Hovedsiden

Liten annonse


  Bayern-sjefen med klar Ødegaard-beskjed

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. april 2024 KL:22.13)
  bayern münchen-trener thomas tuchel mer enn antyder at nøkkelen for å unngå fiasko i mesterligamøtet med arsenal er å stoppe martin ødegaard. tuchel trakk spesielt fram den norske arsenal-kapteinen da han mandag kveld møtte pressen foran tirsdagens kvartfinale i london. – ødegaard er en av nøkkelspillerne. vi vet veldig godt hvordan han vil starte angrepene deres og forbindelsen mellom ham og bukayo saka, sa tuchel. – jeg håper at vi finner de riktige løsningene, og at spillerne finner nøkkelen til å gjøre livet vanskelig for ham, la tyskeren til.

  Bayern-sjef fyrer løs mot spillerne etter ny fadese – forsvarer Tuchel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. april 2024 KL:06.41)
  bayern münchens sportsdirektør max eberl gir tydelig uttrykk for at spillerne bærer ansvaret etter den «flaue» 2-3-smellen mot heidenheim i bundesliga lørdag. heidenheim tok seieren etter å ha ligget under 0-2 ved pause. annen omgang ble et mareritt for meritterte bayern-stjerner. det er for lengst kjent bayern og trener thomas tuchel avslutter sitt samarbeid til sommeren. ifølge sportsdirektør eberl er det ingen planer om at tuchel skal sparkes ut før den tid. i stedet tas trenerprofilen kraftig i forsvar. – thomas var veldig emosjonell denne uken. han ga alt i taktikkrommet. at han får noe slikt i retur (fra spillerne), det har han absolutt ikke fortjent, sier eberl til sport1. spesielt spillerne får det glatte lag. – de er alle landslagsspillere. de er seriemestere og vinnere av champions league. jeg forventer mer mannlighet. dette skal ikke være bayerns ansikt, sier eberl. (ntb)
  Tidligere verdensmester utestengt fra sjakknettsted

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. april 2024 KL:18.40)
  vladimir kramnik er blant historiens beste sjakkspillere, men har havnet på kant med nettgiganten chess.com. onsdag kveld har nettstedet publisert en uttalelse på x der de skriver at vladimir kramnik har innrømmet å ha brukt en annen stormesters konto til å spille turneringen titled tuesday. «å spille under andres navn, spesielt i turneringer med pengepremier, er brudd på våre fair play-regler», skriver nettstedet, som legger til at kramnik er utestengt i tre måneder. spilleren som lånte bort kontoen sin er utestengt på ubestemt tid. kramnik, som er tidligere verdensmester og verdensener, har også tidligere blitt straffet av chess.com. like før jul fjernet de bloggen til kramnik fra deres nettside. samtidig begrenset de kontoen, noe som betydde at kramnik heller ikke kunne kommentere på andres innlegg eller sende meldinger til andre. årsaken bak var flere innlegg fra kramnik, der han satte søkelys på spillere han var mistenksom til.


  Thoresen fikk to kampers karantene – Wold usikker etter hodesmellen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. april 2024 KL:15.44)
  storhamar-veteran patrick thoresen er satt på sidelinjen i to kamper etter en hard takling mot hodet til eskil wold i ishockeysluttspillet mot frisk asker. thoresen fikk matchstraff for taklingen i første periode i mandagens oppgjør. storhamar mente i sitt tilsvar at «farten ikke var spesielt høy», og at frisk-spilleren er «taklingsbar og velger å ta imot taklingen ved å gjøre seg mindre og lavere inn mot vantet». det har ikke norges ishockeyforbunds disiplinærutvalg lyttet til. «thoresen – som taklende spiller – må bære det fulle ansvaret i denne situasjonen. taklinger mot hode/nakke utsetter motspiller for stor skaderisiko og er uønsket i ishockey», skriver disiplinærutvalget. wold trente ikke med frisk tirsdag og har vært gjennom undersøkelser for en potensiell hjernerystelse, opplyser far og frisk askers sportssjef vidar wold til ntb. – symptomene nå er at smertene er en smell og forhåpentlig ikke en hjernerystelse. det er usikkert om han blir klar til spill i morgen, sier wold. (ntb)  Landslagskeeper bekrefter: Vil bort i sommer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. mars 2024 KL:06.43)
  egil selvik (26) sier det forhåpentligvis vil skje noe i sommer. landslagsmålvakten er inne i sitt siste kontraktsår med haugesund. i vinter var selvik nær en overgang til bodø/glimt. den strandet, men ved neste korsvei kan det fort bli exit fra klubben der selvik har spilt de siste tre årene. – det er en av grunnene til at det ikke ble glimt denne gangen. det kommer et overgangsvindu til sommeren som er attraktivt, spesielt for keepere, sier sandnes-mannen til ntb under denne ukens landslagssamling. – jeg har bare ett år igjen av kontrakten i fkh. det ville være naturlig å tenke i de baner. forhåpentligvis vil det skje noe der, sier han videre. sportssjef eirik opedal i haugesund sier at klubben og selvik har et «avklart forhold når det kommer til en eventuell kontraktsforlengelse»: – det er ingen hemmelighet at han har lyst til å prøve seg på et enda høyere nivå – helst utenfor landets grenser. om han selges i løpet av året, avhenger helt av tilbud og etterspørsel, opplyser opedal til ntb. norge møter tsjekkia til privatlandskamp på ullevaal stadion fredag. fire dager senere venter slovakia. fk haugesund serieåpner borte mot odd 1. påskedag. (ntb)
  Rørt kombinertsjef tatt på senga med hederspris: – Det var litt utfordrende

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:18.25)
  kombinertsjef ivar stuan ble overrasket med hederspris under en galla i regi av det internasjonale skiforbundet (fis) i trondheim søndag. hedersprisen stuan ble tildelt går til personer som har betydd spesielt mye for kombinertsporten. den bærer navnet kai arne ringen trophy. – kai arne ringen var en svært god leder over mange år for kombinert i norge og betydde også svært mye for idretten vår internasjonalt, sier stuan. sportssjefen ble tatt på senga og slet med å finne de rette ordene da han fikk stående applaus søndag. – du blir satt ut når du blir ropt opp slik foran 250-300 kombinertvenner med hele verdenseliten på plass i salen. det var spennende, moro og litt utfordrende. dette er en pris som henger høyt og betyr mye, sier stuan. kai arne ringen var sentral i utviklingen av norsk og internasjonal kombinertsport i en årrekke. han kom inn i idretten i 1978 og var blant annet leder av kombinertkomiteen i norges skiforbund. han døde i 2015. (ntb)

  Ny seier for Kvandal - til topps i Granåsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. mars 2024 KL:19.27)
  eirin maria kvandal fulgte opp søndagens seier i holmenkollen med å ta en knapp seier i tirsdagens raw air-renn i granåsen. – det er stort. det er kjempeartig, spesielt her i trondheim, sier kvandal til nrk. til daglig trener mosjøen-utøveren i granåsen, og i neste års vm-anlegg hadde virkelig kvandal marginene med seg etter to hopp på 96 og 98,5 meter. den norske 22-åringen hoppet seg opp fra andreplass, og vant 0,6 poeng foran østerrikske eva pinkelnig og 0,8 foran slovenske nika kriznar. – vi pleier å si at det blir tett i liten bakke, men så tett pleier det sjeldent å være, sier nrk-ekspert johan remen evensen. kvandal ledet raw air sammenlagt med god margin før tirsdagens konkurranse i trondheim, og etter seieren har hun 32 poeng ned til pinkelnig. raw air fortsetter i den store bakken i granåsen onsdag, før konkurransen avsluttes i vikersund til helgen.

  Neymar jubler for Braathens Brasil-comeback: – Jeg er så glad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. mars 2024 KL:14.14)
  forrige uke annonserte lucas pinheiro braathen at han skal kjøre for brasil neste sesong. nå ønsker en av landets største idrettsstjerner den norsk-brasilianske alpinisten velkommen. – velkommen tilbake til sirkuset. jeg er så glad for at du er tilbake. og spesielt nå som du skal representere de brasilianske fargene. lykke til, sier neymar jr. i en video publisert på braathens instagram-profil. neymar er brasils største idrettsstjerne, med 220 millioner følgere på instagram. fotballspilleren har spilt for både barcelona og psg, før han i fjor meldte overgang til saudiarabisk fotball. – jeg kan ikke tro det, skriver braathen under videoen på instagram. – jeg er i fullstendig sjokkert. klyp meg. forrige uke ble brasils skipresident anders pettersson spurt om braathen kan bli skisportens savr på neymar. – hvorfor ikke? det er mye mulig. han har den uvanlige kombinasjonen av at han både er karismatisk og en dyktig alpinist. det liker brasilianere. det er en perfekt kombinasjon, sa pettersson til nrk. braathen la opp i oktober i fjor etter en langvarig strid med norges skiforbund. bare et halvt år senere er han altså tilbake.

  Casper Ruud videre i Indian Wells

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. mars 2024 KL:06.04)
  casper ruud spilte seg videre i indian wells-turneringen i california med seier i 3.-rundekampen mot franskmannen arthur fils mandag. kampen varte i bare én time og 15 minutter og ruud var selv fornøyd med seieren. – det var mye som gikk min vei, spesielt i starten, og jeg prøvde bare å bygge på det. jeg så meg aldri tilbake og er veldig fornøyd, sa ruud i et intervju etter kampen. oppgjøret endte med sifrene 6-2, 6-4 i nordmannens favør. ruud er dermed klar for 4. runde i storturneringen på hardcourt i usa. også i neste runde er det fransk motstand som venter ruud. da er det 37-åringen gaël monfils som står på andre siden av nettet. indian wells-turneringen i california i usa samler flere av verdens beste tennisspillere. den aller beste, verdensener novak djokovic, ble natt til tirsdag slått ut av turneringen. serberen tapte mot italienske luca nardi. (ntb)

  Kombinertlandslagets trener er kreftfri

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 11. mars 2024 KL:10.36)
  kombinertutøvernes mangeårige hopptrener stian kvarstad (51) er kreftfri, men framtiden som trener er usikker, skriver adresseavisen. – det har ikke vært som tidligere, men jeg har holdt kontakten med miljøet. vm trigger meg, og det blir tatt en avgjørelse om ikke lenge, sier kvarstad til adressa. det er ett år siden hans kreftdiagnose ble kjent. behandlingen ga positive svar. nå er han inne på en sjekk hver tredje måned. – jeg var ganske spent, og fortsatt kjenner jeg på nervene når en ny kontroll nærmer seg. mellom kontrollene går det ganske fint. da handler det om å begynne å leve normalt og få hverdagen til å gå, sier kvarstad. han sier det er «god dialog» om framtiden som trener. – jeg blir stadig bedre, spesielt fysisk. nå ser jeg fram mot vm. jeg har fulgt «mine» utøvere i fem år nå, og jeg vil gjerne være med videre. (ntb)

  Vil ha endringer etter fyllefest: – Ikke noe i idretten å gjøre

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 11. mars 2024 KL:10.18)
  lederen for holmenkollen skifestival skal ha samtaler med oslo kommune for å finne løsninger på det som nok en gang overskygget skifesten i hovedstaden. lørdag ble den store overskriften igjen festen som utspilte seg i nordmarka. «fyll, slagsmål og amper stemning» rapporterte politiet om lørdag. – vi synes det er litt urettferdig at lørdag formiddag skal overskygge alt det fine og idrettsgleden man skaper her oppe, som vi jobber hele året med å få til. det er en idrettsfest over to helger med toppidrettsutøvere i mange grener, og så er fokus bare den ene formiddagen, forteller sjef stefan marx i holmenkollen skifestival til ntb mandag morgen. nå starter evalueringen. – vi skal ha samtaler, spesielt med kommunen. vi skal også involvere de ulike etatene i erfaringsutvekslingen. med en ny byråd håper vi at vi kan finne nye løsninger for utfordringene i «marka», sier marx. – alle var godt forberedt. det er 20.000 mennesker der som har en fest. en liten del vil dessverre gå helt over styr, og det liker vi jo absolutt ikke og tar sterkt avstand fra, sier marx. siden det er et offentlig sted, har ikke skifestivalen noe de skulle ha sagt. marx ønsker at politiet og kommunen kommer på banen. – bruken av store mengder alkohol og andre rusmidler har ikke noe i idretten å gjøre. det ønsker vi ikke at skal forbindes med vårt arrangement. (ntb) du kan lese mer om lørdagens holmenkollen-bråk i artikkelen under.


  Heftig debatt på fotballtinget – omstridt cupforslag kan ikke avgjøres av NFF-styret

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 10. mars 2024 KL:12.07)
  det omdiskuterte forslaget om å spille fotball-nm med finale på våren kan likevel ikke besluttes av styret i norges fotballforbund. det har fotballtinget avgjort. søndag var den norske cupens framtid og innstillingen fra det såkalte hangeland-utvalget oppe til debatt på fotballtinget på ullevaal stadion. underveis kom det inn et forslag fra styreleder morten kokkim i lillestrøm sk om at fotballtinget neste år skal stemme over en eventuell omlegging til at nm skal starte på høsten og avsluttes på våren. det betyr at nff-styret ikke kan ta en slik avgjørelse selv. årets nm spilles som tidligere med finale i desember, men hangeland-utvalget har foreslått å endre cupen. forslaget fra kokkim ble vedtatt med 74 mot 64 stemmer, og dermed er det klart at fotballtinget i 2025 skal stemme over cupens framtid. 2. visepresident i fotballforbundet, arne larsen økland, sa søndag at styret heller i retning av å følge hangeland-utvalgets anbefalinger. fotballpresident lise klaveness var ikke spesielt positiv til at forslaget fra kokkim dukket opp som en overraskelse på helgens ting. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »