Hovedsiden

Liten annonse
  Everton sikret plassen etter enorm snuoperasjon – stormet banen to ganger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 19. mai 2022 KL:22.48)
  euforiske everton-supportere stormet banen hele to ganger da everton sikret plassen i premier league etter 3-2-seier over crystal palace. når det nærmet seg slutt stod det fremdeles 2-2 på resultattavla, men fem minutter før ordinær tid satte dominic calvert-lewin inn 3-2. da stormet et mindretall av everton-fansen inn på banen – noe prematurt. banestormingen gjorde at det ble lagt til hele syv minutter, men everton holdt unna i sluttminuttene. og da dommeren endelig blåste i fløyta strømmet fansen inn på banen. det var først crystal palace som tok ledelsen i kampen. jean-philippe mateta nikket inn 1-0-målet halvveis inn i første omgang. ikke mange minuttene senere la jordan ayew på til 2-0. snuoperasjonen til everton startet første i andre omgang. michael keane skapte nytt håp da han reduserte til 1-2 etter 54 minutter. richarlison utlignet til 2-2 i det 75. minutt, før da calvert-lewin satte inn seiersmålet like før slutt.

  Middels åpning for Viktor Hovland i PGA-mesterskapet – første runde på par

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 19. mai 2022 KL:21.33)
  iktor hovland fikk en start på det jevne i det amerikanske pga-mesterskapet i golf. han gikk den første runden på par etter en birdie og en bogey. han var blant dem som startet første runde i majorturneringen i tulsa på 10. hull. han spilte stort sett solid, men hadde ikke centimeterne på sin side i jakten på birdier. etter ti strake par kom dagens første birdie på 2. hull. putten gikk i hullet fra om lag seks meter. to hull senere måtte han tåle en bogey. etter et dårlig utslag valgte han å droppe ballen og pådro seg dermed et straffeslag. forsøket på å berge par fra nesten 15 meter lyktes ikke. på første halvdel var han særlig nær birdie på 11. hull, men ballen ville ikke i hullet. hans beste putt på den halvdelen av runden leverte han på 15. hull, der han først spilte seg inn i trøbbel og så ut til å få bogey, men berget par med en lang putt. på 5. hull misset han en kort birdieputt, men han revansjerte seg ved å senke en vanskelig putt på 6. hull da han var i fare for å få en ny bogey. da nordmannen var ferdig for dagen, var han på delt 24.-plass. rory mcilroy er best av dem som har spilt ferdig. nordiren leverte en 65-runde, fem slag under par. (ntb)
  Ny Vålerenga-nedtur

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 16. mai 2022 KL:21.55)
  hamkam yppet seg lenge mot vålerenga og var på vei mot sin første seier på bortebane. kvarteret før full tid reddet imidlertid leonard zuta 1-1 for oslo-laget. ti minutter ut i andre omgang sendte jonas enkerud gjestene i ledelsen i hovestaden. det så en stund ut til å bli seiersmålet. vålerenga og hamkam møttes sist i en tellende kamp da begge var i eliteserien i 2008. da endte det 1-1 på briskeby. vålerenga har startet sesongen ujevnt og står med tre seire, tre tap og en uavgjort etter sju kamper. det holder til en sjetteplass på tabellen. nyopprykkede hamkam ligger på sin side på 11.-plass med en seier og sju poeng så langt i år. vålerenga møter strømsgodset borte i neste runde, mens hamkam får besøk av rosenborg og tidligere trener kjetil rekdal. (ntb)


  Graham Hansen og Barcelona med perfekt ligasesong

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 15. mai 2022 KL:14.43)
  med 2-1-seier over atlético madrid søndag kunne barcelona-kvinnene juble for full pott og triumf nummer 30 i ligaen i år. enda villere enn den perfekte poengfangsten er katalanernes målforskjell, som viser 159 mål for og kun 11 imot. «norske» barcelona, med caroline graham hansen og ingrid syrstad engen i troppen, har kun tapt én kamp denne sesongen. det skjedde mot wolfsburg i mesterligaen. mot atletico madrid var kun graham hansen i aksjon av de norske spillerne. hun startet oppgjøret og ble byttet ut ti minutter før full tid. engen var ikke i kamptroppen. (ntb)


  Forsvarstabber kostet dyrt – Norge tapte mot Finland i VM-åpningen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 13. mai 2022 KL:21.42)
  norge fikk det som ventet tøft mot vm-vertene finland i mesterskapets åpningskamp. to forsvarstabber ble skjebnesvangert da finnene vant 5-0. men et skadeskutt norsk lag gikk rett i strupen på vertene og var farlig frempå flere ganger. først med kristian jakobsson fra vingen, så magnus geheb fra skrått hold før et skudd fra max krogdahl traff magnus brekke henriksen og gikk i stolpen. men så skulle finnene vise hvorfor de er regjerende olympiske mestere da finnene spilte det norske forsvaret ut av isen og ga harry pesonen en enkel oppgave med å sette kampens første mål minutter før pausesignalet. og vondt skulle bli til verre i andre periode da max krogdahl regelrett ga bort pucken i egen sone og toni rajala kunne prikkskyte inn 2–0. like etterpå gjorde tobias fladeby en dårlig vurdering på offensiv blålinje og mistet pucken i det tre norske spillere byttet. det utnyttet finnene som kom to mann alene mot norges keeper henrik haukeland og hannes björninen satt inn målet. og den tredje perioden startet ikke noe bedre da joel armia smalt pucken opp i nærmeste kryss etter å ha spilt rundt med norge i undertall. like før slutt økte jere sallinen til 5-0 og rundet av kvelden.


  Dortmund-treneren om Haaland: - Ønsker ham lykke til

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 12. mai 2022 KL:13.34)
  borussia dortmund-trener marco rose roser erling braut haalands bidrag for klubben før han forsvinner til england. rose holdt sin vanlige før-kamp-pressekonferanse to dager før sesongavslutningen hjemme mot hertha berlin. han startet med å snakke på engelsk ett minutts tid om haaland før rose slo over til tysk og fokuserte mer på kampen og framtiden. – borussia vil ikke stoppe å spille fotball når erling forsvinner. han ga oss mål, fart, energi og alltid ønsket om å vinne. vi ønsker ham lykke til videre, sa rose. – vi kommer til å følge ham videre. og forhåpentlig møtes vi igjen. erling er fin ung mann. han er en fullblods proff på alle måter. jeg husker ham jo også fra salzburg-tiden. rose la til at han forventet seg en konsentrert haaland i farvelkampen og at han så for seg at nordmannen ville få en fin avskjed fra tilhengerne. (ntb)

  Rose om «fullblodsproffen» Haaland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 12. mai 2022 KL:13.34)
  borussia dortmund-trener marco rose roser erling braut haalands bidrag for klubben før han forsvinner til england. rose holdt sin vanlige før-kamp-pressekonferanse to dager før sesongavslutningen hjemme mot hertha berlin. han startet med å snakke på engelsk ett minutts tid om haaland før rose slo over til tysk og fokuserte mer på kampen og framtiden. – borussia vil ikke stoppe å spille fotball når erling forsvinner. han ga oss mål, fart, energi og alltid ønsket om å vinne. vi ønsker ham lykke til videre, sa rose. – vi kommer til å følge ham videre. og forhåpentlig møtes vi igjen. erling er fin ung mann. han er en fullblods proff på alle måter. jeg husker ham jo også fra salzburg-tiden. rose la til at han forventet seg en konsentrert haaland i farvelkampen og at han så for seg at nordmannen ville få en fin avskjed fra tilhengerne. (ntb)

  Perisic avgjorde da Inter vant cupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 12. mai 2022 KL:00.17)
  inter lå under mot slutten av cupfinalen mot juventus, men et omstridt straffespark ga ekstraomganger. der avgjorde ivan perisic med to mål. dermed kunne inter juble for sin første cuptittel på 11 år, og den åttende totalt. juventus har rekorden, som fortsatt er på 14. milano-laget startet best, og nicolo barolo sendte inter i ledelse i det 7. minutt. ledelsen sto seg omgangen ut. juventus vendte kampen etter pause. alex sandro utlignet med et langskudd, før dusan vlahovic ble spilt gjennom og overlistet keeper samir handanovic i annet forsøk. det var bare et par minutter mellom de to målene. inter jaget en vei inn i kampen igjen, og fikk den da leonardo bonucci ble straffet for et klønete taklingsforsøk mot lautaro martínez, som falt lett etter minimal kontakt. juventus protesterte forgjeves mot straffeavgjørelsen, og hakan çalhanoglu satte inn 2-2. åtte minutter ut i første ekstraomgang fikk inter nytt straffespark etter var-vurdering av en duell mellom nederlenderne matthijs de ligt og stefan de vrij. denne gang var det perisic som gikk fram og scoret. tre minutter senere viste kroaten målteft også i åpent spill. han scoret på lekkert vis framspilt av federico dimarco. (ntb)


  Abarth hyller legendarisk rally-versjon

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 9. mai 2022 KL:07.00)
  40 år etter at abarth 131 rally ble pensjonert, knaller merket til med hyllestversjon basert på 695-modellen. italienske abarth startet opprinnelig med å lage racerbiler tilbake i 1949, men tre år senere startet samarbeidet som dagens abarth er kjent for ‒ de litt mer sportslige og fullstendig gatelovlige fiat-versjonene. fiat kjøpte til slutt opp merket […] innlegget abarth hyller legendarisk rally-versjon dukket først opp på bil24.no.


  Første seier for Haugesund

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 8. mai 2022 KL:20.05)
  haugesund tok sin første seier for sesongen med 2-0 over bunnrival kristiansund i eliteserien søndag. alexander søderlund scoret sitt første for året. mål av søderlund og alioune ndour sikret hjemmelagets første seier for sesongen. det førte laget opp fra jumboplass, og sendte søndagens motstander helt ned på jumboplassen. ndour var svært aktiv for hjemmelaget og satte kbk-forsvaret på flere prøver. sigurd kvile startet sin første kamp for kbk etter at han ble klar på en låneavtale fra bodø/glimt tidligere i uken, men etter 13 minutter tok han telling etter en duell. 22-åringen landet forkjært på skulderen og måtte bæres ut av banen. (ntb)


  Nytt Hegerberg-mål da seiersmaskinen Lyon vant igjen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 8. mai 2022 KL:16.52)
  ada hegerberg ga lyon ledelsen rett før pause i søndagens 2-0-seier over paris fc i den franske toppdivisjonen i fotball for kvinner. scoringen til hegerberg kom i det 45. minutt etter at hun fikk ballen av amandine henry. hegerberg har startet seks kamper i serien i årets sesong etter at hun kom tilbake fra skade, og dette var hennes 10. scoring på de samme kampene. det er en statistikk det står respekt av. mot det tredjeplasserte paris-laget spilte hegerberg hele kampen. 16 minutter ut i 2. omgang var det duket for 2-0, og denne gangen var delphine cascarino målscorer, mens thea greboval var nest sist på ballen. lyon topper tabellen med 58 poeng etter 19 seirer og én uavgjort. de har pene 74–8 i målforskjell, og det er fem poeng ned til rivalen paris saint-germain på 2.-plass med to serierunder igjen. (ntb)  Ferrari pirrer med helt ny V12

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 6. mai 2022 KL:07.00)
  hva kan denne være til? kanskje den kommende suv-modellen? ja, ferrari har tenkt å rulle i hjulsporene til sportslige merker som porsche, aston martin og lamborghini, for nå skal også ferrari utvide sortimentet med en sprek suv. men det var aldri en selvfølge. det var porsche som startet trenden med potente suv-modeller da de kom […] innlegget ferrari pirrer med helt ny v12 dukket først opp på bil24.no.  Maradonas «Guds hånd»-drakt solgt for over 80 millioner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 4. mai 2022 KL:18.14)
  diego maradonas drakt fra den legendariske vm-kampen mellom argentina og england i 1986 er solgt på auksjon for 84 millioner kroner. det er auksjonshuset sotheby`s i london som har solgt den og opplyser selv om salgssummen på 7,1 millioner pund. auksjonshuset antok at prisen på drakten ville være mellom 45 og 70 millioner kroner. sju budgivere har kjempet om trøyen i auksjonen som startet 20. april og som ble avsluttet onsdag morgen. drakten var eid av england-spilleren steve hodge, som sto bak den feilslåtte klareringen som endte opp med at maradona bokset ballen over keeper peter shilton og i mål. hodge fikk drakten av maradona etter kampen. (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »