Hovedsiden

Liten annonse
  Hovland på par halvveis på fredagens runde

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 45 minutter gammel - (fredag 20. mai 2022 KL:23.25)
  viktor hovland fortsetter å spille brukbar golf i det amerikanske pga-mesterskapet, men har etter halvannen runde ikke greid å komme seg under par. etter å ha gått torsdagens åpningsrunde på 70 slag med en birdie, en bogey og resten par, er han på vei mot noe lignende på 2. runde. etter ni hull har han en birdie, en bogey og resten par. det gir ham foreløpig delt 20.-plass, seks slag bak justin thomas som er i ledelse etter to strake 67-runder. mange spillere er i likhet med hovland i gang med sin fredagsrunde. hovland fikk sin birdie på 4. hull. etter godt spill senket han putten fra tre meters hold. det ble bogey på det neste hullet. både utslaget og det tredje slaget havnet i roughen, og han misset en parputt fra åtte meter. ellers berget han både på 2. og 6. hull par med gode putter etter å ha havnet i en sandgrav.


  Tar grep mot banestorming

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 20. mai 2022 KL:18.30)
  englands fotballforbund (fa) går i rette med banestormingen som har bredt om seg på fotballarenaer i landet den siste tiden. forbundet truer med sanksjoner. i en uttalelse på sitt nettsted beskriver fa dette som «antisosial oppførsel» og slår fast at samtlige tilfeller er under etterforskning. forbundet sier også at det vil se på mulige regelendringer for å slå ned på fenomenet. – fotballarenaer skal alltid være et trygt sted for alle, og disse hendelsene er fullstendig uakseptable. det er ulovlig å ta seg inn på banen på alle arenaer, og disse bruddene setter spillere, tilhengere og andre involverte i fare. det kan ikke fortsette, skriver fa. det har vært gjentatte tilfeller av at publikum har tatt seg inn på banen den siste tiden, sist torsdag da everton berget plassen i premier league med 3-2-seier over crystal palace og da port vale tok seg til opprykksfinale med straffeseier mot swindon. flere ganger har det vært voldshendelser i tumultene.

  Norwich bekrefter: Normann ferdig i klubben

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 20. mai 2022 KL:18.24)
  nedrykksklare norwich melder på sitt nettsted at mathias normann og tre andre innleide spillere skal tilbake til sine klubber etter helgens serieavslutning. den norske landslagsspilleren har vært i premier league-klubben på en leieavtale fra russiske rostov. norwich er for lengst dømt til nedrykk, og før serieavslutningen mot tottenham melder klubben om spillere som forsvinner ved sesongslutt. – vi kan bekrefte at innleide billy gilmour, brandon williams, ozan kabak og mathias normann vender tilbake til sine respektive klubber etter søndagens kamp, står det. klubben vinker også farvel til åtte spillere på utgående kontrakt, deriblant lukas rupp og josip drmic. for normanns del er det høyst usikkert om han noen gang slutter seg til rostov igjen. han har sagt til tv 2 at han ikke ønsker å vende tilbake til russland.  GRATIS: Borderlands 3

  Kilde: IT Avisen | Publisert: (torsdag 19. mai 2022 KL:17.25)
  borderlands 3 er gratis å laste ned fra epic games store frem til 26. mai. storspill gratis til torsdag 26. mai dette er en skikkelig godbit av flere grunner: det er ganske nytt, det er et stor-spill og det koster normalt 570 kroner (143 kroner hos steam.) galskap-fps-en ble lansert i 2019 og har 78 metacritic-poeng fra kritikerne, men kun 5,9 snitt-poeng fra spillere. vi ga spillet 8 av 10 da vi anmeldte spillet september 2019, og vi konkluderte med […] the post gratis: borderlands 3 appeared first on itavisen.

  Ruud klar for semifinale etter sliteseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 19. mai 2022 KL:17.21)
  etter en parademarsj så langt i grusturneringen i sveits, slet casper ruud mot thanasi kokkinakis torsdag. nordmannen vant til slutt 6-4, 7-6 (7-3). ruud har hatt en ujevn start på sesongen, men i atp 250-turneringen i genève har nordmannen gjort sakene godt. i forrige runde feide 23-åringen franske benoît paire av grusen. fredagens motstander kokkinakis har møtt ruud én gang tidligere, tilbake i 2018. da vant australieren, som nå er på 85.-plass på atp-rankingen. ruud er nummer åtte. nordmannen er regjerende mester i genève, og er den høyeste rangerte spilleren som er igjen i turneringen. i semifinalen venter amerikanske reilly opelka. finalen spilles lørdag. neste uke venter et av sesongens store mål for nordmannen: grand slam-turneringen roland-garros i paris. trekningen skjer torsdag kl. 19.00. (ntb)


  BA: Bayern ønsker seg Brann-sjef Straus

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 19. mai 2022 KL:09.12)
  bayern münchen har siktet seg inn på brann-trener alexander straus og vil hente ham til den tyske klubbens kvinnelag, skriver bergensavisen. jens scheuer var nylig ferdig som bayern-trener etter tre år i jobben. ifølge ba skal brann ha blitt kontaktet med formål om å få straus til tyskland. straus har de siste sesongene ledet brann-kvinnene til suksess i ligaen. i fjor ble det seriegull og cupfinaletap for vålerenga. – et lag som opplever suksess har attraktive trenere og spillere, og det er klart at det er interesser rundt dem. noe mer enn det ønsker jeg ikke å si, sier styreleder for brann-damene, pål hafstad thorsen, til ba. straus har ikke villet kommentere opplysningene overfor avisen. brann står med åtte seirer og én uavgjort på de første ni kampene av årets sesong i toppserien. (ntb)

  Storhamar finaleklare etter thriller

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 18. mai 2022 KL:22.13)
  storhamar var best da det gjaldt som mest og slo sola 35-30 etter ekstraomganger i andre semifinalekamp i eliteseriesluttspillet i håndball. dermed er hamar-laget klar for finale med 2-0-seier i best av tre-serien. det ble 37-27-seier på hjemmebane i det første oppgjøret. sola ledet 14-13 til pause og var stort sett hele kampen ett eller to mål foran gjestene. vendepunktet kom da storhamar kvitterte til 29-29 på straffekast i siste sekund av ordinær tid. i ekstraomgangen var bortelaget overlegent. sola maktet bare å score ett mål, mens storhamar scoret seks og vant med fem mål. anniken obaidli og kristin venn var sentrale med sju mål hver for storhamar. fire spillere, blant dem veteranvingen camilla herrem, scoret seks mål for sola. (ntb)

  Ruud feide Paire av grusen i Genève

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 18. mai 2022 KL:19.05)
  casper ruud slo benoît paire effektivt 6-3, 6-1 og avanserte til kvartfinalen i atp 250-turneringen i genève. der skal han møte den useedede australieren thanasi kokkinakis. ruud fikk en småtung start onsdag, men vendte kampbildet og dominerte etter hvert fullstendig på rødgrusen i sveits. paire er en motstander han har hatt godt tak på med seier i de fire tidligere oppgjørene mellom dem. i genève serverte franskmannen et skremmeskudd da han brøt ruuds serve til 2-1-ledelse i første sett, men nordmannen slo tilbake og brøt paire på direkten. siden skulle franskmannen få slite mer, kanskje særlig i egne servegame. ruud brøt igjen til 5-3 og servet kontrollert inn settseieren med 6-3. i starten av annet sett fikk ruud tre bruddballer for tredje gang på rad i motstanderens servegame. han tok vant fire strake game og ledet dermed 4-0 før paire maktet å redusere. nordmannen fortsatte imidlertid å serve bra, og han dro i land seieren med 6-1 i annet sett etter nok et brudd i avgjørende game. ruud er den høyest seedede spilleren som fortsatt er igjen i genève. turneringen er den siste før et av sesongens store høydepunkter: grand slam-turneringen roland-garros i paris. (ntb)
  Berges lagkamerat overfalt etter Forest-tapet – mann pågrepet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 18. mai 2022 KL:07.57)
  sheffield united-kaptein billy sharp ble overfalt da nottingham forest-fansen stormet banen etter kvalifiseringskampen tirsdag. nottingham forest vant på straffesparkkonkurranse, og supporterne feiret vilt. sharp sto ved sidelinjen da han ble «løpt ned» og skallet til av en supporter. sheffield united-manager paul heckingbottom sa at sharp trengte noen sting etter hendelsen. – en av våre spillere har blitt angrepet. han er sjokkert, blør og er sint, sa heckingbottom. politiet i nottinghamshire opplyste onsdag morgen at en mann er mistenkt. – en 31 år gammel mann er pågrepet og mistenkt for overgrep i forbindelse med denne hendelsen. han forblir i varetekt og blir avhørt, sa paul hennessy i nottingham-politiet til sky sports. sheffield united rykket i fjor ned etter to sesonger i premier league. drømmen om en umiddelbar retur ble knust på city ground for sander berge og resten av klubben. nottingham forest på sin side møter huddersfield 29. mai til kamp om en premier league-plass. (ntb)


  PSG-spiller kritiseres for å ha stått over kamp og markering mot homofobi

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 17. mai 2022 KL:16.58)
  idrissa gueye får tøff medfart i frankrike etter at han for andre år på rad sto over et oppgjør der spillerne hadde regnbuefargede tall på ryggen. senegaleseren reiste med paris saint-germain til bortemøtet mot montpellier i ligue 1 sist helg, men var ikke i kamptroppen. det ble fra klubbhold opplyst at han uteble av «personlige årsaker». ifølge radiostasjonen rmc ville ikke gueye spille i en drakt med regnbuefargede siffer og ta del i fransk fotballs årlige markering mot homofobi. han var heller ikke med i en tilsvarende kamp forrige sesong. saken har skapt sterke reaksjoner. rouge direct jobber for å motvirke homohat i fotballen, og organisasjonen ber psg og ligaen kreve at gueye forklarer seg. den åpner også for at midtbanespilleren bør bli straffet. «homofobi er ikke en mening, men en forbrytelse», skriver rouge direct på twitter.

  Medvedev aksepterer Wimbledon-utestengelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 17. mai 2022 KL:09.47)
  den russiske tennisstjernen daniil medvedev, som en kort periode var rangert som nummer én i 2022, uttalte seg mandag om utestengelsen fra wimbledon. – på den ene siden kan jeg forstå det. på den andre syns jeg det er urettferdig, sa medvedev til tribune de geneve. storbritannias grand slam-turnering har bestemt at ingen russiske eller hviterussiske spillere får delta. medvedev, som lader opp til neste ukes french open i genève, mener samtidig det er problematisk. – hvor går grensen? hva er reglene som sier hva som fører til en utestengelse? han forteller at de russiske spillerne har diskutert saken med herrenes spillerorganisasjon (atp). men så langt har de ikke kommet frem til en løsning angående wimbledon, der det har vært fremmet ønske fra enkelte spillere om at det ikke skal deles ut rankingpoeng om ikke russerne eller hviterusserne får delta. – hvis jeg får spille wimbledon, blir jeg veldig glad. hvis ikke, så aksepterer jeg det, sier medvedev. ps! daniil medvedev er førsteseedet i atp 250-turneringen i genève. casper ruud er andreseedet.


  Moldes Brynhildsen ute i to måneder

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 16. mai 2022 KL:07.05)
  molde-angriper ola brynhildsen må være på sidelinjen i omkring to måneder, opplyser lagets trener erling moe til vg. 23 år gamle brynhildsen måtte forlate banen i 3-0-seieren over odd etter 78 minutter. etter et skuddforsøk tok han seg til lysken og signaliserte at han måtte bytte. fra før har molde eirik ulland andersen på skadelisten. han røk korsbåndet i kneet i cupfinalen og mister resten av sesongen. kristoffer haraldseid, sheriff sinyan, etzaz hussain og martin ellingsen er andre spillere som også er utilgjengelig for de blåkledde. david datro fofana er også skadd, men skal være nær et comeback. molde møter aalesund på bortebane mandag kveld. (ntb)

  Russlands tennisess Medvedev om Ukraina-krigen: – Veldig rystende

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 16. mai 2022 KL:06.44)
  den russiske verdenstoeren daniil medvedev sier han har fulgt krigen i ukraina tett den siste tiden. han er forferdet over det som utspiller seg i nabolandet. 26-åringen svarte søndag på spørsmål fra pressen foran grusturneringen i genève. der skal han i dyst etter fem ukers fravær fra atp-touren. russeren ble i starten av mai operert for brokk, og i mellomtiden har medvedev fulgt nyheter fra ukraina-krigen tett. – jeg hadde litt tid til å følge med på hva som skjer, ja. det er veldig rystende. tidligere har medvedev sagt at han er «kun for fred». uttalelsen kom kort tid etter russlands invasjon av ukraina i februar. russiske tennisspillere er ikke utestengt fra å konkurrere på atp- eller wta-touren, men det har wimbledon-arrangørene valgt å se bort ifra. nylig besluttet de å forby russisk og hviterussisk deltakelse i årets turnering. medvedev satser fortsatt på at det vil komme en helomvending, slik at han kan konkurrere i wimbledon. grand slam-turneringen starter 27. juni og varer over to uker. – jeg håper denne avgjørelsen ikke er fastsatt for godt. hvis jeg får spille, så kommer jeg til å gjøre det. jeg elsker wimbledon. (ntb)  VM-nei fra 29 NHL-svensker

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 15. mai 2022 KL:12.59)
  sverige håper å lokke flere nhl-spillere til ishockey-vm i finland. de fleste som nylig er slått ut av sluttspillet i nord-amerika, har takket nei. lørdag kom det nye negative svar fra joel eriksson ek (minnesota wild), marcus johansson (washington capitals), johan larsson (washington capitals) og hampus lindholm (boston bruins). i alt har 29 svensker takket nei til vm-spill så langt. i sverige-troppen er det per dags dato sju nhl-spillere, langt færre enn i gullårene 2017 (19) og 2018 (20). (ntb)


  Ahlholm går til rettssak mot Storhamar

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 15. mai 2022 KL:10.43)
  ishockeyspilleren rasmus ahlholm, som fikk sparken av storhamar i desember, ønsker erstatning og møter gamleklubben i tingretten i november, skriver vg. avisen skriver at ahlholm krever erstatning og oppreisning for urettmessig suspensjon og avskjed etter arbeidsmiljøloven og brudd på personvernloven. saken skal opp i østre innlandet tingrett 1. og 2. november. bakgrunnen er at storhamar sparket ahlholm fordi han overfalt lagkamerat jacob lundell noer på trening like før jul. (ntb)


  Danmark med pangstart i VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 14. mai 2022 KL:14.03)
  danmarks ishockeyherrer fikk en pangstart på vm i finland og ga seg ikke før det sto 9-1 i målprotokollen mot kasakhstan. storseieren gjør at danskene topper vm-gruppe a etter at seks av åtte lag har vært i aksjon. hele sju ulike spillere noterte seg på scoringslista, og usa-proffen joachim blichfeld scoret tre ganger. det tok bare to minutter før danskene tok ledelsen ved patrick bjørkstrand. ytterligere tre minutter senere hadde felix scheel og blichfeld økt til 3-0, og det var ingen tvil om hvilken vei det bar for stakkars kasakhstan. frederik storm, julian jacobsen, blichfeld og oliver larsen scoret i midtperioden, mens peter regin gjorde 8-0 helt i starten av tredje periode. senere fullførte blichfeld sitt hattrick. kasakhstan fikk et trøstemål ved kirill savitskij på tampen av kampen. sverige vant også sin åpningskamp selv om laget venter på en rekke spillere og stilte bare tre rekker mot østerrike. joel kellman, max friberg og joakim nordström scoret i «tre kronors» 3-1-seier i norges gruppe (b). (ntb)

  Forsvarstabber kostet dyrt – Norge tapte mot Finland i VM-åpningen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 13. mai 2022 KL:21.42)
  norge fikk det som ventet tøft mot vm-vertene finland i mesterskapets åpningskamp. to forsvarstabber ble skjebnesvangert da finnene vant 5-0. men et skadeskutt norsk lag gikk rett i strupen på vertene og var farlig frempå flere ganger. først med kristian jakobsson fra vingen, så magnus geheb fra skrått hold før et skudd fra max krogdahl traff magnus brekke henriksen og gikk i stolpen. men så skulle finnene vise hvorfor de er regjerende olympiske mestere da finnene spilte det norske forsvaret ut av isen og ga harry pesonen en enkel oppgave med å sette kampens første mål minutter før pausesignalet. og vondt skulle bli til verre i andre periode da max krogdahl regelrett ga bort pucken i egen sone og toni rajala kunne prikkskyte inn 2–0. like etterpå gjorde tobias fladeby en dårlig vurdering på offensiv blålinje og mistet pucken i det tre norske spillere byttet. det utnyttet finnene som kom to mann alene mot norges keeper henrik haukeland og hannes björninen satt inn målet. og den tredje perioden startet ikke noe bedre da joel armia smalt pucken opp i nærmeste kryss etter å ha spilt rundt med norge i undertall. like før slutt økte jere sallinen til 5-0 og rundet av kvelden.


  Casper Ruud slo Brooksby – kan møte Nadal i kvartfinale i Roma

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 12. mai 2022 KL:19.18)
  casper ruud slo amerikanske jenson brooksby i strake sett og er klar for kvartfinale i roma-turneringen. nå kan det bli drømmemotstand i spanske rafael nadal. den 23 år gamle nordmannen vant 6-3, 6-4 over sin to yngre motstander. snarøya-spilleren hadde full kontroll på kampen og spilte på seg mer og mer selvtillit. kampen varte drøyt halvannen time. casper ruud er femteseedet i turneringen og kan møte den spanske gruskongen rafael nadal i kvartfinale. de to har aldri møttes i en turnering, men har trent mye sammen på spanjolens tennisakademi på mallorca. det er åttende gang at ruud har klart å ta seg til kvartfinale i en masters 1000-turnering. nadal møter canadiske denis shapovalov senere torsdag. om han vinner, blir han ruuds motstander fredag. (ntb)

  Forbes: Messi tjente 1,25 milliarder på ett år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 12. mai 2022 KL:12.42)
  fotballstjernen lionel messi var verdens best betalte idrettsutøver de tolv siste månedene. det har finansmagasinet forbes regnet ut. forbes setter hvert år opp en topp-ti-liste over de best betalte idrettsutøverne over en periode på tolv måneder. messis inntekter (lønn i paris saint-germain og sponsoravtaler) det siste året anslås til 1,25 milliarder kroner. argentineren toppet listen også i 2019. basketballspilleren lebron james er nummer to med 1,17 milliarder. fotballspilleren cristiano ronaldo kommer inn som tredjemann med 1,11 milliarder kroner. kampsportutøveren conor mcgregor toppet oversikten for et år siden med en inntekt på tett oppunder 1,5 milliarder, men han er ikke å se på topp ti hos forbes denne gangen. (ntb)

  Ronaldo månedens spiller i Premier League

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 12. mai 2022 KL:12.39)
  cristiano ronaldo (37) er kåret til den beste spilleren i premier league for april. det er andre gang han får utmerkelsen denne sesongen. totalt har manchester united-angriperen mottatt prisen seks ganger. det gjør at han er én pris unna å ha like mange som harry kane og sergio agüero som har flest. ronaldo kjempet om prisen med nathan collins, kevin de bruyne, bruno guimarães, gabriel jesus, son heung-min, thiago og leandro trossard. ronaldo scoret fem mål for united i april.

  Isak (17) vant FA-cupen for junior foran fullt Old Trafford

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 11. mai 2022 KL:22.55)
  isak hansen-aarøen og hans lagkamerater i manchester united vant fa-cupen for juniorlag med 3-1 over nottingham forest på et fullsatt old trafford. det var 67.492 tilskuere på finalen, og mange av uniteds a-lagsstjerner var blant publikum. blant dem var bruno fernandes, harry maguire og david de gea. sir alex ferguson var også på tribunen. i det 78. minutt ble alejandro garnacho felt rett utenfor 16-meteren, men dommeren pekte på straffemerket. garnacho tok selv straffesparket og feiret med cristiano ronaldos målgest. på overtid gjorde garnacho også 3-1 via en motspiller. 17-årige hansen-aarøen har drakt nummer 10 og tierrollen i united-laget. den tidligere tromsø-spillerens raid lå bak kampens første mål, da han ble felt 20 meter fra mål. sam murray slo et presist frispark inn foran mål, og der stupte kaptein rhys bennett fram og nikket i mål. hansen-aarøen ble byttet ut i det 65. minutt og fikk se avgjørelsen fra benken. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »