Hovedsiden

Liten annonse
  Mareritt

  Kilde: Dagbladet - Fotball | Publisert: Igår. - (tirsdag 3. oktober 2023 KL:19.51)
  martin ødegaard og arsenal møtte lens i champions league i kveld. arsenal tok ledelsen, men så startet marerittet. laget tapte 2-1 og fikk bukayo saka skadet.

  Trøbbel

  Kilde: Dagbladet - Fotball | Publisert: Igår. - (tirsdag 3. oktober 2023 KL:19.51)
  martin ødegaard og arsenal møter lens i champions league i kveld. arsenal tok ledelsen, men så startet trøbbelet. laget ligger under med 2-1.











  Skandalekamp fullført med ny Ajax-baklengs – kaoset i storklubben fortsetter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:15.44)
  fotballstorheten ajax røk 0-4 for feyenoord i den avbrutte kampen i den nederlandske æresdivisjonen onsdag. samtidig røk en ny leder ut dørene i amsterdam. det råder kaos i ajax-leiren. nylig fikk teknisk direktør sven mislintat sparken, og onsdag ble det opplyst at også styreleder pier eringa forlater sin post. samtidig ble søndagens storkamp mot feyenoord, som måtte avbrytes som følge av tribunebråk, fullført. kampen ble gjenopptatt på stillingen 3-0 til feyenoord. i løpet av de 36 minuttene som gjensto å spille røk ajax på ytterligere et baklengsmål, slik at stillingen til slutt ble 0-4. storklubben fra amsterdam er i krise. – spesielt når det ikke går bra, er det viktig å være der som rådgiver. men jeg er ikke døv for kritikken og ikke blind for situasjonen ajax er i nå, sier avtroppende styreleder pier eringa i en uttalelse. ajax har startet sesongen med kun én seier, to uavgjorte kamper og to tap. (ntb)

  Eikeland erstatter Graham Hansen - slik stiller Norge

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. september 2023 KL:18.02)
  klokken 19.15 starter kampen mellom portugal og norge, som er den andre kampen i nasjonsligaen for norge. nasjonsligaen står også sentralt i ol-kvalifiseringen og etter uavgjort mot østerrike fredag, vil en norsk seier sørge for at de har heng på gruppefavoritt frankrike. allerede før kampen var det klart at to av spillerne som startet kampen mot østerrike, thea bjelde og caroline graham hansen, måtte stå over kampen med skade. de erstattes av tuva hansen og amalie eikeland. slik stiller norge i tirsdagens kamp (4-2-3-1): aurora mikalsen - tuva hansen, maren mjelde, guro bergsvand, marit bratberg lund - ingrid syrstad engen, guro reiten - amalie eikeland, karina sævik, frida maanum - sophie román haug. – det er en veldig viktig kamp for oss. vi bør kanskje (vinne), men vi fikk ett poeng sist. vi har lyst på tre poeng i dag, sier norges guro reiten kort tid før kampstart.

  Rivalkampen mellom LSK og Vålerenga utsolgt på én time

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. september 2023 KL:14.02)
  billettene til derbyet mellom lillestrøm og vålerenga den 22. oktober ble revet bort tirsdag. det er knyttet spenning til geir bakkes åråsen-retur. i juli sendte nemlig 53-åringen sjokkbølger gjennom eliteserien da han ga seg som trener i lillestrøm til fordel for tilsvarende jobb hos erkerival vålerenga. de gulkledde la ikke skjul på hva de mente om den kontroversielle overgangen. tirsdag startet billettsalget til rivalkampen. om lag én time etter salgsstart var alle billettene solgt ut. det betyr at 10.540 tilskuere har sikret seg plass til storkampen. det første kvarteret etter at billettene ble sluppet tirsdag ble det solgt 7000. – dette er tidenes billettsalg på åråsen. det har vært utsolgt mange ganger før også, men aldri har billettene blitt revet bort så fort. vi kunne lett ha solgt det dobbelte, sier billettansvarlig jørgen heen enger i en uttalelse på lsks nettside. vålerenga har trøblet seg inn i nedrykkskampen i eliteserien, og rivaloppgjøret på åråsen i oktober blir én av flere nøkkelkamper for oslo-laget denne høsten. bakke retur til gamleklubben er omgitt med spenning.

  Nye skadeforfall for Norge - Bjelde og Nautnes ute

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 25. september 2023 KL:19.19)
  søndag kom beskjeden om at caroline graham hansen ble skadet under fredagens kamp mot østerrike og dermed ikke var blant spillerne som reiste sydover for kampen mot portugal tirsdag. mandag ble det også klart at emilie nautnes ikke blir med i tirsdagens kamp. angriperen var ubenyttet reserve under kampen mot østerrike. pressesjef halvor lea opplyser til nrk at nautnes ikke ble med til portugal på grunn av en skade. – hun fikk en smell i ankelen og vi tok beslutningen om at hun ikke ble med rett før vi reiste, sier trener leif gunnar smerud. med til portugal er thea bjelde. forsvarsspilleren startet kampen mot østerrike, men ble byttet ut i pausen etter å ha fått seg en smell. – er hun klar til å starte i morgen? – nei. hun er ute, sier smerud. treneren bekrefter at årsaken er smellen bjelde fikk mot østerrike, etter at landslagsteamet testet hvordan bjelde lå an på mandagens trening. – det er synd for thea og synd for oss. hun gjorde en veldig god figur den omgangen hun spilte mot østerrike, men nå er hun ute. da må vi finne en erstatter.

  Wall Street snur opp

  Kilde: E24 | Publisert: (mandag 25. september 2023 KL:15.31)
  mandagen startet like tungt som den forrige uken avsluttet, men like før klokken 18.30 norsk er det igjen grønne piler på wall street.


  Newcastle vant 8-0(!)

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. september 2023 KL:19.32)
  sheffield united fikk et realt mareritt da laget tapte 0-8 hjemme for newcastle i premier league søndag kveld. dermed sikret newcastle sin tredje seier på seks kamper denne sesongen, og klatret opp til 8.-plass på premier league-tabellen. nyopprykkede sheffield united står på sin side med bare ett fattig poeng, som laget skaffet seg i 2-2-kampen hjemme mot everton i fjerde serierunde. sean longstaff startet scoringsfesten for gjestene etter 21 minutter, før dan burn doblet ti minutter senere. sven botman sikret 3-0-ledelse til pause. etter hvilen fortsatte callum wilson, anthony gordon, miguel almirón og bruno guimarães målshowet, før alexander isak fastsatte resultatet med tre minutter igjen på klokken. gary lineker lot seg også bite merke i newcastles maktoppvisning. – åtte mål, åtte forskjellige målscorere. det kan umulig ha skjedd før i premier league, skrev han på x/twitter. det ga også statistikktjenesten opta ham rett i. bare chelsea mot aston villa i 2012 og manchester united mot southampton i 2021 har hatt sju forskjellige målscorere i en kamp. (ntb)

  Viking slapp med skrekken – Pellegrino scoret fire for Glimt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. september 2023 KL:18.53)
  det startet så godt for viking, som ledet 2-0 mot sandefjord allerede etter 16 minutter. det sørget scoringer fra yann-erik de lanlay og lars jørgen salvesen for. kampen så allerede ut til å være over for nedrykkstruede sandefjord. men hans-erik ødegaards menn hadde langt ifra gitt opp, og før pause hadde de utlignet til 2-2. først scoret franklin daddys boy nyenetue selv, før han assisterte danilo al-saed. viking topper eliteserien og kjemper for klubbens første seriegull siden 1991. den drømmen vil de ikke gi fra seg helt ennå. for de tre poengene forble i stavanger. salvesen fant nettmaskene igjen, før den hjemvendte helten samuel adegbenro økte til 4-2. da hjalp det lite for sandefjord at alexander ruud tveter banket inn et trøstemål fra straffemerket like før slutt. – jeg vil beskrive det som en rotete kamp. vi bør ha full kontroll. jeg vet ikke om vi blir litt nonchalante og tror vi er bedre enn vi er. vi får de målene vi trenger, men det ble fryktelig spennende på slutten, sa salvesen til tv 2 etter kampen. pellegrino scoret fire bodø/glimt jager bare to poeng bak på tabellen og ved hjelp av fire(!) mål av amahl pellegrino sikret de tre poeng mot vålerenga. glimt tok ledelsen mot vålerenga allerede etter ett minutt ved pellegrino. torgeir børven utlignet like etter, men to nye pellegrino-mål ga 3-1 til vertene. gjestene fra oslo reduserte en gang ved andrej ilic, men dagens mann heter amahl pellegrino. på overtid økte han til 4-2. – deilig! jeg har aldri scoret fire mål på toppnivå før. jeg har ventet lenge på det, spøkte pellegrino overfor tv glimt holder fortsatt følge med viking i toppen åtte serierunder før sesongslutt.







  Verstappen vant igjen - nærmer seg VM-tittelen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. september 2023 KL:09.06)
  max verstappen tok sin seier nummer 13 av 16 mulige i årets formel 1-sesong da han lekte seg med konkurrentene i japan søndag. red bulls verstappen vant foran mclarens lando norris. sistnevnte hadde rundt 20 sekunder opp til vinneren. oscar piastri ble nummer tre og havnet på pallen for første gang i karrieren. den regjerende verdensmesteren fra nederland startet i beste startspor og ledet løpet fra start til mål. verstappens triumf gjorde også at red bull sikret seg kontruktørmesterskapet med seks runder igjen av sesongen. verstappen kan selv allerede bli verdensmester i neste vm-runde. (©ntb)



  Tap for Mukubu og Thoresen i bryte-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. september 2023 KL:13.00)
  morten thoresen gikk mot kinesiske husiyuetu husiyuetu i 67-kilosklassen og tapte 0-5 i sin første kamp i vm i bryting. også exauce mukubu ble slått ut lørdag. han startet dagen med to overbevisende seiere, men i åttedelsfinalen ble det tap for jalgasbay berdimuratov fra usbekistan. mukubu tok de to første poengene, men tapte til slutt på at usbekeren fikk det siste poenget. nå må både mukubu og thoresen vente og håpe at motstanderne tar seg til finale for å få rekvalifisering søndag.

  Tap for Thoresen i bryte-EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. september 2023 KL:13.00)
  morten thoresen gikk mot kinesiske husiyuetu husiyuetu i 67-kilosklassen og tapte 0-5 i sin første kamp i vm i bryting. dermed må nordmannen håpe at kineseren går hele veien til finalen, i håp om å få gå rekvalifisering søndag. bedre har det gått for exauce mukubu. mukubu startet dagen med å slå milad alirzajev med 7-1. i 16-delsfinalen møtte han luis eduardo avendano rojas fra venezuela. det ble rått parti og nordmannen vant på poengmessig overlegenhet 10-0, etter 1.03 minutters bryting. mukubu møter jalgasbay berdimuratov fra usbekistan i åttedelsfinalen senere lørdag.

  Derfor er det konflikt om Førdefjorden

  Kilde: NRK - Innenriks | Publisert: (lørdag 23. september 2023 KL:11.16)
  høstens store miljørettssak startet mandag denne uka. natur og ungdom og naturvernforbundet har saksøkt den norske stat for å ha tillatt gruveselskapet nordic mining å dumpe 170 millioner tonn med gruveavfall i førdefjorden. henger du ikke helt med på saken? i videoen forklarer vi bakgrunn for søksmålet.




  Kure med ekstrasjanse i bryte-VM tross tap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. september 2023 KL:17.40)
  per anders kure får en ny mulighet i bryte-vm etter at hans overmann vant kamp etter kamp torsdag. dermed kan nordmannen sikre seg medalje og ol-plass. kure møtte akzjol makhmudov fra kirgisistan i 16-delsfinalen i 77-kilosklassen. 25-åringen startet bra og jobbet seg raskt opp en 3-0-ledelse, men måtte til slutt se seg slått 3-4 etter en fantastisk avslutning av makhmudov. kirgiseren vant så flere kamper på rad og gikk til finale. suksessen hans gjør at kure får muligheten i rekvalifisering. det betyr at han med maks klaff kan kjempe om en bronsemedalje. de fem beste i vektklassen kvalifiserer for neste års ol i paris. (ntb)

  Overfallsdom mot tysk fotballstjerne opphevet – saken blir gjenåpnet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. september 2023 KL:12.29)
  en tysk domstol har opphevet voldsdommen mot den tyske verdensmesteren i fotball jerome boateng. dermed må saken gjenåpnes og behandles på nytt. en rekke tyske medier, blant dem welt og bild, omtaler torsdag beslutningen om å sette til side dommen mot boateng. begge parter i saken har vunnet frem med sine anker. den tidligere tyske landslagsstjernen ble i første rettsinstans dømt for overfall på sin ekskjæreste av en domstol i münchen. boateng, som vant vm med tyskland i 2014, måtte således betale ekspartneren drøyt 18 millioner kroner i september 2021. i oktober i fjor var ankesaken oppe, og også der ble boateng dømt for å ha utøvd vold mot sin daværende kjæreste på en ferie i karibia i 2018. fotballspilleren har hele tiden nektet straffskyld. påtalemyndigheten la i retten ned påstand om en betinget fengselsdom på halvannet år samt en bot på 1,5 millioner euro for grov kroppsskade og fornærmelse for boateng. fotballspillerens advokater krevde på sin side frifinnelse og anklaget ekssamboeren hans for å ha forklart seg falskt. nå har en nasjonal domstol i tyskland kommet til at saken må behandles på nytt. den sendes i så måte i retur til den regionale rettsinstansen i münchen. boatengs advokat leonard walischewski har tidligere bedt om at dommen fra oktober i fjor skulle oppheves. – prosessen var sjokkerende urettferdig. den tiltalte boateng var forhåndsdømt allerede før ankeprosessen i det hele tatt startet, sa han. videre hevdet walischewski at boatengs «rett til en rettferdig rettergang ble krenket». også statsadvokatembetet anket dommen fra oktober i fjor som følge av at det ville ha boateng straffet for grov kroppsskade. dersom retten hadde samtykket i det, ville fotballspilleren fått en enda strengere straff. boateng spilte store deler av karrieren i bayern münchen. i 2021 gikk han til franske lyon, men forsvarsspilleren står nå uten klubb. (ntb)

  Toyota skal levere hydrogenbiler til OL

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 21. september 2023 KL:07.00)
  ikke overraskende skal ol i paris også fremme bruken av hydrogenbiler, og det skal blant andre toyota sørge for. når vi skriver ikke overraskende, og det fordi paris er hydrogenbilens hovedstad slik norge er det for elbilen. og det takket være drosjene. tilbake i 2015 startet selskapet hype med å utvikle hydrogendrevne taxier i paris, […] innlegget toyota skal levere hydrogenbiler til ol dukket først opp på bil24.no.

  Østigard kom inn og vant

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:23.09)
  landslagsstopper leo skiri østigård startet – som vanlig – da napoli innledet mesterligaen borte mot sporting braga onsdag kveld. men allerede etter 13 minutter estattet han en skadet amir rrahmani. med nordmannen på banen vant de italienske seriemestrene 2-1. giovanni di lorenzo satte inn det første målet på overtid i første omgang. seks minutter før full tid utlignet bruma for vertene, men det skulle likevel bli italiensk seier etter et braga-selvmål i det det 88. minutt. fredrik aursnes spilte hele kampen for et benfica-lag som fikk det tøft etter å ha fått midtstopper antónio silva utvist allerde etter 13 minutter mot red bull salzburg. østerrikerne vant 2-0 i lisboa.

  Gullsjansen glapp for Bullen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:17.24)
  grace bullen tapte onsdagens semifinale i bryte-vm 2-1 mot sakura motoki fra japan. bullen tok det første poenget, men det holdt ikke. etter at hun kom under, måtte også det norske gullhåpet behandles for en skade inne på matta. tapet betyr at billetten i neste års ol i paris ikke er sikret. bullen går nå til en av de to bronsefinalene. vinner hun den, går hun automatisk til ol. de to tapende bronsefinalistene skal bryte om én ol-plass. den norske bryteren viste solid form tidligere onsdag. hun startet med å slå angelina rodrigues 4-0 i første kamp, og deretter ble det 7-1-seier over esther kolawole i åttedelsfinalen. i kvartfinalen ble kriszta tunde incze fra romania utklasset 10-0.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »