Hovedsiden

Liten annonse
  Solbakken avslørte lagoppstilling

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 4. juni 2024 KL:16.46)
  allerede dagen før landskampen mot kosovo avslørte ståle solbakken overfor tv 2 hvilket lag han sender på banen på ullevaal. han har tidligere sagt at martin ødegaard og erling braut haaland etter planen skal spille begge kamper under samlingen, og han holder ord. det er et stjernetungt lag der alle unntatt venstreback david møller wolfe (az alkmaar) er fra en topp-fem-liga. dette er laget (4-3-3): ørjan nyland – kristoffer ajer, andreas hanche-olsen, leo østigård, david møller wolfe – martin ødegaard, sander berge, kristian thorstvedt – oscar bobb, erling braut haaland, jørgen strand larsen. – vi må spre spilletiden litt i løpet av de to kampene mot kosovo og danmark (lørdag i brøndby). antonio nusa kan for eksempel ikke spille 90 minutter, sier solbakken til tv 2. (ntb)

  Anthony Martial ferdig i Manchester United

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. mai 2024 KL:20.33)
  anthony martial er ferdig som manchester united-spiller etter ni år i den engelske premier league-klubben. det bekrefter franskmannen selv i sosiale medier. martial ble hentet til engelsk fotball fra monaco i 2015. siden den gang har det blitt 90 mål på 317 kamper for united. de siste årene har det blitt mindre spilletid, og han er ferdig i klubben når kontrakten utløper 30. juni. franskmannen var utlånt fra united til sevilla første halvår i 2022. – siden jeg kom i 2015 har jeg hatt æren av å bære denne drakten og å spille foran fansen, skriver han. det er ikke kjent hvor han fortsetter karrieren.


  Molde-profil Breivik har forlenget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. mai 2024 KL:12.39)
  moldes talent emil varhaugvik breivik (23) har skrevet under på en avtale som strekker seg ut 2027. – vi har noe på gang her, men vi har enda mer å gå på. det gleder jeg meg til å være med på framover, sier breivik til moldes nettside. breivik ble i fjor kalt inn på det norske a-landslaget for første gang, men fikk ikke spilletid. 23-åringen leverte 13 målpoeng på 28 kamper i eliteserien i fjor. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »