Hovedsiden

Liten annonse
  Nektet å takke for kampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 32 minutter gammel - (søndag 28. mai 2023 KL:14.05)
  den ukrainske tennisspilleren marta kostjuk ville ikke gi belaruseren aryna sabalenka et håndtrykk etter at hun røk ut av rolands-garros søndag. årsaken kommer av at belarus er alliert med russland og støtter krigen i ukraina. kostjuk har gjentatte ganger kritisert tennismyndighetene for å ha sett med for milde øyne på spillere fra de to landene. sabalenka uttalte i forkant av duellen at hun ville forstå valget til kostjuk. – angående motviljen mot håndtrykk, så kan jeg på en måte forstå dem. jeg forestiller meg at dersom de hadde håndhilst på russere og belarusere, ville de fått så mange meldinger fra hjemlandene sine, sa sabalenka i forkant av grand slam-turneringen i paris. søndag tapte kostjuk i strake sett med sifrene 3-6, 2-6 mot sabalenka og avsluttet som forventet uten å ta motstanderen i hånden. det samme gjorde hun med belarusiske viktoria azarenka under fjorårets us open. (ntb)  Reiten med mål og assist da Chelsea vant superliga

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 27. mai 2023 KL:17.56)
  guro reiten og maren mjeldes chelsea vant den engelske superligaen i fotball for kvinner søndag. seriegullet ble sikret etter 3-0-seieren mot reading lørdag. de blåkledde har også vunnet serien de tre foregående sesongene. laget vant 19 av 22 kamper i serien denne sesongen og avsluttet med 58 poeng. i forkant av siste runde ledet chelsea ligaen med to poeng ned til manchester united, og trengte dermed bare seier i bortekampen mot tabelljumbo reading for å sikre tittelen. etter drøyt tjue minutter svingte reiten inn et innlegg i feltet, som sam kerr stanget i mål. reiten tegnet seg på scoringslisten tre minutter før hvilen da hun doblet ledelsen for gjestene. kantspilleren løp opp en stikker i bakrommet og plasserte ballen mellom beina på keeper og i mål. kerr noterte seg for sin andre scoring med noen få minutter igjen av kampen. både reiten og mjelde spilte hele kampen for chelsea, mens amalie eikeland gjorde det samme for reading. (ntb)


  Tung dag for Krogh Johannessen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 27. mai 2023 KL:13.00)
  golfproffen kristian krogh johannessen slet på den tredje runden av europatourturneringen i nederland og klokket inn på fem slag over par. nå har han bare tre spillere bak seg av de som greide cuten. den gikk på ett slag over par, skriver ntb.


  Spilte null minutter for City denne sesongen – belønnet med ny kontrakt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:12.35)
  scott carson har ikke spilt et eneste minutt med fotball for manchester city denne sesongen. nå har han signert ny kontrakt med klubben. 37 år gamle carson er tredjekeeper i klubben til erling braut haaland. han kom til city på lån fra derby i 2019. avtalen hadde varighet ut 2020/21-sesongen. deretter signerte han permanent kontrakt med mannskapet som ledes av pep guardiola. nå er avtalen forlenget med ytterligere ett år. dermed går carson løs på sin 20. sesong som fotballproff. den erfarne målvaktens debut for city kom i mai 2021 i seieren over newcastle. opptreden nummer to ble champions league-kampen mot sporting forrige sesong. – jeg elsker å jobbe med pep, xabi mancisidor (keepertrener) og våre utrolige spillere hver dag. forhåpentlig kan jeg hjelpe alle våre keepere til å være på sitt beste, sier carson. (©ntb)


  United-sjefen om Antony-skaden: – Alvorlig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:07.51)
  antony ble fraktet av banen før pause i manchester uniteds 4-1-seier over chelsea. etterpå erkjente en ordknapp manager erik ten hag at det ikke ser bra ut. drøyt halvveis ut i første omgang ble antony liggende nede og hadde store smerter i ankelen. brasilianeren fikk behandling en stund før han ble båret ut. – alle så at han måtte av. jeg kan si at det er alvorlig, men vi må vente i minst 24 timer. først da vi vet mer om omfanget, fortalte ten hag etter kampen. antony var blant spillerne nederlenderen hentet til manchester united i fjor sommer. vingspilleren kostet klubben godt over 1 milliard kroner. skaden gjør at antony neppe spiller uniteds to siste kamper for sesongen.

  Bannere hengt opp på RBK-brakka i løpet av natten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:06.17)
  i løpet av natta har noen hengt opp flere bannere rundt om klubbhuset brakka og treningsbanen til rosenborg. på bannerene står det blant annet «et styre uten handlingskraft = et styre uten tillit», «ta dåkker sammen» og på en annen står det rett og slett «obos?». noe lignende skjedde på tampen av 2021, da bannere hengt på brakka krevde styrets avgang. både trener, spillere og supportere virker å være frustrerte over situasjonen klubben er i. etter rosenborgs cupkamp mot trygg/lade, sa rekdal at han aldri hadde sett lignende – med negativt fortegn. i eliteserien ligger rosenborg på en 11.-plass etter åtte spilte kamper. kun to av de åtte er seiere, tre er uavgjort og to tap.

  Maskerte menn angrep kjæresten til Kluivert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:10.39)
  valencia-spiller justin kluiverts partner fikk et ublidt møte med maskerte menn torsdag. hun skal ha blitt slått, og tyvene stjal for flere millioner kroner. det skriver den spanske storavisen marca , som har fått bekreftet situasjonen av spillerens klubb, valencia. ranerne benyttet muligheten onsdag kveld, da kluivert var på tur til mallorca for å spille sesongens nest siste bortekamp. oppgjøret spilles torsdag. i 24-åringens fravær tok gjerningsmennene seg inn i familiens hjem da kluiverts kjæreste kom tilbake fra en tur med hunden. ranerne skal ha slått henne og tatt med seg smykker og klokker til en verdi av 200.000 euro. det tilsvarer 2,4 millioner norske kroner. spillerens partner skal ha kommet fra det uten store skader, men skal ifølge marca ha fått sjokk og fått noen mindre fysiske skader. (ntb)

  Maskerte menn angrep kjæresten til nederlandsk fotballstjerne – stjal verdier for millioner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:10.34)
  valencia-spiller justin kluiverts partner fikk et ublidt møte med maskerte menn torsdag. hun skal ha blitt slått, og tyvene stjal for flere millioner kroner. det skriver den spanske storavisen marca , som har fått bekreftet situasjonen av spillerens klubb, valencia. ranerne benyttet muligheten onsdag kveld, da kluivert var på tur til mallorca for å spille sesongens nest siste bortekamp. oppgjøret spilles torsdag. i 24-åringens fravær tok gjerningsmennene seg inn i familiens hjem da kluiverts kjæreste kom tilbake fra en tur med hunden. ranerne skal ha slått henne og tatt med seg smykker og klokker til en verdi av 200.000 euro. det tilsvarer 2,4 millioner norske kroner. ifølge spansk politi skal ikke ranet ha pågått i mer enn fem minutter. (©ntb)

  Overrasket stort

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:22.53)
  det er bare sju spillere som har like mange assist som målkongen erling braut haaland, som tok et overraskende valg mot brighton. nordmannen tangerte også en legende og fikk mål annullert.

  Haaland overrasket stort

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:22.53)
  det er bare sju spillere som har like mange assist som målkongen erling braut haaland, som tok et overraskende valg mot brighton. nordmannen tangerte også en legende og fikk mål annullert.  Real Sociedad-sjefen vil beholde Sørloth

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:07.57)
  real sociedad-trener imanol alguacil vil mer enn gjerne knytte alexander sørloth til klubben på fast basis etter den norske landslagsspissens bunnsolide sesong. sørloth er på utlån i den spanske storklubben fra tyske leipzig denne sesongen. elleve mål og to målgivende pasninger på 31 kamper er fasiten. i tillegg har det blitt to fulltreffere i europaligaen og like mange i den spanske cupen. – jeg har alltid sagt at når alex er den beste versjonen av seg selv, er han en toppspiller, og han har vist det igjen. ikke bare i den forrige kampen, men hele sesongen. når han er god, utgjør han forskjellen. han har hatt en god sesong, men han kunne ikke hatt det dersom han ikke hadde gode spillere rundt seg, sier trener imanol til eldesmarque.com. real sociedad-sjefen får videre spørsmål om hvor viktig det er å beholde klubbens norske målgjører etter at låneperioden utløper. – for meg er det ingen bedre stall enn den vi har i øyeblikket. jeg vil gjerne beholde alle som er der neste år, fordi de gir alt for meg hver dag, og det er uvurderlig, legger han til. (ntb)

  Arsenal sikret ny langtidskontrakt med Saka

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:15.54)
  arsenal-vingen bukayo saka (21) har forlenget sin kontrakt med klubben. premier league-klubben bekreftet kontraktsforlengelsen tirsdag ettermiddag, men opplyste ikke om hvor mange år han har skrevet under for. saka har vært blant arsenals beste spillere denne sesongen, og alt tyder på at han har fått en solid lønnsforhøyelse. ifølge rapporter i britiske medier blir han klubbens best betalte spiller. stjernevingen har vært i arsenal-systemet siden han var åtte år, og sommeren 2019 ble han inkludert i klubbens a-stall. han har spilt 178 kamper og scoret 37 mål for london-laget. (ntb)

  Tøff motstand for O`Sullivan i Mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:12.34)
  christian o`sullivan og hans magdeburg trakk mesterlaget barcelona i semifinalen mesterligaen i håndball. i den andre kampen møtes paris saint-germain og kielce. o`sullivan blir eneste norske spiller i sluttspillet. han var med på trekningen torsdag. – det er åpenbart et av de sterkeste lagene å møte. det blir en fascinerende kamp for oss. barcelona har verdensklassespillere på alle plasser. jeg holder barcelona som favoritt til å vinne trofeet, men vi skal gjøre vårt, sa o`sullivan. (ntb)

  Fire pågrepet for Vinicius-hets

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:09.59)
  spansk politi har pågrepet fire personer etter at en dokke som skulle forestille vinicius junior ble hengt fra en bro ved real madrids treningsanlegg i januar. stjernevingen vinicius er blitt utsatt for rasisme en rekke ganger denne sesongen, senest i søndagens hete serieoppgjør mot valencia. i januar ble det startet etterforskning av hatkriminalitet da en dokke som tilsynelatende skulle ligne real madrid-profilen ble hengt fra en bro foran klubbens treningsanlegg. sammen med dokken hang et banner med teksten «madrid hater real». episoden skjedde i forbindelse med byderbyet mot atletico madrid. det har vært stort fokus på rasismeepisodene vinicius har opplevd den siste tiden. mandag kveld lokal tid ble den ikoniske kristusstatuen i rio de janeiro slukket i en time for å vise solidaritet med fotballstjernen. real madrid-spilleren fikk i tillegg støtte fra brasils regjering og en hel fotballverden etter det han ble utsatt for i oppgjøret mot valencia søndag. real madrid opplyste mandag at klubben har levert inn en anmeldelse om hatkriminalitet etter epsioden. (ntb)

  Slukket Kristus-statuen i solidaritet med Vinicius Junior

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:09.05)
  den ikoniske kristusstatuen i rio de janeiro ble slukket i en time mandag kveld lokal tid for å vise solidaritet med vinicius junior etter rasismen han ble utsatt for i kampen mot valencia. statuen cristo redentor står på den 710 meter høye klippen corcovado i rio. erkebispedømmet som har ansvaret for kristusstatuen koordinerte slukkingen med det brasilianske fotballforbundet og observatoriet for rasemessig diskriminering innen fotballen. – cristo redentors erkebispedømme tar avstand fra rasistiske angrep som vinicius er utsatt for fra flere klubbers fans, og på mestalla i valencia kokte det for alvor over, het det i en uttalelse. de skriver at lysene ble slukket som et symbol på den kollektive kampen mot rasisme og i solidaritet, og med spilleren og øvrige involverte som blir utsatt for fordommer verden over. (ntb)


  Brann slo tilbake etter tre strake tap – vant lokaloppgjør

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:20.54)
  etter tre strake tap i toppserien slo brann tilbake med 2-0-seier over åsane. det tar klubben opp på fjerdeplass på tabellen, mens åsane fortsatt er på niendeplass. brann hadde flere store sjanser i første omgang, men det var ikke før etter pause at de fikk hull på byllen. etter en time spilt sendte maria brochmann brann i føringen med hodet. kampens andre scoring ble servert av andrine hegerberg, mens sara ritter satte den i mål. det var brann-spillerens første scoring i toppserien.

  fifa forlenger suspensjonsordningen for spillere i russiske og ukrainske klubber

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:17.09)
  fifa forlenger ordningen der utenlandske spillere i den russiske og ukrainske fotballigaen kan suspendere sine kontrakter i ytterligere ett år. ordningen ble først tatt i bruk etter russlands krigshandlinger i ukraina og varer ut den inneværende fotballsesongen. nå forlenges ordningen fram til 30. juni 2024. det melder det internasjonale fotballforbundet (fifa) på sine nettsider mandag. lars olden larsen, magnus knudsen og erik botheim er blant de som har benyttet seg av ordningen. (ntb)


  Synne Skinnes Hansen forlater Rosenborg i sommer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:10.51)
  synne skinnes hansen (27) gir seg i toppserieklubben rosenborg når kontrakten hennes utløper til sommeren. rbk.no skriver at angrepsspilleren er enig med en ikke navngitt klubb utenfor landets grenser. – det er alltid trist å miste spillere som bidrar slik som synne. men det er også et kvalitetstegn at spillere kan utvikle seg hos oss. synne har vært god for oss og er en helprofesjonell utøver som vi ønsker lykke til videre, sier sportslig leder mads pettersen. 27-åringen signerte for rosenborg foran 2021-sesongen. da kom hun fra svenske linköping. synne skinnes hansen har 27 landskamper fra norge siden 2016. (ntb)  Alcaraz verdensener - uforandret for Ruud

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:07.30)
  carlos alcaraz (20) gjør comeback på toppen av atps rangering av verdens beste tennisspillere. nok en gang ligger casper ruud på 4.-plass. det er endringer for alle de tre fremste plasseringene. alcaraz bykser opp ett hakk og inntar lederrollen, mens daniil medvedev legger seg bak spanjolen. ruud er for tredje gang på rad nummer fire på atps oversikt. han tapte for dansken holger rune i semifinalen i italia. snarøya-mannen har en 2.-plass som bestenotering på verdensrankingen. rune går opp én plassering og er rangert som verdens sjette beste tennisspiller. (ntb)

  Hegerberg og Lyon seriemestere i Frankrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. mai 2023 KL:23.04)
  den norske fotballstjernen ada hegerberg har tatt nok et seriegull med lyon. hennes danske lagvenninne signe bruun ble matchvinner i 1-0-seieren mot rival psg. det var lyon og paris saint-germain det sto mellom i den nest siste serierunden. lyon hadde en tre poengs luke før oppgjøret, og i det 88. minutt var bruun på plass og sørget for lyons 16. seriemesterskap. i fjor vant psg serien og stoppet rekken til lyon med 14 strake titler. seriegullet var hegerbergs åttende for lyon. den norske stjernespilleren kom til lyon i 2014. 27-åringen spilte snaut 70 minutter søndag kveld. lyon spiller mot tabelljumbo soyaux i siste serierunde. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »