Hovedsiden

Liten annonse


  Kun tre spillere har startet 2024 bedre enn Ruud – har tjent store pengesummer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 17. april 2024 KL:07.55)
  casper ruud har glitret på tennisbanen så langt i 2024. nordmannen har både sanket flere poeng og innkassert mer premiepenger enn verdensener novak djokovic. på 2024-rankingen er ruud foreløpig kun slått av jannik sinner, daniil medvedev og alexander zverev. dermed har han innledet året med flere poeng enn stjerner som carlos alcaraz, novak djokovic og holger rune. ruuds gode start har sikret ham hele 18,6 millioner kroner i rene premiepenger. det er omtrent like mye som alcaraz, mens djokovic har tjent om lag fire millioner kroner mindre enn nordmannen. den serbiske verdenseneren har imidlertid kun spilt halvparten så mange kamper som ruud. onsdag spiller nordmannen mot franske alexandre muller i 2. runde av atp500-turneringen i barcelona. ruud har vært i tre finaler så langt denne sesongen, senest i masters-turneringen i monte-carlo sist uke. i slutten av februar og starten av mars spilte han seg til to strake finaler i henholdsvis los cabos (atp250) og acapulco (atp500). om en drøy måned er det duket for grand slam-turneringen roland-garros, der ruud har vært i finale de to siste årene. før den tid venter to masters-turneringer på grus (madrid og roma). (©ntb)

  Golfstjerne avfeier spekulasjoner om LIV-overgang

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 17. april 2024 KL:06.46)
  for få dager siden ble det hevdet at rory mcilroy var nær en overgang til den mye omstridte liv-touren. selv mener golfstjernen at det aldri har blitt vurdert. det forteller nordiren i et intervju med sky sports. – jeg vet helt ærlig ikke hvordan spekulasjonene oppsto. jeg har aldri blitt tilbudt noe som helst fra liv, og jeg har heller aldri vurdert det, forteller mcilroy. de siste dagene har det versert rykter om at mcilroy, som tidligere var en skarp kritiker av liv-touren, angivelig skal være nær en overgang verdt 680 millioner pund. – jeg tror jeg har gjort det klart at det ikke er noe for meg. det betyr ikke at jeg dømmer de som har meldt overgang fra pga-touren. folk kan ta sine egne avgjørelser. hvem er vi til å bedømme det? fortsetter mcilroy. i starten av 2024 erkjente mcilroy at han trolig var for krass i kritikken mot spillerne som valgte å melde overgang til liv-touren. han er likevel klar på eget standpunkt. – for min del ligger framtiden her på pga-touren. noe annet har aldri vært et tema, slår nordiren fast. liv-touren, som støttes av det saudiarabiske investeringsfondet (pif), startet opp i 2022. siden har flere store stjerner meldt overgang til den pengestinne touren. (©ntb)


  chelsea-stjerner kranglet heftig om straffespark: – voks opp!

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. april 2024 KL:22.58)
  Cole Palmer scoret fire mål da Chelsea knuste Everton på hjemmebane. Likevel var det scenene i forkant av straffesparket til 5–0 som ble snakkisen etter kampen. Noni Madueke grep bestemt tak om ballen etter at dommeren pekte på straffemerket. Deretter prøvde lagkompis Nicolas Jackson å melde seg på i kampen om å få ta straffesparket. Palmer har vært Chelseas faste straffetaker denne sesongen, og i lang tid ble stjernene stående ved 11-metersmerket å krangle om hvem som skulle ta den. – Jeg har aldri sett noe lignende. Voks opp! sa tidligere Arsenal-spiller Alan Smith hos Sky Sports. Til slutt grep Conor Gallagher inn og ga ballen til Palmer, som en siste gang dyttet Madueke bort. Oppstyret til tross, Palmer satte sikkert inn sitt fjerde mål for kvelden og 20. sesongen. Dermed tangerer han Erling Braut Haaland på toppen av toppscorerlisten i Premier League. Jackson og Alfie Gilchrist scoret Chelseas to andre mål i 6-0-seieren over Everton, som bare et to poeng over nedrykksplass. Chelsea er tre poeng bak en plass som gir spill i Serieligaen kommende sesong.  vg: skiforbundet dekker advokatutgifter for alpinstjerner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. april 2024 KL:17.18)
  Norges Skiforbund bistår Aleksander Aamodt Kilde og andre alpinprofiler med å betale utgifter de har hatt til advokat knyttet til konflikten rundt landslagsavtalen. Det er VG som får bekreftet fra forbundet at alpinistene får hjelp til å betale regningen fra advokatfirmaet «Kleven & Kristensen». Den skal angivelig beløpe seg til rundt en million kroner. – Skiforbundet har tatt et tydelig ansvar for at denne prosessen har tatt for lang tid og at den kunne vært bedre. Utøverne er det viktigste vi har. At de har brukt advokat for å fremme sitt syn, er åpenbart ikke en ønsket situasjon, verken for forbund eller utøvere. Derfor dekker vi deler av den advokatkostnaden utøverne har hatt, sier generalsekretær Arne Baumann til avisen. Den mye omtalte avtalen til landslagsløperne i Norges Skiforbund har skapt konflikt mellom utøvere og forbundsledelsen. Det er i den forbindelse at utøverne har gjort bruk av advokat. Striden har handlet om det som kalles bilderettigheter. Nå er et utvalg nedsatt for å se nærmere på hvordan landslagsavtalen skal innrettes i framtiden. Aleksander Aamodt Kilde sa først nei til å delta i dette arbeidet, men gjorde nylig helomvending. (NTB)

  Bayern-sjef fyrer løs mot spillerne etter ny fadese – forsvarer Tuchel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. april 2024 KL:06.41)
  bayern münchens sportsdirektør max eberl gir tydelig uttrykk for at spillerne bærer ansvaret etter den «flaue» 2-3-smellen mot heidenheim i bundesliga lørdag. heidenheim tok seieren etter å ha ligget under 0-2 ved pause. annen omgang ble et mareritt for meritterte bayern-stjerner. det er for lengst kjent bayern og trener thomas tuchel avslutter sitt samarbeid til sommeren. ifølge sportsdirektør eberl er det ingen planer om at tuchel skal sparkes ut før den tid. i stedet tas trenerprofilen kraftig i forsvar. – thomas var veldig emosjonell denne uken. han ga alt i taktikkrommet. at han får noe slikt i retur (fra spillerne), det har han absolutt ikke fortjent, sier eberl til sport1. spesielt spillerne får det glatte lag. – de er alle landslagsspillere. de er seriemestere og vinnere av champions league. jeg forventer mer mannlighet. dette skal ikke være bayerns ansikt, sier eberl. (ntb)  Ny dramatisk krasj i Baskerland – Staune-Mittet presenterte seg
  stjerneribbet norge knuste finland | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: drømmestart på em-kvalifiseringen: stjerneribbet norge knuste finland | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. april 2024 KL:17.02)
  den spanske stjernen mikel landa og flere andre ryttere pådro seg skader som var uforenlige med å fortsetter baskerland rundt etter en ny krasj fredag. det skjedde på en etappe der den norske visma lease-a-bike-rytteren johannes staune-mittet var med i bruddet lenge. med rundt 15 kilometer igjen måtte han legge inn årene. – det var en flott dag på sykkelen. han fikk presentert seg, sa discovery-kommentator theis magelssen. fdj-rytter romain grégoire vant til slutt den nest siste etappen av rittet etter et spurtoppgjør. velten som rammet blant andre landa, skjedde dagen etter at jonas vingegaard og andre stjerner pådro seg omfattende skader i en stygg massekrasj torsdag. fredagens smell inntraff med rundt ni mil til mål og gikk hardt utover soudal-quick-step-laget. i etterkant måtte både mikel landa og gil gelders bryte. tv-bildene viste landa liggende på veien, for så å bli påført nakkekrage og lagt på båre. han ble deretter kjørt til sykehus, og noen timer senere ble det klart at han har pådratt seg brudd i kragebeinet. baskerland rundt er også over for movistar-rytterne gonzalo serrano og pelayo sánchez som følge av den samme krasjen. (©ntb)

  Neymar jubler for Braathens Brasil-comeback: – Jeg er så glad
  stjerneribbet norge knuste finland | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: drømmestart på em-kvalifiseringen: stjerneribbet norge knuste finland | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. mars 2024 KL:14.14)
  forrige uke annonserte lucas pinheiro braathen at han skal kjøre for brasil neste sesong. nå ønsker en av landets største idrettsstjerner den norsk-brasilianske alpinisten velkommen. – velkommen tilbake til sirkuset. jeg er så glad for at du er tilbake. og spesielt nå som du skal representere de brasilianske fargene. lykke til, sier neymar jr. i en video publisert på braathens instagram-profil. neymar er brasils største idrettsstjerne, med 220 millioner følgere på instagram. fotballspilleren har spilt for både barcelona og psg, før han i fjor meldte overgang til saudiarabisk fotball. – jeg kan ikke tro det, skriver braathen under videoen på instagram. – jeg er i fullstendig sjokkert. klyp meg. forrige uke ble brasils skipresident anders pettersson spurt om braathen kan bli skisportens savr på neymar. – hvorfor ikke? det er mye mulig. han har den uvanlige kombinasjonen av at han både er karismatisk og en dyktig alpinist. det liker brasilianere. det er en perfekt kombinasjon, sa pettersson til nrk. braathen la opp i oktober i fjor etter en langvarig strid med norges skiforbund. bare et halvt år senere er han altså tilbake.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »