Hovedsiden

Liten annonse  Greenwood linkes til Marseille – supporterne raser: – Ikke velkommen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. juli 2024 KL:17.21)
  manchester uniteds skandalestjerne mason greenwood er visstnok på vei mot en overgang til marseille. da startet de franske supporterne en kampanje mot han. marseille-fansen har opprettet en hashtag for å vise sin motstand mot den potensielle overgangen: "#greenwoodnotwelcome», eller "#greenwoodikkevelkommen» på norsk. hashtagen sirkulerer blant marseille-fansen i sosiale medier. supporterne ber nå ledelsen om å avbryte overgangen til engelskmannen, og uttrykker sin misnøye. i januar 2022 ble greenwood pågrepet av politiet og mistenkt for seksuelt overgrep, vold og dødstrusler mot sin daværende ekskjæreste. manchester united-spilleren ble senere tiltalt for voldtekt og overfall, men saken endte med å bli droppet på grunn av nye opplysninger og at nøkkelvitner trakk sin forklaring. greenwood fikk ikke fortsette karrieren i manchester united, men ble i stedet leid ut til getafe forrige sesong. etter ti mål og seks målgivende i den spanske klubben, vekker greenwood nå interesse fra andre klubber som ønsker å skaffe seg engelskmannens signatur. en av disse klubbene er marseille, som sies å være veldig nær en overgang, ifølge the guardian. (ntb)
  Utestengt NBA-spiller tiltalt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. juli 2024 KL:06.54)
  den tidligere toronto raptors-spilleren jontay porter er tiltalt for sin rolle i gambling-skandalen som fikk ham utestengt fra nba på livstid. porter ble i april utestengt av den nordamerikanske basketballserien for å ha gamblet på nba-kamper han selv tok del i. nå er basketballspilleren tiltalt for sine handlinger. det kommer fram i et rettsdokument inngitt i en domstol i new york av føderale påtalemyndigheter, ifølge nyhetsbyrået afp. fire andre mennesker har også blitt tiltalt i forbindelse med saken. de har blitt anklaget for å ha konspirert med porter for å svindle et gamblingselskap. de tiltalte påstås ha satt penger på porters spilletid, vel vitende om at spilleren kom til å forlate kampen tidlig på grunn av helsemessige årsaker. gevinsten skal ha vært på over én million dollar. porter spilte totalt 37 kamper i nba for memphis grizzlies og toronto raptors. (©ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »