Hovedsiden

Liten annonse

  Barcelona fikk juling

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:06.06)
  valladolid tok seg over nedrykksstreken i spansk la liga med 3-1-seier over barcelona. den spanske seriemesteren kunne tapt mye mer. allerede etter 80 sekunder stupheadet barcelona-stopper andreas christensen et innlegg fra darwin machis i eget nett. cyle larin doblet ledelsen fra straffemerket, før gonzalo plata satte inn 3-0-målet i det 73. minutt. valladolid hadde også to stolpetreff. robert lewandowski scoret et trøstemål for seriemesteren i det 84. minutt, men barcelona var ikke i nærheten av poeng. (ntb)
  AZ fordømmer egne tilhengeres angrep på West Ham-fans

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:10.47)
  både treneren og flere spillere i az fordømmer handlingene til lagets egne supportere i etterkant av torsdagens semifinale i conferenceligaen. az-fans skal ha tatt seg forbi et gjerde og angrepet et felt med familie og venner av west ham-spillerne mens det gjestende laget feiret avansementet til finalen. det førte til et sammenstøt der flere west ham-spillere, blant dem kaptein declan rice, involverte seg for å hjelpe sine bekjente. – det er irriterende. det hører ikke hjemme på vårt stadion. helst ikke på noe stadion. jeg føler skam. du må kunne kontrollere følelsene dine, selv på en kveld der du taper, sier az-trener pascal jansen, ifølge reuters. midtstopperen pantelis hatzidiakos var blant spillerne som uttalte seg om bråket i intervjuer etter kampen. – jeg vil ikke engang kalle dem supportere. bare bli hjemme om du har slike intensjoner. en så flott kveld med så flott atmosfære, jeg nøt det virkelig helt til sluttsignalet gikk. det som skjedde etterpå, er bare trist.

  West Ham til første finale i Europa på 47 år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:23.05)
  west ham tok vare på sin 2-1-ledelse fra det første oppgjøret og gikk til finalen i conferenceligaen med 1-0 helt på tampen mot nederlandske az alkmaar. det er første europeiske finale for london-klubben siden tapet i cupvinnercupen mot anderlecht i 1976. i den første kampen tok az ledelsen før saïd benrahma og michail antonio gjorde returmøtet i alkmaar veldig mye mer komfortabelt. tre minutter på overtid scoret pablo fornals kampens eneste mål alene med keeper og satte definitivt spikeren i kista. hjemmelaget hadde mye ball, men klarte ikke å overliste en god alphonse areola i west ham-buret torsdag kveld. west hams lucas paquetá traff stolpen i den første omgangen, men az var også farlig frempå ved et par anledninger. west ham-stopper nayef aguerd kunne avgjort det hele sju minutter før slutt på nærmest åpent mål, men det utgjorde ingen forskjell for gjestene. senere var fornals på plass og sikret etterlengtet finalespill i europa for west ham. finalen spilles 7. juni i tsjekkiske praha. (ntb)


  Juventus utlignet syv minutter på overtid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. mai 2023 KL:23.01)
  sevilla var på vei mot en råsterk seier borte mot juventus. men syv minutter på overtid reddet federico gatti uavgjort. og dermed er det vidåpent før neste ukes returoppgjør i spania. kampen i torino endte 1-1. sevilla-spissen youssef en-nesyri sendte spanjolene i føringen, men den 24 år gamle midtstopperen federico gatti ble den usannsynlige helten for juventus.
  Bork (18) matchvinner for Odd – påførte Tromsø det første tapet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. mai 2023 KL:18.55)
  18-åringen bork classønn bang-kittilsen ble byttet inn for odd og scoret kampens eneste mål i eliteseriemøtet med tromsø søndag. med ti minutter igjen headet midtstopperen diogo tomas ballen ned i feltet. der fikk bang-kittilsen mulighet til å banke ballen ned i det lengste hjørnet. det var odds tredje seriescoring denne sesongen på de første seks serierundene. odd tok sin andre seier for sesongen og står med ni poeng i serien så langt. tromsø var ubeseiret før oppgjøret og gikk dermed på sitt første tap. (ntb)


  Italiensk landslagsspiller dømt til fem års fengsel for kampfiksing

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. mai 2023 KL:20.16)
  armando izzo, midtstopper i serie a-laget monza med tre landskamper for italia på merittlista, er dømt til fem års fengsel for kampfiksing. han ble dømt for å ha hjulpet mafiaen i napoli å fikse en kamp for ni år siden. 31-åringen sa umiddelbart at han vil anke dommen. – jeg er veldig skuffet. jeg ble frikjent for å ha fikset en kamp 25. mai 2014, men dømt for å ha fikset kampen 17. mai, en kamp jeg ikke engang spilte. jeg vil lese begrunnelsen med mine forsvarere, og vi vil anke, sa han ifølge gazzetta dello sport. izzo møtte i retten i napoli tiltalt for å ha hjulpet til å fikse en kamp i serie b mellom modena og hans daværende klubb avellino. han ble funnet skyldig i deltakelse i organisert kriminalitet og sportsbedrageri. izzos fetter umberto accurso, som antas å være medlem av mafiaen, ble dømt til 18 måneders fengsel. det ble også en annen person som var tiltalt for medvirkning. monza, som eies av tidligere statsminister silvio berlusconi, støtter izzo og sier i en uttalelse at klubben tror på hans uskyld. (©ntb)


  Fire norske scoringer for Høgmos Häcken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. mai 2023 KL:22.13)
  «norske» häcken smadret djurgården 4-1 i allsvenskan. onsdag var det godt å være norsk i sverige. for det var nemlig to nordmenn som sto bak alle de fire målene: lars olden larsen scoret det første og det siste for hacken, mens midtstopper even hovland scoret de to imellom. per-mathias høgmo, häckens suksesstrener, bivånet det hele fra sidelinjen, mens ola kamara var ubenyttet reserve. regjerende mester häcken troner øverst i allsvenskan. de har tatt 15 av 18 mulige poeng så langt denne sesongen.

  Rio Ferdinand inn i Premier Leagues «Hall of Fame»

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. mai 2023 KL:13.22)
  rio ferdinand er den 17. premier league-spilleren til å bli innlemmet i ligaens «hall of fame». han utmerket seg som en forsvarsbauta i manchester united. siden 2021 er åtte eksspillere blitt plukket ut årlig. ferdinand er førstemann på 2023-lista, men nylig kom også managerlegendene alex ferguson og arsène wenger med. allerede i 1995 debuterte ferdinand i premier league for west ham, og senere gikk veien til leeds. der fikk han knapt to sesonger før overgangen til manchester united. på old trafford ble han en nøkkelspiller og vant seks ligatitler. på toppen kom finaletriumfen i champions league (2008). ferdinand la opp i 2015 etter å ha spilt én sesong i queens park rangers. midtstopperen er den sjuende spilleren ledet av ferguson inne på hall of fame-lista. (ntb)

  sykdom stopper tobias foss – må stå over giro d`italia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. mai 2023 KL:21.53)
  Tobias Foss (25) blir ikke å se i årets Giro d`Italia. Tempoverdensmesteren har vært syk de siste dagene og blir erstattet i Jumbo-Visma-troppen. I en melding på Twitter skriver laget at «korona har slått til igjen». Der står det at Foss i likhet med Wilco Kelderman og Robert Gesink må melde forfall. Foss brøt i forrige uke Tour de Romandie. Det gjorde deltakelsen hans i Giroen usikker, og tirsdag kom meldingen om at han ikke er med til årets første Grand Tour-ritt. For to år siden endte han på en sterk 9.-plass i Giro d`Italia sammenlagt.
  Ryerson og Dortmund snublet i gullkampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 28. april 2023 KL:22.30)
  borussia dortmund leder bundesliga og hadde muligheten til å få en luke på fire poeng ned til bayern münchen fredag kveld. borte mot bochum fikk de en marerittstart da hjemmelagets anthony losilla scoret allerede etter fire minutter, men det tok bare to minutter før karim ademyemi utlignet. særlig dortmund, men også bochum, hadde en rekke sjanser til å ta ledelsen, men det ble med de to tidligere scoringene i kampen. riktignok satte stopperveteran mats hummels ballen i mål etter 89 minutter, men målet ble korrekt annullert for offside. med uavgjort leder dortmund med to poeng ned til bayern münchen, men med én kamp mer spilt. bayern har mulighet til å overta ledelsen med seier hjemme mot hertha berlin søndag. etter ukens runde er det kun fire runder igjen i bundesliga. julian ryerson spilte 87 minutter for dortmund. hvis dortmund går helt til topps denne sesongen, blir han den femte norske mannen med ligagull i tysk bundesliga, etter einar jan aas, rune bratseth, erland johnsen og jan-derek sørensen. sørensen var den siste som klarte det, i 2002, også det med borussia dortmund. det er elleve år siden dortmund sist vant bundesliga. for bochum betyr det ene poenget at de har tre poeng ned til stuttgart på kvalikplass.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »