Hovedsiden

Liten annonse
  Sebastian Jarl klar for Vålerenga – går fra Eliteserien til 1. divisjon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 35 minutter gammel - (torsdag 18. juli 2024 KL:12.15)
  midtstopperen sebastian jarl forlater kristiansund til fordel for vålerenga. det bekrefter vålerenga i sine mediekanaler. – jeg er en oslo-gutt som har fulgt vålerenga i hele oppveksten, og endelig passet det for meg å ta på meg den kongeblå drakta. jeg er utrolig glad for det, og det er en drøm som går i oppfyllelse, sier jarl. nettavisen meldte om overgangen torsdag morgen og hevder at overgangssummen ligger et sted mellom tre og fire millioner kroner. oslo-gutten jarl spilte begge kampene da kristiansund slo vålerenga i kvalifiseringen til eliteserien i desember i fjor og sendte oslo-laget ned til 1. divisjon. jarl har spilt samtlige minutter for kristiansund så langt i eliteserien. han scoret i 2-2-kampen mot brann i slutten av mai. i tillegg til å spille midtstopper, har oslo-gutten også figurert som defensiv midtbanespiller. (ntb)

  Cavan Sullivan (14) fikk MLS-debuten – ble tidenes yngste spiller i ligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (torsdag 18. juli 2024 KL:07.40)
  cavan sullivan (14) ble tidenes yngste debutant i mls da philadelphia union vant 5-1 over new england revolution. jakob glesnes scoret i storseieren. glesnes la på til 2-0 etter 39 minutter av kampen, som ble spilt natt til torsdag norsk tid. den norske midtstopperen stanget ballen i nettet etter en corner. fem minutter før slutt ble det stor jubel da 14 år gamle cavan sullivan entret banen i mls for første gang. han slo freddy adu sin rekord fra 2004, som tidenes yngste debutant i mls. sullivan fikk spille sine første minutter i mls i en alder av 14 år og 293 dager gammel. det er 13 dager yngre enn da adu satte rekord i 2004. unions supertalent blir spådd en stor fremtid. sullivan skal ha en avtale om bli manchester city-spiller i 2027, når han fyller 18 år. det meldte blant andre espn da sullivan signerte kontrakt med union i mai. da kommenterte sullivan også muligheten til å bli tidenes yngste spiller i mls. – det hadde vært kult å ha min første rekord, men det betyr ikke så mye for meg. det handler ikke om hvor man starter, men hvor man ender, sa sullivan da. (ntb)

  Barcelona-stjerne må opereres

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:19.33)
  barcelonas stopperkjempe ronald araújo må gjennomgå en operasjon for å orden på hamstringskaden han pådro seg under copa america. det bekreftet klubben i en pressemelding mandag ettermiddag. – undersøkelser viser at førstelagsspilleren ronald araújo har en seneskade i høyre hamstring. i de kommende dagene vil han gjennomgå en kirurgisk prosedyre utført av dr. lasse lempainen under oppsyn av klubbens medisinske stab i åbo, finland, heter det i meldingen. araujo pådro seg skaden i venstre lår i første omgang av 0-0-kampen mot brasil i kvartfinalen. atletico madrids jose maria gimenez erstattet barcelona-stopperen, før de tok seg videre på straffer. uruguay tapte imidlertid semifinalen 0-1 for colombia, før de vant bronsekampen på straffer mot canada. (ntb)

  NFF ber om Glimt-svar etter Knutsens byttenekt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:17.05)
  bodø/glimt må gi norges fotballforbund en skriftlig redegjørelse og forklare trener kjetil knutsens oppførsel på sidelinjen i helgen. det forteller juridisk rådgiver rinor tahiri i nff i en epost til ntb. saken legges deretter fram for forbundets påtalenemnd. – nemnda vil foreta en vurdering av hvorvidt det foreligger brudd på nffs regelverk, og om saken i så fall skal forfølges videre, skriver tahiri. det var sandefjords lege som mente det var uforsvarlig å la glimt-stopperen jostein gundersen fortsette lørdagens oppgjør. tv-bildene viste en irritert knutsen, som nektet å bytte ham ut. han hørte heller ikke på sin egen manuellterapeut. oppførselen har fått mange til å reagere, og nff-legen thor einar andersen er blant dem. – at treneren overprøver legens medisinske vurdering, stiller jeg meg meget kritisk til. det bør ikke forekomme, sa han til nettavisen. (ntb)


  Bielsa forsvarer spillere etter slåsskamp: – Hva annet skulle de gjort?

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. juli 2024 KL:09.54)
  etter copa america-semifinalen mellom uruguay og colombia natt til torsdag norsk tid tok flere av uruguays spillere seg opp på tribunen og havnet i slåsskamp med colombianske supportere. midtstopper josé maría giménez sa etter kampslutt at spillerne var urolige for sikkerheten til familiemedlemmene på tribunen. fredag møtte uruguay-trener marcelo bielsa pressen, der han fikk spørsmål om episoden. – spillerne reagerte som enhver annen ville gjort hvis de så at familien deres ble angrepet, sa veterantreneren. darwin núñez og ronald araújo vart blant spillerne som var involvert. – hva annet skulle de ha gjort? ingen har lyst på vold, men man må samtidig se hva de reagerte på, sa bielsa. det søramerikanske fotballforbundet (conmebol) har iverksatt etterforskning etter kampen. bielsa mener spillerne bør få en unnskyldning for hvordan klammeriet oppsto og mener det ikke var nok sikkerhet. colombia møter argentina i finalen natt til mandag norsk tid. (ntb)

  stopperveteran forlenget med manchester united: – et privilegium

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. juli 2024 KL:16.51)
  jonny evans har signert en ny kontrakt med manchester united som strekker seg til juni 2025. det bekrefter klubben på sine nettsider. – jeg er glad for å ha forlenget kontrakten min i manchester united for en sesong til. å spille for denne flotte klubben og føle støtten fra våre utrolige fans er alltid et privilegium, sier evans. 36-åringen gjorde forrige sesong comeback i manchester etter åtte år borte fra klubben. i mellomtiden hadde stopperen spilt for west bromwich og leicester. evans skulle i utgangspunktet bare trene med united forrige sommer, men grunnet en lang skadeliste, ble han til slutt signert som en kriseløsning i forsvaret. evans fikk likevel 30 kamper forrige sesong. – å returnere til klubben forrige sesong var en ære, sier evans og trekker fram fa cup-gullet som sesongens høydepunkt. (ntb)  Uruguay-profiler i bråk med colombianske supportere

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. juli 2024 KL:06.26)
  colombia slo uruguay 1–0 i semifinalen i copa américa og er dermed i finalen i mesterskapet for første gang på 23 år. men etter kampslutt brøt det ut kaos. flere av de uruguayanske spillerne skal ifølge en rekke nyhetsbyråer ha tatt seg opp på tribunen og havnet i slåsskamp med colombianske supportere. det er ikke kjent hva som var den utløsende faktoren til bråket. midtstopper josé maría giménez sa etter kampslutt at spillerne var urolige for sikkerheten til familiemedlemmene på tribunen. – familien vår var i fare. det her er en katastrofe. vi var tvunget til å ta oss opp på tribunen for å ta vare på nære og kjære. det var små barn der. ifølge nyhetsbyrået tt pågikk håndgemenget i ti minutter før politiet grep inn. supportere fra begge nasjoner skal ha vært involvert. – jeg så ikke én eneste politimann. jeg håper de som arrangerer dette er litt mer forsiktige, fortsatte giménez. det søramerikanske fotballforbundet (conmebol) skriver i en pressemelding at de fordømmer hendelsene. – conmebol fordømmer på det sterkeste enhver voldshandling som påvirker fotballen. vi jobber ut fra tanken om at fotballen skal forene oss med sine positive verdier. vold har ingen plass verken på eller utenfor banen, heter det i uttalelsen. regjerende verdensmester argentina vant det forrige amerikanske mesterskapet som ble spilt i 2021. (ntb)

  Mbappé med nådeløs EM-dom: – En stor nedtur

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. juli 2024 KL:07.47)
  kylian mbappé feller en brutal dom over stjernegalleriets mesterskap. den franske superstjernen var nest sist på randal kolo muanis 1-0-scoring mot spania. to lynraske nettkjenninger signert yamal og dani olmo satte imidlertid en stopper for frankrikes finaledrøm. – mesterskapet var veldig krevende for min del. det var en stor nedtur. vi hadde ambisjoner om å bli europamestere. jeg hadde ambisjoner om å bli europamester. det klarte vi ikke, så det er en nedtur, sa mbappé. 25-åringen slet med å sette et betydelig preg på årets europamesterskap i tyskland. etter å ha vært regissøren bak frankrikes matchvinnerscoring i åpningskampen mot østerrike, pådro 25-åringen seg et brudd i nesa. dermed måtte han spille med maske i siste puljekamp mot polen. det samme måtte han mot belgia (åttedelsfinalen) og portugal (kvartfinalen). mot spania var masken av. – det var ikke lett for ham å bruke masken. det begrenset spillet hans og var en ulempe. vi rådførte oss med det medisinske apparatet, og kylian følte seg bedre uten masken, sa den franske landslagssjefen didier deschamps etter em-exiten. (ntb)

  Sara Hørte ferdig i Rosenborg – klar for serieleder Vålerenga

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. juli 2024 KL:11.21)
  midtstopper sara hørte (23) signerer for vålerenga når kontrakten med rosenborg løper ut i slutten av juli. vålerenga bekrefter overgangen i en pressemelding mandag. hun har signert en toårskontrakt med serielederen. – det var et veldig vanskelig valg, for jeg har hatt det veldig bra i rosenborg. samtidig så tror jeg at jeg kan utvikle meg enda mer i vålerenga. jeg synes fremtiden til vålerenga er veldig spennende, både med spillerne og støtteapparatet, sier hørte. hørtes første kamp i vålerenga-drakten kan bli mot nettopp rosenborg 10. august. toppserien har spillepause fram til da. vålerenga er åtte poeng foran rosenborg på tabellen, men har én kamp mer spilt enn trønderne. hørte har de to siste årene spilt for rosenborg etter overgangen fra kolbotn. vålerengas sportssjef steinar pedersen sier at vålerenga lenge har ønsket seg spilleren. – for det første er vi veldig fornøyde med å ha signert sara, en spiller som vi har ønsket oss lenge. vi var interessert i sara da hun dro til rosenborg sommeren 2022, og nå åpnet muligheten seg, sier han. hørte står med fem landskamper der den hittil siste kom under vm i fjor sommer.  Bergets måldobbel ga Sarpsborg-seier – Tromsø og HamKam endte målløst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. juli 2024 KL:19.17)
  sarpsborg snudde til 2–1 borte mot haugesund i en kamp der vertene fikk en spiller utvist og spilte med kun ni mann mot slutten. i løpet av første omgang pådro hjemmelagets liseth seg to gule kort og ble utvist like før pause. to ganger kom han for hardt inn i svenske aimar sher. tross undertallet kunne mathias dahl sende hjemmelaget i ledelsen etter 67 minutter. sarpsborg fikk etter hvert utnyttet fordelen av å ha en mann mer. innbytter jo inge berget pirket inn utligningen drøyt ti minutter før full tid. haugesunds claus niyukuri måtte ut med skade på tampen, men da hadde hjemmelaget brukt opp alle byttene sine og måtte klare seg med ni mann. det unyttet berget da han scoret vinnermålet seks minutter på overtid. i kampen mellom hamkam og tromsø endte det målløst. 22 minutter ut i kampen stanget nordås ballen i mål etter et innlegg, men tromsø-spissen ble avvinket for offside. etter pause ble et rødt kort til fredrik sjølstad den store begivenheten. kamma-stopperen var siste hinder for nordås, som ble holdt igjen. dommer rohit saggi lot situasjonen passere, men etter en var-sjekk vurderte han episoden annerledes og delte ut et rødt kort. (ntb)


  Nytt utlån for Vålerenga-forsvarer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. juli 2024 KL:16.32)
  den albanske midtstopperen eneo bitri blir nok en gang lånt ut fra vålerenga. nå er 27-åringen klar for ungarske györ. det skriver vålerenga på sine nettsider. tidligere denne sesongen har bitri spilt for polske ks cracovia, hvor han har notert seg for ett mål på ti kamper. – eneo ønsket å spille på høyest mulig nivå, og får samtidig forutsigbarhet med en hel sesong. når györ kom opp med denne avtalen, passet det veldig bra for begge parter. for oss handler det om økonomi og prioriteringer, sier sportssjef joacim jonsson. låneavtalen strekker seg ut juni 2025, mens bitris kontrakt med vålerenga går til sommeren 2026. forrige sesong rykket vålerenga ned fra eliteserien og som følge ønsket bitri å bli lånt ut for å spille på et høyere nivå enn 1- divisjon i norge. (ntb)


  Southgate vurderer formasjonsendring foran Englands kvartfinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. juli 2024 KL:08.28)
  etter skuffende opptredener og en suspensjon på midtstopper marc guehi, vurderer england-trener gareth southgate en trebackslinje til kvartfinalen mot sveits. england tester ut en formasjonsendring på trening i dagene inn mot lørdagens viktige kvartfinaleoppgjør, ifølge en rekke engelske medier, deriblant the independent og the telegraph. til tross for avansement til kvartfinalen har england på ingen måte overbevist kritikerne så langt i em. i åttedelsfinalen berget engelskmennene avansement med et nødskrik mot slovenia. med guehi utestengt mot sveits og luke shaw fortsatt ikke kampklar, kan en formasjonsendring bli løsningen for en hardt presset southgate. aston villa-profil ezri konsa ventes å erstatte guehi i startoppstillingen og vil muligens spille sammen med john stones og kyle walker i en trebackslinje. i southgates første mesterskap som trener for england, vm i 2018, spilte laget stort sett med en 3-5-2-formasjon og nådde semifinalen. (ntb)


  skade stopper svenske almgrens ol-drøm

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. juli 2024 KL:15.36)
  Den svenske mellomdistanseløperen Andreas Almgren dropper 10.000 meter under OL i Paris i sommer, grunnet skadeproblemer. Han skal fortsatt løpe 5000 meter, men stryker seg fra lista på 10.000 meter. Det bekrefter den Kajsa Bergqvist, svensk landslagssjef i friidrett. Det melder både Expressen og SVT. Svensken har hatt sin beste sesong som friidrettsutøver, og startet 2024 med et rekordskred. Mye takket være norsk treningsregime. Du kan lese mer om Almgrens vei mot toppsjiktet av mellomdistansene her.


  Uruguay sendte USA ut av Copa America

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. juli 2024 KL:06.01)
  vertsnasjon usa er ute av copa america etter 1-0-tap mot uruguay i kansas city i missouri tirsdag. forsvarsspiller mathías olivera sikret avansement til kvartfinalene for de lyseblå. uruguay endte på topp av gruppe c med ni poeng. usa endte på tredjeplass etter at panama slo bolivia 3–1. panama, som er med i sitt andre copa america, endte gruppespillet med seks poeng. dermed er de for første gang klare for utslagsrundene. etter sjokktapet mot panama i forrige kamp, var usa nødt til å vinne for å ha sjans til å gå videre. kampens største jubelutbrudd kom da bolivia utlignet mot panama i den andre kampen i gruppa og usa ble dyttet opp til andreplass. gleden var imidlertid kortvarig. usa slet med å få angrepsspillet til å fungere, og endte opp med bare tre skudd på mål. uruguay tok ledelsen da nicolás de la cruz fant midtstopper ronald araújo i feltet på frispark. barcelona-stjernen headet mot mål og usa-keeper matthew turner måtte gi retur. den havnet hos olivera, som satte ballen i nettet. målet ble godkjent etter en langvarig var-sjekk for offside. mesterskapsfiaskoen kan føre til at folk stiller spørsmål rundt om trener gregg berhalter er rett mann til å lede usa inn mot vm på hjemmebane i 2026. – vi hadde en god start og viste masse energi, men vi hadde bare ikke nok kvalitet. vi klarte rett og slett ikke å finne noen løsning, sa usa-kaptein christian pulisic etter kampen. (ntb)

  Brann henter forsvarsspiller fra LSK Kvinner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. juli 2024 KL:17.45)
  forsvarsspilleren mia authen (22) er snart ferdig i lsk kvinner. hun har signert for brann på en kontrakt ut 2028. det opplyser brann på sitt nettsted mandag. authen har vært i lsk kvinner siden 2017 og har vært en fast brikke på laget denne sesongen. etter kampen mot lyn 6. juli, blir hun brann-spiller. – det føles som rett tidspunkt for min egen del å ta et nytt steg. det kjennes veldig bra, og det er stort å signere for brann, sier authen. sportslig leder aleksander olsen peker på authen som en av de mest lovende forsvarsspillerne i landet med stort videreutviklingspotensial. – hun er midtstopper, men kan også bekle sideback. hun har to gode føtter, meget gode fysiske forutsetninger for å bli en stødig spiller på høyt internasjonalt nivå og med en spennende rekkevidde i spillet sitt, sier han. (ntb)

  Carljohan Eriksson klar for Sarpsborg 08

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. juli 2024 KL:10.19)
  sarpsborg 08 har signert den 29 år gamle målvakten carljohan eriksson. det bekrefter klubben på sine hjemmesider mandag. målvakten fra finland har skrevet under en kontrakt som strekker seg ut 2026-sesongen. erikkson kommer fra den danske klubben nordsjælland. 29-åringen har tidligere spilt for dundee united og den svenske klubben mjällby aif hvor han i 2021 ble kåret til årets målvakt i allsvenskan. – eriksson har vært øverst på listen vår etter vi forsto at marko ilic ikke ble med videre jeg kjenner ham veldig godt fra svensk fotball. det er en god ballstopper med gode reflekser, en god skuddstopper som også har fin høyde, sier sportssjefen i sarpsborg 08, hampus andersson.
  Gladnyhet for Tyskland: Rüdiger i full trening

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 28. juni 2024 KL:12.32)
  tysklands stjernestopper antonio rüdiger deltok på fredagens trening foran åttedelsfinalen mot danmark i fotball-em. real madrid-spilleren pådro seg en muskelskade i siste puljekamp mot sveits og har vært usikker til oppgjøret mot danmark. fredag skriver nyhetsbyrået dpa og the athletic at 31-åringen deltok på hele treningen. det er gode nyheter for landslagssjef julian nagelsmann, som fra før må klare seg uten forsvarsspiller jonathan tah. han er suspendert som følge av to gule kort i puljespillet. trolig blir borussia dortmund-stopper nico schlotterbeck hans erstatter. det er ventet at en siste avgjørelse rundt rüdiger tas fredag kveld, melder the athletic. tyskland leverte et solid gruppespill og vant puljen. om de slår danmark, står spania eller georgia på motsatt banehalvdel i kvartfinalen. tyskland jakter på sin første em-tittel siden 1996. (ntb)


  usas kombinertlag stopper samarbeid med norge – i økonomisk krise

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 27. juni 2024 KL:08.35)
  Det amerikanske kombinertlaget har ikke nok penger til å videreføre engasjementet som er satt i gang mellom Norge og USA. Det opplyser det amerikanske forbundet i en pressemelding. I fjor høst ble det klart at det norske kombinertlandslaget skulle bidra i utviklingen av USAs beste kombinertutøvere. Håpet var blant annet å vekke og øke interessen for sporten i Nord-Amerika. Det amerikanske laget fikk i april beskjed om at de måtte oppdrive 150.000 dollar, omkring 1,6 millioner norske kroner, for å fortsette samarbeidet med Norges Skiforbund den kommende sesongen. USAs kombinertlag opplyser at innsamlingsjobben landet «langt under målet». Norges kombinertlandslag har tidligere hatt samarbeid med Estland og Kasakhstan. Sportssjef Ivar Stuan erkjente overfor NTB i november at han fryktet for interessen rundt kombinertsporten. – Ja. Det overordnede målet for det vi gjør med USA, er å få dem opp i toppen, og at interessen i USA er til stede. USA er et kjempeviktig marked for IOC, så vår tanke er å hjelpe amerikanerne med å bli så gode som mulig, sa Stuan. Den internasjonale olympiske komité (IOC) har tidligere signalisert at kombinert står i fare for å miste statusen som OL-gren. (©NTB)


  Rüdiger fortsatt ikke tilbake på trening – kan miste Danmark-kampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 26. juni 2024 KL:12.47)
  tyskland startet forberedelsene til åttedelsfinalen i em mot danmark uten sin faste midtstopper antonio rüdiger. rüdiger var ikke med på onsdagens trening i herzogenaurach. han pådro seg en strekk i høyre lår i den siste gruppekampen mot sveits søndag. det tyske fotballforbundet (dfb) er fortsatt ikke 100 prosent sikre på om forsvareren vil komme seg i form i tide til oppgjøret mot danmark på lørdag. nagelsmann må i så fall klare seg med et helt nytt stopperteam ettersom rüdigers vante midtstoppermakker, jonathan tah, også er suspendert til kampen. dermed kan det være nico schlotterbeck og waldemar anton, som har bare 15 landskamper til sammen og aldri har spilt sammen, som danner tysklands stopperduo i åttedelsfinalen. (ntb)

  Nacho ferdig i Real Madrid: – En av de store legendene i klubben vår

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 25. juni 2024 KL:13.17)
  midtstopper nacho fernández (34) er ferdig i real madrid etter 12 år på a-laget. det skriver klubben i en pressemelding . «real madrid ønsker å uttrykke sin takknemlighet og hengivenhet til nacho, en av de store legendene i klubben vår», heter det i en uttalelse. den spanske landslagsspilleren har spilt hele sin profesjonelle karriere i real madrid og kan skilte med 16 mål og 10 målgivende på 364 kamper. i løpet av de 12 årene har han også vært med på å vinne blant annet seks champions league-trofeer, fire seriemesterskap og to cuptitler. nacho kom til real madrid som 10-åring i 2001 og gikk gradene i akademiet, før han til slutt fikk sin debut på a-laget i 2012. – siden han kom til ungdomsakademiet vårt som gutt, har nacho alltid vært et eksempel på utvikling for alle og han har mottatt kjærlighet, anerkjennelse og beundring fra alle real madrid-fans. real madrid er og vil alltid være hans hjem, sier klubbpresident florentino pérez. nacho avsluttet real madrid-karrieren som kaptein da han løftet sitt sjette champions league-trofé etter 2-0-seieren over borussia dortmund. (ntb)


  tysk stoppertrøbbel i em – tah ute og rüdiger usikker

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 24. juni 2024 KL:14.02)
  stopperkollega jonathan tah er utestengt fra lørdagens kamp etter at han pådro seg sitt annet gule kort for turneringen mot sveits søndag. i samme kamp kjente rüdiger på muskelproblemer, melder det tyske nyhetsbyrået dpa. det tyske fotballforbundets sportsdirektør rudi völler sier at rüdiger kjemper mot klokka. – det ser ikke ut til å være så dramatisk, men det kan bli trangt for ham å spille lørdag, sier han til bild. borussia dortmunds nico schlotterbeck er en mulig erstatter for tah, mens waldemar anton (stuttgart) kan spille om rüdiger ikke friskmeldes. schlotterbeck kom inn for tah den siste halvtimen i 1-1-kampen mot sveits. også robin koch er en kandidat på stopperplass. veteranen mats hummels ble ikke tatt med i em-troppen. tyskland møter toeren pulje c i åttedelsfinalen lørdag. der er både england, danmark, serbia og slovenia mulige motstandere.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »