Hovedsiden

Liten annonse

  Bekrefter

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (lørdag 20. mai 2023 KL:07.41)
  arsenal-manager mikel arteta (41) bekrefter medierapporter om at han har skaffet martin ødegaard og co. en hund: - reaksjonene fra spillerne har vært utrolige. hunden er en av oss og vil være med på reisen, sier han.

  Pemi herjet da Glimt slo rivalen i målfest: – Burde avgjort mye tidligere

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:21.48)
  bodø/glimt fortsetter å vinne kamper i årets eliteseriesesong. tirsdag ble erkerival tromsø slått 3-2 på bortebane. faris pemi var involvert i alt. glimt har bare avgitt to poeng i årets sesong, med en uavgjort kamp. tirsdag var det duket for rivalkamp borte mot tromsø på fotballens festdag, og lagene bød virkelig opp til dans. faris pemi var igjen viktig for glimt med en måldobbel. kameruneren har scoret fem mål på de tre siste kampene og skaffet straffe mot tromsø. – vi er veldig glade. jeg skal fortsette å jobbe hardt og tro på meg selv. nå er det bare glede. vi prøvde å holde det enkelt, men jeg kjente at det var en rivalkamp, sa pemi til avisa nordland etter seieren. amahl pellegrino scoret sitt åttende seriemål for sesongen på straffespark, mens vegard erliens dobbel for tromsø ikke holdt til poeng. han har scoret fire mål denne sesongen. – det er litt blandede følelser. jeg er skuffet over resultatet, men fornøyd med det vi presterer. vi viser at når vi er på vårt beste, konkurrerer vi med glimt, sa til-kaptein ruben yttergård jenssen til nordlys.

  Vålerenga med straffebom i uavgjortkamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. mai 2023 KL:21.11)
  vålerenga hdde en gyllen mulighet til å reise fra haugesund med tre poeng, men måtte nøye seg med det ene. på stillingen 1-1 fikk nemlig vålerenga straffespark. henrik bjørndal både skaffet og tok det, men haugesund-keeper egil selvik reddet straffen. tidligere i kampen hadde bilal njie sendt vertene i føringen. magnus riisnæs utlignet for vålerenga i kampen som endte 1-1.

  Leknessund forsvarte ledertrøya i Giro d`Italia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. mai 2023 KL:17.35)
  andreas leknessund (23) måtte jobbe for å trygge sammenlagtledelsen i giro d`italia i et sluttdrama på onsdagens regntunge etappe. med sju kilometer igjen gikk det en velt i en sving. det ga full stopp for leknessund og en stor del av hovedfeltet, men tromsøværingen holdt seg på sykkelen og unngikk et tidstap som ville kostet ham en ny dag i rosa trøye. han var første norske syklist siden 1981 til å starte en giro-etappe som tetmann i sammendraget. leknessund skaffet seg en 28 sekunders luke på regjerende verdensmester remco evenepoel ved å være nest best på tirsdagens etappe. – det er stort for norsk sykkelsport og kjempebra for andreas å sitte i rosa. det er definitivt med på å øke hans markedsverdi, sa discoverys sykkelekspert andreas staune-mittet underveis i onsdagens sending. torsdag blir det nytt trøyeforsvar på leknessund. dsm-mannen skal da holde unna på en 162 kilometer lang og kupert etappe. den har start og målgang i napoli. (ntb)


  Evenepoel til topps på første etappe av Giro d`Italia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. mai 2023 KL:17.20)
  remco evenepoel (soudal) utklasset konkurrentene på åpningstempoen i giro d`italia. dermed har han allerede skaffet seg et forsprang i sammendraget. evenepoel var hele 22 sekunder foran toer filippo ganna (ineos) i mål på den 19,6 kilometer lange tempoetappen. belgieren er blant de største favorittene til å vinne rittet sammenlagt, sammen med blant andre slovenske primoz roglic. roglic endte 43 sekunder bak i mål på en sjetteplass. joão almeida (uae) endte 29 sekunder bak i mål og tok tredjeplassen. (ntb)  Ding Liren ny verdensmester i sjakk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 30. april 2023 KL:15.16)
  kinesiske ding liren var til slutt best i omspillet mot jan nepomnjasjtsjij og kunne juble for å være magnus carlsens arvtaker som verdensmester i langsjakk. avgjørelsen falt på det fjerde hurtigsjakkpartiet i omspillet i astana. «nepo» hadde fordelen av de hvite brikkene og skaffet seg en liten fordel etter 30 trekk. ding kjempet seg imidlertid tilbake i partiet og etter 50 trekk hadde han en svært stor fordel. den ga han ikke fra seg og vant partiet med de svarte brikkene. dermed er han også ny verdensmester i langsjakk. etter 7-7 i poeng etter 14 partier med klassisk sjakk, startet omspillet søndag med fire hurtigsjakkpartier, der den første til å få 2,5 poeng ble kåret til verdensmester. etter tre remis på rad, sikret ding seieren med triumf i det siste partiet. russiske nepomnjasjtsjij (spiller som nøytral på grunn av krigen i ukraina) har dermed tapt de to siste vm-duellene i langsjakk. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »