Hovedsiden

Liten annonse
  Formel 3: Mer trøbbel for Stenshorne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. mai 2024 KL:10.59)
  martinius stenshorne (18) sto igjen på start og ble bare nummer 22 i lørdagens formel 3-sprint på imola-banen i italia. den norske unggutten kom ikke i gang da starten gikk. det ga sisteplass i feltet med 27 biler, og der ble stenshorne værende de første rundene. han klatret noen hakk utover i løpet. i alt ble det kjørt 18 runder. noel león fra mexico vant sprinten foran tyske oliver goethe. fredag skuffet stenshorne ved å bli nummer 18 i kvalifiseringen. han var i mål på 20.-plass, men gjorde et lite byks etter at førere foran ham ble straffet for regelbrudd. i slutten av mars knallet stenshorne til med seier i sprintløpet i australske melbourne. torsdag ble det kjent at 18-åringen er klar for juniorprogrammet til formel 1-laget mclaren. noen timer senere kom nyheten om at han nektes å kjøre løpshelgen på silverstone-banen i england i sommer. det internasjonale bilsportforbundet (fia) slo ned på stenshornes deltakelse i et gb3-løp på silverstone i april. det er en konkurranse som minner om formel 3, og ifølge regelverket skulle tenåringen ha søkt om tillatelse. hitech-laget har anket avgjørelsen. (©ntb)

  klæbo knusende overlegen i bysprinten – utslitt northug imponerte i finalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. april 2024 KL:14.52)
  johannes høsflot klæbo avsluttet sesongen med en knallsterk seier på bysprinten i mosjøen. petter northug viste gode takter og tok seg hele veien til finale. dermed sikret klæbo sin siste seier på sololag, i hvert fall på noen år. lucas chanavat ble nummer to, mens even northug sikret 3.-plassen. rennet var klæbos siste før han igjen blir en del av det norske landslaget. 27-åringen gikk ut av landslaget foran sist sesong, og han skrev i stedet under en representasjonsavtale som gjorde at han kunne konkurrere for norge i verdenscupen. nå er han imidlertid kommet til enighet med norges skiforbund om å bli en del av landslaget de to neste sesongene. den tidligere skikongen petter northug viste også gode gamle takter da han tok seg videre fra kvartfinalen. i semifinalen sa det imidlertid stopp da han sprakk mot slutten og ble nummer fem i heatet. (ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »