Hovedsiden

Liten annonse
  Coleman vant prestisjeduell

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 1. mars 2024 KL:23.39)
  chris coleman var raskest på mennenes 60 meter i innendørs-vm i glasgow fredag kveld. amerikaneren løp inn til årsbeste i verden med tiden 6,41 og vant tre hundredeler foran noah lyles. coleman åpnet glimrende, og hadde også klart best reaksjonstid i feltet. lyles kom fort mot slutten, men akkurat ikke fort nok til å komme seg forbi landsmannen.

  Jæger videre i VM etter drama: – Det skal ikke være sånn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 1. mars 2024 KL:11.42)
  karsten warholm tok enkelt seieren i sitt innledende heat på 400 meter i innendørs-vm i glasgow med tiden 46.68. – det føltes fint. jeg følte meg ganske bra når jeg kom i gang, og jeg hadde litt å gi på slutten og kunne kontrollere det, sier warhholm til nrk. det spøkte også for henriette jægers avansement på 400 meter. amerikanske talitha diggs gikk seirende ut av heatet med tiden 52.17. det måtte derimot en photo finish til for å avgjøre andreplassen. den tok jæger knepent foran irske sharlene mawdsley. begge løp inn på tiden 52.23. jæger tok seg dermed hårfint videre fra sitt innledende heatet. – det var to tusendeler som skilte oss. det er altfor spennende. det skal ikke være sånn, sier jæger til nrk etter heatet. – jeg så ikke hun som kom på innsida. det var et veldig rotete løp. hun som løp foran senket farten. det ble et «rykk og napp»-løp. sånn er det i innendørsløping, og det må jeg bare bli vant til, forklarer hun. tidligere denne sesongen har jæger smadret sin egen rekord på 400 meter innendørs hele to ganger.

  Jæger hadde tusendelene på sin side og Warholm lekte seg videre i innendørs-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 1. mars 2024 KL:11.42)
  karsten warholm tok enkelt seieren i sitt innledende heat på 400 meter i innendørs-vm i glasgow. – det føltes fint. jeg følte meg ganske bra når jeg kom i gang, og jeg hadde litt å gi på slutten og kunne kontrollere det, sier warhholm til nrk. det var derimot på hengende håret at henriette jæger tok seg videre i sitt innledende heatet på 400 meter. amerikanske talitha diggs gikk seirende ut av heatet med tiden 52.17. det måtte derimot en photo finish til for å avgjøre andreplassen. den tok jæger knepent foran irske sharlene mawdsley. begge løp inn på tiden 52.23. – det var to tusendeler som skilte oss. det er altfor spennende. det skal ikke være sånn, sier jæger til nrk etter heatet. – jeg så ikke hun som kom på innsida. det var et veldig rotete løp. hun som løp foran senket farten. det ble et «rykk og napp»-løp. sånn er det i innendørsløping, og det må jeg bare bli vant til, forklarer hun. tidligere denne sesongen har jæger smadret sin egen rekord på 400 meter innendørs hele to ganger.  Spania vant tidenes første finale i Nasjonsligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:20.53)
  regjerende verdensmester spania vant den første finalen i nasjonsligaen for kvinner, da frankrike ble slått 2-0 i sevilla onsdag kveld. aitana bonmatí – som vant gullballen for 2022/23-sesongen – sendte spania i ledelsen etter en drøy halvtime, etter et presist innlegg fra olga carmona. snaue ti minutter etter pause doblet mariona caldentey ledelsen, og frankrike var aldri spesielt nære å gjøre det spennende på slutten. dermed vant spania mot frankrike for første gang i historien.

  Beijing får VM i friidrett i 2027

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:20.29)
  den kinesiske hovedstaden skal arrangere vm i friidrett i 2027. ` styret i world athletics tok avgjørelsen under et møte i forkant av innendørsmesterskapet i glasgow onsdag. det blir andre gang på rad asia arrangerer vm. neste år avholdes det i tokyo i japan. fra 2025 vil mesterskapene bli holdt i en periode fra midten av september – mot slutten av den tradisjonelle utendørssesongen. de siste årene har tidspunktene variert stort: doha i 2019 gikk i september/oktober, eugene i 2022 i juli og budapest i 2023 i august.

  Murray vil delta i OL før karrierestopp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:16.59)
  den britiske tennisstjernen andy murray erkjenner at karrieren går mot slutten, men vil i hvert fall spille ol i paris før han legger rackerten på hylla. etter at murray tok årets andre seier i en atp 500-turnering i dubai tirsdag, uttalte han at det er «få måneder» igjen av karrieren. i et intervju med bbc onsdag, forteller ol-gullvinneren fra 2012 og 2016 om håpet om å delta i sine siste olympiske leker til sommeren. – forhåpentligvis kan jeg få muligheten til å konkurre i én til, sier murray. 36-åringen er ikke sikker på nøyaktig når karrieren er over, eller om ol blir hans siste turnering. – når tidspunktet er riktig, vil jeg sannsynligvis si noe før jeg spiller min siste kamp eller turnering, sier skotten. tennisturnering under ol i paris spilles fra 27. juli til 4. august.


  Vipers tok NM-gull for sjuende år på rad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 25. februar 2024 KL:15.43)
  storhamar ga det et skikkelig forsøk, men stjernegalleriet til vipers lot seg ikke stoppe. dermed innkasserte de nm-gull med 32-23-seier. sørlendingene slet innledningsvis mot et påskrudd storhamar-lag. særlig ute til venstre skapte mia solberg svele og kristin venn trøbbel for vipers. etter drøyt halvspilt førsteomgang ledet storhamar 9-6, og vipers tok timeout. det fikk fart på stjernelaget, og i løpet av kun fire minutter vendte de rosakledde til ettmålsledelse. mot slutten av førsteomgangen stakk vipers fra storhamar, og storfavorittene kunne til slutt feire nm-gull. – jeg synes vipers har framstått veldig solide. det går virkelig unna her. vi ser hvor raske de er når de umiddelbart straffer storhamar, sa tv 2-ekspert gro hammerseng-edin. 16. februar falt de siste brikkene som gjør at klubben unngår konkurs på plass. (ntb)

  Vipers ristet av seg Storhamar – tok NM-gull for sjuende år på rad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 25. februar 2024 KL:15.43)
  storhamar ga det et skikkelig forsøk, men stjernegalleriet til vipers lot seg ikke stoppe. dermed innkasserte de nm-gull med 32-23-seier. sørlendingene slet innledningsvis mot et påskrudd storhamar-lag. særlig ute til venstre skapte mia solberg svele og kristin venn trøbbel for vipers. etter drøyt halvspilt førsteomgang ledet storhamar 9-6, og vipers tok timeout. det fikk fart på stjernelaget, og i løpet av kun fire minutter vendte de rosakledde til ettmålsledelse. mot slutten av førsteomgangen stakk vipers fra storhamar, og storfavorittene kunne til slutt feire nm-gull. – jeg synes vipers har framstått veldig solide. det går virkelig unna her. vi ser hvor raske de er når de umiddelbart straffer storhamar, sa tv 2-ekspert gro hammerseng-edin. 16. februar falt de siste brikkene som gjør at klubben unngår konkurs på plass. (ntb)

  Baklid sikret sin tredje verdenscupseier sammenlagt i skiorientering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 25. februar 2024 KL:14.23)
  jørgen baklid ble nummer to på den avsluttende mellomdistansen i verdenscupen i skiorientering i estland. med det sikret han seg sin tredje sammenlagtseier. baklid tok fatt på den siste verdenscupkonkurransen etter 4.-plass på lørdagens øvelse. søndag ble han slått av finske eevert toivonen. – jørgen hadde god kontroll på niklas ekström da han kom i mål, og det var det viktigste i dag, sier landslagstrener i skiorientering christian hohl. baklid tok fire vm-gull på rad i ramsau i januar. – han viser i dag hvilket konkurransehode han har, og er for 3. år på rad best i verden, fortsatte hohl. på kvinnesiden ble anna ulvensøen nummer tre. hun kom dermed på 2.-plass i totalcupen. åsne haavengen ble femmer, men tok sølv i u23-vm som var innlagt i dagens konkurranse. – jeg er kjempefornøyd med pallplass sammenlagt i verdenscupen. det er utrolig moro, forteller ulvensøen.(ntb)

  Nordås med kanonløp en uke før VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 23. februar 2024 KL:21.07)
  narve gilje nordås slo til med tiden 7.41,28 på 3000 meter innendørs i madrid fredag. det er et snaut sekund bak jakob ingebrigtsens norske rekord. 25-åringen slettet dermed sin egen bestenotering på 7.45,39. ingebrigtsens rekord lyder på 7.40,32. fredag var gilje nordås offensivt framme gjennom hele løpet. mot slutten satte han inn et støt og vant etter en langspurt. treningskamerat per svela satte også ny bestenotering på distansen med 7.47,86. han ble nummer sju. gilje nordås stiller til start i innendørs-vm i glasgow neste helg. der skal han løpe 1500 meter. ingen av ingebrigtsen-brødrene stiller i mesterskapet.


  Liverpool ble rystet av Luton – så snudde de kampen på to minutter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:22.25)
  ligaleder liverpool måtte klare seg uten en rekke av deres største stjerner, som blant andre mohamed salah og darwin núñez, i kampen mot luton onsdag kveld. da luton så tok ledelsen i kampens tolvte minutt, så det ut til at det kunne bli en utfordrende kveld for liverpool. hjemmelaget fikk det ikke til å stemme foran mål og til pause ledet nyopprykkede luton stadig 1–0. i den andre omgangen slo liverpool fryktelig tilbake. etter et vedvarende press, headet kaptein virgil van dijk inn utligningen etter et hjørnespark, idet kampuret bikket 55 minutter og 51 sekunder. to minutter og fire sekunder senere lå ballen igjen i nettet, denne gangen etter en heading fra cody gakpo. luton jaktet sin første seier borte mot liverpool i historien, men etter de to raske målene, ble det raskt klart at den ikke kom onsdag. istedenfor scoret både luis díaz og harvey elliott mot slutten av omgangen. dermed ble det en til slutt komfortabel 4-1-seier for liverpool, som har henholdsvis fire og fem poeng ned til manchester city og arsenal med én kamp mer spilt. luton ligger på 18. plass, på dårligere målforskjell enn everton på den sikre 17.-plassen.

  Sykling: O`Connor vant – Foss falt i sammendraget i UAE-Touren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:13.41)
  australske ben o`connor vant 3. etappe i sykkelrittet uae tour. tobias foss endte 20 sekunder bak vinneren i mål oppe på fjellet jebel jais. den 3. etappen i verdenstourrittet var på 176 kilometer og gikk fra al marjan til jebel jais. den ble avsluttet med en sammenhengende stigning på rundt 30 kilometer opp på fjellet jebel jais. toppen ligger 1489 meter over havet. det var likevel bare en gjennomsnittsstigning på pene 5,6 prosent. ineos-rytter tobias foss satt langt framme i feltet underveis, men det holdt derimot ikke helt for syklisten fra vingrom da o`connor satte opp farten mot slutten. uae-rytteren jay vine tok annenplassen og tok over sammenlagtledelsen. han er elleve sekunder foran landsmann o`connor. foss falt fra sin fjerdeplass til sjuendeplass i sammendraget. det skiller 33 sekunder opp til ledende vine. torstein træen (bahrain-victorious) var også med i finalen, men også han måtte slippe noen sekunder på slutten. vegard stake laengen var som vanlig fartsholder for uae-laget, men slapp seg ned mot slutten. (ntb)

  Discovery: Halland Johannessen slipper trolig operasjon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:19.48)
  tobias halland johannessen kan være tilbake på sykkelen langt tidligere enn fryktet. kragebeinsbruddet ser ikke ut til å kreve et inngrep. det forteller uno-x-rytteren selv til discovery etter å ha vært hos en spesialist i london. søndag brøt han tour des alpes-maritimes som følge av en velt på den siste etappen. – det virker som bruddet har «poppet» litt på plass. så planen er foreløpig å reise hjem og ikke operere, for så å ta nye bilder neste uke og håpe at det gror sammen fint, sier halland johannessen. går alt som det skal, tipper han et comeback skjer i slutten av mars. – hvis det gror riktig, trenger det ikke ta så mye mer enn fire uker før jeg er tilbake. (ntb)

  Gattuso fikk sparken i Marseille – franskmann tar over

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:12.17)
  talienske gennaro gattuso (46) er ferdig som manager i den franske storklubben marseille. jean-louis gasset tar over roret. klubben opplyser om avskjeden på sine nettsider og har presentert den nye treneren på x/twitter. – det er en stor ære for meg å bli en del av denne legendariske klubben, sier gasset, som har fortid som trener i montpellier, caen, istres, saint-étienne og bordeaux. gasset var også nylig hovedtrener for elfenbenskystens landslag, men fikk sparken underveis i afrikamesterskapet tidligere i år. gattuso tok over jobben i slutten av september, men den tidligere midtbanehelten har slitt i sjefsstolen. marseille står uten seier på de sju siste kampene. etter at han la opp som spiller, har gattuso vært i valencia, napoli og milan, pisa og palermo. som spiller vant han serie a og champions league flere ganger med milan, og i 2006 ble det vm-gull med italia. (ntb)

  Gattuso fikk sparken i Marseille

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:12.17)
  italienske gennaro gattuso (46) er ferdig som manager i den franske storklubben marseille. klubben opplyser om avskjeden på sine nettsider. gattuso tok over jobben i slutten av september, men den tidligere midtbanehelten har slitt i sjefsstolen. marseille står uten seier på de sju siste kampene. etter at han la opp som spiller, har gattuso vært i valencia, napoli og milan, pisa og palermo. som spiller vant han serie a og champions league flere ganger med milan, og i 2006 ble det vm-gull med italia. (ntb)
  FIA tause i Horner-saken – venter på Red Bull

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:15.29)
  det internasjonale bilsportforbundet (fia) vil vente med å kommentere red bull-sjef christian horners framtid til etterforskningen er gjennomført. horner er i hardt vær om dagen. han etterforskes av sin arbeidsgiver etter at han skal ha opptrådt upassende mot en kvinnelig ansatt i selskapet. selv avviser han anklagene på det sterkeste. nå uttaler fia seg for første gang etter at anklagene ble offentliggjort. – fia understreker at inntil etterforskningen fullføres og utfallet er kjent, så vil vi ikke kommentere saken. – fia er opptatt av å opprettholde sportens høye standard av integritet, rettferdighet og inkludering, heter det i uttalelsen. under red bulls offentliggjøring av årets bil fortalte horner at han vil være til stede under åpningsracet av årets sesong. både red bull og horner ønsker å fullføre saken så fort som mulig. det indikeres at en konklusjon i saken kan komme mot slutten av uken. formel 1-sesongen starter 2. mars. red bull dominerte fjorårssesongen og vant 21 av 22 konkurranser. (ntb)


  Hovland tar grep etter ujevn helg – dropper turnering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:22.36)
  viktor hovland vil bruke de neste ukene på å få skikk på eget spill. han står derfor over pga-konkurransen the classic i slutten av måneden. det bekrefter golfproffen til discovery etter helgens turnering i pacific palisades i california. der gikk hovland i alt seks slag under par og var aldri med i tetsjiktet. – jeg er ikke interessert å spille turneringer når ting ikke sitter. da vil jeg heller bruke den tiden på å få ting på plass. når kvaliteten på slagene er tilbake, kan jeg spille flere turneringer, sier hovland og fortsetter: – akkurat nå er det ikke de turneringene som er det viktigste. man har jo majorturneringene som kommer, og jeg har først og fremst lyst til å være klar til dem. the classic er lagt til palm beach gardens i florida. konkurransen varer fra 29. februar til 3. mars. etter planen blir hovland å se i aksjon igjen i arnold palmer invitational. den spilles også i florida (7. til 10. mars). (©ntb)

  Syk Dale-Skjevdal går ikke fellesstarten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:12.26)
  johannes dale-skjevdal følte seg uvel lørdag kveld og går ikke dagens fellesstart. det melder norges skiskytterforbund. dale-skjevdal føler seg bedre i dag, men har i samråd med landslagsledelsen og helseteamet besluttet at det er best å stå over mesterskapets avsluttende renn. endre strømsheim har reist hjem fra nove mesto, og er derfor ikke aktuell til å overta dale-skjevdals plass i rennet. dermed er det johannes thingnes bø, tarjei bø, vetle sjåstad christiansen og sturla holm lægreid som går fellesstarten for norge. rennstart er kl. 16.30 og kan høres i nrk radio.

  Tandrevold går fellesstarten i VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:09.38)
  etter en avslutning med tre strafferunder på siste skyting, var landslagstrenerne usikre på om ingrid landmark tandrevold ville gå den avsluttende fellesstarten i vm. – hun er sliten, så hun må hjem og lade opp og se om hun får til en siste konkurranse, sa landslagstrener sverre huber kaas til nrk lørdag. søndag morgen kom beskjeden fra det norske landslaget: tandrevold skal gå. i tillegg til tandrevold skal også karoline knotten og juni arnekleiv gå fellesstarten, som starter 14.15. de norske kvinnene har hatt et tungt mesterskap. beste individuelle resultat er juni arnekleivs 14. plass fra sprinten forrige uke. lørdagens stafett endte med en tiendeplass, etter hele fem strafferunder totalt. både tandrevold og knotten har riktignok medaljer fra mesterskapet. de to var begge på laget som tok sølv på blandet stafett og tandrevold gikk sammen med johannes thingnes bø inn til bronse på parstafetten torsdag. individuelt er en 25. plass det beste resultatet for verdenscupleder tandrevold til nå i vm.

  Tandrevold går fellesstarten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:09.38)
  etter en avslutning med tre strafferunder på siste skyting, var landslagstrenerne usikre på om ingrid landmark tandrevold ville gå den avsluttende fellesstarten i vm. søndag morgen kom beskjeden fra det norske landslaget: tandrevold skal gå. i tillegg til tandrevold skal også karoline knotten og juni arnekleiv gå fellesstarten, som starter 14.15.

  Ripsrud fikk det tøft i skøyte-VM – langt bak på 1000-meteren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 17. februar 2024 KL:22.44)
  skøyteløper martine ripsrud klokket inn på 1.16,81 og ble nummer 21 på 1000-meteren i vm i canadiske calgary lørdag. 28-åringen gikk i det tredje paret sammen med kinesiske tian ruining. ripsrud har 1.15,41 som bestenotering på 1000 meter, men stange-utøveren var ikke i nærheten av å bedre den tiden. – det ble fryktelig tungt på slutten. jeg tror nok ikke martine følte at det her var et optimalt løp, sa hege bøkko i nrks studio om ripsruds løp. selv hadde 28-åringen ambisjoner om å nærme seg sin personlig rekord. – i dag handler det om å finne en god rytme hele veien og se hva det holder til. det kjennes bra, og jeg føler meg rolig og avslappet. det er vanskelig å si hvor fort jeg kan gå her i dag, sa ripsrud til nrk før start.  Uno-X-stjerne jublet for tidlig - bommet på målstreken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:15.54)
  uno-x-rytteren tobias halland johannessen så ut til å åpne seierskontoen denne sesongen da han styrte mot seier i det franske endagsrittet classic var fredag ettermiddag. 24-åringen var sterkest i den avsluttende stignigen, men bommet tilsynelatende hvor målstreken var og rotet bort seieren de siste meterne. drøbak-rytteren strakk hendenene i været for å feire karrierens femte proffseier, men franske lenny martinez snek seg foran og vant foran nordmannen. – jeg bare spurtet hele veien til målstreken. jeg er veldig overrasket, sier martinez til arrangøren etter seieren. dermed ble halland johannessen henvist til andreplass, mens romain bardet ble nummer tre.

  Uno-X-stjerne rotet bort seier på målstreken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:15.54)
  uno-x-rytteren tobias halland johannessen så ut til å åpne seierskontoen denne sesongen da han styrte mot seier i det franske endagsrittet classic var. 24-åringen var sterkest i den avsluttende stignigen, men bommet tilsynelatende hvor målstreken var og rotet bort seieren de siste meterne. drøbak-rytteren strakk hendenene i været for å feire karrierens femte proffseier, men franske lenny martinez snek seg foran og vant foran nordmannen. dermed ble halland johannessen nummer to. romain bardet ble nummer tre.

  Bondeprotester stanset sykkelritt – fem etapper ble til totalt 4,9 kilometer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:13.45)
  sykkelproffen carl fredrik hagen og rivalene i vuelta a andalucia måtte fredag innse at rittet nesten i sin helhet ble avlyst som følge av politimangel. de spanske arrangørene ble tvunget til å avlyse både onsdagens og torsdagens planlagte etapper som følge av at politiressursene i området måtte prioriteres i brukt i forbindelse med bondedemonstrasjoner. fredag ble det også besluttet at lørdagens og søndagens to avsluttende etapper må avlyses av samme grunn. dermed blir sammenlagtkampen i det opprinnelig fem etapper lange rittet avgjort på fredagens 4,9 kilometer lange tempoeetappe. den går som planlagt. det er andre gang på kort tid at et sykkelritt får trøbbel som følge av demonstrasjoner. det samme skjedde under etoile de bessèges nylig. amund grøndahl jansen og carl fredrik hagen var norske representanter i vuelta a andalucia. de to sykler for henholdsvis jayco alula og q36.5. bøndene demonstrerer mot at økte kostnader ikke blir kompensert gjennom eus landbruksordninger, tiltakende skjemavelde og omfattende import av billig frukt og grønt fra sørlige eu-land og land utenfor unionen, blant andre ukraina. (ntb)

  Brystoperasjon for Newcastle-spiss: – Det er en veldig merkelig skade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:13.23)
  newcastle-profilen callum wilson var fredag gjennom en operasjon i en brystmuskel. han kan miste resten av inneværende sesong. manager eddie howe opplyste om målscorerens situasjon på en pressekonferanse fredag. wilson skadet seg i oppgjøret mot nottingham forest sist helg. – det er en veldig merkelig skade, som oppsto i en duell på slutten av kampen. til å begynne med trodde vi det var skulderen hans, men det er brystmuskelen, sa howe fredag. – han har oppsøkt en spesialist, og han opereres mens vi snakker nå. det er et stort slag for oss. jeg føler virkelig med ham. vi håper han er tilbake før sesongslutt, la han til. wilson står med sju ligascoringer for sjuendeplasserte newcastle denne sesongen. lørdag er bournemouth motstander. (ntb)

  Vickhoff Lie og Mowinckel endte langt bak i utforrennet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:11.09)
  de norske fartsutøverne ragnhild mowinckel og kajsa vickhoff lie målte krefter med resten av verdenseliten i solfylte crans montana. i de sveitsiske alper var hjemmehåpet lara gut-behrami best. verdenscuplederen vant utforrennet og økte ledelsen til mikaela shiffrin i sammendraget. sistnevnte er ute med skade, men er forventet å være tilbake i åre 9 mars. de norske endte et godt stykke bak de beste, men de kjørte jevnt med hverandre. vickhoff lie og mowinckel endte på en 11. og 12. plass. mowinckel har den beste plasseringen av de norske alpint-kvinnene denne sesongen. 31-åringen vant et at utforrennene i italienske cortina i slutten av januar. hun er den eneste nordmannen som har vunnet et renn denne sesongen. vickhoff lie har to andreplasser som sine beste resultater denne sesongen. de kom i super-g rennene i val-d`isère og altenmark-zauchensee tidlig i sesongen.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »