Hovedsiden

Liten annonse
  Håndballgutta får tøff start på OL-kvaliken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:12.41)
  norges håndballherrer åpner jakten på ol-billett mot portugal 14. mars. tapet i em nylig viste at det ikke trenger å bli enkelt. for en drøy måned siden scoret portugiserne flittig og vant 37-32. nederlaget knuste i praksis siste rest av det norske semifinalehåpet og bidro til at jonas willes lag endte på 9.-plass. om tre uker får sander sagosen og co. en tidlig revansjmulighet. rekkefølgen i kampene i ol-kvalifiseringen ble sluppet denne uken. norge møter småvriene ungarn i kamp to (16/3), mens tunisia (17/3) venter i den siste. de to beste i puljen tar seg til sommerlekene i paris. oppgjørene spilles i ungarske tatabánya. slik er de øvrige gruppene: * granollers (spania): spania, slovenia, bahrain, brasil * hannover (tyskland): tyskland, kroatia, algerie, østerrike. norges kvinnelandslag er allerede ol-kvalifisert. (ntb)

  Medaljevinnerne i Paris-OL får en bit av Eiffeltårnet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:11.27)
  en liten metallbit av ærverdige eiffeltårnet skal graveres inn i samtlige ol-medaljer som deles ut i sommerlekene i paris. det opplyser thierry reboul til nyhetsbyrået reuters. han er kreativ direktør for 2024-ol. – eiffeltårnet er et viktig symbol for paris og frankrike. det er en mulighet for utøverne til å få med seg et lite stykke av paris hjem, forteller reboul. metallbiten fra eiffeltårnet skal sitte i midten av alle medaljene. jernet stammer fra tidligere oppussing av tårnet og har ligget bevart på hemmelig adresse. baksiden av medaljene skal vise den greske gudinnen nike, flankert av akropolis på den ene siden og eiffeltårnet på den andre. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »