Hovedsiden

Liten annonse

  Kjempeskrell for Bayern – ligagullet i Dortmunds hender

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. mai 2023 KL:20.24)
  bayern münchen tapte 1–3 mot rb leipzig i nest siste serierunde. det kan koste dem seriegullet. serge gnabry sendet bayern oppskriftsmessig i føringen etter 25 minutter, men i andre omgang fikk thomas tuchels mannskap regelrett juling. konrad laimer (64`), christopher nkunku (74) og dominik szoboszlai (85`) sørget for snuoperasjonen. de to sistnevnte scoret på straffespark. borussia dortmund ligger ett poeng bak bayern, men har en kamp til gode på laget som har vunnet de ti siste utgavene av bundesliga. julian ryerson og dortmund møter augsburg borte søndag. siste serierunde avsluttes med dortmund – mainz og köln – bayern lørdag om én uke.

  Lucas Moura ferdig i Spurs

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:21.32)
  den brasilianske vingen lucas moura bekrefter at han er ferdig i tottenham etter sesongen. – mitt spurs. uansett hvor jeg er, vil hjertet mitt alltid være her. du er klubben min. dette vil alltid være mitt hjem, skriver moura på instagram. 30-åringen ankom london-klubben i januar 2018 og har notert seg med 38 mål og 27 assist på 219 kamper for de liljehvite. brasilianeren huskes nok best for den elleville snuoperasjonen spurs gjorde mot ajax i semifinalen av champions league i 2019. tottenham lå under 0-3 til pause, men moura gjorde hattrick og sikret med det finalebillett på flest bortemål. – vi vil gjerne takke lucas for hans enorme bidrag til klubben vår og ønsker ham det aller beste for fremtiden, skriver klubben i en uttalelse. moura har tidligere spilt for klubber som são paulo og paris saint-germain. det er ikke kjent hvor veien går videre for 30-åringen. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »