Hovedsiden

Liten annonse
  Lekkert mål i ny Liverpool-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 24. september 2023 KL:17.00)
  darwin núñez scoret et flott mål da liverpool tok sin femte strake premier league-seier med 3-1 over west ham søndag. nuñez-målet kom etter en times spill på anfield. alexis mac allister slo et svært delikat innlegg som nuñez ekspederte videre i mål med en god avslutning. uruguayaneren måtte time skuddet perfekt på ballen som falt ned foran ham. på tampen fastsatte diogo jota resultatet. før det hadde mohamed salah sendt vertene i føringen mens jarrod bowen utlignet før pause. liverpools eneste poengtap denne sesongen kom i åpningskampen mot chelsea (1-1). siden den gang har de rødkledde vunnet alle kampene sine til tross for at de i flere av oppgjørene har kommet under. (ntb)


  VG: Skiforbundets anslag forverret siden august

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:17.04)
  norges skiforbund sliter med økonomien og varsler tiltak. på noen få måneder har estimatet på 2023-underskuddet gått fra 5,9 til 13 millioner kroner. det melder vg. avisen har over tid vært tett på de økonomiske problemene i skiforbundet, og situasjonen blir stadig verre. etter tirsdagens møte i skistyret er anslaget på årets underskudd oppjustert med 3 millioner kroner. så sent som i august var spådommen på minus 10 millioner, mens tallet var på minus 5,9 millioner i mai. – dyrtid og et presset sponsormarked gjør at forventningen til nye inntekter i 2023 er nedjustert, forklarer skipresident tove moe dyrhaug til vg. hun sier at administrasjonen og de ulike skigrenene jobber for å kutte kostnader. (ntb)  Ødegaard sentral i praktscoring - Arsenal med viktig seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. september 2023 KL:19.28)
  innbytter leandro trossard ble den store helten da han reddet arsenal til premier league-seier over everton. martin ødegaard var tredje sist på ballen på matchvinnerscoringen som var av det nydelige slaget. etter flere fine kombinasjoner endte ballen opp hos trossard, som brukte venstrefoten da han sendte skuddet inn i lengste hjørne bak everton-keeper jordan pickford. – en dønn solid kamp av arsenal, sa lars tjærnås i viaplays studio. trossard er ikke ukjent med å levere mål og assist etter å ha startet kamper som reserve. nok en gang leverte han som innbytter. ødegaard hadde to brukbare muligheter uten å score, men måtte søndag nøye seg med en «hockeyassist». seieren gjør at arsenal er oppe på delt andreplass på tabellen, to poeng bak manchester city. (ntb)

  Tromsø slapp med skrekken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. september 2023 KL:19.02)
  tromsø biter seg fortsatt fast i gullkampen i eliteserien. søndag ble det 2-1-seier hjemme på romssa arena over hamkam. dermed står tromsø med seks seire på lagets sju siste kamper. det har ført dem helt opp på tredjeplass på tabellen, ett poeng bak rivalen bodø/glimt på 2.-plass. sakarias opsahl hadde centimeterne på sin side da han banket tromsø i ledelsen etter 32 minutter. skuddet gikk via john olav norheim og inn i mål. og bare fem minutter senere satte også kaptein ruben yttergård jenssen 2-0-målet via en hamkam-forsvarer. denne gang fredrik sjølstad. etter hvilen satte kjærgaard ballen i mål for andre gang for kvelden, men dennen gang ble den ikke annulert slik den første nettkjenningen ble. dermed endte det 2-1 til tromsø.  Medvedev møter Djokovic i finalen i US Open

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 9. september 2023 KL:08.56)
  daniil medvedev slo tittelforsvareren carlos alcaraz i semifinalen i us open. nå er han klar for finalen der novak djokovic venter. novak djokovic ble fredag kveld klar for sin fjerde grand slam-finale i år etter å ha slått det amerikanske stjerneskuddet ben shelton i strake sett i us open. noen timer senere avsluttet daniil medvedev spanjolen carlos alcaraz` periode som regjerende us open-mester etter at han slo ham med sifrene 7-6 (3), 6-1, 3-6 og 6-3. medvedev, som er seedet som nummer 3, vant sin eneste grand slam-tittel på flushing meadows i 2021 da han beseiret djokovic i finalen det året. (ntb)

  Borchgrevink stoppet Vikings utrolige seiersrekke

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. september 2023 KL:19.53)
  det så lenge ut til at viking skulle ta sin 11. strake eliteserieseier lørdag, men fire minutter før slutt dukket vålerenga-forsvareren christian borchgrevink og sikret 1-1. utligningen kom etter at borchgrevink fikk en klarering fra david brekalo i beina. selv om sondre bjørshol sto på streken og forsøkte å stoppe skuddet, klarte han bare å skyve ballen inn i nettveggen. et gulljagende viking er alene på tabelltopp, men bodø/glimt kan gå forbi stavanger-laget med uavgjort mot hamkam søndag. viking-spillerne stanget uvanlig lenge på hjemmebane i lørdagens kamp, og måtte få hjelp av gjestene til å gå opp i ledelsen. etter drøye timen var nemlig eneo bitri uheldig og satte ballen i eget mål. etter landslagsoppholdet har vålerenga hjemmekamp mot aalesund, mens viking fortsetter glljakten borte mot haugesund.

  Schjelderup returnerer til Nordsjælland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. september 2023 KL:23.00)
  det norske stjerneskuddet andreas schjelderup (19) vender tilbake til den danske klubben nordsjælland på lån fra benfica. det bekrefter klubbene på tampen av det europeiske overgangsvinduet fredag. – da andreas gikk til benfica i vinter hadde vi selvfølgelig ønsket at vi kunne beholde en spiller med hans kvaliteter, men vi forsto også at det var en fin mulighet for ham til å reise videre. nå er vi veldig glade for å se ham tilbake i fcn, sier sportssjef jan laursen. – jeg synes også at det sier noe om ambisjonsnivået vårt at vi kan signere en spiller som andreas. han har fått en viktig del av sin fotballutdanning ved vårt akademi og har generelt hatt mange gode år i fc nordsjælland, legger han til. schjelderup har kontrakt med benfica til sommeren 2028, men har så langt spilt lite i portugal. – «schjelde» kommer med kvalitet. det trenger en fotballklubb alltid. og vi vet hvilken kvalitet vi får med «schjelde», sier trener johannes thorup. (ntb)

  Schjelderup returnerer til Nordsjælland på lån

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. september 2023 KL:15.35)
  det norske stjerneskuddet andreas schjelderup (19) vender trolig tilbake til den danske klubben nordsjælland på lån fra benfica. det melder både tv 2 og vg fredag. i januar ble tenåringen fra bodø solgt fra nordsjælland til benfica. overgangen skal ifølge transfermarkt ha kostet portugiserne over 100 millioner kroner. schjelderup har kontrakt med den portugisiske storklubben til sommeren 2028, men har så langt spilt lite i portugal. bodøværingen briljerte i dansk superliga og ble kåret til ligaens beste spiller på høstsesongen i fjor. han scoret 10 mål på 17 kamper og bidro sterkt til at klubben fra københavn-forstaden farum overvintrer på tabelltopp. (ntb)


  Lyn til semifinale i cupen – slo Åsane borte

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 29. august 2023 KL:19.54)
  lyn var effektive og slo åsane 3-0 på bortebane. dermed er oslo-laget klar for semifinale i nm-fotballen. anna palm sendte gjestene i ledelsen etter en snau halvtime, før selma hernes og kamilla melgård fastsatte resultatet i 2. omgang. dermed skal lyn spille semifinale i cupen for første gang. der venter enten vålerenga eller røa 30. september. vålerenga og røa gjør opp om semifinaleplass onsdag. etter en lang stillingskrig uten noen store sjanser, lå ballen i nettet etter 28 minutter. lyn vartet opp med et flott angrep, og nede på linjen slo anna aahjem ballen inn i feltet til palm, som hadde få problemer med å sette den i mål. etter 50 minutter scoret lyn igjen. ballen falt ned til hernes etter et hjørnespark, og skuddet gikk via en åsane-forsvarer og i mål. fem minutter før slutt ble melgård slått flott gjennom av hernes, og alene med keeper gjorde hun ingen feil. lyn og åsane ligger på henholdsvis 7.- og 8.-plass i toppserien etter 18 spilte kamper. de har like mange poeng og det skiller tre poeng ned til avaldsnes på kvalifiseringsplass til nedrykk. lsk kvinner møter regjerende mester brann senere tirsdag. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »