Hovedsiden

Liten annonse


  Messi og Suárez herjet i storseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 3. mars 2024 KL:10.42)
  lionel messi og luis suárez bidro med to mål hver da inter miami slo orlando city 5-0, den største seiersmarginen i miamis historie. suárez åpnet ballet og satte inn kampens første mål etter bare fire minutter. sju minutter senere fikk han nettkjenning igjen og sendte miami opp i 2-0-ledelse mot naboene fra orlando. det var suárez` første mål i inter miami-drakten siden han signerte for klubben i desember. etter en halvtimes spill la lagkamerat robert taylor på til 3-0, et resultat som sto til pause. i andre omgang var det messis tur til å skinne på hjemmebane i fort lauderdale. 12 minutter etter pause satte han inn 4-0, og det tok bare fem minutter før argentineren kunne fastsette sluttresultatet til 5–0. inter miami er ubeseiret etter tre kamper denne sesongen. david beckhams klubb har startet sesongen med to seirer og én uavgjort. (nrk/ntb)


  Seieren glapp etter skjebnesvanger feil - Haugan på pallen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. mars 2024 KL:21.58)
  det blåste voldsomt under andreomgangen i aspen. så mye at skjermene tidvis gikk i svart hos viaplay og rennet måtte stoppes en periode. etter hvert fikk imidlertid utøverne igjen klarsignal til å sette utfor storslalåmløypa, og det var en spent alexander steen olsen som ventet på toppen. det 22 år gamle stortalentet ledet nemlig etter første omgang. ni hundredeler foran loic meillard, 32 hundredeler foran verdens suverent beste storslalåmkjører, marco odermatt. sveitseren hadde elleve seiere på rad før lørdagens storslalåm. var steen olsen mannen som kunne bryte odermatts elleville rekke og sikre en etterlengtet norsk jubeldag? det norske herrelandslaget er inne i sin lengste seierstørke siden sesongen 1994/95. da kom den eneste seieren i sesongens siste renn. hvert år siden 1989 har norge tatt minst én verdenscupseier på herresiden. før rennet i aspen var aleksander aamodt kildes seier i nettopp aspen 4. mars i fjor lagets forrige triumf. og ventetiden frem til neste seier ble enda lenger lørdag kveld. for steen olsen klarte ikke å forsvare ledelsen fra første omgang. 22-åringen startet på strålende vis, men kom på innerski og drømmen om seier ble knust. feilen ble skjebnesvanger for steen olsen, som endte på 17. plass. odermatt vant rennet og sikret 12 seiere på rad. timon haugan kjørte seg opp til 3. plass i andre omgang og sikret karrierens første pallplass i storslalåm.


  Kombinert: Norsk seier på lagsprinten i Lahti

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. mars 2024 KL:14.55)
  kombinertprofilene jens lurås oftebro og jørgen graabak gikk et gnistrende langrenn og sikret 1.-plass i lagsprintkonkurransen i finske lahti lørdag. det norske førstelaget startet 37 sekunder bak tyskland, men allerede på den første runden hadde oftebro halvert avstanden. graabak fortsatte arbeidet med å tette luken til lagene foran, og etter kun tre etapper var nordmennene helt framme i teten. i den tunge snøen i den finske skimetropolen sto seieren mellom norge og østerrike, og graabak kunne til slutt seile inn til norsk triumf. hoppdelen av lørdagens konkurranse ble ved flere anledninger avbrutt på grunn av mye vind i hoppanlegget. – du er nødt til å treffe her, så jeg håper de norske klarer det også, sa kombinertsjef ivar stuan i et intervju med viaplay.  Stenshorne klatret - tok ikke poeng i Bahrain

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. mars 2024 KL:11.03)
  formel 3-føreren martinius stenshorne klarte heller ikke ta vm-poeng i bahrains grand prix etter 14.-plass i lørdagens løp. det var den første vm-runden av 14 som ble kjørt på banen i sakhir. han startet som nummer 22, men startet tidlig klatringen i feltet. briten luke browning vant foran christian mansell. de to kjempet i ledelsen gjennom hele løpet. browning er lagkamerat med stenshorne. stenshorne hadde etter halve løpet kjørt seg opp til 15.-plass. den tøffe kjøringen i feltet tok derimot hardt på dekkene slik at det ble bare en plass ytterligere avansement for stenshorne til 14.-plass. stenshorne tok 11.-plass i fredagens sprint etter å ha å ha passert hele 11 biler underveis, men endte så vidt uten vm-poeng. (ntb)
  Sky Sports: Red Bull-sjef Horner kjenner ikke utfallet av intern etterforskning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:11.18)
  red bulls teamsjef christian horner skal være på vei til formel 1-åpningen i bahrain. han vet angivelig ikke hva de interne undersøkelsene mot ham vil ende med. det er sky sports som hevder å vite at horner ikke har fått noen informasjon om hvordan red bull-sjefene ser på og konkluderer rundt anklagene som er rettet mot ham. det er ventet at horner lander i bahrain senere onsdag. formel 1-sesongen innledes med trening torsdag. horner har den siste tiden vært under etterforskning internt i red bull-systemet. bakgrunnen er anklager om upassende oppførsel mot en kvinnelig ansatt. tidligere denne måneden skal han ha deltatt i en åtte timer lang høring på et hemmelig sted i london. red bull-toppen har hele tiden avvist anklagene. – etter nylig å ha blitt gjort oppmerksom på visse anklager, har selskapet startet en uavhengig etterforskning, opplyste red bull da horner-saken ble kjent for offentligheten. – denne prosessen, som allerede er i gang, utføres av en ekstern advokat. selskapet ser svært alvorlig på disse forholdene, og etterforskningen vil bli avsluttet så snart det er praktisk mulig, het det videre. under red bulls offentliggjøring av årets bil for en tid tilbake var horner klar på at han kom til å være ringside under sesongåpningen i bahrain. 50-åringen har vært red bulls teamsjef siden 2005. privat er han gift med tidligere spice girls-medlem geri halliwell. formel 1-sesongen starter kommende helg. anført av suverene max verstappen har red bull dominert sirkuset de siste sesongene. i fjor gikk teamet til topps i 21 av 22 grand prix-løp. (ntb)

  Nedtur for Zuccarello og Wild mot Hurricanes

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:06.39)
  mats zuccarellos minnesota wild hadde et overtak mot carolina hurricanes i nesten to perioder, men ble til slutt slått 3-2 på hjemmebane. riktignok sørget conner dewar for at den første scoringen gikk til hjemmelaget midtveis i første periode. fem minutter senere utlignet jordan staal for hurricanes, men drøyt 20 sekunder før hvilen sendte jonas brodin wild tilbake i ledelsen 2-1. det resultatet sto seg i nokså nøyaktig 20 minutter, og andre periode så ut til å ende målløs. men igjen fant pucken nettet drøyt 20 sekunder før neste hvil. denne gangen var det andrei svechnikov som utlignet for hurricanes, og lagene var tilbake til utgangspunktet da den tredje perioden startet. den eneste scoringen i siste periode kom etter elleve minutter. et skudd fra jack drury gikk via ansiktet til stefan noesen og så forbi wild-keeper filip gustavsson og fastsatte sluttresultatet til 3-2 for gjestene. mats zuccarello fikk snaut 17 minutter på isen, men ingen assist eller scoring. (ntb)
  Isak Helstad Amundsen solgt fra Bodø/Glimt til Molde

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 26. februar 2024 KL:14.03)
  forsvarsspilleren isak helstad amundsen forlater regjerende seriemester bodø/glimt til fordel for rival molde. det opplyser molde i sine mediekanaler. 24-åringen fra brønnøysund startet proffkarrieren i glimt og var i 2021 på lån i tromsø. totalt fikk han 54 kamper for de helgule før han flytter til molde. amundsen har vunnet to seriemesterskap med glimt. han skrev i 2022 en ny kontrakt med nordlendingene ut 2025. (ntb)


  ronaldo med uvanlig gest mot supportere – forbundet skal ha startet undersøkelser

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 26. februar 2024 KL:07.21)
  Cristiano Ronaldo svarte med å veive armen foran skrittet mot Al-Shababs supportere etter Al-Nassrs seier i saudiarabisk fotball søndag. Etter kampen skal Al-Shabab-supporterne ha ropt navnet til Lionel Messi flere ganger. Messi har i mange år vært Ronaldos store rival på fotballbanen. I et videoklipp kan man se Ronaldo ta hånden til øret før han veivet armen foran skrittet flere ganger. Ifølge saudiarabiske medier skal fotballforbundet i landet etterforske episoden. Al-Nassr har ikke kommentert saken hittil, ifølge Reuters. (NTB)

  Kolstad tok NM-gull – slo Elverum 27-23 i finalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 25. februar 2024 KL:18.08)
  en strålende første omgang la grunnlaget for kolstad i 27-23-seieren over elverum i nm-finalen i håndball søndag. trønderne ledet 18-11 til pause etter et sterkt siste kvarter av den første omgangen. kolstad satte inn et rykk midtveis i 1. omgang. da gikk trønderne fra 7-7 til 10-7, og etter hvert ble ledelsen økt ytterligere. elverum kom ut i 2. omgang med mer energi og reduserte fort til 15-18. den luken holdt seg lenge før kolstad langt på vei sikret seieren med firemålsledelse med tre og et halvt minutt igjen. den luken ble aldri tettet, og dermed kunne kolstad juble for sitt annet nm-gull på to år. kolstad startet for noen år siden en storsatsing og hentet flere stjernespillere tilbake fra europeiske toppklubber. blant dem som har sluttet seg til klubben er sander sagosen og torbjørn bergerud. i fjor høst ble det imidlertid kjent at klubben slet hardt økonomisk. det førte til at mange spillere måtte ned i lønn. tidligere i februar signerte sagosen ny kontrakt med laget fra hjembyen. kolstad og elverum møttes også i fjorårets nm-finale. der stoppet kolstad rivalens rekke på fire nm-gull på rad. elverum står med fem nm-titler siden 2009/10. (ntb)

  Sørloth scoret i Villareal-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 23. februar 2024 KL:23.03)
  alexander sørloth scoret det tredje og siste målet da villareal slo real sociedad i la liga fredag kveld. det var hans niende scoring for sesongen. nordmannen startet på benken, men ble byttet inn drøyt ti minutter før slutt. villareal vant kampen 3-1. laget ligger nå på 12.plass på tabellen.

  Viking forlenger med midtstopper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:12.19)
  gianni stensness har signert en avtale som binder ham til viking ut 2025-sesongen. det melder klubben på sine nettsider. – jeg er veldig fornøyd med å ha forlenget med viking. det har vært noen opp- og nedturer, men jeg ser fram til det som venter og å komme tilbake fra min korsbåndsskade. så håper jeg å ha en veldig god sesong, sier stensness. den australske midtstopperen startet i fjor ni av vikings ti første kamper, men en kneskade satte ham ut av spill resten av sesongen.

  Lionel Messis Inter Miami vant sesongåpningen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:06.07)
  mls-sesongen 2024 startet med 2-0-seier på hjemmebane for inter miami over real salt lake og debut for luis suárez. suárez spilte sammen med messi og co for første gang siden 2020. tidligere brann og trømsø-spiller robert taylor scoret det første målet for miami etter 39 minutter. da det var sju minutter igjen av kampen doblet diego gómez miamis ledelse etter at han fullførte et angrep ledet av messi og suárez. (ntb)


  Koanda tok tre EM-gull – forbedret nordiske rekorder

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:21.08)
  vektløfteren solfrid koanda (25) sikret nok en gang gull i både rykk, støt og sammenlagt i 87-kilosklassen i em i bulgarske sofia mandag. ingen var i nærheten av å tukte grimstad-jenta. hun slo sin nærmeste konkurrent med 50 kilo sammenlagt og forsvarte dermed alle tre gull fra fjorårets europamesterskap. hun gjorde også rent bord i 2022. – dette er fenomenal prestasjon av solfrid og vi er meget fornøyde! resultatet i dag er et svært godt steg på veien mot ol i paris, sier trenerteamet stian grimseth og sindre madsgaard i en uttalelse. 25-åringen er ol-kvalifisert i 81-kilosklassen og blir i paris et av norges store medaljehåp. hun har i alt ni em-gull og én bronse og kan også vise til to gull og én bronse i vm. koanda startet dagen med å løfte 120 kilo i rykk. det er tre kilo bedre enn hennes tidligere toppnotering i øvelsen. i støt hadde hun 156 kilo som sitt beste løft før mandagens em-konkurranse. der løftet hun 160 kilo og fikk opp 280 kilo sammenlagt. med det forbedret hun alle sine tre nordiske rekorder. den tidligere bestenoteringen sammenlagt var 272 kilo. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »