Hovedsiden

Liten annonse
  Beckham åpner opp: «Klinisk depressiv og knust» etter rødt kort i fotball-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (mandag 2. oktober 2023 KL:07.09)
  david beckham og kona victoria åpner opp om en meget tøff tid etter at fotballspilleren ble utvist i en vm-kamp for england i 1998. beckham fikk det røde kortet mot argentina etter å ha sparket mot diego simeone. england ble slått ut av mesterskapet på straffespark mot argentinerne. onsdag slippes de første episodene i en netflix-serie der beckhams karriere er satt under lupen. – han var deprimert, absolutt klinisk deprimert. og helt knust, sier kona victoria om det som hendte i etterkant av 1998-vm. beckham ble utsatt for voldsom kritikk i hjemlandet etter hendelsen. – jeg skulle ønske det fantes en pille som kunne radere ut minnene om det, sier beckham selv. han innrømmer i netflix-serien at han gjorde en «dum feil som endret livet mitt».

  Haaland usynlig og målløs i nytt City-tap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 30. september 2023 KL:17.57)
  manchester city røk ut i ligacupen etter tap mot newcastle i midtuka og lørdag kom sesongens første tap i premier league. borte mot wolverhampton tok hjemmelaget ledelsen allerede etter tolv minutter. pedro neto stormet inn i boksen og prøvde å finne en medspiller. istedenfor fant han landsmannen rúben dias, som på uheldig vis styrte ballen inn i eget nett. selvmålet var kampens eneste mål i den første omgangen og i pausen fikk oscar bobb klarsignalet. den unge nordmannen kom inn til sin tredje premier league-kamp og det tok ikke lang tid før han gjorde seg bemerket. drøyt ti minutter ut i omgangen ble han felt like utenfor 16-meteren til wolverhampton. julián álvarez tok ansvar på frisparket og sendte av gårde et skudd som suste opp i det nærmeste hjørnet. i en kamp hvor erling braut haaland var så godt som usynlig, presset city på for ledermålet. istedenfor utnyttet wolverhampton det da hwang hee-chan kontret inn 2-1 halvveis i omgangen. til tross for at city presset på i siste halvdel av omgangen, kom aldri scoringen. dermed ble det sesongens første premier league-tap for city, som kan passeres av liverpool senere lørdag.

  Opptur for Nyland og Sevilla

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. september 2023 KL:22.07)
  ørjan nyland fikk nok en kamp mellom stengene da sevilla slo almería 5-1 og tok et langt steg bort fra bunnstriden i la liga. den norske landslagsmålvakten voktet sevilla-målet for annen kamp på rad. etter å ha holdt nullen i den målløse debutkampen mot osasuna slapp han inn sitt første mål, men det kom på straffespark og da kampen allerede var avgjort. nyland var etter det velplasserte straffesparket fra luis suárez, men manglet noen centimeter på å nå helt fram. straffesparket ble dømt etter at nyland enkelt fanget et innlegg. bak ryggen hans var nemlig suárez felt av jesus navas. da ledet sevilla allerede 4-0. i det 7. minutt nikket youssef en-nesyri inn returen fra tverrliggeren etter at loïc bades hodestøt på et hjørnespark. minuttet senere doblet dodi lukebakio da han gjorde to lekre dragninger og skjøt i krysset. samme mann hadde litt senere en akrobatisk avslutning på innlegg fra erik lamela, men keeper luis maximiano gjorde en kjemperedning. suso sørget for at det sto 3-0 til pause, og tidlig i 2. omgang økte lamela via en motspiller. etter reduseringen satte kike salas punktum. (ntb)

  Knusende tap og utvisning for Rosenborg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. september 2023 KL:18.56)
  rosenborgs tur til lillestrøm ble ikke av den hyggelige sorten for trønderne. scoring av kristoffer tønnessen og en dobbel av thomas lehne olsen sikret 3-0-seier til hjemmelaget. førsteomgang så ut til å ende målløst – helt til en lillestrøm-corner like før pause. gjermund åsen svingte inn hjørnesparket mot første stolpe, ballen ble stusset videre inn i feltet og så satte kristoffer tønnessen inn 1-0 via stolpen. 2-0-scoringen kom fra straffemerket. andré hansen traff espen garnås da han skulle bokse unna ballen og straffe til lsk. den satte lehne olsen midt i mål og til tomålsledelse. og frasen «corner er mål» stemte bra på åråsen denne søndagen. nok en gang var det lehne olsen som kunne dunke ballen i mål. like etter 3-0-scoringen ble vondt verre for gjestene. rosenborg-spiller jayden nelson var for sen i en duell med mads hedenstad christiansen og pådro seg sitt andre gule og dermed en tidlig dusj.

  Irland slo tittelforsvareren i rugby-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. september 2023 KL:23.36)
  verdensener irland slo verdensmester sør-afrika 13-8 i lørdagens storkamp i vm i rugby union. mack hansen ble første spiller som greide å score et try mot sør-afrika i turneringen. – dette var som en grand slam på steroider. det føltes som det var 800.000 mennesker på tribunene, sa hansen til itv etter kampen. cheslin kolbe svarte med et try for «springboks» tidlig i 2. omgang. sør-afrika ledet store deler av kampen, men måtte betale for dårlige spark. manie libbok tar seg vanligvis av dem, men han har slitt med presisjonen i vm. scrumhalf faf de klerk har overtatt noen av sparkene, men de to misset til sammen fire av fem spark i lørdagens kamp, og det kostet 11 poeng. et spark fra jonathan sexton midtveis i 2. omgang sendte irland foran for godt. da jack crowley sparket en ny trepoenger tre minutter før slutt, trengte sør-afrika et try for å utligne og få sjansen til å sparke vinnerpoengene. sør-afrika kom ikke nærmere enn ti meter fra irlands mållinje, og for første gang kunne irene juble for seier over sør-afrika i en vm-kamp. irland har nå vunnet 16 landskamper på rad. (ntb)

  Bare 33 prosent av Tyskland ønsker Nagelsmann som ny landslagssjef

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. september 2023 KL:11.24)
  bare en tredel av det tyske folket håper at julian nagelsmann skal ta over som landslagssjef i fotball, viser en undersøkelse utført av yougov-instituttet. omtrent 18 prosent er imot at nagelsmann blir etterfølgeren til hansi flick, mens 24 prosent ikke vet hvem den tidligere bayern münchen-treneren er. undersøkelsen ble gjennomført onsdag og 2277 personer over 18 år deltok. ifølge medieoppslag har nagelsmann allerede kommet til enighet med det tyske fotballforbundet (dfb) om å ta jobben, mens dfb-president bernd neuendorf har uttalt at de er i «gode samtaler». tyskland trenger en ny trener etter at flick ble sparket 10. september etter bare fire seire på hans siste 17 kamper. han ledet også laget da de for andre vm på rad røk rett ut av gruppespillet i qatar. (ntb)
  Sæter med syrlig Glimt-stikk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. september 2023 KL:18.53)
  bodø/glimt klarte ikke å ta tilbake serieledelsen i eliteserien i fotball da de spilte 1–1 mot rosenborg søndag. – veldig fint å ta fra bodø/glimt to poeng i kampen om seriegullet, sier rbk-trener svein maalen til tv 2 etter kampen. rbk-spiss ole sæter var også syrlig da han ble intervjuet av tv 2 etter kampen. – det virker som de tror de er mye mer enn de egentlig er. så det er veldig fint å ta fra bodø/glimt to poeng i jakten på gull, sier rbk-spilleren. viking lå på topp av tabellen før kampen mot rosenborg, etter at de vant 2–0 mot haugesund lørdag. men stavangerlaget hadde spilt en kamp mer før oppgjøret ble sparket i gang på lerkendal. etter sju minutter så det imidlertid ut til at viking bare skulle få låne serieledelsen i et døgn. da klinket tobias fjeld gulliksen inn 1–0 på nydelig vis i rbk-keeper andré hansens høyre hjørne. men det var langt fra over i trondheim. rosenborg tok over initiativet og var farlig frempå flere ganger, før de til slutt fikk uttelling rett før pause. målscorer gulliksen skled da pereira forsøkte å ta seg forbi langt til venstre i 16-meteren. det førte til at han tok ballen med hånden. dommer rohit saggi var ikke i tvil og pekte på straffemerket. rosenborgs ole sæter banket utligningen i mål fra krittmerket. i 2. omgang fortsatte kampen å bølge frem og tilbake med et tydelig press fra bortelaget. men flere scoringer ble det ikke foran et fullsatt lerkendal. på overtid var det imidlertid nesten utrolig at det ikke bli scoring. først var rosenborgs rasmus wiedesheim-paul alene gjennom, men han klarte ikke å sette ballen i nettmaskene. deretter var det nesten utrolig at ikke espejord og pellegrino satte en dobbeltsjanse i mål for gjestene. konfrontert med sæters utsagn om at bodø/glimt er tror de er bedre enn de er svarer pellegrino. – det er vel bare å se hva de har gjort og hva vi har gjort. det får han svare på. bryr meg ikke så mye om hva han sier. det går fint. sier bodø/glimt-spissen til tv 2. resultatet gjør at bodø/glimt nå ligger to poeng bak serieleder viking, etter 21. serierunder.

  Bodø/Glimt mistet serieledelsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. september 2023 KL:18.53)
  bodø/glimt klarte ikke å ta tilbake serieledelsen i eliteserien i fotball da de spilte 1–1 mot rosenborg søndag. – veldig fint å ta fra bodø/glimt to poeng i kampen om seriegullet, sier rbk-trener svein maalen etter kampen. viking lå på topp før kampen mot rosenborg, etter at de vant 2–0 mot haugesund lørdag. men stavanger-laget hadde spilt en kamp mer før oppgjøret ble sparket i gang på lerkendal. etter sju minutter så det imidlertid ut til at viking bare skulle få låne serieledelsen i et døgn. da klinket tobias fjeld gulliksen inn 1–0 på nydelig vis i rbk-keeper andré hansens høyre hjørne. men det var langt fra over i trondheim. rosenborg tok over initiativet og var farlig frempå flere ganger, før de til slutt fikk uttelling rett før pause. målscorer gulliksen skled da pereira forsøkte å ta seg forbi langt til venstre i 16-meteren. det førte til at han tok ballen med hånden. dommer rohit saggi var ikke i tvil og pekte på straffemerket. rosenborgs ole sæter banket utligningen i mål fra krittmerket. i 2. omgang fortsatte kampen å bølge frem og tilbake med et tydelig press fra bortelaget. men flere scoringer ble det ikke foran et fullsatt lerkendal. på overtid var det imidlertid nesten utrolig at det ikke bli scoring. først var rosenborgs rasmus wiedesheim-paul alene gjennom, men han klarte ikke å sette ballen i nettmaskene. deretter var det nesten utrolig at ikke espejord og pellegrino satte en dobbeltsjanse i mål for gjestene. dermed ligger bodø/glimt nå to poeng bak serieleder viking, etter 21. serierunder.

  Sørloth matchvinner for Villarreal i overtidsdrama

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. september 2023 KL:18.38)
  alexander sørloths scoring fire minutter på overtid ga villarreal en uhyre etterlengtet 2-1-seier mot almeria i spansk fotball søndag. den tidligere liverpool-forsvareren alberto moreno gjorde forarbeidet da trønderen satte inn sitt tredje ligamål for sesongen på fem kamper. villarreal sparket nylig trener quique setien. erstatteren josé rojo martín fikk sin debut søndag. seieren er villarreals andre i la liga denne sesongen. sørloths klubb klatret til 13.-plass på tabellen som følge av de tre poengene. (ntb)

  Michelsen kobler på advokat – kan ta Kristiansund til retten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. september 2023 KL:22.14)
  christian michelsen godtar ikke kristiansunds tilbud etter at han ble sparket som hovedtrener. han vurderer å ta rettslige skritt, melder vg. forrige måned mistet michelsen jobben etter snaut ti år i kbk. siden er ikke partene blitt enige om en sluttavtale, og nå har treneren hentet inn mette yvonne larsen som advokat. – om ikke kristiansund betaler michelsen ut kontrakten, har vi ikke noe annet valg enn å gå til retten, sier larsen til vg. hun kaller kbks forsøk på løsning for å være et «skambud». klubbens styreleder martin williams svarer slik på kritikken overfor vg: – vi har klargjort vårt standpunkt og fremmet to forslag. bortsett fra det ønsker vi å ta den diskusjonen direkte med dem. michelsen tok kristiansund opp til eliteserien og leverte sterke plasseringer over flere sesonger, men i fjor rykket laget ned til 1. divisjon. der gikk det trått gjennom vår og sommer, og til slutt valgte ledelsen å gjøre et trenerbytte. (©ntb)


  Arnstad med hattrick i ny 7-0-seier for U21-landslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. september 2023 KL:19.51)
  kristian malt arnstad ble nøkkelmann da norges u21-gutter slo latvia 7-0 på hjemmebane i em-kvalifiseringen. seieren gjør at norge står med full pott etter to kamper. målforskjellen er solide 14-0 etter at san marino ble slått 7-0 på bortegress før helgen. arnstad glitret i sin ganske frie midtbanerolle mot latvia og fikk vist fram et spekter av scoringsferdigheter. 1-0 kom på et frispark som han bøyde opp i vinkelen fra omtrent 20 meters hold. samme mann var frampå og trygget den norske ledelsen inn mot pause. isak hansen-aarøen slo et flott innlegg fra venstre, og arnstad headet ballen i mål via hendene på latvia-keeper janis beks og stolpen. – jeg vil si at jeg er litt undervurdert der (i hodespillet). jeg er kanskje ikke så høy, men jeg kan vinne noen hodedueller, sa arnstad til tv 2 i pausen. det var liten tvil om hvem som skulle ta straffesparket da arnstad ble felt i latvia-boksen fem minutter etter hvilen. anderlecht-proffen var kald fra elleve meter og vippet ballen i mål med en «panenka». deretter feiret han med en baklengs salto. norge styrte hele oppgjøret i drammen, og etter en times spill tegnet også friske oscar bobb seg på scoringslisten. han satte inn en retur til 4-0 etter at arnstad hadde truffet stolpen. norges frontrekke med bobb, hansen-aarøen og andreas schjelderup fortsatte å plage latvias forsvar, og sistnevnte scoret etter 66 minutters spill. schjelderup ble tredd gjennom av christos zafeiris og avsluttet smart i nærmeste hjørne. tobias gulliksen kom inn etter 78 minutter, og fire minutter senere gjorde han 6-0 fra spiss vinkel etter pent norsk spill. en annen innbytter, joel mvuka, økte til 7-0 med en flott avslutning like før slutt. (ntb)


  hansi flick sparket som tysklands landslagssjef i fotball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 10. september 2023 KL:16.27)
  Hansi Flick (58) mister jobben som landslagssjef for Tyskland etter lørdagens 1-4-nederlag for Japan. Sparkingen skjer bare ett år før EM på hjemmebane. Flick ble landslagssjef i 2021 og fikk 25 kamper i lederstolen. – Jeg er den rette treneren, men jeg er likevel klar over hvordan ting kan endre seg i fotballen, innrømmet Flick ifølge BBC etter kjempetapet for Japan. Det tyske fotballforbundet har likevel besluttet å kvitte seg med 58-åringen. Avisen Bild skrev tidligere søndag at sparkingen av Flick var nært forestående. Flick tok over ansvaret for «Die Mannschaft» etter at han i 2019/2020-sesongen ledet Bayern München til klubbens andre mestertrippel da laget vant både Bundesligaen, den tyske cupen og mesterligaen. (NTB)

  Messis frisparkfot reddet Argentina

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. september 2023 KL:08.32)
  argentina var ikke på topp da verdensmesteren startet reisen mot 2026-vm, men lionel messi fikset likevel 1-0 over ecuador. det gjorde han på et frispark i det 78. minutt. scoringen fjernet uroen blant de 83.000 frammøtte i buenos aires. før målet hadde ecuador forsvart seg solid og kneblet den argentinske offensiven på en effektiv måte. i tillegg skapte gjestene et par farlige kontringer. men håpet om poeng forsvant da 36-årige messi fikk muligheten. han styrte inn frisparket via venstre stolpe, og ecuadors keeper herman galindez kunne ikke gjøre annet enn å se ballen gå i nettet.

  Vilda etter sparkingen: – Urettferdig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 6. september 2023 KL:11.44)
  jorge vilda mener at han absolutt ikke fortjente å miste trenerjobben etter at spania tok vm-gullet i kvinnefotball. – etter alt vi har oppnådd og alt av jobb som er lagt ned. jeg har god samvittighet og mener at sparkingen er urettferdig. jeg kan ikke skjønne at avgjørelsen er riktig, sier vilda til radiostasjonen cadena ser. det er hans første kommentar etter at han ble sparket. han ble tirsdag fjernet fra jobben som spansk landslagssjef. det skjedde bare vel to uker etter at laget hans ble verdensmester. avgjørelsen ble tatt etter et møte i spanias fotballforbund tirsdag. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »