Hovedsiden

Liten annonse
  Messi tilbake på Argentina-trening – aktuell til kvartfinalen i Copa America

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. juli 2024 KL:12.44)
  lionel messi er tilbake i trening tre dager før argentinas kvartfinale mot ecuador i copa america. 37-åringen måtte stå over siste puljekamp på grunn av skade. det opplyser argentinas fotballforbund til nyhetsbyrået reuters. før den andre gruppekampen mot chile trøblet messi med både hamstringen og feber, og etter 1-0-seieren sa argentineren at han følte et ubehag underveis i oppgjøret. dermed var han ubenyttet reserve da argentina avsluttet gruppespillet. mandag var messi tilbake i trening, og 37-åringen deltok med resten av spillergruppen etter å ha gjennomført individuell bevegelsestrening i starten av økta. tidligere i år trøblet messi med en hamstringskade som holdt ham utenfor spill i flere kamper. barcelona-legenden ble verdensmester med argentina i 2022, åtte år etter at nasjonen tapte vm-finalen mot tyskland. finalen i copa america spilles 14. juli i miami. (ntb)

  southgate maner til samhold etter ny runde med kritikk: – skaper et problem for spillergruppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 26. juni 2024 KL:07.13)
  england måtte nok en gang tåle kritikk etter 0-0 i siste puljekamp i em. nå tar landslagssjef gareth southgate et oppgjør med egne supportere. etter kampslutt mot slovenia viste de engelske supporterne tydelig misnøye med lagets prestasjon. mens tomme ølglass ble kastet mot southgate, måtte spillerne tåle høylytt buing fra tribunene. – jeg kommer ikke til å gjemme meg vekk fra det. det viktigste er at supporterne står bak spillerne. jeg er innforstått med narrativet mot meg, og det er bedre at jeg får høre det enn at det går utover spillerne. det skaper et krevende miljø å prestere i, sa southgate til pressen etter den siste gruppespillskampen. – jeg har ikke sett noe annet lag ta seg videre og motta samme kritikk. jeg forstår det, men jeg er stolt over hvordan spillerne håndterer det. responsen fra noen av supporterne skaper et problem for spillergruppen, så de er nødt til å stille seg bak dem, fortsatte han. i åttedelsfinalen skal england opp mot en tabelltreer fra gruppe e, d eller f. skulle de ta seg videre til kvartfinale, venter enten sveits eller italia. (ntb)

  KFUM forlenget kontrakten med treneren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 20. juni 2024 KL:15.17)
  johannes moesgaard (40) har signert en ny avtale som gjør ham til hovedtrener i eliteserieklubben kfum ut 2027. overraskelseslaget i norsk fotball denne sesongen bekrefter kontrakten i sine kanaler torsdag. – fra min side har det alltid vært tanken og intensjonen å få dette til. jeg er på et fantastisk sted. et sted der jeg får anledning til å utvikle meg, med folk rundt meg som har tro på meg og med en sulten spillergruppe som gir alt hver eneste dag for å ta nye steg, sier moesgaard til egen arbeidsgivers nettsider. han kom til oslo-klubben som assistenttrener for jørgen isnes. da isnes dro til godset før 2023-sesongen, rykket moesgaard inn som arvtaker. foran årets sesong rykket klubben opp i eliteserien, og der har moesgaards menn virkelig imponert. plass på øvre halvdel av tabellen og kvartfinalebillett i cupen er fasiten så langt. – det har vært en sinnssyk læringskurve fra dag én. og gjennom det vi har opplevd, har jeg bare blitt sulten på mer. sulten på suksess og sulten på å utvikle klubben ytterligere, sier 40-åringen. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »