Hovedsiden

Liten annonse
  LSK Kvinner smadret serieleder Rosenborg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 15. juni 2024 KL:14.59)
  lsk kvinner tok en knallsterk 3-1-seier over rosenborg på eget gress i toppserien lørdag. vålerenga slo brann 2-0 og overtok tabelltoppen. miljana ivanovic sendte lsk kvinner tidlig i ledelsen, og mia authen doblet ledelsen for da hun satte inn 2-0 et kvarter før hvilen. etter et kvarter reduserte cesilie andreassen til 1-2, men emma reshane satte spikeren i kista med 3-1 på tampen. vålerenga og rosenborg står begge med 30 poeng etter tolv kamper, men vif har bedre målforskjell. lagene møtes i neste serierunde.

  Rosenborg brøt marerittrekke – vant første på syv kamper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. mai 2024 KL:18.53)
  etter en svært mager mai for rosenborg, var alfred johanssons menn sulteforet på en seier – og endelig satt den. etter mye om og men klarte trønderne å overliste nyopprykkede kristiansund, etter to omganger med sjansebonanza fra hjemmelagets side. det var imidlertid kristiansund som var mest effektive foran mål i den første omgangen. etter et godt slått frispark fra mikkel rakneberg, viste jesper isaksen muskler i boksen – og stanget inn ledelse til de mørkeblå fra nordmøre. – det er rett og slett et veldig godt slått frispark, men igjen slipper rosenborg inn på dødball. det står til stryk, sa tv2s fotballekspert jesper mathisen. pausepraten så imidlertid ut til å hjelpe rbk-laget, for fire minutter etterpå utlignet vertene. til slutt satte trønderne spikeren i kista etter en iskald avslutning fra marius broholm på tampen av ordinær tid. kampen endte 2–1. – det føles dritdigg. det var på tide. vi jobbet som faen, det er dritdeilig, sier matchvinner marius broholm til tv 2. før søndagens oppgjør hadde ikke de hvitkledde vunnet på seks kamper, etter den nylige fadesen mot tromsø – og tapet mot nyopprykkede kfum 16. mai.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »