Hovedsiden

Liten annonse

  Valencia anker straff

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:12.44)
  valencia er helt uenig i avgjørelsen fra spanias fotballforbund om å stenge en tribuneseksjon på mestalla i fem kamper etter rasismen mot vinicius junior. sent tirsdag ble det kjent at spanias fotballforbund (rfef) gir valencia en bot på 45.000 euro og stenger deler av hjemmearenaen i fem kamper. det er den strengeste straffen en klubb er ilagt for tilfeller av rasisme i spania. valencia kaller i en uttalelse onsdag straffen «urettferdig og uforholdsmessig». klubben anker og mener straffen blant annet går utover uskyldige supportere. klubben klager også på at de ikke fikk sjansen til å forsvare seg før dommen hadde falt. det er tribuneseksjonen bak det ene målet på mestalla som blir stengt. det er vanligvis der de mest hardbarkede tilhengerne har tilhold. (ntb)

  Reuters: Påtalemyndigheten ber om at Juventus trekkes elleve poeng

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:12.09)
  påtalemyndigheten i italiensk fotball ber om at storklubben juventus fratas elleve poeng som følge av den såkalte plusvalenza-saken, melder reuters. juventus er anklaget for å ha manipulert overgangssummer for å få regnskapet til å se bedre ut i perioden mellom første kvartal i 2019 og tilsvarende kvartal i 2021. nyhetsbyrået hevder å ha kilder på hva som kan bli utfallet av den nye behandlingen av anklagene mot juventus og klubbens tidligere lederskikkelser. den endelige avgjørelsen og straffen er ventet å bli offentliggjort av italias fotballforbund senere mandag. skulle påtalemyndigheten få det som den vil, er juventus igjen i trøbbel i racet om champions league-spill neste sesong. en måned er gått siden juventus fikk opphevet et trekk på 15 poeng som klubben ble ilagt i januar. det skjedde etter en høring hos italias olympiske komités (coni) høyeste juridiske organ. vedtaket ble gjort i påvente av en ny behandling hos fotballforbundet. (©ntb)

  Brentford-sjefen med støtte til utestengt stjerne: – Han er også et menneske

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:12.52)
  brentford-trener thomas frank har kommet med en støtteerklæring til ivan toney etter spissen ble utestengt i åtte måneder for brudd på gamblingreglene. – ivan er en fotballspiller, men han er også et menneske som har en familie, og han har vært mye på forsidene av avisene det siste året. vi skal gjøre alt vi kan for å støtte ham og være bevisst på hans psykiske helse. han har gjort noen feil, men vi må være der for å hjelpe ham, sa frank på fredagens pressekonferanse. på 17. mai opplyste det engelske fotballforbundets (fa) på sine nettsider at toney utestenges fra all fotballrelatert aktivitet, noe som dermed også inkluderer spill for det engelske landslaget. i tillegg til en lang utestengelse fikk spissen en bot på over 600.000 kroner. toney ble etterforsket for 262 brudd på gamblingreglene mellom februar 2017 og januar 2021. toney har erkjent 232 av disse forholdene. onsdag fikk han straffen som trer i kraft umiddelbart. dermed mister han brentfords to siste kamper mot tottenham og manchester city denne sesongen. frank røper imidlertid at han hadde gjort det uavhengig av dommen ettersom han sliter med en hamstringskade. den danske treneren var også klokkeklar på at han ønsket å ha med toney videre etter han har sonet straffen sin. (©ntb)

  Vålerenga med straffebom i uavgjortkamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. mai 2023 KL:21.11)
  vålerenga hdde en gyllen mulighet til å reise fra haugesund med tre poeng, men måtte nøye seg med det ene. på stillingen 1-1 fikk nemlig vålerenga straffespark. henrik bjørndal både skaffet og tok det, men haugesund-keeper egil selvik reddet straffen. tidligere i kampen hadde bilal njie sendt vertene i føringen. magnus riisnæs utlignet for vålerenga i kampen som endte 1-1.


  Salahs straffe sikret Liverpool tre poeng

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. mai 2023 KL:23.01)
  fulham gjestet anfield onsdag, men måtte dra tomhendt hjem etter å ha kjempet hardt. begge lag skapte flere store sjanser i første del av første omgang, men kampens eneste mål kom på straffespark. en klønete issa diop forårsaket straffen etter 38 minutter. han tok seg altfor lang tid med ballen og sparket darwin núñez da han forsøkt å sparke ballen bort. mohamed salah satte straffen høyt i midten av nettveggen og hjemmelaget kunne juble for sin femte seier på rad i premier league. liverpool ligger på femteplass i premier league, fem poeng bak manchester united som har to kamper mindre spilt. fulham ligger midt på tabellen på en tiendeplass.

  Trondsens straff forkastet – får spille neste kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. mai 2023 KL:15.07)
  ifk göteborg-spiller anders trondsen får komme tilbake på banen etter at ankeutvalget i sveriges fotballforbund strøk det røde kortet han fikk i april. trondsen ble utvist åtte minutter på overtid i kampen mot djurgården sent i april. dommeren mente at nordmannen rettet albuen mot sin motstander og viste ut trondsen. det førte til at han fikk to kampers utestengelse og sto over mot ifk norrköping 1. mai. ifk anket straffen til trondsen, og onsdag opplyser disiplinærnemnda i svensk fotball at trondsen er tilgjengelig til torsdagens kamp mot degerfors, ifølge fotbollskanalen. «anders trondsen har uttalt at han ikke mente å slå motstanderen med armen, og hans beskrivelse underbygges av tv-bildene fra hendelsen», skriver utvalget i uttalelsen. de skriver videre at dommeren også har kommet til samme konklusjon etter å ha sett bildene på nytt. trondsen har en fortid i blant annet stabæk, rosenborg og sarpsborg. han står med fire landskamper for norge. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »