Hovedsiden

Liten annonse

  Motorsyklist døde i ulykke under Ironman

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 4. juni 2023 KL:15.30)
  en person er død etter en alvorlig ulykke mellom motorsykkel og sykkel under em i ironman i tyske hamburg søndag. mannen, som døde på stedet, kjørte en motorsykkel med kamerapersonell på da ulykken skjedde under sykkeldelen av konkurransen. syklisten ble sendt til sykehus med alvorlige skader, men livet hans står ikke i fare. kameramannen på motorsykkelen ble sendt til sykehuset med mindre skader. – ingen vet hva som var grunnen til kollisjonen, sier politipersonell til ard. konkurransen ble senere fullført. arrangøren i hamburg sier at avgjørelsen ble tatt av det internasjonale triatlonforbundet, som eier og styrer ironman. (©ntb)

  Dødsulykke på tribunen stoppet kamp i Argentina

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 4. juni 2023 KL:09.30)
  kampen mellom den argentinske serielederen river plate og defensa y justicia ble natt til søndag stanset etter at en supporter falt fra en høyde og døde. river plate tok imot defensa på sin hjemmebane i buenos aires da hendelsen skjedde etter 25 minutters spill. river plate melder på sine nettsider at mannen døde momentant etter et fall fra en høy tribune. «river plate beklager å informere om at en supporter falt fra sivori alta-tribunen og døde på stedet», heter det i uttalelsen. ifølge goal dreier det seg om et fall på rundt 15 meter. river plate skriver samtidig at helsepersonell, politi og sikkerhetsvakter var på stedet umiddelbart. området hvor ulykken skjedde blir stengt i 24 timer for å få mer klarhet i hva som har skjedd. (ntb)


  Fifa: Galatasaray må betale 33 millioner kroner til Elabdellaoui

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:21.53)
  fifa skriver at galatasaray må betale 33 millioner kroner til bodø/glimt-spiller omar elabdellaoui etter de terminerte kontrakten hans. det kommer fram i et fifa-dokument. fifa har bestemt at klubben må betale om lag 2,8 millioner euro i kompensasjon til den tidligere landslagskapteinen. det tilsvarer 33 millioner norske kroner. den tyrkiske storklubben trues med å ikke få signere nye spillere dersom de ikke betaler summen innen 45 dager etter de har fått beskjed om avgjørelsen. elabdellaoui spilte for galatasaray mellom august 2020 og september 2022. backens kontrakt ble imidlertid terminert i fjor høst etter en vanskelig periode med en fyrverkeriulykke, operasjoner og langvarig opptrening. nyttårsaften for to år siden pådro elabdellaoui seg skader i øynene under nyttårsfeiring i tyrkia. dette skjedde etter at fyrverkeri gikk av og traff ham i ansiktet. 14 måneder senere gjorde han comeback for galatasaray. etter fem måneder uten klubb signerte til slutt elabdellaoui en toårskontrakt med bodø/glimt. 31-åringen har så fått seks kamper for gultrøyene. tv 2 omtalte saken først i norge. (ntb)

  FIFA: Galatasaray må betale 33 millioner kroner til Elabdellaoui

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:21.37)
  fifa skriver at galatasaray må betale 33 millioner kroner til bodø/glimt-spiller omar elabdellaoui etter de terminerte kontrakten hans. det kommer fram i et fifa-dokument. den tyrkiske storklubben trues med å ikke få signere nye spillere dersom de ikke betaler summen innen 45 dager etter de har fått beskjed om avgjørelsen. elabdellaoui spilte for galatasaray mellom august 2020 og september 2022. backens kontrakt ble imidlertid terminert i fjor høst etter en vanskelig periode med en fyrverkeriulykke, operasjoner og langvarig opptrening. nyttårsaften for to år siden pådro elabdellaoui seg skader i øynene under nyttårsfeiring i tyrkia. dette skjedde etter at fyrverkeri gikk av og traff ham i ansiktet. 14 måneder senere gjorde han comeback for galatasaray. tv 2 omtalte saken først i norge. (ntb/nrk)

  Sjekk ut verdens første kvinnelige krasjdukke

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:14.30)
  svenskene bare skal lede an når det kommer til trafikksikkerhet, og nå har de også laget verdens første kvinnelige krasjdukke. se video. ok, det er fredag når dette skrives, så hvorfor ikke starte helgen med en liten quiz. hvem sto bak på de moderne sikkerhetsbeltene, og når skjedde det? ja, en quiz er morsommere når […] innlegget sjekk ut verdens første kvinnelige krasjdukke dukket først opp på bil24.no.
  Kvinnelig landslagsutøver dømt for råkjøring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:15.11)
  en kvinnelig, norsk landslagsutøver er i oslo tingrett dømt til samfunnsstraff og tap av førerretten i ni måneder for å ha kjørt i 133 km/t i en 80-sone. lovbruddet skjedde på e6 i trøndelag i april i år. saken ble avgjort i oslo tingrett ved tilståelsesdom tirsdag, som vil si at den siktede har gitt en uforbeholden tilståelse. retten vurderte ifølge dommen at riktig lengde på samfunnsstraffen i utgangspunktet er 45 timer, men på grunn av siktedes tilståelse settes straffen til 30 timer, med en gjennomføringstid på 60 dager. kvinnen, som har vært landslagsutøver i flere år, har ikke ønsket å kommentere saken overfor nrk. hun pålegges å avlegge delvis ny førerprøve før gjenerverv av føreretten kan finne sted, opplyses det i dommen.

  Vinicius Junior slipper karantene
  skjedde i natt | Skrevet av VG Utenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: tirsdag 30. mai: dette skjedde i natt | Skrevet av VG Utenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:06.03)
  real madrid-spiller vinicius junior slipper utelukkelse etter at han ble utvist i 0-1-tapet for valencia, der han ble utsatt for rasistisk hets fra publikum. det bestemte spanias fotballforbund tirsdag. forbundet beslutet også at mario kempes-tribunen på valencias hjemmebane mestalla skal stenges i fem kamper. klubben ble også ilagt en bot på 45.000 euro. underveis i kampen pekte vinicius junior ut personer på kempes-tribunen som hetset ham. utvisningen skjedde på overtid under et basketak mellom vinicius og valencias hugo duro. dommeren dro opp det røde kortet etter å ha sett på var-skjermen. disiplinærkomiteen pekte imidlertid på at dommeren ikke hadde sett på bildene som viste at duro tok kvelertak på vinicius junior rett før brasilianeren slo. – prisen rasistene vant, var min utvisning. dette er ikke fotball, det er la liga, skrev vinicius junior på instagram etter kampen. (ntb)


  Fire pågrepet for Vinicius-hets
  skjedde i natt | Skrevet av VG Utenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: tirsdag 30. mai: dette skjedde i natt | Skrevet av VG Utenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:09.59)
  spansk politi har pågrepet fire personer etter at en dokke som skulle forestille vinicius junior ble hengt fra en bro ved real madrids treningsanlegg i januar. stjernevingen vinicius er blitt utsatt for rasisme en rekke ganger denne sesongen, senest i søndagens hete serieoppgjør mot valencia. i januar ble det startet etterforskning av hatkriminalitet da en dokke som tilsynelatende skulle ligne real madrid-profilen ble hengt fra en bro foran klubbens treningsanlegg. sammen med dokken hang et banner med teksten «madrid hater real». episoden skjedde i forbindelse med byderbyet mot atletico madrid. det har vært stort fokus på rasismeepisodene vinicius har opplevd den siste tiden. mandag kveld lokal tid ble den ikoniske kristusstatuen i rio de janeiro slukket i en time for å vise solidaritet med fotballstjernen. real madrid-spilleren fikk i tillegg støtte fra brasils regjering og en hel fotballverden etter det han ble utsatt for i oppgjøret mot valencia søndag. real madrid opplyste mandag at klubben har levert inn en anmeldelse om hatkriminalitet etter epsioden. (ntb)

  Juventus trekkes ti poeng – mesterligaspill kan ryke
  skjedde i natt | Skrevet av VG Utenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: tirsdag 30. mai: dette skjedde i natt | Skrevet av VG Utenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:20.32)
  juventus straffes med et trekk på ti poeng foran serie a-innspurten. det ble utfallet etter en ny behandling av den såkalte plusvalenza-saken. avgjørelsen ble bekreftet av italias fotballforbund mandag. dermed er juventus igjen i trøbbel i racet om champions league-spill neste sesong. storklubben var tabelltoer på 69 poeng før dommen. nå er den nede på 7.-plass med 59 poeng før bortekampen mot empoli. deretter venter oppgjør mot milan (h) og udinese (b) i avslutningen. de fire beste ved sesongslutt tar seg til den gjeveste europacupen. juventus kunne ha kvalifisert seg ved å vinne europaligaen, men der ble det stopp i semifinalen. en måned er gått siden juventus fikk opphevet et trekk på 15 poeng som klubben ble ilagt i januar. det skjedde etter en høring hos italias olympiske komités (coni) høyeste juridiske organ. vedtaket ble gjort i påvente av en ny behandling hos fotballforbundet.


  Reuters: Påtalemyndigheten ber om at Juventus trekkes elleve poeng
  skjedde i natt | Skrevet av VG Utenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: tirsdag 30. mai: dette skjedde i natt | Skrevet av VG Utenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:12.09)
  påtalemyndigheten i italiensk fotball ber om at storklubben juventus fratas elleve poeng som følge av den såkalte plusvalenza-saken, melder reuters. juventus er anklaget for å ha manipulert overgangssummer for å få regnskapet til å se bedre ut i perioden mellom første kvartal i 2019 og tilsvarende kvartal i 2021. nyhetsbyrået hevder å ha kilder på hva som kan bli utfallet av den nye behandlingen av anklagene mot juventus og klubbens tidligere lederskikkelser. den endelige avgjørelsen og straffen er ventet å bli offentliggjort av italias fotballforbund senere mandag. skulle påtalemyndigheten få det som den vil, er juventus igjen i trøbbel i racet om champions league-spill neste sesong. en måned er gått siden juventus fikk opphevet et trekk på 15 poeng som klubben ble ilagt i januar. det skjedde etter en høring hos italias olympiske komités (coni) høyeste juridiske organ. vedtaket ble gjort i påvente av en ny behandling hos fotballforbundet. (©ntb)

  Kraftige reaksjoner etter nye rasismeanklager i Spania
  skjedde i natt | Skrevet av VG Utenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: tirsdag 30. mai: dette skjedde i natt | Skrevet av VG Utenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:06.18)
  real madrid-stjernen vinícius júnior hevder han ble utsatt for rasisme i søndagens 0-1-tap for valencia. – dette er ikke fotball, det er la liga. det var ikke første, andre eller tredje gang. rasisme er normalt i la liga, skriver vinicius på instagram etter hendelsen. den brasilianske angriperen har ved flere anledninger tidligere blitt utsatt for rasisme, og søndag sier både han, treneren og flere av lagkameratene hans at det skjedde igjen. lagkameraten lucas vázquez fortalte at en supporter på tribunen gjorde apebevegelser mot vinicius, mens målvakt thibaut courtois sa at han var forberedt på å forlate banen hvis lagkameraten ønsket det. – vi kan ikke tolerere disse tingene, sa courtois, som også sa at han hørte folk lage apelyder. real madrid-trener carlo ancelotti var heller ikke fornøyd. – det vi så i dag var uakseptabelt. en hel stadion som kommer med rasistiske ytringer. la liga har et problem, sier ancelotti, som mener kampen burde blitt stoppet. tidligere manchester united-spiller rio ferdinand langer ut mot behandlingen vinicius fikk på instagram: – bror, du må beskyttes. hvem beskytter vinicius i spania? hvor mange ganger må vi se denne unge mannen bli utsatt for den dritten her? jeg ser smerte, jeg ser avsky, jeg ser at han trenger hjelp. og myndighetene gjør ikke noe for å hjelpe ham, skriver ferdinand. la liga opplyser på twitter at hvis noen blir tatt for denne hendelsen, vil ligaen ta «passende juridiske skritt». (nrk/ntb)


  Minst tolv døde etter fotballkaos i El Salvador
  skjedde i natt | Skrevet av VG Utenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: tirsdag 30. mai: dette skjedde i natt | Skrevet av VG Utenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. mai 2023 KL:09.16)
  tolv tilskuere er døde og flere titalls skadd på et fotballstadion i el salvador. det oppsto panikk før mange mennesker ble tråkket ned, opplyser politiet. flere titalls tilskuere ble sendt til sykehus, to av dem med kritiske skader, opplyser politiet på twitter. ifølge avisen diario la huella måtte 500 personer ha tilsyn. 100 av dem ble sendt til sykehus og legevakt, skriver avisen. hendelsen skjedde under kvartfinalen i en ligakamp mellom alianza og fas på cuscatlan-stadionet i hovedstaden san salvador lørdag kveld lokal tid. ifølge foreløpige opplysninger skyldtes ulykken at mange fotballtilhengere forsøkte å ta seg inn på anlegget, opplyser politiet. – det var et skred av fans som stormet porten. noen av dem lå fortsatt under metallet i tunnelen. andre klarte å ta seg fram til tribunene og banen, men ble kvalt, sier en ikke navngitt frivillig i en førstehjelpsgruppe på stedet (ntb)

  AZ fordømmer egne tilhengeres angrep på West Ham-fans
  skjedde i natt | Skrevet av VG Utenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: tirsdag 30. mai: dette skjedde i natt | Skrevet av VG Utenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:10.47)
  både treneren og flere spillere i az fordømmer handlingene til lagets egne supportere i etterkant av torsdagens semifinale i conferenceligaen. az-fans skal ha tatt seg forbi et gjerde og angrepet et felt med familie og venner av west ham-spillerne mens det gjestende laget feiret avansementet til finalen. det førte til et sammenstøt der flere west ham-spillere, blant dem kaptein declan rice, involverte seg for å hjelpe sine bekjente. – det er irriterende. det hører ikke hjemme på vårt stadion. helst ikke på noe stadion. jeg føler skam. du må kunne kontrollere følelsene dine, selv på en kveld der du taper, sier az-trener pascal jansen, ifølge reuters. midtstopperen pantelis hatzidiakos var blant spillerne som uttalte seg om bråket i intervjuer etter kampen. – jeg vil ikke engang kalle dem supportere. bare bli hjemme om du har slike intensjoner. en så flott kveld med så flott atmosfære, jeg nøt det virkelig helt til sluttsignalet gikk. det som skjedde etterpå, er bare trist.


  Bekreftet: Kowalczyk mistet ektemannen i skredulykke
  skjedde i natt | Skrevet av VG Utenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: tirsdag 30. mai: dette skjedde i natt | Skrevet av VG Utenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:13.04)
  tidligere langrennsløper justyna kowalczyk har mistet ektemannen kacper tekieli i en skredulykke. det meldte flere polske medier torsdag, før kowalczyks manager nå bekrefter tragedien overfor dagbladet. – dessverre er det sant. vi vil ikke komme med noen uttalelse om dødsfallet nå, sier manager malgorzata ziemba til den norske avisen. ulykken skjedde i de sveitsiske alpene, der 38-åringen var på klatretur. han etterlater seg kona kowalczyk og sønnen hugo. tekieli og kowalczyk giftet seg i 2020 og fikk sønnen året etter. jerzy natkański, direktør for organisasjonen til støtte for polske fjellklatrere, har uttalt seg om dødsfallet: – han døde i et snøskred, kroppen hans ble funnet på torsdag, sa natkański til polske eurosport. den avdøde 38-åringen var en rutinert sportsklatrer. piotr pustelnik, leder for den polske foreningen for fjellklatrere, er i sorg: – dette er et stort tap for miljøet vårt. jeg mangler ord, sier han til storavisen gazeta wyborcza, ifølge ntb.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »