Hovedsiden

Liten annonse  Fordel Denver Nuggets i NBA--finalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. juni 2023 KL:06.02)
  ledet an av stjerneduoen nikola jokic (bildet) og jamal murray tok denver nuggets en dominerende seier mot miami heat i nba-finalen. nuggets vant til slutt 109–94. dermed leder denver finaleserien 2–1 i kamper. finaleserien spilles best av sju kamper. om denver vinner, blir det deres første mesterskap noensinne. miami har vunnet tre ganger, senest i 2013. (ntb)


  McIlroy om omstridt avtale: – Jeg hater dem

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 7. juni 2023 KL:16.26)
  tirsdag ble det klart at pga og europatouren slår seg sammen med den omstridte liv-touren. en rekke golfspillere har gått hardt ut mot den kontroversielle avtalen, og nå også rory mcilroy. stjernen har vært en frontfigur mot saudiarabisk-eide liv golf. – jeg hater fortsatt liv. jeg hater dem. jeg håper det forsvinner, og forventer at det skjer, sier han ifølge golf.com på twitter. – men jeg tror til syvende og sist at det er bra for profesjonell golf. det blir samlende og sikrer en finansiell struktur, legger han til. pga valgte først å utestenge spillere som signerte millionkontrakter med liv-touren fra sine turneringer, og siden har striden vært preget av søksmål og uro.

  BBC: Messi klar for Inter Miami

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 7. juni 2023 KL:15.40)
  ifølge bbc blir inter miami neste stoppested for lionel messi. det er allerede klart at han forlater psg etter sesongen, men hvor turen gikk videre for den argentinske superstjernen er foreløpig ikke offisielt bekreftet. saudi-arabia har blit nevnt, og hans tidligere klubb barcelona har avholdt møter med spillerens far. skal man tro bbc er det david beckhams klubb inter miami som har vunnet drakampen. artikkelen er ført i pennen av messi-forfatter guillem balague. i artikkelen hevdes det at avtalen inkluderer sponsoravtaler med adidas og apple. messi skal angivelig allerede eie et hus i miami som han i dag leier ut.

  16-åring fikk sjokkbeskjed: Trente med landslagsgutta

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 7. juni 2023 KL:14.19)
  landslagets samling starter først på mandag, men onsdag var flere av stjernene samlet for en treningsøkt i lillestrøm. der fikk 16 år gamle leander gunnerød være med. – det er en stor opplevelse. jeg hadde aldri trodd det selv, men jeg er veldig takknemlig, sier gunnerød til nrk. målvakten, som til daglig spiller i stabæk, sier han ble sjokkert da han fikk en telefon fra sin keepertrener om å bli med landslagsstjerner som martin ødegaard, leo skiri østigård og sander berge på trening. stabæk-keeperen, som fikk proffkontrakt med stabæk i fjor, forteller han ble tatt godt imot av stjernene. – de tok meg veldig godt imot, alle hilste på meg og jeg fikk snakket med noen av dem. og han sier det var noe annet å forsøke å redde skudd fra ola solbakken og ødegaard enn det han er vant til. norges landslagskaptein sier selv til nrk at han er fornøyd med treningen – det var god stemning. det var trivelig. vi har to viktige kamper og det er godt å komme i gang. det er litt mer lek og moro og komme seg i gang nå, så begynner vi ordentlig på mandag, sier ødegaard. norge skal møte skottland og kypros hjemme på ullevaal stadion senere i juni.
  Bekreftet: Benzema klar for al-Ittihad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 6. juni 2023 KL:20.31)
  karim benzema takket tirsdag ettermiddag for seg i real madrid etter 14 år i den spanske hovedstaden. nå er det bekreftet at den franske stjernen har signert for den saudiarabiske klubben al-ittihad. det bekrefter klubben på sosiale medier. – jeg ser fram til å se dere i jeddah, sier benzema i en kort melding. franskmannen vant ballon d`or i fjor og har vunnet mesterligaen fem ganger, og la liga fire ganger. han endte til slutt med 353 mål for den spanske storklubben. nå følger han altså tidligere lagkompis cristiano ronaldos fotspor og fortsetter karrieren i den pengesterke ligaen i saudi-arabia.

  norges sandvolleyballstjerner innledet med seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 6. juni 2023 KL:20.20)
  Begge de norske lagene vant da kvalifiseringen til den europeiske nasjonscupen i sandvolleyball ble innledet i Lillesand. Onsdag er det semifinaler. Det er en av sju kvalifiseringsturneringer som leder fram til et sluttspill. Sluttspillvinneren i hver klasse sikrer en kvoteplass til OL i Paris, og det er målet for de norske. Det startet da Norge slo Estland i det innledende spillet. Mathias Berntsen og Hendrik Mol slo Kaur Erik Kais/Rasmus Meius 2-0 (21-14, 21-14) før Anders Mol og Christian Sørum inntok sanden og slo Urmas Piik/Dimitriy Korotkov 2-0 (21-15, 21-15). Begge de norske kvinnelagene slo sine danske motstandere i strake sett. Først vant 2.-laget Kirstine Garder/Ingrid Lunde 2-0 (21-16, 21-12) over Pia Hove/Astrid Mellmølle, så vant Sunniva Helland-Hansen/Emilie Olimstad 2-0 (21-18, 21-12) over Clara Windelleff/Sofia Nørager Bisgaard. (NTB)  Golfsjokket

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (tirsdag 6. juni 2023 KL:16.23)
  pga-touren og europatouren slår seg sammen med den utskjelte liv-touren. pga-stjernene skal ikke ha visst noen ting før nyheten sprakk. donald trump hyller sammenslåingen.

  Inter-stopper frykter ikke Haaland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 6. juni 2023 KL:11.30)
  inter-stjernen alessandro bastoni avviser blankt at han er engstelig foran møtet med en høytflygende erling braut haaland i mesterligafinalen lørdag. bastoni er én av tre inter-midtstoppere som skal forsøke å tøyle den norske scoringsmaskinen i finalen i istanbul. inter-spilleren ser ingen grunn til å frykte haaland-duellen. – du er redd for mordere, ikke fotballspillere. det vil være feil å snakke om frykt, sier han ifølge nyhetsbyrået afp. – det er ikke haaland mot inter, det er manchester city mot inter, legger bastoni til. han forsøker å gå til lørdagens finale med en positiv innstilling. – det er ingen frykt der, kun fokus på å finne det rette spenningsnivået. mer enn noe annet er det lykke. jeg gleder meg til å komme ut på banen, sier inter-stjernen. (ntb)

  Sju spillere forlater Leicester gratis

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 5. juni 2023 KL:20.07)
  stjerner som youri tielemans og çaglar söyüncü er ferdige i leicester etter nedrykket. klubben endte med å forsvinne ut av premier league på sesongens aller siste dag. det får konsekvenser for spillerstallen. mandag melder klubben selv at youri tielemans, çaglar söyüncü, daniel amartey, nampalys mendy, ryan bertrand, ayoze pérez og tetê alle er ferdige i klubben som følge av at kontraktene deres utløper. leicester melder også at det pågår samtaler med kaptein jonny evans om hans fotballframtid. den tidligere manchester united-spilleren har i likhet med tielemans og andre kontrakt som utløper denne måneden.
  Hovland klatrer to plasser på verdensrankingen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 5. juni 2023 KL:08.46)
  den norske golfstjernen viktor hovland ligger på 5.-plass på den oppdaterte verdensrankingen mandag. søndag tok han sin fjerde seier på pga-touren. etter omspill mot denny mccarthy gikk hovland til topps i pga-turneringen the memorial tournament i ohio søndag. mandag har han klatret forbi max homa og zander schauffele og innehar 5.-plassen på verdensrankingen. de fire beste på rankingen er uendret. amerikaneren scottie scheffler troner øverst for tredje uken på rad. spanske jon rahm ligger på 2.-plass, mens nordiren rory mcilroy innehar 3.-plassen. patrick cantlay ligger på plassen foran hovland. (ntb)

  Benzema-avskjed overrasket Real Madrid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 5. juni 2023 KL:07.59)
  den franske stjernespissen karim benzemas avgjørelse om å forlate real madrid kom som en overraskelse på lagets trener carlo ancelotti. – hans avgang kom som en overraskelse på alle sammen, men vi må ha forståelse for valget. det var en avgjørelse i siste liten, sa ancelotti etter real madrids siste seriekamp mot atheltic bilbao søndag. benzema kom til den spanske storklubben i 2009 fra franske lyon. søndag scoret han i sin siste kamp for klubben. det var den 354. scoringen på 648 kamper i de hvitkledde fra madrid. – vi kan ikke være fornøyde med hans avgang, men vi må respektere avgjørelsen hans. han har retten til å velge, og vi takker ham for alt han har gjort for klubben, sa ancelotti. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »