Hovedsiden

Liten annonse
  Ruud sørget for Europas første poeng i Laver Cup

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 24. september 2023 KL:09.13)
  etter en miserabel start for europa-laget i laver cup bidro casper ruud med et lyspunkt med seier 7-6, 6–2 over amerikanske tommy paul. første sett, som strakte seg over nesten én time, ble jevnt og gikk til tiebreak, som ruud til slutt vant 8–6. i andre sett fikk nordmannen en noe lettere reise, og vant settet 6–2. ruuds seier ga europa to poeng, og stillingen i laver cup er dermed 2–6.  Messi ut med skade da Rosteds Toronto ble knust

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. september 2023 KL:06.12)
  lionel messi ble byttet ut med skade i første omgang da hans inter miami slo sigurd rosteds toronto 4-0 i mls onsdag kveld. det var fortsatt målløst i miami da den argentinske superstjernen gikk av banen etter 37 minutter i onsdagens kamp mot toronto fc med sigurd rosted i startoppstillingen. inn kom finske robert taylor, som satte inn 2-0 før det var spilt ti minutter av annen omgang. før det hadde messis landsmann facundo farias gitt miami ledelsen etter 45 minutters spill. benjamin cremaschi satte inn 3-0-målet, før taylor ble tomålsscorer da han fastsatte sluttresultatet til 4-0. messi var ikke i troppen da inter miami spilte mot atlanta united lørdag. da slet laget og tapte 2-5. mot toronto gikk det langt bedre uten 36-åringen på banen. sigurd rosted spilte hele kampen for toronto fc. (ntb)


  Knusende seier for Viper Kristiansand i Mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. september 2023 KL:19.46)
  champions league-tittelforsvarer vipers kristiansand reiste seg og utklasset ftc hungaria med 37-26. dette var en reprise av håndballfinalen fra juni. etter halvspilt 1.-omgang lørdag var stillingen 8-8. vipers sto da uten redninger mens gjestene hadde én. så fort keeper katrine lunde begynte å stoppe noen skudd, rykket vipers fra og ledet 19-15 ved pause. andreomgangen viste at vipers` toppnivå er høyt. hjemmelaget fosset fram til 26-16-ledelse på bare snaut åtte minutters spill. jana kneklikova scoret åtte ganger og var banens beste utespiller.  Slik stiller Norge mot Jordan

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 7. september 2023 KL:17.44)
  kaptein martin ødegaard er med fra start i norges privatlandskamp mot jordan torsdag kveld. en som ikke starter kampen er erling braut haaland. blant de elleve som starter kampen er også antonio nusa. 18-åringen debuterer på a-landslaget med kveldens kamp. det bekrefter landslagssjef ståle solbakken til tv 2. hele den norske startoppstillingen (4-3-3): ørjan håskjold nyland - marcus holmgren pedersen, kristoffer vassbakk ajer, leo skiri østigård, fredrik bjørkan - martin ødegaard, sander berge, fredrik aursnes - ola solbakken, jørgen strand larsen, antonio nusa.

  RBK-topp stemt inn i ECAs styre

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 7. september 2023 KL:11.20)
  rosenborgs daglige leder tore bjørseth berdal ble torsdag en del av styret i den europeiske klubbforeningen (eca). det ble klart under generalforsamlingen i berlin, opplyser eca på x/twitter. berdal er en av mange som fikk plass i foreningens styre torsdag. utnevnelsen gjelder for perioden fram til 2027. berdal ble daglig leder i rbk i november i fjor. da tok han over for tove moe dyrhaug, som ble president i norges skiforbund. berdal har fungert i stillingen siden juni 2022. (ntb)  Jostein Grindhaug gir seg som Haugesund-trener

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 4. september 2023 KL:16.02)
  jostein grindhaug har besluttet å trekke seg som hovedtrener for fk haugesund. det bekrefter klubben på egne hjemmesider. grindhaug var ønsket med videre, men har tatt avgjørelsen av hensyn til laget, seg selv og som følge av manglende resultater den siste tiden. treneren har sagt seg villig til å stå i stillingen frem til en erstatter er på plass. – dette viser hvor stort hjerte «jos» har for fk haugesund og det betyr mye for klubben at han har akseptert å stå i stillingen frem til vi finner den rette personen til å lede laget videre. dette gir både tid og trygghet til å finne en ny hovedtrener som kan bygge videre på det fundamentet som er lagt under jostein grindhaugs ledelse, sier fk haugesunds styreleder christoffer falkeid. jostein grindhaug har vært hovedtrener i fk haugesund i to perioder. først fra 2009 til 2015 og siden fra 2019 og frem til dags dato.


  Magnus Carlsen vant årets femte Champions Chess Tour-turnering etter armageddon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 3. september 2023 KL:23.00)
  magnus carlsen slo alireza firouzja i en dramatisk armageddon-avgjørelse og vant årets femte champions chess tour-turnering søndag. duellen mellom carlsen og firouzja gikk til armageddon etter at spillerne hadde to poeng hver etter fire partier med hurtigsjakk. da tidsnøden ble som størst trakk carlsen det marginalt lengste strået. – ikke patent spill av magnus, men han vinner jo matchen, sa tv 2s ekspert jon ludvig hammer underveis i det heseblesende armageddonpartiet. de første to hurtigsjakk-partiene i finaleduellen endte i remis, mens den norske sjakkstjernen tok en sterk seier og festet grepet om turneringsseieren i det tredje. det fjerde og meget intense partiet endte imidlertid med firouzja-seier etter stor dramatikk. firouzja hadde et kjempeovertak i stillingen mot slutten, men carlsen kjempet videre og begge spillere gjorde store feil. – for et episk parti. fullt av tabber, sa hammer. til slutt vant firouzja og sikret seg armageddon-avgjørelse. der halte carlsen i land seieren. carlsen har nå vunnet tre av fem champions chess tour-turneringer så langt i år. nå gjenstår det én turnering før sluttspillet starter tidlig i desember. (ntb)

  Verdens første el-sjøfly utvikles i Norge

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 31. august 2023 KL:10.40)
  vi er ansett som elbilhovedstaden i verden, så hvorfor ikke bane vei for elektriske sjøfly? vel, nå får et selskap i bergen statlig støtte til nettopp det. norge, dette lange og transportmessig vanskelige landet med en masse fjell, fjorder og øyer, har mot alle odds ført an i omstillingen til elbiler. og en ting er […] innlegget verdens første el-sjøfly utvikles i norge dukket først opp på bil24.no.

  Avis: Ny video av Hermoso som spøker om VM-kysset – Rubiales har gitt den til Fifa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 30. august 2023 KL:14.08)
  den spanske avisa el español har publisert en video fra spanias lagbuss etter vm-gullet og det omstridte kysset mellom jennifer hermoso og luis rubiales. den suspenderte spanske fotballpresidenten rubiales har nå sendt videoklippet til det internasjonale fotballforbundet (fifa), skriver el español. videoen viser hermoso med sine lagvenninner hvor hun spøker og ler om episoden. idet rubiales kommer om bord i bussen, roper spillerne «kyss, kyss, kyss!». i videoen viser også hermoso bilde av den tidligere spanske keeperen iker casillas som kysser tv-reporter og daværende kjæreste sara carbonero etter vm-gullet i 2010. rubiales er suspendert av fifa i 90 dager, men han bedyrer fortsatt sin uskyld og nekter å fratre stillingen sin. rubiales er også visepresident i det europeiske fotballforbundet (uefa). (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »