Hovedsiden

Liten annonse
  Spania vant tidenes første finale i Nasjonsligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:20.53)
  regjerende verdensmester spania vant den første finalen i nasjonsligaen for kvinner, da frankrike ble slått 2-0 i sevilla onsdag kveld. aitana bonmatí – som vant gullballen for 2022/23-sesongen – sendte spania i ledelsen etter en drøy halvtime, etter et presist innlegg fra olga carmona. snaue ti minutter etter pause doblet mariona caldentey ledelsen, og frankrike var aldri spesielt nære å gjøre det spennende på slutten. dermed vant spania mot frankrike for første gang i historien.

  Stiftelse støtter Vipers med fem millioner til talentsatsing

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:14.38)
  håndballklubben vipers kristiansand, som nylig ble reddet fra konkurs, får fem millioner kroner av stiftelsen cultiva for å drive talentarbeid. det opplyser stiftelsen i en pressemelding tirsdag. der vises det til at vipers gjennom sine resultater de siste årene har bygget erfaring og kompetanse innenfor internasjonal topphåndball. sørlandsklubben har blant annet vunnet champions league tre ganger på rad. «ingen andre norske lag har gjort noe lignende. vipers regnes nå som et av de beste lagene i europa. vipers kristiansand er derfor en viktig og spennende klubb for internasjonale og nasjonale talenter», skriver stiftelsen. daglig leder i vipers, benedicte løyland, er glad for støtten. – dette betyr urolig mye for oss som klubb og vårt prosjekt. det gjør at vi kan fortsette å være en arena for utvikling av morgendagens håndballstjerner samtidig som kristiansand blir en enda tydeligere aktør i håndballverdenen. vi ønsker å være med på at forme håndball- og idretts-norge nå og i fremtiden, sier hun. søndag vant klubben nm-finalen mot storhamar. (ntb)

  Søster-gull

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (søndag 25. februar 2024 KL:13.13)
  tre søstre herjet og tok et komfortabelt nm-gull på stafetten. samtidig ble det på direkten varslet et spennende møte neste uke. - jeg gruer meg, sier therese johaug.

  Skiskyting: VM-gull til Norges juniorlag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 23. februar 2024 KL:14.41)
  det norske juniorlaget med sivert gerhardsen, isak frey, marie sofie brännare-gran og gro randby gikk inn til vm-seier i blandet skiskytterstafett i estland. det ble en spennende avslutning etter at randby måtte ut i to strafferunder på stående skyting. tyskerne tok sølvet, slått med 13,3 sekunder, mens bronsen gikk til østerrike. tromsø-gutten gerhardsen brukte ett ekstraskudd, og til tross for to ekstraskudd på stående gikk han ut i en knapp ledelse. frey brukte også ett ekstraskudd på liggende, men bærum-talentet banket ned alle fem blinkende på stående og ga norge en luke på nesten ett minutt før jentene skulle i aksjon. bærumsjenta brännare-gran brukte ett ekstraskudd på liggende og to på stående før hun vekslet 1.24 minutter foran polen. ankerkvinnen gro randby, som kommer fra re-klubben ivrig, brukte ett ekstraskudd på liggende skyting, men på stående fikk hun problemer. avstanden til tyskland krympet kraftig, men det holdt til gull. (©ntb)


  Newcastle bekrefter: Sportsdirektøren «i fryseboksen»

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:16.42)
  i en kort pressemelding mandag ettermiddag bekrefter newcastle united at klubbens sportsdirektør, dan ashworth, er «i fryseboksen». det skjer etter flere dager med rykter om at han er ønsket av manchester united, og at ashworth selv skal være interessert. newcastle bruker uttrykket «gardening leave», som betyr at en arbeidstaker er i karantene fra å ta en annen jobb. i dette tilfellet kan ikke ashworth bare gå fra jobben i newcastle til manchester united ettersom ashworth er i en slags karantene, eller fryseboksen, om du vil. – vi er naturligvis skuffet over at dan har bestemt seg for å slutte, men vår spennende reise stopper ikke av den grunn, og prosessen med å rekruttere en ny sportsdirektør begynner med en gang, heter det i pressemeldingen fra newcastle.

  Rabi holdt unna - vant NM-gull på 3000 meter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:13.04)
  det ble en spennende duell mellom de to stortalentene abdullahi dahir rabi og magnus øyen på 3000 meter i nm innendørs. rabi så ut til å ha full kontroll på seieren noen hundre meter fra mål, men så satte øyen inn en sluttspurt. gradvis nærmet han seg og inn i siste sving var han i ryggen på rabi. på oppløpet klarte imidlertid rabi å hente frem et ekstra gir, som gjorde at han akkurat holdt unna. rabi vant med tiden 8.08,02, med øyen 25 hundredeler bak.

  Thoresen herjet da Storhamar tok sin 23. strake seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 15. februar 2024 KL:21.08)
  storhamar fortsatte der laget slapp før landslagspausen og forbedret rekorden til 23 strake seirer da ringerike ble knust 9-0 i eliteserien ishockey. hamarlaget slettet en 23 år gammel rekord med sin 22. seier på rad for halvannen uke siden. torsdag var det målsultne hjemmespillere som gjorde kort prosess med nestjumboen. patrick thoresen scoret ledermålet før det var spilt tre minutter, og etter første periode sto det 5-0. thoresen hadde da to mål og to assist. han overlot målproduksjonen til andre i de to siste periodene, som ga fire nye storhamar-scoringer. laget har tapt bare to av sine 39 seriekamper denne sesongen og topper tabellen overlegent. med 103 poeng er det 16 ned til vålerenga. oslolaget sørget for at avstanden ikke økte ved å hale i land 6-5-seier i en spennende kamp mot lørenskog. gjestene tok ledelsen hele fire ganger, men scoringer av thomas olsen og sander thoresen med 26 sekunders mellomrom omtrent fem minutter før slutt avgjorde kampen. stjernen vant også på hjemmebane da lillehammer ble slått 3-2. grant mismash ble matchvinner i siste periode. (©ntb)

  Morten Thoresen tapte bronsekampen i bryte-EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:17.50)
  morten thoresen kom til kort i bronsekampen mot bulgarske abu muslim amajev i 67-kilosklassen i bryte-em. han kom tidlig under med 0-7. han greide å score noen poeng, men kampen ble aldri spennende igjen. thoresen ble kommandert ned i parterre etter 75 sekunders bryting. dermed fikk amajev sitt første poeng, og han benyttet muligheten ved å score først fire poeng, så to til. nordmannen slo tilbake med et to poengs kast før pausen, men tråkket også utenfor matten, og det sto 8-2 halvveis. thoresen fikk ett poeng til da amajev tråkket utenfor matten, og det fjerde da amajev måtte ned i parterre. han fikk også sitt femte poeng, men tiden løp ut med 8-5, og bulgareren kunne juble for medalje. (ntb)


  Nordenkampen: Lene Retzius med norsk rekord i stavhopp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:13.32)
  lene onsrud retzius (28) tok ny norsk innendørsrekord i stavhopp, etter å ha hoppet 4,55 meter. – det var gøy. jeg føler jeg har god flyt, så gøy å komme her og bli nordisk mester med alle folkene på tribuenen var stas, sier retzius til nrk. – jeg har hatt en god periode med trening i vinter og føler jeg er på god vei mot en spennende utendørssesong, fortsatte hun. retzius har 4,70 som bestenotering utendørs. resten av nordenkampen kan du følge på nrk 1.


  Norsk talent debuterer i verdenscupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:12.44)
  hans grahl-madsen får verdenscupdebuten i storslalåm og slalåm i bulgarske bansko i helgen. – det blir spennende å kjenne på nivået. for meg blir det viktigste å få til skikjøringa bra, også får vi se hva det holder til, sier grahl-madsen. 20-åringen fra fana tok bronse i slalåm i junior-vm i franske morzine i februar, i tillegg til å være en del av laget som tok vm-gull i parallellslalåm.
  Lien inn for syk Skogan på sprintlaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 7. februar 2024 KL:19.48)
  ida lien ble hentet inn som den femte kvinnen i den norske vm-troppen og nå er det klart at hun får sjansen på fredagens sprint. det bekrefter skiskytterforbundet i en pressemelding. marit ishol skogan har vært syk de siste dagene og forbundet skriver at hun ikke er klarert til start. i tillegg til lien, skal også ingrid landmark tandrevold, juni arnekleiv og karoline knotten gå fredagens sprint. – lien gikk bra i em og har hatt en positiv utvikling både i løypa og på standplass. hun tok jo en niendeplass i anterselva, så det blir spennende å se hva hun kan få til, sier nrks skiskytterekspert ola lunde. lien fikk en utfordrende start på sesongen med ryggtrøbbel, men har de siste ukene levert på et godt nivå og tok blant annet em-gull i sprint.  Norges fotballherrer møter Kosovo til privatlandskamp i juni

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 6. februar 2024 KL:10.30)
  ståle solbakkens landslag skal spille mot kosovo og danmark tidlig i juni. kampen mot kosovo spilles på ullevaal stadion 5. juni, opplyser nff på sine nettsider. – kosovo har et spennende offensivt mannskap med gode individuelle ferdigheter. det er et lag som kan by på overraskelser. de har stabilisert seg på et bra nivå og er fortsatt i utvikling. på hjemmebane er det vi som er favoritter, men senker vi oss et par hakk vil de skape trøbbel for oss, sier landslagssjef solbakken. mandag ble det kjent at norge møter danmark på bortebane 8. juni. det er en del av oppkjøringen for em-klare dansker. i mars venter kamper mot slovakia og tsjekkia. begge går i oslo. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »