Hovedsiden

Liten annonse


  Politiet frykter fyllefest i Praha - stiller med 10.000 vakter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:08.31)
  politiet i tsjekkia forbereder seg på et skikkelig sjøslag i forbindelse med finalen i conferenceligaen mellom west ham og fiorentina. det gjør at det vil bli kalt inn hele 10.000 polititjenestemenn- og kvinner for å demme opp i forbindelse med oppgjøret. kampen spilles 7. juni. finalestadion i praha tar bare 19.000 tilskuere, men det er ventet at det vil komme nesten 40.000 fans uten billett til byen. de to klubbene er bare tildelt rundt 5000 fan-billetter hver. (ntb)

  Norge avsluttet ishockey-VM med 1-4-tap for Slovakia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:13.28)
  norge kom seg raskt ned på jorda igjen etter seieren over canada i ishockey-vm. slovakia ble for sterke og vant 3-1 i den siste kampen tirsdag. slovakia hadde på sin side mye å spille om. de kjemper om mulig kvartfinaleplass, og kun seier etter 60 minutter mot norge var godt nok til å ta seg forbi latvia. norge kunne på sin side blitt nummer ti eller elleve med seier. nå blir det 12.-plass i mesterskapet. tirsdgens kamp startet bra med et norsk lag fullt av selvtillit, men raskt ble de hardt straffet av effektive slovaker. marek hrivik fikk litt for enkelt sette 1-0 på lagets første skikkelige mulighet etter snaue fire minutter. henrik haukeland, som hadde tatt over for jonas arntzen i målet, reddet så mesterlig da cehlarik kom alene noen minutter senere, men cehlarik satte likevel 2-0 i neste angrep. – en svak periode. spillerne gikk dårlig på skøyter, og vi var ikke gode nok fysisk, forklarte landslagssjef johansson den svake perioden overfor viaplay. markus vikingstad tente et nytt håp da han reduserte til 1-3 i midtperioden på pasning fra thomas berg-paulsen. til tross for at kampen jevnet seg mer ut de siste 40 minuttene kom det et nytt slovakisk mål mot slutten. (©ntb)

  Ruud enkelt til kvartfinale: – Gikk raskere enn jeg trodde

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:16.32)
  casper ruud er klar for kvartfinale i atp-turneringen italian open i roma. i tirsdagens kamp beseiret han serbiske laslo djere i to strake sett, med settsifrene 6-1, 6-3. – det hjelper på selvtilliten å vinne mot en så sterk spiller, sier ruud i et intervju på eurosport. ruud hadde tapt begge sine to tidligere møter med djere, men våknet skikkelig etter en treg start i tirsdagens kamp. etter å ha blitt brutt i første game, vant nordmannen seks strake game, og dermed settet 6-1 i løpet av 27 minutter. – jeg var forberedt på en tøff og lang kamp, men det gikk raskere enn jeg trodde. jeg spilte en veldig bra kamp, fatslår ruud. det norske tennisesset er ranket som nummer fire i grusturneringen, som er en viktig del av oppkjøringen til french open. (nrk/ntb)

  En Voyah Free laget spesielt for Norge

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:13.00)
  importør electric way kan by på en skikkelig nyhet i forbindelse med autopia-messen i trondheim, nemlig en voyah free designet for nordmenn. ‒ vi har spurt norske bilkjøpere hva de ønsker seg, og svaret lanserer vi i dag under autopia-messen. voyah free black line er noe så sjeldent som en verdensnyhet presentert i trondheim, sier […] innlegget en voyah free laget spesielt for norge dukket først opp på bil24.no.

  Bruktbilprisene i Sverige stuper

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:10.40)
  på kun en måned har bruktbilprisen i sverige stupt med 9 prosent. det er selvsagt ikke bare i norge vi opplever vanskelige økonomiske tider, og over grensen sliter nå svenskene med både inflasjon og renteøkninger ‒ akkurat som her hjemme. i norge har vi sett at nybilsalget nå er i en skikkelig motbakke, og med […] innlegget bruktbilprisene i sverige stuper dukket først opp på bil24.no.  Klaveness støtter Infantinos TV-trussel før VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. mai 2023 KL:07.12)
  fotballpresident lise klaveness stiller seg bak fifa-president gianni infantinos utspill om at de store nasjonene må bla opp for rettighetene til sommerens vm. – generelt må jeg si at infantino og jeg ikke er enige om så mange ting, starter klaveness når ntb spør henne om infantinos krav. sist uke gikk infantino ut og sa seg misfornøyd med rettighetsbudene fra de fem største fotballandene i europa: storbritannia, spania, italia, tyskland og frankrike, ofte referert til som «de fem store». – for å være helt tydelig. det er vår moralske og juridiske plikt at vi ikke selger kvinne-vm på billigsalg. hvis budene ikke bedres, er vi tvunget til å hindre at mesterskapet vises hos «de fem store», sa fifa-presidenten. klaveness støtter at de store kringkasterne settes under press. – det er ofte kringkastere stiller krav til klubbene og organisasjonene om at det skal være likhet. det er ofte saker dere (mediene) kommer med, sier klaveness. – infantino snur det litt tilbake og ber kringkasterne som har stor økonomi, om å investere skikkelig i kvinneproduktet, forteller hun. (ntb)

  Karina Sævik usikker til helgens toppkamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. mai 2023 KL:13.22)
  vålerengas karina sævik er usikker til søndagens toppoppgjør mot rosenborg. det bekrefter klubben til nrk. medieansvarlig fredrik bergo forteller at sævik fikk seg en skikkelig trøkk, men at de håper at stjernespilleren rekker kampen. – vi må se hvordan de neste dagene går, sier bergo. etter å ha sørget for to av vålerengas fire mål i onsdagens lokaloppgjør mot lsk kvinner, måtte sævik halte av banen med skade. ett kvarter før slutt gikk vif-spissen inn i en duell som fikk henne til å hyle av smerte. kampen mot lsk kvinner endte 4–1.

  Her faller den ut av lomma i 160 km/t

  Kilde: IT Avisen | Publisert: (torsdag 4. mai 2023 KL:11.17)
  pass på at mobilen ligger skikkelig trygt før du hopper ut av et fly i 12 000 fots høyde. det er jo over 4 km, det. enorm fart – godt ingen ble skadet det betyr også at iphonen hadde en hastighet på 160 km/t før den traff skogen under. hva som hadde skjedd uten deksel er ikke godt å si, men i siste del ser man at mobilen nærmest har skjært seg inn i jordoverflaten, men at den er like […] the post her faller den ut av lomma i 160 km/t appeared first on itavisen.  Klopp om den omstridte feiringen: – Det var mye følelser og sinne i det øyeblikket

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. mai 2023 KL:15.22)
  liverpool-manageren jürgen klopp forklarer nå hva som lå bak den ville og kontroversielle feiringen etter 4-3-seieren over tottenham søndag. klopp feiret aggressivt foran fjerdedommeren da jota scoret langt inne i overtiden. tyskeren pådro seg en strekk i samme situasjon. etter kampen kritiserte han kampens dommer paul tierney. klopp ga blant annet uttrykk for at han ikke vet «hva den mannen har mot oss». det avstedkom en kraftig reaksjon fra den engelske dommerforeningen. tirsdag møtte liverpool-manageren pressen foran den utsatte kampen mot fulham onsdag. det ble dommersituasjonen naturlig nok et tema. – situasjonen burde ikke ha skjedd i det hele tatt. det er sånn det er. det var mye følelser og sinne i det øyeblikket. derfor feiret jeg slik jeg gjorde, sa han. klopp forklarte videre at sinnet skyldtes en situasjon i forkant der han var rykende uenig i en dommeravgjørelse. etter at liverpool tok ledelsen 4-3 langt inn i overtiden, hadde han fortsatt ikke lagt den bak seg. – dessverre var jeg fortsatt sint, og det ledet til måten jeg feiret på. jeg sa ikke noe galt. sånn var det, sa klopp. han avviser dermed at det kom noen ufine gloser i forbindelse med feiringen foran fjerdedommeren. tyskeren tok også på eget initiativ opp uttalelsene han kom med i tv-intervjuene i etterkant av kampen. – jeg prøvde å roe meg ned (etter kampen), men det gikk ikke skikkelig. så gikk jeg til intervjuene. der sa jeg det jeg sa, sa liverpool-sjefen. britiske medier har spekulert i at liverpool-sjefen kan vente seg en utelukkelse. – hva som skjer nå, er ikke i mine hender. det aner jeg ikke. folk sier at noe vil komme i form av en reaksjon, men vi har ikke hørt noe enda, sa klopp tirsdag. – for å være ærlig må jeg vel vente en straff. dommerne mener vel at jeg stilte spørsmål ved integriteten deres. det gjør jeg ikke. det var følelser, fortsatte han. liverpool ligger på femteplass i ligaen foran onsdagens kamp. (©ntb)

  Aalesund fortsatte fiaskostarten – fikk bank i Sandefjord

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 30. april 2023 KL:19.13)
  sandefjord tok sesongens første seier da aalesund ble sendt hjem med 0-4-tap. det nærmer seg krise i aafk etter null mål og null poeng på fire kamper. sandefjords svenske danilo al-saed var et stadig uromoment hver gang han gjestet aafk-forsvaret. han hadde ved siden av ett mål også en målgivende pasning. – det er en del ting som ikke funger. vi henger ikke helt i hop. vi må få inn en del friske spillere igjen. det er flere ting vi må se på, men vi må ha de beste spillerne på banen. i dag var vi ikke bra nok. vi må fighte på hver eneste trening og kamper framover, sa aalesund-trener lars arne nilsen. neste motstander for aalesund blir molde på bortebane en kamp som også blir et bunnoppgjør. – det blir et skikkelig bunnoppgjør mot molde allerede onsdag. de har vel ikke så mange poeng de heller, sa nilsen. sandefjord-trener hans erik ødegaard kan derimot puste lettet over årets første trepoenger. laget har også to uavgjorte kamper og ett tap.


  Uavgjort for Thorsby og Union Berlin

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 29. april 2023 KL:17.38)
  det tetter seg skikkelig til i kampen om topp-fire-plasseringene i bundesliga. morten thorsby og union berlin avga poeng i 0-0-kampen mot leverkusen. hovedstadsklubben ligger på tredjeplass med 56 poeng, men det skiller bare to poeng ned til rb leipzig på femteplass. både leipzig og freiburg vant sine kamper lørdag og tok innpå union i kampen om en plass blant de fire beste. det gir mesterligaspill neste sesong. thorsby startet kampen mot leverkusen på benken, men kom inn med et kvarter igjen på hjemmebane. verken han eller lagkameratene greide å score det avgjørende målet. leverkusen er nummer seks i bundesliga, åtte poeng bak union med fire kamper igjen å spille. thorsby og co. møter augsburg borte i neste runde. christopher nkunku ble matchvinner da leipzig slo hoffenheim 1-0, mens ritsu doan fikset 1-0 seier til freiburg over köln. stuttgart slo borussia mönchengladbach 2-1, mens eintracht frankfurt og augsburg delte poengene med 1-1 i frankfurt. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »