Hovedsiden

Liten annonse
  Hauger klatret 12 plasser: – Litt flaks

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (søndag 28. mai 2023 KL:11.14)
  dennis hauger hadde en vanskelig start i monaco, men bykset opp fra 17.- til 5.-plass i søndagens formel 2-løp. det gjorde at hauger var blant de åtte førerne som plukket vm-poeng. – det er ikke en skuffelse fra hvor jeg startet, så jeg er fornøyd. jeg hadde selvfølgelig litt flaks, men det var deilig å ha det på min side i dag. en liten opptur, sier dennis hauger til viaplay. 20-åringen var påskrudd fra start og startet klatringen umiddelbart. han var på nummer seks i feltet da det ble full stans i hovedløpet etter 24 runder. rødflagget kom som følge av at jack doohans krasjet og påfølgende bilbrann et par runder tidligere. et forsinket tidsskjema fikk arrangøren til å kutte ned på antall runder. det var heller ingen ulempe for hauger – her må du ha maks uttelling for at det skal funke, og det har han hatt for en gangs skyld. det er vel første gang i år at slike ting har vært på vår side, sa tom erik hauger om sønnens kjøring i en pauseprat med viaplay, ifølge ntb.

  Hauger klatret 12 plasser

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (søndag 28. mai 2023 KL:11.14)
  dennis hauger bykset opp fra 17.- til 5.-plass i søndagens monaco-løp i formel 2. han dro fordel av at det ble full stopp underveis. det kraftige hoppet tok hauger inn blant de åtte førerne som plukket vm-poeng. før start virket ikke det sannsynlig, men aurskog-gutten var påskrudd og startet klatringen umiddelbart. han var på nummer seks i feltet da det ble full stans i hovedløpet etter 24 runder. rødflagget kom som følge av jack doohans krasj og påfølgende bilbrann et par runder tidligere. – her må du ha maks uttelling for at det skal funke, og det har han hatt for en gangs skyld. det er vel første gang i år at slike ting har vært på vår side, sa tom erik hauger om sønnens kjøring i en pauseprat med viaplay. (ntb)

  Skotheim mot rekord

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (søndag 28. mai 2023 KL:10.53)
  sander skotheim imponerer i mangekampstevnet hypomeeting götzis. 20-åringen, som tok em-sølv innendørs i istanbul, startet dag to med å sette personlig rekord på 110 meter hekk. det gjør at han øker forspranget til sin egen personlige rekord på 8298 poeng. diskos, stav, spyd og 1500 meter gjenstår.


  Leknessund mot Grand tour-rekord

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 27. mai 2023 KL:18.36)
  primoz roglic vant den avgjørende tempoetappen i giro d`italia og er på vei mot sammenlagtseieren i rittet etter at han overtok ledelsen fra geraint thomas, med 14 sekunder. andreas leknessund startet niende sist og var 6.08 bak teten i sammendraget før etappen. nordmannen imponerte stort på etappen og syklet inn til niende beste tid. det holdt til å ta seg forbi tyske lennard kämna i sammendraget. dermed er leknessund på vei mot å tangere den beste norske plasseringen i en grand tour. den beste norske sammenlagtplasseringen i en grand tour står carl fredrik hagen for etter å ha endt som nummer åtte i vuelta españa i 2019. på søndagens flate avslutning inn til roma er det ikke ventet at det blir endringer i sammendraget. (ntb)

  Luton klare for Premier League

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 27. mai 2023 KL:18.07)
  luton town er klare for premier league for første gang siden 1992. det etter en intens playoff-finale som startet på dramatisk vis, da luton-kaptein tom lockyer (28) kollapset og ble båret av banen.

  Hauger opp én plass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 27. mai 2023 KL:15.23)
  formel 2-fører dennis hauger ble nummer 16 i sprintløpet i monaco lørdag. 20-åringen leverte en svak kvalifisering fredag og startet fra 17. startposisjon i sprintløpet. banen i monte carlo er svært trang og det er vanskelig å kjøre forbi biler. det gjorde jobben med å avansere tøff for hauger, som til slutt endte på 16.-plass. søndag er det hovedløp i monaco. hauger starter fra 17. startposisjon også da. neste vm-runde er i barcelona allerede kommende helg.


  Hovland hevet seg – klarte cuten i Texas

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:19.43)
  med en runde på ett slag over par på åpningsrunden, lå viktor hovland nede på en delt 68. plass etter første runde i ukens turnering på pga-touren i texas. dermed trengte han en bedre runde for å klare cuten og ta seg videre til helgens runder. bedre gikk det også for hovland fredag, som startet med birdie på hull 10, nordmannens første hull for runden. etter ytterligere én birdie, én eagle og to bogeyer ble det til slutt en runde på to slag under par. mye av æren for det skal puttingen til hovland ha. 25-åringen senket flere viktige parputter fra litt distanse, i tillegg til puttene han senket for birdier og eagle. i skrivende stund ligger han på en delt 38. plass, ett slag under par for turneringen. dermed vil han klare cuten i turneringen. for øyeblikket er det harris english som leder turneringen, ni slag under par totalt.

  Salah «helt knust» etter at Manchester United sikret Mesterligaplass: – Vi har sviktet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:22.58)
  manchester united trengte ett poeng for å sikre seg en plass i mesterligaen neste sesong, én runde før slutt av premier league-sesongen. det klarte de med bravur hjemme mot chelsea med en 4-1-seier, noe som også gjør at erkerival liverpool ikke kommer seg til mesterligaen. – vi vet at det betyr mye for fansen. for oss handler det om nå målene våre, sier bruno fernandes til sky sports. – målet for denne sesongen var helt klart å komme dit. med måten vi startet, så var det trolig ingen som forventet det, sier united-manager erik ten hag til viaplay. i liverpool tok stjernespiller mohamed salah til twitter like etter kampslutt. – jeg er helt knust. det er absolutt ingen unnskyldning for dette. vi hadde alt vi trengte for å kvalifisere oss til mesterligaen neste sesong og vi mislyktes. vi er liverpool og å kvalifisere seg til mesterligaen er et minstekrav. jeg beklager, men det er for tidlig med et oppløftende eller optimistisk innlegg. vi har sviktet dere og oss selv, skriver salah. for chelsea har sesongen vært en enda større fiasko. de står med kun 43 poeng på 37 kamper og er nede på en tolvteplass. – det er rett og slett helt sjanseløst. det er helt grusomt, hele veien. absolutt alt. det er personlige feil. det er sløvhet. de henger ikke sammen som et lag. de ser ikke ut som et måneskinn. rett og slett helt forferdelig, sier viaplays fotballekspert pål andré helland.

  Vålerenga videre uten å imponere: – Ikke noe Vålerenga-fotball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:19.56)
  åtte runder i cupens første runde startet 18.00 torsdag kveld. i tre av dem var det lag fra eliteserien involvert og for sarpsborg 08 ble det en rask kaldusj borte mot funnefoss/vormsund (fuvo) fra nivå fire. kun fem minutter var spilt da tobias solem karlsen sendte hjemmelaget i ledelsen. sarpsborg 08 kom seg til flere store sjanser, men også fuvo var farlig fremme ved et par anledninger. det var imidlertid sarpsborg som fikk utteling på sjansene. mål fra steffen lie skålevik og joachim soltvedt gjorde at eliteserie-laget ledet 2-1 til pause. en straffescoring fra kristian fardahl opseth et snaut kvarter ut i den andre omgangen sørget for at sarpsborg hadde full kontroll på resten av kampen og til slutt vant 3-1. vålerenga måtte nøye seg med ett mål borte mot råde, fra nivå fem. kampens eneste mål kom etter 20 minutter da jacob dicko eng trengte to sjanser før ballen gikk forbi sisteskanse daniel ravneng. – det var en svak gjennomkjøring. det er ikke noe vålerenga-fotball, sier trener dag-eilev fagermo til nrk og oppsummerer: – jeg er fornøyd med at vi vinner, men det er en svak kamp fra vår side. i rogaland tok fk haugesund turen til ryfylke for å spille mot staal jørpeland. to mål fra adrion pajaziti i løpet av den første halvtimen gjorde at det lenge ble en kontrollert kamp for haugesund. tre minutter før slutt reduserte staal ved daniel ciach. i kampens siste ordinære minutt skjøt bartosz widejko i tverrliggeren fra 30 meter. nærmere kom ikke staal og dermed ble det avansement for haugesund. øvrige resultater fra kampene som startet 18.00: brodd – vidar 1–2, djerv 1919 – sandnes ulf 1–6, drammens bk – mjøndalen 1–5, fyllingsdalen – sotra 1–3, nardo – byåsen 0–1

  Eliteserie-lagene videre i cupen uten å imponere

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:19.56)
  åtte runder i cupens første runde startet 18.00 torsdag kveld. i tre av dem var det lag fra eliteserien involvert og for sarpsborg 08 ble det en rask kaldusj borte mot funnefoss/vormsund (fuvo) fra nivå fire. kun fem minutter var spilt da tobias solem karlsen sendte hjemmelaget i ledelsen. sarpsborg 08 kom seg til flere store sjanser, men også fuvo var farlig fremme ved et par anledninger. det var imidlertid sarpsborg som fikk utteling på sjansene. mål fra steffen lie skålevik og joachim soltvedt gjorde at eliteserie-laget ledet 2-1 til pause. en straffescoring fra kristian fardahl opseth et snaut kvarter ut i den andre omgangen sørget for at sarpsborg hadde full kontroll på resten av kampen og til slutt vant 3-1. vålerenga melket det meste ut av sitt eneste mål, og er videre fra cupens første runde. oslo-laget vant kampen 1-0 mot råde fra nivå fem i norge. avgjørelsen kom etter 20 minutter da jacob dicko eng trengte to sjanser før ballen gikk forbi sisteskanse daniel ravneng. det var lite å skrive hjem om mål- og sjansemessig fra kampen, og det er nok rådes pauseshow som kommer til å huskes best. østfold-laget dro nemlig et par kuer ut på banen i pausen, hvor de ble melket. før oppgjøret gikk det rykter om at råde-fansen skulle kjøre et bondestunt mot klanen, vålerengas supportergruppe. stuntet var en liten humoropptur idet som til slutt endte med cup-exit for råde. i rogaland tok fk haugesund turen til ryfylke for å spille mot staal jørpeland. to mål fra adrion pajaziti i løpet av den første halvtimen gjorde at det lenge ble en kontrollert kamp for haugesund. tre minutter før slutt reduserte staal ved daniel ciach. i kampens siste ordinære minutt skjøt bartosz widejko i tverrliggeren fra 30 meter. nærmere kom ikke staal og dermed ble det avansement for haugesund. øvrige resultater fra kampene som startet 18.00: brodd – vidar 1–2, djerv 1919 – sandnes ulf 1–6, drammens bk – mjøndalen 1–5, fyllingsdalen – sotra 1–3, nardo – byåsen 0–1

  Gunnar Grimstad er død

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:11.40)
  den tidligere nrk-profilen gunnar grimstad er død etter en tids sykdom. han ble 82 år gammel. grimstads familie har gitt nrk godkjenning til å omtale hans bortgang. grimstad startet sin nrk-karriere i ungdomssatsingen falkeklubben, men var utdannet lærer. han ble en del av nrk-sporten fra 1970 og har et stort antall mesterskap bak seg som kommentator. han har dekket 13 olympiske leker som journalist. grimstad kommenterte både langrenn, roing og padling, men det var likevel håndballen han kanskje huskes best fra. i 1992 under ol i barcelona lot han seg rive med i kommentatorboksen da siri eftedal scoret seiersmålet mot sovjetunionen og sikret norsk finalebillett.

  Medier: Deila slutter i Standard Liege

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:10.14)
  belgiske medier melder at ronny deila slutter i jobben som trener for standard liege. både het laatse nieuws og dh sport omtaler saken. klubben har ikke uttalt seg om påstandene fra mediene. det hevdes samtidig at club brügge kan være neste stoppested for den norske treneren. deila tok over standard liege foran inneværende sesong etter en suksessrik tid i new york city. han ledet laget til sin første mls-tittel. 47-åringen startet sin trenerkarriere i strømsgodset. han har også vært i celtic og vålerenga.


  Lillestrøm fikk keeper utvist - så vartet Svendsen opp med hat trick

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:21.28)
  lillestrøm tapte lørdagens cupfinale og allerede onsdag kveld startet jakten på en ny cupfinale borte mot skedsmo i første runde. etter en målløs første omgang, fikk skedsmo et uventet overtak da lillestrøm-keeper knut andré skjærstein ble utvist etter å ha felt en skedsmo-spiller på full vei gjennom mot mål. men til tross for at de ble redusert til ti mann, var det lillestrøm som sto for målene. et hat trick fra tobias svendsen på et drøyt kvarter, hvor de siste to scoringene kom med kun 65 sekunders mellomrom og et avsluttende mål fra philip slørdahl sørget for at det ble en 4-0-seier til lillestrøm.


  Pirlo ferdig i tyrkisk klubb etter én sesong

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:15.10)
  den gamle fotballhelten andrea pirlo står uten jobb ett år etter at han tok på seg treneransvaret i den tyrkiske toppserieklubben faith karagümrük. klubben opplyser på twitter at pirlo og hans trenerteam har fått anledning til å forlate klubben nå for å planlegge framtiden, ettersom de uansett ikke er en del av laget kommende sesong. karagümrük ligger på 9.-plass i den tyrkiske superligaen med tre kamper igjen av sesongen. 44 år gamle pirlo har en stor spillerkarriere bak seg. mest kjent er han for tiden i milan (2001-2011). i 2006 vant han vm med italia. pirlo startet sin managerkarriere i juventus og ledet dem i 52 kamper før det var slutt i mai 2021.


  Nye toppversjoner av Skoda Enyaq

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:14.10)
  skoda enyaq l&k byr både på flere elegante detaljer, mer krefter og ikke minst en rekkevidde som er strekt enda mer ut. det var riktignok emil skoda som grunnlag selskapet som nå har gitt navn til bilmerket, men der startet det med en våpenfabrikk tilbake i 1859. for å finne den egentlige opprinnelsen til skoda […] innlegget nye toppversjoner av skoda enyaq dukket først opp på bil24.no.

  Norge avsluttet ishockey-VM med 1-4-tap for Slovakia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:13.28)
  norge kom seg raskt ned på jorda igjen etter seieren over canada i ishockey-vm. slovakia ble for sterke og vant 3-1 i den siste kampen tirsdag. slovakia hadde på sin side mye å spille om. de kjemper om mulig kvartfinaleplass, og kun seier etter 60 minutter mot norge var godt nok til å ta seg forbi latvia. norge kunne på sin side blitt nummer ti eller elleve med seier. nå blir det 12.-plass i mesterskapet. tirsdgens kamp startet bra med et norsk lag fullt av selvtillit, men raskt ble de hardt straffet av effektive slovaker. marek hrivik fikk litt for enkelt sette 1-0 på lagets første skikkelige mulighet etter snaue fire minutter. henrik haukeland, som hadde tatt over for jonas arntzen i målet, reddet så mesterlig da cehlarik kom alene noen minutter senere, men cehlarik satte likevel 2-0 i neste angrep. – en svak periode. spillerne gikk dårlig på skøyter, og vi var ikke gode nok fysisk, forklarte landslagssjef johansson den svake perioden overfor viaplay. markus vikingstad tente et nytt håp da han reduserte til 1-3 i midtperioden på pasning fra thomas berg-paulsen. til tross for at kampen jevnet seg mer ut de siste 40 minuttene kom det et nytt slovakisk mål mot slutten. (©ntb)

  Fire pågrepet for Vinicius-hets

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:09.59)
  spansk politi har pågrepet fire personer etter at en dokke som skulle forestille vinicius junior ble hengt fra en bro ved real madrids treningsanlegg i januar. stjernevingen vinicius er blitt utsatt for rasisme en rekke ganger denne sesongen, senest i søndagens hete serieoppgjør mot valencia. i januar ble det startet etterforskning av hatkriminalitet da en dokke som tilsynelatende skulle ligne real madrid-profilen ble hengt fra en bro foran klubbens treningsanlegg. sammen med dokken hang et banner med teksten «madrid hater real». episoden skjedde i forbindelse med byderbyet mot atletico madrid. det har vært stort fokus på rasismeepisodene vinicius har opplevd den siste tiden. mandag kveld lokal tid ble den ikoniske kristusstatuen i rio de janeiro slukket i en time for å vise solidaritet med fotballstjernen. real madrid-spilleren fikk i tillegg støtte fra brasils regjering og en hel fotballverden etter det han ble utsatt for i oppgjøret mot valencia søndag. real madrid opplyste mandag at klubben har levert inn en anmeldelse om hatkriminalitet etter epsioden. (ntb)


  Tap og spekulasjoner rundt Deila

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. mai 2023 KL:13.00)
  ronny deila sliter med resultatene i standard liège og må nesten daglig svare på spekulasjoner om at han skal skifte arbeidsgiver til club brugge. etter at standard liège hadde tapt 0-3 borte mot westerlo lørdag, var det ifølge belgisk presse en oppgitt og småirritert deila som kom til pressekonferansen. – det som står skrevet i avisene, er ikke sant. jeg har ikke noen avtale med club brugge. det har ikke vært noen kontakt mellom klubbene. jeg har en kontrakt her (standard) og er tilfreds her. jeg vet ikke noe om det som skrives i mediene. det skaper uro rundt klubben, sa deila ifølge het laatste nieuws. laget hans har to tap og to uavgjort etter fire kamper i det belgiske b-sluttspillet. standard liège hadde en bra sesong bak seg før sluttspillet startet. (ntb)


  Elbilen EX30 blir «Volvo-sikker»

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:10.40)
  ex30 blir den minste suv-modellen til volvo, men det skal ikke gå utover sikkerheten. det er nå 97 år siden volvo startet å bygge sin første bil, og målet den gang var ganske enkelt å lage en bil som kunne takle de dårlige svenske veiene og ikke minst den iskalde vintertemperaten i det nordiske landet. […] innlegget elbilen ex30 blir «volvo-sikker» dukket først opp på bil24.no.  Ruud håper på Roma-kopi: – Gir gode minner å være her

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. mai 2023 KL:10.18)
  casper ruud fikk en stor opptur i masters-turneringen i roma i fjor. i dag jakter nordmannen semifinale for tredje år på rad og god form inn mot roland-garros. ruud møter argentinske francisco cerundolo (24.-seedet) på grusen i den italienske hovedstaden i kveld. ruud har spilt bra fram mot kvartfinalen og håper det fortsetter på norges nasjonaldag. han har kommet seg til semifinalen to ganger tidligere i roma-turneringen. begge gangene har han tapt for storstjernen novak djokovic. – jeg hadde troen på at jeg kunne gjøre det bra. selvtilliten var ikke helt på topp, men jeg har spilt veldig bra, sa ruud til ntb etter seieren over serbiske laslo djere tirsdag. – jeg må bygge videre på den gode formen jeg har nå, fortsatte han. fjoråret var en enorm opptur for nordmannen med to grand slam-finaler og finale i atp-sluttspillet. det startet med en god turnering i den italienske hovedstaden. – jeg var i litt lignende situasjon i fjor. jeg hadde ikke fått det til så bra på grusen før denne turneringen, hvor jeg fikk det til og gikk til semifinale. det var på en måte første uken av en måned hvor det gikk helt ekstremt bra for meg. det gir gode minner å komme tilbake hit, sa ruud. (ntb)


  Ski Classics forlenger utestengelsen av Russland og Belarus

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. mai 2023 KL:08.56)
  russiske og belarusiske langrennsløpere blir fortsatt holdt utenfor deltakelse i renn i regi av ski classics den kommende sesongen. – styret i ski classics har besluttet ikke å fjerne forbudet som ble innført i februar 2022 for belarusiske og russiske profflag og idrettsutøvere, sier sjef david nilsson i ski classics i en pressemelding tirsdag. langløpsserien i langrenn er blant mange idretter og turneringer russere og belarusere har blitt utestengt fra siden angrepskrigen mot ukraina startet i fjor. det internasjonale ski- og snowboardforbundet (fis) skal ta stilling til spørsmålet senere i mai. den internasjonale olympiske komité (ioc) kom i mars med anbefalinger om å slippe til russere og belarusere som nøytrale igjen. forutsetningen er blant annet at de ikke har støttet krigshandlingene i ukraina eller koblinger til det russiske militæret. erik røste er styremedlem i fis. han er ikke i tvil om hva som bør komme ut av møtet i mai. – mitt standpunkt har ikke endret seg. med det brutale som utspiller seg i ukraina, mener jeg at idretten må opprettholde utestengelsen. krigen bare fortsetter med uforminsket styrke, sa røste i april. (ntb)

  Skulle fortsette Giroen etter positiv koronatest – nå bryter Bystrøm

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:11.18)
  sven erik bystrøm står av årets giro d`italia. mandag kom beskjeden om at han hadde testet positivt for koronaviruset, men at han likevel ville fortsette rittet. laget hans, intermarché circus wanty, skrev da at bystrøm ikke hadde noen symptomer på koronaviruset og at han derfor hadde fått klarsignal til å fortsette rittet fra det medisinske teamet til arrangøren og det internasjonale sykkelforbundet. tirsdag formiddag, rundt en halvtime før starten på den 10. etappen, kom imidlertid kontrabeskjeden. – bystrøm startet å få symptomer natt til tirsdag. som et preventivt tiltak for å beskytte hans helse, så vil sven erik bystrøm reise hjem for å hvile, skriver laget hans i en pressemelding. 31-åringen viste seg frem med en sjetteplass på den tredje etappen i rittet, men var åpen om at han slet med farten mot slutten av uka. – hadde jeg hatt feber og følt meg dårlig hadde det vært noe, men jeg har hatt lette symptomer og følt meg sliten. det er også normalt på etappe seks, syv og åtte i et treukersritt, sa bystrøm til eurosport mandag. bystrøm er den sjette rytteren som må bryte årets giro d`italia på grunn av koronasmitte. søndag ble det blant annet kjent at remco evenepoel måtte stå av rittet etter å ha blitt smittet av viruset. i tillegg var det flere ryttere som ble koronasmittet i forkant av rittet og som av den grunn ikke ble klare til rittet, deriblant norske tobias foss. det er to gjenværende nordmenn i rittet, med de to dsm-syklistene andreas leknessund og jonas iversby hvideberg. førstnevnte syklet i den rosa trøya i fem dager i forrige uke og ligger på femteplass sammenlagt.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »