Hovedsiden

Liten annonse

  Haugesund sikret seg Bodø/Glimt-spiller

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 5. desember 2023 KL:14.27)
  midtbanespilleren morten konradsen forlater bodø/glimt til fordel for spill haugesund neste sesong. 29-åringen har signert en treårskontrakt. haugesund bekrefter overgangen tirsdag. konradsen kommer gratis. – jeg følte at jeg og fk haugesund var en veldig god match etter å ha snakket med både sportslig leder og trener. de virket veldig sultne på å få til noe og jeg er veldig sulten på det samme. det var lysten til å bidra i det spennende som skjer her som var grunnen til at jeg bestemte meg for å komme hit, sier konradsen til klubbens hjemmesider. konradsen har spilt for årets seriemester siden 2018. totalt ble det 169 kamper for glimt. – morten kommer til fk haugesund som en spiller som skal være med og bidra til treningskulturen som skal råde fremover. han tar med seg masse verdifull erfaring fra bode/glimt, representerer veldig mye av det oskar ser etter i spillere, og blir et veldig fint tilskudd til neste sesongs spillergruppe, sier sportslig leder eirik opedal. oskar hrafn thorvaldsson er trener i vestlandsklubben. (ntb)

  Erling Braut Haaland kjemper med Max Verstappen og Novak Djokovic om gjev pris

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 5. desember 2023 KL:09.49)
  erling braut haaland er én av bare seks nominerte i kampen om å bli kåret til årets idretttsutøver i verden av bbc. han får kamp av formel 1-stjernen max verstappen. utdelingen har lange tradisjoner, og bbc-prisen henger svært høyt. den har vært utdelt helt siden 1960. tirsdag offentliggjorde bbc årets seks nominerte. blant dem er erling braut haaland. den norske fotballstjernen scoret på bestilling da manchester city tok tre titler forrige sesong. innledningen på årets sesong har også vært solid. formel 1-verdensmester max verstappen har også fått plass i feltet av nominerte. red bull-føreren fra nederland lekte periodevis med konkurrentene på veien mot en ny vm-tittel. underveis satte han også nye rekorder. tennisstjernen novak djokovic vant tre grand slam-titler denne sesongen. serberen gikk til topps både australian open, roland-garros og us open. i wimbledon-turneringen tapte han finalen mot carlos alcaraz. den andre fotballspilleren som er nominert til årets pris er barcelona-spiller aitana bonmatí. hun ble nylig tildelt den gjeve gullballen på kvinnesiden etter en kjempesesong på klubb- og landslag. i den kåringen ble haaland slått av lionel messi. de to siste nominerte til bbc-prisen er den amerikanske turnstjernen simone biles og den sørafrikanske rugbyspilleren siya kolisi. det var lionel messi som vant den høythengende bbc-prisen for 2022. året før gikk rytteren rachael blackmore til topps. kun fem ganger tidligere i prisens 70 år lange historie har en fotballspiller gått seirende ut. erling braut haaland kan bli den sjette. i så fall går han i fotsporene til blant andre eusebio, pelé og ronaldo og cristiano ronaldo. det er folket som stemmer fram vinneren av bbc-prisen. den deles ut under en høytidelig galla senere denne måneden. prisen går til en ikke-britisk utøver som anses å ha gitt et betydelig bidrag til idretten sin det siste året. (ntb)

  Maanum fikk gjev pris av engelske fotballsupportere

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 5. desember 2023 KL:08.57)
  frida maanum er kåret til årets spiller av foreningen for fotballsupportere i england (fsa). den norske landslagsspilleren har levert godt for arsenal i 2023. prisen ble delt ut på en galla i london mandag. nesten 500.000 stemmer ble telt opp i ulike kategorier, og maanum stakk av med en av de gjeveste prisene. hun scoret ni mål og hadde fire målgivende pasninger. – jeg vil takke alle som stemte på meg. det er naturligvis en veldig spesiell pris å få, og det er ekstra spesielt at supporterne bestemmer, sa maanum. hun er den tredje kvinnelige arsenal-spilleren som får prisen. før har beth mead og vivianne miedema vunnet kåringen. liverpools mohamed salah vant i herreklassen. egypteren ble dermed den første til å få prisen tre ganger. han danket ut erling braut haaland i kåringen. – mohamed og frida har levert et fantastisk år for sine klubber, sa fsa-sjef kevin miles. (ntb)

  Jubileumsfeiring for svensk ishockey-profil

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 5. desember 2023 KL:06.46)
  victor hedman spilte natt til tirsdag sin 1000. kamp i grunnspillet i nhl og sammen med lagkameratene i tampa bay lightning kunne han feire for en 4-0-seier hjemme mot dallas stars. hedman er den 17. svensken som når milepælen i verdens gjeveste ishockeyliga. forsvarsspilleren har vært med på å vinne stanley cup (nhl-sluttspillet) to ganger med tampa bay lightning, en klubb han først kom til i 2009. – å få ha med hele familien ut på isen og høre alle hyllestene - jeg kan ikke helt tro at jeg får være med på dette. det hadde jeg aldri trodd i mine yngre dager. det føles nesten litt uvirkelig, sier hedman til aftonbladet. mats zuccarello er til sammenligning den nordmannen med flest kamper i nhl. han står med 788 kamper i grunnspillet.  Ny prestisjefull pris til Haaland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 4. desember 2023 KL:21.50)
  erling braut haaland ble under en fotballgalla i italienske torino mandag kåret til den beste spilleren i europeisk fotball over 21 år. bak den årlige kåringen står den italienske fotballavisen tuttosport. prisen haaland fikk var en av flere som ble delt ut mandag. høyest henger golden boy-prisen, som tildeles europas beste unge spiller under 21 år. haaland vant prisen i 2020. mandag ble han imidlertid kåret til den beste spilleren i europa over 21 år. i juryen som stemte fram vinneren satt legender som edvin van der sar, alessandro costacurta, samuel eto`o, andrej sjevtsjenko, manuel rui costa og pavel nedved. haaland var ikke tilstede under fotballgallaen i italia, men takket for prisen i en forhåndsinnspilt videohilsen. han har også lagt ut et bilde i sosiale medier der han poserer med det synlige beviset på hedersbevisningen. karim benzema stakk av med prisen i fjor, mens robert lewandowski gikk til topps i 2020 og 2021. (©ntb)

  RBK-juvel årets gjennombrudd - se alle kåringene her

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 4. desember 2023 KL:19.49)
  vålerenga-spiller karina sævik (27) og bodø/glimt-spiller amahl pellegrino (33) ble mandag kåret til årets spiller i henholdsvis toppserien og eliteserien. norsk toppfotball står bak utdelingen av prisen. sævik endte på 17 målpoeng på 27 kamper, mens pellegrino satte målpoengrekord i eliteserien med 38 målpoeng i årets sesong etter 24 mål og 14 målgivende. rosenborg-juvelen sverre nypan (16) ble kåret til årets unge spiller i eliteserien denne sesongen. i kategorien for årets trener i eliteserien gikk prisen til brann-trener eirik horneland (48). bergensklubben tok til slutt seriesølv. lsk kvinner-trener andré bergdølmo (52) er årets trener i toppserien i 2023. den tidligere forsvarsspilleren ledet laget til en tredjeplass. lsk-angriper miljana ivanovic (23) fikk prisen for årets gjennombrudd i toppserien.

  RBK-juvel årets unge spiller

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 4. desember 2023 KL:19.49)
  rosenborgs sverre nypan (16) ble mandag kåret til årets unge spiller i eliteserien denne sesongen. norsk toppfotball står bak utdelingen av prisen. nypan har levert en kjempesesong i rbk og har fått sitt gjennombrudd på det øverste nivået i norsk fotball. – sverre nypan har vært det store lyspunktet i årets rosenborg-sesong. med sin uredde spillestil og kloke fotballhode har han sjarmert og imponert en hel landsdel, heter det i juryens begrunnelse. i kategorien for årets trener i eliteserien gikk prisen til brann-trener eirik horneland. bergensklubben tok til slutt seriesølv. lsk kvinner-trener andré bergdølmo (52) er årets trener i toppserien i 2023. den tidligere forsvarsspilleren ledet laget til en tredjeplass. (©ntb)

  Innfører påbud om halsbeskyttelse etter dødsfall

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 4. desember 2023 KL:18.39)
  det internasjonale ishockeyforbundet har besluttet at halsbeskyttelse blir obligatorisk i alle internasjonale kamper. den eksakte datoen der den nye regelen trer i kraft er ikke satt. den bestemmes av tilgangen på halsbeskyttere hos produsentene, heter det i en uttalelse. inntil regelen offisielt trer i kraft anbefales det på det sterkeste at halsbeskytter bæres av alle spillere. i slutten av oktober døde den amerikanske spilleren adam johnson (29) etter å ha blitt truffet av en skøyte i halsen. johnson spilte for britiske nottingham panthers. i norge har halsbeskyttelse vært obligatorisk på alle nivåer med unntak av i seniorklassen, men nylig gikk styret i norges ishockeyforbund inn for et påbud også der. (©ntb)

  Pattynama tapt for Viking

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 4. desember 2023 KL:11.15)
  venstrebacken shayne pattynama (25) forlater viking ettersom kontrakten hans går ut ved nyttår, melder stavanger aftenblad. den indonesiske landslagsspilleren hadde tilbud om fornyet kontrakt i stavanger, men velger å dra videre. han hevder selv at det er interesse for ham fra klubber i europa, asia og usa. – dette var mitt farvel. jeg drar videre, sa pattynama til aftenbladet etter siste seriekamp mot rosenborg. – sånn er fotballen. jeg har hatt en god sesong, kontrakten min går ut og jeg vil utnytte det og finne nye utfordringer. det er mye som skjer, legger han til. pattynama spilte 28 eliteseriekamper for viking i år, og 27 av dem var fra start. han kom til klubben fra nederlandske telstar våren 2021 og ble en sentral figur i laget. – jeg tar med meg både oppturer og nedturer fra tiden min i viking. det er ingen tvil om at det var en perfekt timing å komme hit. jeg flyttet for meg selv, lærte meg å bo alene borte fra familien og å stå opp for meg selv, sier han. viking endte på 4.-plass i eliteserien etter 1-5-tap for rosenborg søndag. (©ntb)  Aalesund-spiller brakk beinet på trening

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. november 2023 KL:09.54)
  aalesund-talentet henrik melland (18) var uheldig på onsdagens trening og pådro seg et beinbrudd. det bekrefter aalesund på sin nettside. «det går etter forholdene bra med henrik, og han vil bli operert i løpet av dagen», heter det i pressemeldingen. beinbruddet skal ha kommet etter en duell på onsdagens treningsøkt. midtbanespilleren har notert seg i 19 eliteseriekamper og 20 cupoppgjør for aalesund denne sesongen. (ntb)

  Klopp bekrefter: Alisson og Jota ute i flere uker

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. november 2023 KL:14.20)
  liverpool-keper alisson becker og den brasilianske angrepsspilleren diogo jota er begge ute i flere uker. det bekreftet liverpool-manager jürgen klopp på onsdagens pressekonferanse. – begge er ute. med alisson er det litt mindre alvorlig, så vi må se – ikke dag for dag, han vil ikke spille i morgen, heller ikke på søndag, og sannsynligvis ikke uken etter, sa klopp. – diogo vil ta litt lengre tid, vi vet ikke nøyaktig hvor lang tid, men det er litt mer alvorlig. vi må se, fortsatte han. (ntb)

  Nora Mørk står over VM-åpningen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. november 2023 KL:12.21)
  nora mørk og keeper marie davidsen må se norges vm-åpning i håndball fra tribunen i kveld. mørk blir spart mot underdogen grønland. norge har 18 spillere i em-troppen, men bare 16 får være med på kampene. landslagssjef thorir hergeirsson informerte om laguttaket under en mediebrifing i stavanger i dag. norges kamp mot grønland starter 20.30 i kveld. norge kan gjøre fem bytter i troppen underveis i vm. det mest aktuelle spilleren til å komme inn er keeperveteranen katrine lunde (43). hun har ikke spilt kamp på en måned, men er i tilnærmet full trening. (ntb)

  De Bruyne håper på comeback i starten av 2024

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:10.47)
  under formel 1-løpet abu dhabi grand prix kunne kevin de bruyne røpe at han trolig er tilbake på fotballbanen i starten av 2024. den belgiske midtbanespilleren har vært skadd og ute av spill siden august med en hamstringskade. for tiden driver han med rehabilitering av skaden, men han tok seg også tid til å se på formel 1-sesongfinalen i abu dhabi som tilskuer. – det går bra, det begynner å komme seg. jeg har fortsatt et stykke igjen, men det nærmer seg, sa han til sky sports, ifølge daily mail. på spørsmål om når han tror han kommer seg tilbake på fotballbanen, sa han at han håper på å være tilbake tidlig i 2024. city har hatt en ruskete sesongstart, men ligger likevel på 2.-plass på tabellen, ett poeng bak serieleder arsenal. de bruyne vil trolig være en viktig brikke i city-laget dersom de skal klare å forsvare ligatittelen. (©ntb)

  Hauge mener VAR-bildene fra cupfinalen ikke var gode nok

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:08.25)
  rosenborg vant nm-tittelen på et kontroversielt straffespark, som mange mener at var burde ha annullert. dommersjef terje hauge mener bildene ikke var gode nok. det var etter 76 minutter at rosenborg fikk straffesparket som «alle» skulle snakke om etter kampen. cesilie andreassen satte først ballen i stolpen, men emilie nautnes plukket opp returen og sendte den tilbake igjen til andreassen, som satte ballen i mål på andre forsøk. reprisene kunne imidlertid antyde at nautnes var inne i 16-meteren da andreassens fot traff ballen. det er ikke lov, og etter reglementet skal målet dermed annulleres. hauge bekrefter overfor vg at var-teamet så på situasjonen, men ikke klarte å fatte en konklusjon ut ifra bildene. – akkurat når straffen tas så kan det se ut som at rosenborg-spilleren har venstrefoten inne i sirkelen, ja. men var må ha bevis. da leter man med andre kameraer, og i går så var det hovedkameraet som ga det beste bildet, sier hauge. dessverre for vålerenga kunne ikke var-teamet konkludere med at nautnes var innenfor 16-meteren på «det beste bildet». – på stillbilder – når ballen allerede er skutt – ser man at rosenborgs nummer ni (nautnes) allerede er inne i sirkelen utenfor 16-meteren, men vi har ikke bedre bevis enn at vi kan mene og tro at det ser sånn ut med de bildene som var sitter på, legger hauge til. (©ntb)


  Nice-spiller pågrepet av politiet etter deling av antisemittisk budskap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:13.02)
  nice-spilleren youcef atal (27) er pågrepet av fransk politi og mistenkt for rettferdiggjøring av terrorisme på grunn av et innlegg om krigen på gazastripen. forsvarsspilleren fra algerie ble i oktober utestengt i sju kamper etter å ha publisert en antisemittisk video i sosiale medier. atal slettet innlegget raskt og har beklaget det, men han ble likevel etterforsket av fransk politi på oppfordring fra lokale myndigheter i nice. påtalemyndigheten uttaler at de etterforsker atal for å ha «rettferdiggjort terrorisme». videoen han publiserte inneholdt angivelig et budskap som tok parti med hamas i krigen mot israel. (©ntb)  Spanske medier: Aktor ber om ni års fengsel for brasiliansk fotballstjerne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:15.55)
  tidenes mestvinnende fotballspiller på herresiden, dani alves, er tiltalt for å ha voldtatt en kvinne i 20-årene på en nattklubb i barcelona i desember i fjor. ifølge vg ble han arrestert i januar etter å ha meldt seg hos politiet i spania og den tidligere barcelona-spilleren har tilbrakt de siste ti månedene i fengsel etter at dommeren konkluderte med at det var stor risiko for at spilleren kunne flykte. nå ber aktor om ni års fengsel for den tidligere barcelona-spilleren og om 150.000 euro i oppreisning til offeret, ifølge mundo deportivo. alves spilte for barcelona fra 2008 til 2016 og fra 2021 til 2022. han står med over 400 kamper for den spanske storklubben. i vinter spilte han for mexicanske unam. den kontrakten ble terminert da saken dukket opp. alves har også spilt for blant annet sevilla, juventus og paris saint-germain. forsvarsspilleren står med 126 landskamper for brasil etter debuten i 2006 og har vunnet 41 titler i karrieren.

  Fredrikstad-trener dømt til 30 dagers betinget fengsel på Færøyene: – Svært lei meg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:08.37)
  fredrikstad-trener mikkjal thomassen er dømt til 30 dagers betinget fengsel etter at han skal ha truet en fotballspiller under en bytur på færøyene i fjor. den færøyske kringkasteren kringvarp føroya meldte om dommen onsdag kveld. fredriksstad blad var først til å skrive om saken i norge. ettersom fengselsdommen er betinget, slipper thomassen å sone, men han er også dømt til 30 dagers samfunnsstraff. – jeg er svært lei meg for det som skjedde. jeg aksepterer straffen og er glad for å kunne avslutte saken, slik at jeg og min familie kan legge dette bak oss, skriver thomassen i en melding til fredriksstad blad. ifølge fredriksstad blad mener retten at det er bevist at treneren skal ha sagt følgende til vikingur-spilleren mens han slo han i brystet: – jeg skal knuse beina dine, ødelegge fotballkarrieren din og ødelegge din sivile karriere. da hendelsen skjedde skal allerede ffk ha vært i dialog om å ansette thomassen som ny trener. siden han klubben fulgt saken tett. – vi har vært selvfølgelig kjent denne saken siden før vi ansatte ham. dommen vil ikke påvirke vårt forhold til mikkjal eller hans arbeid i ffk, sier sportssjef joacim heier til lokalavisen. thomassen ledet fredrikstad til opprykk til eliteserien allerede i sin første sesong i klubben. (ntb)

  Barnsley sparket ut av FA-cupen – brukte en ikke spilleberettiget spiller

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:17.34)
  barnsley er diskvalifisert fra den engelske fa-cupen fordi laget brukte en spiller som ikke var spilleberettiget i omkampen mot horsham. barnsley vant kampen 3-0, men det er horsham fra nivå sju som får møte sutton i 2. runde. – vi vil be våre tilhengere, spillere og ansatte om unnskyldning for denne beklagelige feilen, sier barnsley i en uttalelse på sitt nettsted. klubben avstår fra en anke. – selv om det var et uhell, er denne feilen langt fra å tilfredsstille de høye krav vi stiller til oss selv. vi godtar fotballforbundets avgjørelse og har satt i verk tiltak for å sørge for at noe slikt aldri skjer igjen. klubben er på 6.-plass i 1. divisjon og dermed blant de høyest rangerte klubbene i de to første ordinære rundene. lag fra premier league og mesterskapsserien går inn i turneringen først i 3. runde. spilleren som ikke skulle vært på banen er ikke navngitt, men 20-årige aiden marsh var utleid til york da den første kampen ble spilt, og han startet omkampen. bare spillere som er spilleberettiget når første kamp spilles kan være med i en omkamp. (©ntb)


  Ny smell for EM-verten Tyskland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:06.08)
  neste års em-vert tyskland avsluttet landslagsåret i fotball med en ny tung nedtur. østerrike vant 2-0 i en kamp der leroy sané ble utvist. marcel sabitzer og christoph baumgartner scoret i hver sin omgang for det østerrikske hjemmelaget, som sikret seg em-billett allerede i oktober. sabitzer scoret ledermålet i det 29. minutt etter et fint angrep. han skjøt mellom beina på midtstopper jonathan tah og inn i hjørnet. sané fikk rødt kort fire minutter etter sidebytte. philipp mwene ble felt av sané, spratt opp og løp etter ham. tyskeren la hendene rundt halsen på motspilleren og dyttet ham overende. i det 73. minutt punkterte baumgartner kampen alene med keeper kevin trapp etter å ha blitt satt opp av michael grigoritsch. tyskland håpet på en oppmuntrende avslutning på et blytungt år, men sesongfasiten ble tre seire, to uavgjorte og seks tap på elleve spilte kamper. laget slapp inn hele 22 mål i år. (ntb)

  Kristoffer Ajer skrev ny langtidskontrakt med Brentford

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. november 2023 KL:15.15)
  kristoffer ajer har signert ny avtale med premier league-klubben brentford som strekker seg fram til 2028. det bekrefter klubben selv i sosiale medier tirsdag. ajer ble hentet til brentford fra celtic i 2021. siden har han blitt en viktig brikke i thomas franks mannskap. i den nye kontrakten har den norske landslagsspilleren opsjon på å forlenge med ytterligere 12 måneder. ajer gjorde sin 50. opptreden for brentford før landskamppausen. han har spilt 12 kamper i alle konkurranser denne sesongen. – jeg er veldig glad for at kristoffer har forlenget kontrakten, sier manager thomas frank. – i løpet av de to første sesongene hos oss, var han veldig uheldig med skader. han fikk aldri den riktige rytmen, legger han til. frank er fornøyd med nordmannens bidrag. – kristoffer har vist stabilitet og kvalitet den siste perioden. det er jeg fornøyd med, sier han. – kristoffer blir bedre og bedre. han jobber hardt for å realisere potensialet sitt, og vi er glade for at han vil ta de neste stegene sammen med oss, legger dansken til. ajer startet seniorkarrieren i start i 2014. deretter gikk turen til celtic i 2016, før han ble utlånt til kilmarnock i 2017. (ntb)


  Gråtkvalt Andersson i Sverige-avskjeden

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:20.00)
  janne andersson slet med å holde tårene tilbake da han ledet det svenske herrelandslaget i fotball for siste gang. mot estland ble det en komfortabel 2-0-seier. etter drøye fem minutter spilt ekspederte viktor gyökeres et innlegg i tverrliggeren, før rekkekamerat viktor claesson på mirakuløst vis også satte returen i tverrliggeren. sistnevnte gjorde opp for seg da han stanget inn 1-0 med et lekkert hodestøt. like etter pause sto estlands målvakt mesterlig i veien for en stor sverige-sjanse, men noen få minutter senere la emil forsberg på til 2-0. det ble også sluttresultatet. tjue minutter før slutt ble albin ekdal hyllet da han ble byttet ut. midtbanespilleren fikk bære kapteinsbindet i sin siste landskamp. før kampstart hedret friends arena de to fotballsupporterne som mistet livet i brussel 16. oktober. de to lagene spilte også med sørgebånd. andersson annonserte tidligere i høst at han ville gi seg som landslagssjef dersom de mislyktes i å ta seg til em i tyskland. det håpet var ute allerede i midten av oktober. gultrøyene har trøblet stort og ender med kun tre seirer på de åtte kampene i kvalifiseringen. andersson har vært sveriges landslagstrener i åtte år og tatt nasjonen til flere store mesterskap. (ntb)

  Graham Hansen scoret da Barcelona herjet i «El Clásico»

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:14.21)
  caroline graham hansen scoret ett mål og leverte en målgivende pasning for barcelona i 5-0-seieren over real madrid søndag. barcelona er fortsatt ubeseiret i alle turneringer denne sesongen. mot real madrid ble seiersrekken forlenget til ti kamper. caroline graham hansen startet på høyrekanten, mens ingrid engen startet i midtforsvaret. årets gullballen-vinner aitana bonmatí sendte katalanerne i føringen etter litt over et kvarter. graham hansen hadde målgivende på åpningsmålet, før hun selv tegnet seg på scoringslisten to minutter før pause. 28-åringen fra oslo satte en retur i mål etter et tverrliggertreff fra lagvenninne salma paralluelo. den norske stjernespilleren hadde selv et tverrliggertreff, samt en bom på åpent mål tidligere i kampen. mariona caldentey sørget for 3-0 til pause. to sene scoringer førte til at barcelona kunne juble for 5-0-seier. barcelona står med 27 poeng og full pott etter ni serierunder. seks poeng bak ligger tabelltoer real madrid. (©ntb)  NHL-veteran permittert etter hendelse i hjemmet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:20.37)
  boston bruins har midlertidig suspendert milan lucic (35) etter en episode i ishockeyspillerens hjem fredag. det opplyste boston-klubben i en presseuttalelse lørdag. det framkommer ingen detaljer om hendelsen, men bruins gjør det klart at de tar situasjonen på største alvor. – milan tar permisjon fra laget på ubestemt tid. organisasjonen tar slike saker veldig alvorlig, og vi vil jobbe med lucic-familien for å kunne tilby all støtte og assistanse de måtte trenge. vi har ingen flere kommentarer på nåværende tidspunkt. politiet i boston ville lørdag morgen (amerikansk tid) verken bekrefte eller avkrefte om lucic er blitt pågrepet, skriver nyhetsbyrået ap. lucic er opprinnelig fra vancouver i canada, og han har spilt over 1300 kamper i nhl. han vant stanley cup-tittelen med boston i 2011, og han er denne sesongen tilbake i laget etter å ha spilt for los angeles kings, edmonton oilers og calgary flames. 35-åringen har ikke spilt siden 21. oktober på grunn av en skade. (©ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »