen møte ding liren, kina med svart, fabiano caruana, usa med hvitt og nodirbek abdusattorov fra usbekistan med svart. (©ntb)

  Anniken Sand tok sølv på 20-kilometeren i junior-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 7. februar 2024 KL:12.22)
  langrennstalentet anniken sand (19) leverte knallsterkt og tok sølvet på 20-kilometeren i junior-vm onsdag. det var sands første internasjonale medalje. i strålende solforhold la alle de norske seg langt framme i feltet fra start. på tampen hadde sand, italienske maria gismondi og gina del rio skaffet seg et lite forsprang til resten av feltet. med tre kilometer igjen var det kun sand og gismondi igjen helt i front. på tampen rykket gismondi fra sin norske konkurrent og sikret gullet. sand hadde tunge bein på slutten, men kjempet seg i mål på sølvplass, 12 sekunder bak gismondi. (ntb)

  Messi etter Hongkong-bråket: – Ønsker alltid å spille

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 6. februar 2024 KL:07.06)
  lionel messi føler seg bedre, men vil ikke love at han spiller inter miamis treningskamp mot japanske vissel kobe. han fikk tøff behandling i hongkong i helgen. søndag ble den argentinske superstjernen sittende på benken med skade da inter miami spilte mot et lag bestående av lokale spillere i hongkong. om lag 40.000 tilskuere hadde skaffet seg dyre billetter i håp om å se en av verdens største fotballprofiler. i løpet av kampen økte misnøyen blant supporterne som buet mot inter miami og messi. også hongkongs idrettsminister var kritisk til at argentineren ikke kom på banen. foran denne ukens kamp mot vissel kobe håper messi å være på banen. – jeg vet ikke om jeg kan spille, men jeg føler meg bedre og jeg vil virkelig spille, sa messi på en pressekonferanse tirsdag. hongkongs regjering har bedt om en forklaring fra kamparrangørene om hvorfor messi ikke kunne spille. – det var uheldig at jeg ikke kunne spille. det kan skje i hvilken som helst kamp. jeg ønsker alltid å spille, spesielt i disse kampene vi reiser så langt for. jeg håper vi kan komme tilbake til hongkong og spille en kamp, sa messi videre. inter miami skal også spille en showkamp mot messis barndomsklubb, newell`s old boys, i florida 16. februar. sesongåpningen i mls spilles seks dager senere. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »