Hovedsiden

Liten annonse
  Straffebonanza da Fulham slo Wolves i overtidsdrama

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:23.05)
  den brasilianske 35-åringen willian scoret på to straffespark da fulham slo wolves 3-2 i en intens kamp i engelsk fotball mandag. oppgjøret i london endte til slutt med tre poeng til hjemmelaget. det betyr at wolves og fulham er henholdsvis nummer 12 og 14 på tabellen etter 13 serieomganger. de har samme antall poeng. alex iwobi ga fulham en pangstart da han sendte vertene i ledelsen allerede etter åtte minutters spill. midtveis i første omgang slo gjestene tilbake ved matheus cunha. etter pause kom det tre straffespark. først fikk fulham-veteranen willian sjansen fra krittmerket, og rutinert som han er ventet han ut keeper og satte ballen sikkert i mål. deretter fikk wolves straffe da hee-chan hwang ble stanset med ulovlige midler. sørkoreaneren tok selv ansvar og banket ballen midt i mål. lenge så det ut til å ende uavgjort i london, men på overtid måtte var-dommerne i aksjon igjen. dommer michael salisbury dømte ikke straffe da harry wilson gikk i bakken, men etter å ha sett situasjonen på video ombestemte han seg. igjen var willian sikker fra straffemerket, og sørget for tre poeng til fulham. (ntb)

  Hegerberg på scoringslista i Lyons 9-0-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. november 2023 KL:22.52)
  det ble en målrik affære da franske lyon gjestet den tsjekkiske hovedstaden til mesterligamøtet tirsdag kveld. hjemmelaget slavia praha slet med å holde målforskjellen ensifret da de franske mesterne feide over dem i 90 minutter. knappe tre minutter var gått før sara däbritz sendte gjestene i ledelsen. før 25 minutter var spilt var stillingen brutale 5–0. og det sto 6–0 til pause. da timen var spilt var det ada stolsmo hegerberg sin tur til å finne nettveggen fra straffemerket etter at hun ble holdt igjen av diana bartovicova. den norske spissen noterte seg også for en assist. med totalt 13 skudd på mål endte kamp til slutt på effektive 9–0. det var hele åtte ulike målscorere. vanessa gilles var den eneste spilleren med to scoringer. lyon leder gruppe b etter den enorme seieren. like bak ligger brann med like mange poeng etter at de slo østerrikske st. pölten 2–1 tidligere i kveld.

  Lewandowski reddet Barcelona - snudde til seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. november 2023 KL:18.27)
  barcelona havnet under ett bare ett minutts spill mot deportivo alavés, men etter pause snudde robert lewandowski kampen. den polske spissen utlignet i det 53. minutt og satte seiersmålet fra straffemerket i det 78. minutt. dermed holder barcelona fløge med serieleder girona og tabelltoer real madrid. de er henholdsvis fire og to poeng foran barcelona.

  Skandalescener i svensk gullkamp - Malmö seriemester

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. november 2023 KL:16.48)
  andreomgangen i den avgjørende tittelkampen mellom malmö og elfsborg i allsvenskan lot vente på seg etter bråk blant bortesupporterne. det var kaotiske scener på tribunen i pausen da de tilreisende supporterne forsøkte å fjerne sikkerhetsnettet mot banen. tv-bildene viste blant annet en maskert supporter som forsøkte å tenne på nettet med et bluss. vaktene måtte gripe inn, og situasjonen forsinket andreomgangen med en snau halvtime. da kampen skulle i gang igjen, utløste blussene blant hjemmesupporterne brannalarmen på stadion. tre poeng skiller gullrivalene før siste runde i den svenske toppdivisjonen søndag. elfsborg er i førersetet, men siden lagene stiller med identisk målforskjell, vil malmö-seier bety gullfeiring i den fotballgale byen. kl. 17.05, nesten en time etter at andre omgang opprinnelig skulle startet, kunne dommeren endelig blåse kampen i gang igjen. ti minutter senere sendte isaac kiese thelin malmö i ledelsen fra straffemerket. scoringen sikret til slutt malmö seriegullet. de og elfsborg endte begge på 65 poeng, men malmö vinner allsvenskan på to plussmål mer enn elfsborg. hadde to plussmål mer. etter to strake malmö-gull i 2020 og 2021 tok per-mathias høgmo og häcken tittelen i allsvenskan forrige sesong. elfsborg tok sin siste av totalt seks titler i 2012. norske lasse berg johnsen startet kampen for malmö. 24-åringen forlot danmark og randers til fordel for malmö i sommer. (nrk/ntb)

  Skandalescener i svensk gullkamp - Malmö i føringen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. november 2023 KL:16.48)
  andreomgangen i den avgjørende tittelkampen mellom malmö og elfsborg i allsvenskan lot vente på seg etter bråk blant bortesupporterne. det var kaotiske scener på tribunen i pausen da de tilreisende supporterne forsøkte å fjerne sikkerhetsnettet mot banen. tv-bildene viste blant annet en maskert supporter som forsøkte å tenne på nettet med et bluss. vaktene måtte gripe inn, og situasjonen forsinket andreomgangen med en snau halvtime. da kampen skulle i gang igjen, utløste blussene blant hjemmesupporterne brannalarmen på stadion. tre poeng skiller gullrivalene før siste runde i den svenske toppdivisjonen søndag. elfsborg er i førersetet, men siden lagene stiller med identisk målforskjell, vil malmö-seier bety gullfeiring i den fotballgale byen. kl. 17.05, nesten en time etter at andre omgang opprinnelig skulle startet, kunne dommeren endelig blåse kampen i gang igjen. ti minutter senere sendte isaac kiese thelin malmö i ledelsen fra straffemerket. etter to strake malmö-gull i 2020 og 2021 tok per-mathias høgmo og häcken tittelen i allsvenskan forrige sesong. elfsborg tok sin siste av totalt seks titler i 2012. norske lasse berg johnsen startet kampen for malmö. 24-åringen forlot danmark og randers til fordel for malmö i sommer. (nrk/ntb)

  Strand Larsen-scoring i Celta Vigo-tap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. november 2023 KL:23.11)
  jørgen strand larsen så ut til å ha berget ett poeng for celta vigo. men åtte minutter på overtid avgjorde alex berenguer målfesten mot celta. 4-3-scoringen som ga athletic-seier kom på straffespark dypt inne i overtiden. dermed ble det en blytung fredagskveld for celta vigo, som ligger under nedrykksstreken i la liga. strand larsen så overtidsdramaet fra benken etter å ha blitt byttet ut i det 89. minutt. han utlignet til 3-3 i det 66. minutt og det kunne endt mye bedre for celta vigo som på stillingen 3-3 fikk straffe, men iago aspas bommet fra straffemerket.

  Haaland tomålsscorer - så byttet han med norske Bobb

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:22.51)
  erling braut haaland scoret to da manchester city tok en oppskriftsmessig 3-0 seier mot young boys i mesterligaen. haalands første scoring kom på et straffespark. midtbanespiller matheus nunes ble felt etter 22 minutter og dommer pekte på straffemerket. haaland gjorde ingen feil fra 11-meter. like før pause doblet phil foden ledelsen etter et vakkert raid fra sin høyrekant-posisjon. dermed stod det 2-0 til pause for hjemmelaget. det tok derimot ikke lang tid etter pause før haaland igjen skapte liv og røre på etihad. nordmannen fikk ballen sentralt i banen, dro den med seg mot venstre, før han vakkert plasserte ballen i lengste hjørne fra 17-meter. norske oskar bobb ble byttet inn til fordel for haaland etter 61. minutter. 20 år gamle bobb gikk inn i spissrollen, og var involvert i et par gode sjanser på den halvtimen han fikk. city klarte derimot ikke å omsette sjansene i scoringen, og dermed endte det 3-0. manchester city er med det sikret avansement fra gruppe e med sine 12 poeng på fire kamper. young boys har kun ett poeng, og må slås med røde stjerne om en 3.-plassen i gruppen, som gir spill i europa league. 15 av nettkjenningene har kommet i hans 15 kamper for city. haaland står nå med 39 mål på 34 kamper i mesterligaen. jærbuingen står også dermed med fire mål i champions league denne sesongen, og matcher nesten fjorårets kalassifre. forrige sesong sto nordmannen med fem scoringer etter fire kamper og endte turneringen som toppscorer med 12 nettkjenninger.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »