Hovedsiden

Liten annonse

  Kostbar Deila-flytting – får kritikk for «pokerfjes»-uttalelser

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:06.38)
  club brugge skal ha betalt 25 millioner kroner til standard liège for å hente ronny deila som trener. det skriver flere belgiske aviser. het laatste nieuws er et av mediene som melder dette. deila sluttet på dagen i liège. han hadde da ikke avsluttet sesong én i en treårskontrakt. laget hans tapte tre kamper og spilte to uavgjort rett i forkant av deila-avhoppet. standard-ledelsen sier at club brugge opptrådte korrekt i forhandlingene om deila. 25 millioner kroner kommer inn på konto, men standard må ut på ny trenerjakt. deila får noe kritikk i flere aviser fordi han så sent som lørdag på det sterkeste tilbakeviste at han var på vei til club brugge og at det foregikk forhandlinger. – det som står skrevet i avisene, er ikke sant. jeg har ikke noen avtale med club brugge. det har ikke vært noen kontakt mellom klubbene, sa deila blant annet lørdag. sportsdirektør fergal harkin sa torsdag at deila hadde informert ham for noen uker siden om interessen fra og samtalene med club brugge. (ntb)  Arsenal sikret ny langtidskontrakt med Saka

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:15.54)
  arsenal-vingen bukayo saka (21) har forlenget sin kontrakt med klubben. premier league-klubben bekreftet kontraktsforlengelsen tirsdag ettermiddag, men opplyste ikke om hvor mange år han har skrevet under for. saka har vært blant arsenals beste spillere denne sesongen, og alt tyder på at han har fått en solid lønnsforhøyelse. ifølge rapporter i britiske medier blir han klubbens best betalte spiller. stjernevingen har vært i arsenal-systemet siden han var åtte år, og sommeren 2019 ble han inkludert i klubbens a-stall. han har spilt 178 kamper og scoret 37 mål for london-laget. (ntb)

  Tap og spekulasjoner rundt Deila

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. mai 2023 KL:13.00)
  ronny deila sliter med resultatene i standard liège og må nesten daglig svare på spekulasjoner om at han skal skifte arbeidsgiver til club brugge. etter at standard liège hadde tapt 0-3 borte mot westerlo lørdag, var det ifølge belgisk presse en oppgitt og småirritert deila som kom til pressekonferansen. – det som står skrevet i avisene, er ikke sant. jeg har ikke noen avtale med club brugge. det har ikke vært noen kontakt mellom klubbene. jeg har en kontrakt her (standard) og er tilfreds her. jeg vet ikke noe om det som skrives i mediene. det skaper uro rundt klubben, sa deila ifølge het laatste nieuws. laget hans har to tap og to uavgjort etter fire kamper i det belgiske b-sluttspillet. standard liège hadde en bra sesong bak seg før sluttspillet startet. (ntb)
  Ingen kongelige på cupfinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. mai 2023 KL:09.19)
  lørdag spilles cupfinalen for herrer i fotball mellom brann og lillestrøm. vinneren får løfte kongepokalen, men det blir uten noen fra kongefamilien til stede. det bekrefter kommunikasjonssjef ved det kongelige hoff, guri ofstad varpe, til nrk. – kongefamilien har dessverre ikke anledning til å delta ved cupfinalen denne gangen. kongefamilien ønsker de to finalelagene lykke til med kampen. heller ikke i fjor var kongefamilien til stede på herrenes cupfinale, men det har vært en lang tradisjon for at kongen eller andre medlemmer av kongefamilien har vært til stede på cupfinalen. kong harald ble sykemeldt og innlagt på rikshospitalet for behandling av en infeksjon tidligere i år. han ble skrevet ut av sykehuset mandag denne uken. cupfinalen starter 16.00 lørdag. kampen sendes på nrk1 og sendingen fra cupfinalen starter 15.00.


  Aldri før har Toyota laget så mange biler

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 8. mai 2023 KL:14.30)
  på ett år har den japanske giganten satt sammen vanvittige 9,1 millioner kjøretøy. det har vært skrevet mye om at toyota-gruppen har sovet i timen når det kommer til elbiler, og det er jo også riktig. for mens deres erkerival og store konkurrent, volkswagen-gruppen, har banket ut en rekke elbilmodeller, har toyota-gruppen kun en ren […] innlegget aldri før har toyota laget så mange biler dukket først opp på bil24.no.

  Formel 1: Miami kan bli kveldsløp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. mai 2023 KL:08.22)
  formel 1 er i diskusjoner med de ansvarlige for miami grand prix om mulighetene for å legge løpet til kveldstid i framtiden. i fjor ble løpet en del av formel 1-kalenderen etter å ha skrevet under en tiårskontrakt. banen er plassert rundt stadionet til nfl-laget miami dolphins. søndag avslørte administrerende dolphins-direktør tom garfinkel at grand prix-løpet i framtiden kan bli kjørt i kveldsmørket. – vi har hatt noen diskusjoner om et kveldsløp og potensielt å gjøre det. vi har også diskutert hvordan det eventuelt vil se ut, sa garfinkel. løpet i miami ble også i år vunnet av max verstappen. det er en av totalt tre grand prix-begivenheter på amerikansk jord denne sesongen. det skal senere kjøres løp i las vegas i november, samt austin grand prix som har tilhørt formel 1-kalenderen siden 2012 (ntb)


  Nye tider for biogass

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 5. mai 2023 KL:09.40)
  innlegg: statssekretær ragnhild sjoner syrstad forklarer grunnen til at enova avslutter støtten til biogasskjøretøy. dette er et innlegg skrevet av statssekretær ragnhild sjoner syrstad (ap), klima- og miljødepartementet. skal biogass realisere sitt fulle potensial, må kostnadene ned, ned, ned. først da får vi volumet opp, opp, opp. støtten til biogass har tatt mange former de […] innlegget nye tider for biogass dukket først opp på bil24.no.

  Gigantsøksmålet påvirker Carlsen-granskning: – Alvorlige bekymringer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. mai 2023 KL:06.55)
  fide varslet en avgjørelse i granskningen av magnus carlsen og hans niemann i april. men som nrk tidligere har skrevet, ble offentliggjøringen av rapporten utsatt. «minst til oktober» sier dana reizniece-ozola i fide til new york times om hvor lenge folk må vente på en avgjørelse. hun forklarer utsettelsen med «mulige utviklinger i søksmålet mellom partene». niemann har som kjent saksøkt carlsen, chess.com og andre aktører for 100 million dollar. den amerikanske sjakkspilleren mener at jukseanklagene fra carlsen har ødelagt sjakkarrieren hans. – at fide plutselig nekter å avsløre resultatene av deres granskning, styrker vår tro på at resultatene av den granskningen taler sterkt til fordel for niemann, skriver advokatselskapet oved til new york times. de peker samtidig på at fide har økonomiske avtaler med selskaper knyttet til carlsen, chessable og chess24. – det skaper alvorlige bekymringer om at denne skandalen går enda dypere enn først ansatt, hevder advokatene. overfor new york times svarer ikke fide på hvorfor søksmålet påvirker deres egen etterforskning. den handler om hvorvidt niemann har jukset og om carlsen hadde rett i å anklage ham for det.


  Engelsk mareritt

  Kilde: Dagbladet - Fotball | Publisert: (mandag 1. mai 2023 KL:21.24)
  wolfsburg er klar for champions league-finalen i fotball for kvinner. det skjedde etter seier over arsenal i london i kveld. kampen gikk til ekstraomganger. på tribunen ble det skrevet et stykke idrettshistorie

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »