Hovedsiden

Liten annonse
  Reiten med mål og assist da Chelsea vant superliga

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 27. mai 2023 KL:17.56)
  guro reiten og maren mjeldes chelsea vant den engelske superligaen i fotball for kvinner søndag. seriegullet ble sikret etter 3-0-seieren mot reading lørdag. de blåkledde har også vunnet serien de tre foregående sesongene. laget vant 19 av 22 kamper i serien denne sesongen og avsluttet med 58 poeng. i forkant av siste runde ledet chelsea ligaen med to poeng ned til manchester united, og trengte dermed bare seier i bortekampen mot tabelljumbo reading for å sikre tittelen. etter drøyt tjue minutter svingte reiten inn et innlegg i feltet, som sam kerr stanget i mål. reiten tegnet seg på scoringslisten tre minutter før hvilen da hun doblet ledelsen for gjestene. kantspilleren løp opp en stikker i bakrommet og plasserte ballen mellom beina på keeper og i mål. kerr noterte seg for sin andre scoring med noen få minutter igjen av kampen. både reiten og mjelde spilte hele kampen for chelsea, mens amalie eikeland gjorde det samme for reading. (ntb)  United-sjefen om Antony-skaden: – Alvorlig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:07.51)
  antony ble fraktet av banen før pause i manchester uniteds 4-1-seier over chelsea. etterpå erkjente en ordknapp manager erik ten hag at det ikke ser bra ut. drøyt halvveis ut i første omgang ble antony liggende nede og hadde store smerter i ankelen. brasilianeren fikk behandling en stund før han ble båret ut. – alle så at han måtte av. jeg kan si at det er alvorlig, men vi må vente i minst 24 timer. først da vi vet mer om omfanget, fortalte ten hag etter kampen. antony var blant spillerne nederlenderen hentet til manchester united i fjor sommer. vingspilleren kostet klubben godt over 1 milliard kroner. skaden gjør at antony neppe spiller uniteds to siste kamper for sesongen.


  Maskerte menn angrep kjæresten til Kluivert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:10.39)
  valencia-spiller justin kluiverts partner fikk et ublidt møte med maskerte menn torsdag. hun skal ha blitt slått, og tyvene stjal for flere millioner kroner. det skriver den spanske storavisen marca , som har fått bekreftet situasjonen av spillerens klubb, valencia. ranerne benyttet muligheten onsdag kveld, da kluivert var på tur til mallorca for å spille sesongens nest siste bortekamp. oppgjøret spilles torsdag. i 24-åringens fravær tok gjerningsmennene seg inn i familiens hjem da kluiverts kjæreste kom tilbake fra en tur med hunden. ranerne skal ha slått henne og tatt med seg smykker og klokker til en verdi av 200.000 euro. det tilsvarer 2,4 millioner norske kroner. spillerens partner skal ha kommet fra det uten store skader, men skal ifølge marca ha fått sjokk og fått noen mindre fysiske skader. (ntb)

  Maskerte menn angrep kjæresten til nederlandsk fotballstjerne – stjal verdier for millioner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:10.34)
  valencia-spiller justin kluiverts partner fikk et ublidt møte med maskerte menn torsdag. hun skal ha blitt slått, og tyvene stjal for flere millioner kroner. det skriver den spanske storavisen marca , som har fått bekreftet situasjonen av spillerens klubb, valencia. ranerne benyttet muligheten onsdag kveld, da kluivert var på tur til mallorca for å spille sesongens nest siste bortekamp. oppgjøret spilles torsdag. i 24-åringens fravær tok gjerningsmennene seg inn i familiens hjem da kluiverts kjæreste kom tilbake fra en tur med hunden. ranerne skal ha slått henne og tatt med seg smykker og klokker til en verdi av 200.000 euro. det tilsvarer 2,4 millioner norske kroner. ifølge spansk politi skal ikke ranet ha pågått i mer enn fem minutter. (©ntb)

  Fire pågrepet for Vinicius-hets

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:09.59)
  spansk politi har pågrepet fire personer etter at en dokke som skulle forestille vinicius junior ble hengt fra en bro ved real madrids treningsanlegg i januar. stjernevingen vinicius er blitt utsatt for rasisme en rekke ganger denne sesongen, senest i søndagens hete serieoppgjør mot valencia. i januar ble det startet etterforskning av hatkriminalitet da en dokke som tilsynelatende skulle ligne real madrid-profilen ble hengt fra en bro foran klubbens treningsanlegg. sammen med dokken hang et banner med teksten «madrid hater real». episoden skjedde i forbindelse med byderbyet mot atletico madrid. det har vært stort fokus på rasismeepisodene vinicius har opplevd den siste tiden. mandag kveld lokal tid ble den ikoniske kristusstatuen i rio de janeiro slukket i en time for å vise solidaritet med fotballstjernen. real madrid-spilleren fikk i tillegg støtte fra brasils regjering og en hel fotballverden etter det han ble utsatt for i oppgjøret mot valencia søndag. real madrid opplyste mandag at klubben har levert inn en anmeldelse om hatkriminalitet etter epsioden. (ntb)

  Slukket Kristus-statuen i solidaritet med Vinicius Junior

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:09.05)
  den ikoniske kristusstatuen i rio de janeiro ble slukket i en time mandag kveld lokal tid for å vise solidaritet med vinicius junior etter rasismen han ble utsatt for i kampen mot valencia. statuen cristo redentor står på den 710 meter høye klippen corcovado i rio. erkebispedømmet som har ansvaret for kristusstatuen koordinerte slukkingen med det brasilianske fotballforbundet og observatoriet for rasemessig diskriminering innen fotballen. – cristo redentors erkebispedømme tar avstand fra rasistiske angrep som vinicius er utsatt for fra flere klubbers fans, og på mestalla i valencia kokte det for alvor over, het det i en uttalelse. de skriver at lysene ble slukket som et symbol på den kollektive kampen mot rasisme og i solidaritet, og med spilleren og øvrige involverte som blir utsatt for fordommer verden over. (ntb)

  Brann slo tilbake etter tre strake tap – vant lokaloppgjør

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:20.54)
  etter tre strake tap i toppserien slo brann tilbake med 2-0-seier over åsane. det tar klubben opp på fjerdeplass på tabellen, mens åsane fortsatt er på niendeplass. brann hadde flere store sjanser i første omgang, men det var ikke før etter pause at de fikk hull på byllen. etter en time spilt sendte maria brochmann brann i føringen med hodet. kampens andre scoring ble servert av andrine hegerberg, mens sara ritter satte den i mål. det var brann-spillerens første scoring i toppserien.


  Synne Skinnes Hansen forlater Rosenborg i sommer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:10.51)
  synne skinnes hansen (27) gir seg i toppserieklubben rosenborg når kontrakten hennes utløper til sommeren. rbk.no skriver at angrepsspilleren er enig med en ikke navngitt klubb utenfor landets grenser. – det er alltid trist å miste spillere som bidrar slik som synne. men det er også et kvalitetstegn at spillere kan utvikle seg hos oss. synne har vært god for oss og er en helprofesjonell utøver som vi ønsker lykke til videre, sier sportslig leder mads pettersen. 27-åringen signerte for rosenborg foran 2021-sesongen. da kom hun fra svenske linköping. synne skinnes hansen har 27 landskamper fra norge siden 2016. (ntb)

  Hegerberg og Lyon seriemestere i Frankrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. mai 2023 KL:23.04)
  den norske fotballstjernen ada hegerberg har tatt nok et seriegull med lyon. hennes danske lagvenninne signe bruun ble matchvinner i 1-0-seieren mot rival psg. det var lyon og paris saint-germain det sto mellom i den nest siste serierunden. lyon hadde en tre poengs luke før oppgjøret, og i det 88. minutt var bruun på plass og sørget for lyons 16. seriemesterskap. i fjor vant psg serien og stoppet rekken til lyon med 14 strake titler. seriegullet var hegerbergs åttende for lyon. den norske stjernespilleren kom til lyon i 2014. 27-åringen spilte snaut 70 minutter søndag kveld. lyon spiller mot tabelljumbo soyaux i siste serierunde. (ntb)


  Privat drama

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:17.58)
  fotballekspert thierry henry (45) røper at manchester city-stjerna kevin de bruyne (31) åpnet seg for ham: - det var et rørende øyeblikk, sier den tidligere arsenal-spilleren.

  Nadal varsler karriereslutt i 2024

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:16.15)
  den spanske tennisstjernen rafael nadal (36) varsler onsdag på en pressekonferanse at han trolig gir seg etter 2024-sesongen. – ambisjonen er å ta en liten pause og gi meg muligheten til å nyte neste år, som trolig blir min siste på den profesjonelle touren, sier nadal. spanjolen sliter for øyeblikket med en skade og vet ikke når han er tilbake. han åpner opp for kanskje å spille davis cup med spania mot slutten av årets sesong. det vil si at han ikke får muligheten til å forsvare tittelen fra roland-garros, der han i fjor slo casper ruud i finalen og totalt har vunnet 14 ganger. det er første gang siden 2004 turneringen spilles uten spanjolen som en del av startfeltet. nadal er tennisspilleren med flest grand slam-titler i historien. han har vunnet 22 stykker. i tillegg til de 14 fra paris, har han også vunnet australian open (2), wimbledon (2) og us open (4).


  Maanum og Arsenal feide over Everton

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. mai 2023 KL:21.20)
  frida maanum bidro med assist for arsenal, mens elise stenevik også assisterte for everton da arsenal vant 4-1 i den engelske superligaen for kvinner onsdag. caitlin foord scoret to ganger, mens katie mccabe og lotte wubben-moy nettet én gang hver. maanums assist kom på wubben-moys scoring. den norske midtbanespilleren slo et flott innlegg på frispark og wubben-moy stanget ballen i mål. med seieren har tredjeplasserte arsenal tre poeng opp til serieleder manchester united med to kamper igjen. chelsea ligger på annenplass med to poeng mer enn arsenal, med én kamp mindre spilt. de spiller mot west ham senere onsdag. arsenal og chelsea skal møtes i nest siste serierunde. elise stenevik ble byttet inn for everton med en halvtime igjen og fikk assist på reduseringsmålet fem minutter før slutt. hjørnesparket fant katja snoeijs som stanget ballen i mål. agnes beever-jones ble utvist for everton tidlig i annen omgang. (ntb)

  San Antonio Spurs vant trekningen – kan velge fransk stjerneskudd i NBA-draften

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. mai 2023 KL:10.21)
  san antonio spurs er sikret førstevalget i nba-draften og kan dermed slå kloa i den ettertraktede franske juvelen victor wembanyama. trekningen som avgjorde rekkefølgen i draften ble gjennomført natt til onsdag norsk tid. for san antonio spurs ble utfallet en kjærkommen opptur etter en sesong med mange tunge dager. i alt 60 tap ble fasiten, og spurs var dermed langt unna å sikre seg plass i sluttspillet. det har vært knyttet stor spenning til hvem som ville få muligheten til å signere 19-åringen victor wembanyama. franskmannen er ansett for å være et supertalent og er således svært ettertraktet. nå tyder alt på at han blir san antonio-spiller. draften finner sted i new york 22. juni. wembanyama måler to meter og 21 centimeter på strømpelesten. han sies å være den mest ettertraktede spilleren siden lebron james i 2003. (ntb)

  Odd-treneren refser VAR: – Den andre er jo en faktisk feil

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:21.46)
  viking slet lenge hjemme mot gjerrige odd, men vendte kampen til 3-2 takket være to straffescoringer og et sent mål av sander svendsen. det ble full jubel blant hjemmefansen i stavanger da svendsen stupheadet inn seiersmålet i det 87. minutt. seieren sendte viking opp til 2.-plass på eliteserietabellen. odd-fansen hadde mer grunn til å være skuffet, kanskje særlig på grunn av det siste av zlatko tripics to straffespark. var ble koblet inn for å sjekke om milan jevtovics hands skjedde innenfor 16-meteren, og dommer kristoffer hagenes valgte å dømme straffe selv om reprisene sendt på tv antydet at odd-spillerens arm var godt på utsiden. odd-trener pål arne johansen er langt fra fornøyd: – vi bør prestere bedre i andre omgang, men samtidig er det bittert at vi mister poengene på i hvert fall én – kanskje to – straffer som er feilaktig, sier han til nrk. han erkjenner at det første er en skjønnsmessig vurdering. den andre er han enda mer kritisk til. – den andre er jo en faktisk feil. der er jo ballen utenfor når den treffer hånda, sier han, og viser til storskjermbildene. – fra alle vinkler som ble vist her på stadion i hvert fall, så det var veldig tydelig at den var utenfor. dommer hagenes forsvarer avgjørelsen. – jeg dømmer straffespark, som er klart og tydelig for meg, så blir det en var-sjekk på om den er utenfor eller innenfor, og det er en interessant vurdering. de bruker litt tid og ser at det er ingenting som sier at den er på utsiden, så da støtter de avgjørelsen om straffespark, sier han, og fortsetter: – her går det litt på kameravinkler også. jeg er litt usikker på hvor mange kameraer som er i produksjonen i dag, det er klart at her handler alt om hvilke beviser man har. og var må ha klare beviser, «clear and obvious mistake», for å kunne overprøve det som blir dømt, sier hagenes

  Viking vendte til 3-2-seier over Odd – Tripic scoret på omdiskutert straffe

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:21.46)
  viking slet lenge hjemme mot gjerrige odd, men vendte kampen til 3-2 takket være to straffescoringer og et sent mål av sander svendsen. det ble full jubel blant hjemmefansen i stavanger da svendsen stupheadet inn seiersmålet i det 87. minutt. seieren sendte viking opp til 2.-plass på eliteserietabellen. odd-fansen hadde mer grunn til å være skuffet, kanskje særlig på grunn av det siste av zlatko tripics to straffespark. var ble koblet inn for å sjekke om milan jevtovics hands skjedde innenfor 16-meteren, og dommer kristoffer hagenes valgte å dømme straffe selv om reprisene sendt på tv antydet at odd-spillerens arm var godt på utsiden. – jeg synes begge straffesparkene, særlig det andre, er feil. for det første er det utenfor, og for det andre går ballen via foten hans, som er lov. jeg synes det er litt skuffende, når de ser på var, at de ikke ser det, tordnet odd-trener pål arne johansen overfor tv 2. tripic var på sin side mest opptatt av å score. – jeg likte ikke at de brukte så lang tid på situasjonen, for da var det mange som prøvde å psyke meg ut. men jeg har selvtillit på straffer, sa viking-angriperen.

  Pelés grav åpnet for publikum

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:08.19)
  seks måneder etter at pelé døde av kreft, ble den forgylte graven hans mandag endelig åpnet for publikum. pelé, som ble 82 år gammel, døde 29. desember etter lang tids kreftsykdom. han regnes av mange som den aller største fotballspilleren gjennom tidende. han ble stedt til hvile i det 14 etasjes høye mausoleet i det økumeniske minnestedet i santos. gravstedet er å finne i guinness rekordbok som det høyeste i verden. pelé-fans ble møtt av to gullstatuer i full størrelse i det 200 kvadratmeter store rommet som huser fotballspillerens kiste. blant de frammøtte var også pelés sønn edinho. han sa til reportere at familien fortsatt sørger over farens død. – men vi er også veldig stolte og glade over all omtanke vi har fått, sa en rørt edinho. (ntb)

  Ruud jakter revansj mot sterk serber

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:07.06)
  casper ruud jakter ikke bare kvartfinaleplass i roma, men også en seier over serbiske laslo djere. på to møter er det blitt like mange tap for nordmannen. casper ruud brukte fridagen mandag til å forberede seg til kampen, både fysisk og psykisk. – det blir en ny, tøff kamp. jeg skal gjøre mitt beste for å få revansj over ham, sier ruud. snarøya-spilleren har aldri klart å slå den 27 år gamle serberen. de to møttes første gang i en kvartfinale i rio de janeiro i 2019, og da vant djere i to strake sett.


  Tok raskt grep

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (søndag 14. mai 2023 KL:21.13)
  erling braut haaland (22) stilte med nye fotballsko mot everton søndag. men etter kampen hadde de allerede gått ut på dato. manchester city-spilleren tok umiddelbart grep og rettet med tusj.


  Witsel gir seg på det belgiske landslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:20.23)
  den belgiske atletico madrid-spilleren axel witsel (34) har spilt sin siste landskamp 15 år etter debuten. spilleren med 130 landskamper opplyser selv om valget på instagram fredag. «etter nøye overveielse, er det med mye følelser jeg har bestemt meg for å slutte på landslaget. det har vært flott å få representere landet mitt de siste 15 årene. nå er tid for å fokusere mer på klubbfotball og familie», skriver han. witsel var en del av lagets om ble nummer tre i vm i 2018. han startet alle kampene da belgia overraskende røk ut i puljespillet i vm i qatar i fjor. han fikk sin landslagsdebut i mars 2008. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »