Hovedsiden

Liten annonse  Heidi Løke vender tilbake til Larvik

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. august 2022 KL:16.22)
  håndballveteranen heidi løke er ferdig i vipers kristiansand. hun vender tilbake til gamleklubben larvik. det bekrefter landslagsprofilen til tv 2. bakgrunnen for klubbskiftet er at løke, som er nybakt mor, synes det blir for langt å pendle til kristiansand fra hjemmet i sandefjord. vipers slipper strekstjernen til tross for at hun har ett år igjen av kontrakten med kristiansandsklubben. – jeg hadde et år igjen med vipers, men de har vært veldig forståelsesfulle når det gjelder min familiesituasjon med en nyfødt og har latt meg gå, sier heidi løke til tv 2. løke har spilt for larvik i to perioder tidligere. – jeg er veldig glad for å være tilbake i larvik for tredje gang. det siste jeg gjorde her sist var å vinne champions league. det er gode minner, sier hun. (©ntb)


  Fortsatt skyhøy strømpris i Sørvest-Norge

  Kilde: E24 | Publisert: (torsdag 28. juli 2022 KL:13.19)
  fredag er det fortsatt svært høy pris på strøm i sørvest-norge. både østlandet og deler av vestlandet slipper unna med halv pris. kraftanalytiker tror prisene både i øst og vest kan stige «drastisk» fremover.

  Åpner for videomøter bak rattet

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 28. juli 2022 KL:10.40)
  slipper du ikke unna videomøtet selv om du sitter bak rattet. se video. lynk & co er et av de tre svenske bilmerkene som hører hjemme i den kinesiske geely-gruppen, hvor de to andre er volvo og polestar. og lynk & co vil gjerne være den hippeste av de tre. det ferske bilmerket ble […] innlegget åpner for videomøter bak rattet dukket først opp på bil24.no.


  solo dømt for ruskjøring – slipper fengsel
  slipper folk unna med halvparten | Skrevet av VG Innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: sjokkprisene: hos irene er strømprisen høyest i landet – rett ved slipper folk unna med halvparten | Skrevet av VG Innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. juli 2022 KL:11.24)
  usas tidligere fotballkeeper hope solo erkjenner skyld og er klar for å ta sin straff etter at hun i mars ble pågrepet for å kjøre i alkoholpåvirket tilstand. amerikanerens promille var tre ganger høyere enn lovlig grense da hun ble anholdt, skriver new york times. solo fikk mandag en betinget dom på to år og ble dømt til 30 dager i fengsel. hun slipper å sone fordi hun i vår tilbrakte en måned på et behandlingshjem for sine alkoholproblemer. de neste to årene er solo pliktig til å møte en avhengighetsekspert. i og med at hennes to barn satt i baksetet da hun fyllekjørte, ble 40-åringen også pågrepet for barnemishandling. solo var også tiltalt for å ha motsatt seg en offentlig tjenestemann. «jeg undervurderte den destruktive innvirkningen alkoholen har hatt på livet mitt. jeg gjorde en stor feil. uten tvil den største feilen i livet mitt», skriver solo i et innlegg på instagram. i slutten av mars ble solo funnet slått ut i bilen på parkeringsplassen utenfor et kjøpesenter. politiet skal ha luktet alkohol da de åpnet døren, og solo nektet frivillig å bli med politiet til arresten. den tidligere målvakten er både ol- og vm-vinner med usa. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »