Hovedsiden

Liten annonse
  Verdenscupseier Duestad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:22.56)
  skytteren jeanette hegg duestad var i en egen klasse da hun mandag vant matchøvelsen under verdenscupen i skyting i rio de janeiro. etter fjerdeplass både på 10 meter individuelt og blandet lag under verdenscupstevnet i brasil, traff hegg duestad for alvor blink mandag. den norske skytterprofilen var suveren i matchfinalen og vant foran indiske nischal nischal og danske stephanie grundsøe. etter koronapandemien har hegg duestad vært på pallen i verdenscupen på 50 meter match i alle sine seks konkurranser. mandagens seier var hennes tredje i karrieren på ol-øvelsen. 14 ganger har hun vært på seierspallen i verdenscupen. tidligere i år gjorde hun rent bord i em og vant tre gull på 10 meter luftrifle. hegg duestad vant også vm-gull for lag på 300 meter og flere andre medaljer. hun er nå topprangert på 50 meter i verden med god margin. (ntb)

  Sterk annenplass til Hegg i Rio de Janeiro

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:05.57)
  skytteren jon-hermann hegg ble nummer to på 50 meter match-øvelsen under verdenscupen i skyting i brasil søndag. plasseringen er heggs beste individuelle i verdenscupen noen gang. – det var forferdelig varmt og krevende under finalen, men jeg jobbet bra mentalt for å holde hodet kaldt. alt i alt mye å være fornøyd med. det er gøy at jeg lykkes med planen og gjennomføringen, sier hegg. i en finale som inneholdt absolutt alt, der alt ble snudd på hodet i løpet av en serie og noen ganger på ett skudd, klarte nordmannen å klatre opp på pallen for andre gang i løpet av denne verdenscuprunden. lørdag ble han nummer tre på 10 meter luftrifle, og fredag var han nummer fire på den tredje ol-øvelsen, 10 meter luftrifle blandet lag, sammen med jeanette hegg duestad. (ntb)

  NM-gull til storebror Bø

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. september 2023 KL:11.26)
  tarjei bø kom seg raskest gjennom løypa og ble norgesmester på søndagens fellesstart i rulleskiskyting. stryningen bommet tre ganger og var i mål 4,1 sekunder foran vebjørn sørum (seks bomskudd). bronsen tok lillebror johannes thingnes bø, som dagen før vant sprintgullet på sandripheia skistadion i øvrebø. en ny seier glapp da han måtte ut i to strafferunder etter siste skyting.


  Thingnes Bø overrasket etter NM-gull

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. september 2023 KL:12.06)
  johannes thingnes bø skjøt to fulle hus og ble norgesmester i rulleskiskyting lørdag. markane-løperen gikk seirende ut av sprinten på sandripheia skistadion i øvrebø. kampen om seieren ble samtidig jevn. i mål hadde thingnes bø bare 6,6 sekunder til gode på sølvvinner endre strømsheim. strømsheim skjøt i tillegg en bom på stående skyting. – det var veldig overraskende. jeg trodde ikke at det skulle gå så bra, sa thingnes bø til tv 2. – vi andre hadde et lite håp om at han skulle være litt svakere i år, men det ser det absolutt ikke ut til å være. han kommer nok til å være like rå til vinteren. det er stor idrett å komme tilbake fra flere måneder uten å være med oss, så plutselig er han best, sa landslagskollega sturla holm lægreid til kanalen. tredjeplassen gikk til johannes dale-skjevdal. han var slått av thingnes bø med 25 sekunder. deretter fulgte holm lægreid. (ntb)


  Lien trøbler med ryggen – står over NM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. september 2023 KL:10.08)
  ida lien går glipp av nm i rulleskiskyting på grunn av en skade i ryggen. – det er selvfølgelig veldig kjedelig, og jeg skulle mye heller vært i form til å konkurrere mot de andre i helgen. men helsa kommer først, og da har vi bestemt at jeg står over, forteller ida lien i en pressemelding. avgjørelsen om å stå over konkurransene er tatt i samråd med helseteamet og sportslig ledelse. lørdag er det sprint på sandripheia skistadion, mens det er fellesstart søndag.

  Skiskytter-profil falt på trening- usikker på NM-start

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. september 2023 KL:12.51)
  landslagsløper karoline knotten falt på rulleskitrening fredag i forkant av nm-starten lørdag. det er nm i rulleskiskiskyting på vennesla denne helgen. knotten omtalte fallet som en salto ut i grøfta overfor nrk etterpå. – det ble et litt hardt slag for skulderen og ryggen. det er litt stivt. det blir spennende å se hvor stivt i morgen men vi er ikke redd for at det er noe større. det er bare muskelen som har fått seg en liten trøkk og det er litt sårt rundt, sier knotten til nrk. hun sier hun er spent på hvor stiv hun er i morgen etter fallet. fortsatt er planen å gå lørdag, men hun må se an hvordan kroppen reagerer. – jeg håper det går fint, men vi får se i morgen, sier knotten.  Måltrippel fra banens yngste ga ny blytung Newcastle-smell

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. september 2023 KL:20.34)
  brightons unge spissjuvel evan ferguson (18) knallet til med hattrick i 3-1-nedsablingen av newcastle i premier league lørdag. iren utnyttet svakt keeperspill før pause, mens mål to og tre kom tett etter hverandre et stykke ut i andre omgang. særlig 2-0-scoringen var lekker etter perfekt prikkskyting fra distanse. ferguson er kun fjerdemann i premier league-historien til å gjøre hattrick i en alder av 18 år eller yngre, melder opta. chris bart-williams, robbie fowler og michael owen greide det før ham. callum wilson reduserte for newcastle på overtid. for newcastle er det deres tredje strake tap på rad. (ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »