Hovedsiden

Liten annonse
  Sergio Ramos ferdig i PSG

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:22.28)
  det er ikke bare lionel messi psg-fansen tar farvel med lørdag. også sergio ramos spiller sin siste kamp for klubben. det bekrefter midtstopperen på sin instagram-konto. – i morgen blir en spesiell dag. i morgen sier jeg farvel til en periode i livet mitt. takk for to spesielle år der jeg fikk spille i alle turneringer og gi alt. jeg skal møte nye utfordringer, jeg skal spille i andre farger, skriver spanjolen. ramos` kontrakt med psg utløper i slutten av juni. hvor veteranen spiller neste sesong er foreløpig uvisst.

  Ruud om trenergrepet: – Greit å få positive tilbakemeldinger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:06.49)
  casper ruud synes det er greit å kunne prate kort med trenerteamet før og etter poeng. pappa christian er i teamet rundt verdensfireren, som tirsdag slo svenske elias ymer i strake sett i første runde i french open. – det endrer ikke så mye, føler jeg. det er enklere å kommunisere om det er noe treneren vil vite av deg eller du vil ha fra ham. man kan uansett aldri helt vite hva motstanderen vil gjøre og de kan alltid endre taktikk, sier ruud etter kampen. – det er greit å få litt positive tilbakemeldinger nå som det er lov og man slipper å være redd for å bli straffet. 24-åringen sier at samtalene noen ganger kan gå litt mer på det taktiske. det gjelder spesielt om man møter en spiller som er godt kjent for spesielle eller sterke server. – noen ganger spør jeg dem om de synes jeg burde stå litt lenger bak i banen på returene. det er for det meste bare enkle tilbakemeldinger, sier ruud. (ntb)

  Fullt kaos

  Kilde: Dagbladet - Fotball | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:07.31)
  det er helt sikkert flere måter å behandle slike saker på, sier ansvarlig i nff trøndelag om den spesielle situasjonen som oppsto for morten gamst pedersen (41) og co.
  Evenepoel bryter Giro d`Italia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. mai 2023 KL:22.55)
  remco evenepoel erobret den rosa ledertrøya i giro d`italia fra andreas leknessund søndag, men samme kveld testet han positivt på korona og bryter rittet. det melder han i en uttalelse på twitter. – det er med tungt hjerte at jeg må meddele at jeg forlater giro d`italia på grunn av covid-19 etter en rutinetest. uheldigvis var den positiv, skrev han. – erfaringen min her har vært veldig spesiell, og jeg så fram til å konkurrere de neste to ukene også. jeg kan ikke tilstrekkelig takke staben og rytterne som har ofret så mye i forberedelsene til giroen. jeg er fortsatt veldig stolt over å ha tatt to etappeseirer og fire rosa trøyer, fortsatte han og avsluttet med «grazie mille» (tusen takk). (ntb)

  Utsolgt på Aspmyra før storkamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. mai 2023 KL:14.21)
  serieleder bodø/glimt melder om «publikumsrekord» på aspmyra stadion i møtet mot rosenborg lørdag. – det blir over 8200 på stadion. så i nyere tid blir det faktisk publikumsrekord. det er mye på grunn av at så mange bortesupportere kommer, men også fordi vi ikke holder av så mange plasser til presse, slik som vi gjør på europa-kamper, sier ørjan heldal, kommersiell leder i bodø/glimt, til avisa nordland. publikumsrekorden er 12.189. etter seks kamper topper bodø/glimt tabellen med 16 poeng. rbk ligger på tolvteplass med seks poeng. heldal har troen på at et utsolgt aspmyra vil gi en helt spesiell ramme rundt oppgjøret. – det er stor entusiasme rundt klubben både i byen og i regionen. utsolgt kamp er utsolgt kamp. det skaper en helt egen elektrisk atmosfære i byen. vi gleder oss, sier han. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »