Hovedsiden

Liten annonse

  Cupbombe i Tønsberg – Sandefjord ute av cupen etter straffedrama

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:21.08)
  sandefjord er ute av cupen allerede i første runde. eliteserieklubben røk for 4.-divisjonslaget eik tønsberg etter straffesparkkonkurranse. til tross for at sandefjord tidlig i andre omgang gikk opp i en 2-0-ledelse, kjempet eik tønsberg seg tilbake. og fem minutter på overtid utlignet de til 2–2 og sørget for ekstraomganger. etter målløse ekstraomganger ble kampen avgjort på straffer. der vant eik tønsberg 4-3, etter at begge lagene bommet på sine siste straffer. sandefjord bommet også på første.

  Kjempeskrell for Bayern – ligagullet i Dortmunds hender

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. mai 2023 KL:20.24)
  bayern münchen tapte 1–3 mot rb leipzig i nest siste serierunde. det kan koste dem seriegullet. serge gnabry sendet bayern oppskriftsmessig i føringen etter 25 minutter, men i andre omgang fikk thomas tuchels mannskap regelrett juling. konrad laimer (64`), christopher nkunku (74) og dominik szoboszlai (85`) sørget for snuoperasjonen. de to sistnevnte scoret på straffespark. borussia dortmund ligger ett poeng bak bayern, men har en kamp til gode på laget som har vunnet de ti siste utgavene av bundesliga. julian ryerson og dortmund møter augsburg borte søndag. siste serierunde avsluttes med dortmund – mainz og köln – bayern lørdag om én uke.

  Sheffield Wednesday med utrolig comeback

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:09.02)
  det så helt umulig ut, men sheffield wednesday klarte på ellevilt vis å spille seg til wembley og finale i omspillet om en plass i championship. peterborough vant den første kampen 4-0, og de fleste trodde returoppgjøret ville bli en transportetappe. slik gikk det ikke, og etter fire mål av sheffield wednesday ved ordinær tid kom to nye mål i ekstraomgangene mellom league one-lagene. det betød 5-5 og straffesparkkonkurranse hvor hjemmelaget trakk det lengste strået. sheffield wednesday vant straffesparkkonkurransen 5-3. (ntb)  Pemi herjet da Glimt slo rivalen i målfest: – Burde avgjort mye tidligere

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:21.48)
  bodø/glimt fortsetter å vinne kamper i årets eliteseriesesong. tirsdag ble erkerival tromsø slått 3-2 på bortebane. faris pemi var involvert i alt. glimt har bare avgitt to poeng i årets sesong, med en uavgjort kamp. tirsdag var det duket for rivalkamp borte mot tromsø på fotballens festdag, og lagene bød virkelig opp til dans. faris pemi var igjen viktig for glimt med en måldobbel. kameruneren har scoret fem mål på de tre siste kampene og skaffet straffe mot tromsø. – vi er veldig glade. jeg skal fortsette å jobbe hardt og tro på meg selv. nå er det bare glede. vi prøvde å holde det enkelt, men jeg kjente at det var en rivalkamp, sa pemi til avisa nordland etter seieren. amahl pellegrino scoret sitt åttende seriemål for sesongen på straffespark, mens vegard erliens dobbel for tromsø ikke holdt til poeng. han har scoret fire mål denne sesongen. – det er litt blandede følelser. jeg er skuffet over resultatet, men fornøyd med det vi presterer. vi viser at når vi er på vårt beste, konkurrerer vi med glimt, sa til-kaptein ruben yttergård jenssen til nordlys.

  Odd-treneren refser VAR: – Den andre er jo en faktisk feil

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:21.46)
  viking slet lenge hjemme mot gjerrige odd, men vendte kampen til 3-2 takket være to straffescoringer og et sent mål av sander svendsen. det ble full jubel blant hjemmefansen i stavanger da svendsen stupheadet inn seiersmålet i det 87. minutt. seieren sendte viking opp til 2.-plass på eliteserietabellen. odd-fansen hadde mer grunn til å være skuffet, kanskje særlig på grunn av det siste av zlatko tripics to straffespark. var ble koblet inn for å sjekke om milan jevtovics hands skjedde innenfor 16-meteren, og dommer kristoffer hagenes valgte å dømme straffe selv om reprisene sendt på tv antydet at odd-spillerens arm var godt på utsiden. odd-trener pål arne johansen er langt fra fornøyd: – vi bør prestere bedre i andre omgang, men samtidig er det bittert at vi mister poengene på i hvert fall én – kanskje to – straffer som er feilaktig, sier han til nrk. han erkjenner at det første er en skjønnsmessig vurdering. den andre er han enda mer kritisk til. – den andre er jo en faktisk feil. der er jo ballen utenfor når den treffer hånda, sier han, og viser til storskjermbildene. – fra alle vinkler som ble vist her på stadion i hvert fall, så det var veldig tydelig at den var utenfor. dommer hagenes forsvarer avgjørelsen. – jeg dømmer straffespark, som er klart og tydelig for meg, så blir det en var-sjekk på om den er utenfor eller innenfor, og det er en interessant vurdering. de bruker litt tid og ser at det er ingenting som sier at den er på utsiden, så da støtter de avgjørelsen om straffespark, sier han, og fortsetter: – her går det litt på kameravinkler også. jeg er litt usikker på hvor mange kameraer som er i produksjonen i dag, det er klart at her handler alt om hvilke beviser man har. og var må ha klare beviser, «clear and obvious mistake», for å kunne overprøve det som blir dømt, sier hagenes

  Viking vendte til 3-2-seier over Odd – Tripic scoret på omdiskutert straffe

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:21.46)
  viking slet lenge hjemme mot gjerrige odd, men vendte kampen til 3-2 takket være to straffescoringer og et sent mål av sander svendsen. det ble full jubel blant hjemmefansen i stavanger da svendsen stupheadet inn seiersmålet i det 87. minutt. seieren sendte viking opp til 2.-plass på eliteserietabellen. odd-fansen hadde mer grunn til å være skuffet, kanskje særlig på grunn av det siste av zlatko tripics to straffespark. var ble koblet inn for å sjekke om milan jevtovics hands skjedde innenfor 16-meteren, og dommer kristoffer hagenes valgte å dømme straffe selv om reprisene sendt på tv antydet at odd-spillerens arm var godt på utsiden. – jeg synes begge straffesparkene, særlig det andre, er feil. for det første er det utenfor, og for det andre går ballen via foten hans, som er lov. jeg synes det er litt skuffende, når de ser på var, at de ikke ser det, tordnet odd-trener pål arne johansen overfor tv 2. tripic var på sin side mest opptatt av å score. – jeg likte ikke at de brukte så lang tid på situasjonen, for da var det mange som prøvde å psyke meg ut. men jeg har selvtillit på straffer, sa viking-angriperen.

  Vålerenga med straffebom i uavgjortkamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. mai 2023 KL:21.11)
  vålerenga hdde en gyllen mulighet til å reise fra haugesund med tre poeng, men måtte nøye seg med det ene. på stillingen 1-1 fikk nemlig vålerenga straffespark. henrik bjørndal både skaffet og tok det, men haugesund-keeper egil selvik reddet straffen. tidligere i kampen hadde bilal njie sendt vertene i føringen. magnus riisnæs utlignet for vålerenga i kampen som endte 1-1.


  Tromsø seiret elleve minutter på overtid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. mai 2023 KL:19.08)
  tromsø kunne slippe jubelen løs da de sikret 2-1-seier på straffespark elleve minutter på overtid borte mot hamkam i eliteserien lørdag kveld. kampen fikk en kaotisk avslutning da hamkam-keeper marcus sandberg var for tøff inne i feltet og måtte bøte med både straffe og rødt kort. inn kom lars jendal for å stoppe niklas vesterlund, som fikk prøve seg fra krittmerket. det klarte han ikke, og dermed gikk hamkam på sitt tredje strake tap tidligere i kampen hadde daniel bassi sendt tromsø i ledelsen, mens aleksander melgalvis utlignet fra straffemerket. (ntb)

  Leeds slo tilbake etter straffebonanza – uavgjort mot Newcastle

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. mai 2023 KL:15.46)
  leeds kastet bort ledelsen ved å gi bort to straffespark, men kom sterkt tilbake og fikk 2-2 mot newcastle i premier league. håpet om videre spill i ligaen lever. med poenget har leeds ett poeng opp til everton på trygg plass, men sistnevnte har én kamp mindre spilt. uansett vil kampen om å unngå nedrykk leve videre etter inneværende runde. newcastle kjemper om mesterligaspill neste sesong, og med lørdagens uavgjortresultat har de fire poeng ned til liverpool på femteplass med tre kamper igjen å spille. callum wilson scoret begge målene for newcastle på straffespark etter at luke ayling hadde sendt leeds i ledelsen. wilson har scoret 17 mål i ligaen denne sesongen. det er bare fire spillere som har flere. med ti minutter igjen utlignet rasmus kristensen til ellevill jubel på elland road. på tampen ble junior firpo utvist (to gule kort), men newcastle greide ikke å utnytte det. (ntb)

  Hedret faren med mål mot tidligere lagkamerater

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. mai 2023 KL:18.51)
  molde-spiller kristian eriksen scoret på sin gamle hjemmebane på dagen der hans avdøde far ville fylt 60 år. han døde for ti år siden i en bilulykke. – da terminlista kom, så jeg i kalenderen at kampen kom på samme dag som pappas bursdag. jeg kommer til å besøke grava før kampen. det blir fint. det er alltid kjekt å minnes ham, sa eriksen til rbnett før kampen. av respekt for hjemmefansen feiret han ikke scoringen. eriksen ble assistert av magnus wolff eikrem, som stod bak både selvmålet før 0-1 og 2-0-målet. en snau halvtime før slutt satte sivert mannsverk en straffe i mål. hamkams fredrik sjølstad laget et klønete straffespark og ble utvist da han rev ned erling knudtzon.

  Hedret faren med mål mot gamle lagkamerater

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. mai 2023 KL:18.51)
  molde-spiller kristian eriksen scoret på sin gamle hjemmebane på dagen der hans avdøde far ville fylt 60 år. han døde for ti år siden i en bilulykke. – da terminlista kom, så jeg i kalenderen at kampen kom på samme dag som pappas bursdag. jeg kommer til å besøke grava før kampen. det blir fint. det er alltid kjekt å minnes ham, sa eriksen til rbnett før kampen. av respekt for hjemmefansen feiret han ikke scoringen. eriksen ble assistert av magnus wolff eikrem, som stod bak både selvmålet før 0-1 og 2-0-målet. en snau halvtime før slutt satte sivert mannsverk en straffe i mål. hamkams fredrik sjølstad laget et klønete straffespark og ble utvist da han rev ned erling knudtzon.

  Fnyser av antydning

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (lørdag 6. mai 2023 KL:21.45)
  pep guardiola (52) avfeier at erling braut haaland (22) ikke opptrådte profesjonelt da han ga bort straffesparket mot leeds. manchester city-manageren fikk spørsmålet på pressekonferansen etter 2-1-seieren.


  Rasende på Haaland

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (lørdag 6. mai 2023 KL:17.49)
  manchester city dominerte over leeds, men erling braut haaland (22) sto for et uvanlig sjansesløseri. det toppet seg da han ikke ville ta et straffespark. på sidelinja var pep guardiola rasende.

  Maanum matchvinner for Arsenal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. mai 2023 KL:22.36)
  frida maanum scoret et vakkert mål da arsenal slo leicester 1-0 i den engelske superligaen fredag. målet var maanums åttende i serien denne sesongen og det 15. totalt i alle turneringer. den norske midtbaneprofilen var mer og mer involvert offensivt for et arsenal som stanget lenge på hjemmebane. laget fikk straffespark etter en maanum-corner i det 5. minuttet, men katie mccabes forsøk ble reddet av janina leitzig. først etter 63 minutter skulle det lykkes vertene å score. maanum fikk ballen på hjørnet av 16-meteren og skrudde den vakkert over keeper og inn i lengste hjørne. leicester kom på et par skumle overganger mot slutten, men arsenal hadde rimelig god kontroll. dermed endte det 1-0. seieren var viktig for maanums lag, som har litt terreng å ta igjen på tettrioen manchester united, manchester city og chelsea. nå skiller det seks poeng opp til serielederen, som har spilt én kamp mer enn arsenal. (ntb)

  Mac Allister sendte Brighton til himmels - Shaw ble syndebukken for United

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. mai 2023 KL:23.06)
  det var flust med sjanser da brighton tok imot manchester united torsdag kveld, men var-drama avgjorde kampen. luke shaw ble syndebukken da han forårsaket straffe med hands syv minutter på overtid. dommeren ba om en var-sjekk før han dømte straffespark. alexis mac allister satte den sikkert oppi hjørnet og kampen endte 1–0 til brighton. kaoru mitoma kunne sendt hjemmelaget i ledelsen etter kun fire minutter, da victor lindelöf mistet ballen. men skuddet til brightons midtbanespiller gikk rett i knollen på sisteskanse david de gea, som måtte ha en medisinsk sjekk før spillet gikk videre. driblemester mitoma var nær igjen, men klarte ikke å komme seg forbi aaron wan-bissaka. utover i omgangen presset gjestene mer og mer på. anthony martial var nær å sende gjestene i ledelsen etter 40. minutter, men avslutningen var for svak. både brighton og united var sultne på mål før hvilen, men tross hungeren sto det 0–0 til pause. sjanse etter sjanse bød seg også i andre omgang, men stødige keepere hindret en etter en. manchester united ligger på en foreløpig fjerdeplass i premier league, men liverpool lurer fire poeng bak. og brighton klatret opp til en femteplass med dagens trepoenger.

  Salahs straffe sikret Liverpool tre poeng

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. mai 2023 KL:23.01)
  fulham gjestet anfield onsdag, men måtte dra tomhendt hjem etter å ha kjempet hardt. begge lag skapte flere store sjanser i første del av første omgang, men kampens eneste mål kom på straffespark. en klønete issa diop forårsaket straffen etter 38 minutter. han tok seg altfor lang tid med ballen og sparket darwin núñez da han forsøkt å sparke ballen bort. mohamed salah satte straffen høyt i midten av nettveggen og hjemmelaget kunne juble for sin femte seier på rad i premier league. liverpool ligger på femteplass i premier league, fem poeng bak manchester united som har to kamper mindre spilt. fulham ligger midt på tabellen på en tiendeplass.

  Kristiansund med ny seier – Mjøndalen slo Jerv

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. mai 2023 KL:21.13)
  kristiansund har fått fart på sakene etter den dårlig starten på sesongen i 1. divisjon. onsdag ble det 2-1 mot sogndal, mens mjøndalen slo jerv 3-2. kristiansund rykket ned fra eliteserien sist sesong og gikk på to strake tap i sesongåpningen. med triumfen mot sogndal på hjemmebane har laget nå vunnet sine tre siste og holder tritt med topplagene. vegard hansens kongsvinger sto med to strake tap før onsdagens møte med sandnes ulf på bortebane, men der ble det 2-1-seier og tre poeng i banken. kongsvinger har opprykksambisjoner i år etter at opprykket røk på målstreken sist sesong. mjøndalen har slitt i starten av sesongen og tok onsdag sesongens første seier med 3-2 mot sist sesongs eliteserielag jerv. avgjørelsen falt tre minutter før slutt, da kristian lien scoret på sin egen retur fra straffespark. lien nettet to ganger i seieren. hødd og ranheim er topplagene i 1. divisjon og møttes onsdag i ulsteinvik. der endte det 0-0, og i og med at lagene rundt ikke vant, leder ranheim fortsatt med ti poeng etter fem kamper. hødd er poenget bak. bryne og fredrikstad spilte 0-0, mens kfum oslo mistet seieren fire minutter på overtid da start berget 2-2. det endte også 2-2 mellom skeid og moss, mens kampen mellom raufoss og åsane forble målløs. (ntb)

  Gazzetta: Milano-derbyet i mesterligaen setter inntjeningsrekord i Italia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. mai 2023 KL:10.02)
  semifinaleoppgjøret mellom milan og inter i mesterligaen er allerede utsolgt og blir kampen med den høyeste billettinntekten i italia noensinne. det skriver den italienske storavisen gazzetta dello sport. de to milano-klubbene møtes for første gang i den gjeveste europacupen siden kvartfinalen i 2005. da vant milan 5-0 sammenlagt og tok siden seg hele veien til finalen i istanbul. der ble det straffetap for liverpool. klubbene møttes også i semifinalen i 2003. også den gang gikk milan seirende fra derbyet, men vant da finalen mot juventus etter straffesparkkonkurranse. det er milans åttedelsfinale mot tottenham denne sesongen som har inntjeningsrekorden i italia. klubben solgte billetter for 9.133.842 euro. det tilsvarer 108 millioner kroner. ifølge gazzetta står den rekorden for fall når de to italienske gigantene møtes i motehovedstaden 10. mai. rekorden vil ikke stå lenge, ettersom inter har satt enda høyere priser for billettene til returoppgjøret 16. mai. det er forventet at begge oppgjørene får et billettsalg på over 10 millioner euro. (©ntb)

  Arsenal-mareritt etter kjempetabbe i sluttminuttene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. mai 2023 KL:21.29)
  frida maanum og arsenal er ute av mesterligaen etter semifinaletap mot wolfsburg. lagene spilte 2-2 i tyskland forrige uke, og de fulgte også hverandre tett i london mandag kveld. stina blackstenius sendte vertene i føringen. jill roord utlignet, alexandra popp snudde, før jennifer beattie sørget for at det sto 4-4 sammenlagt. dermed måtte lagene ut i ekstraomganger. det så ut til å gå mot straffesparkkonkurranse, men i andre ekstraomgangs siste minutt klønet arsenal det fullstendig til. lotte wubben-moy ga bort ballen som bakerste spiller, og pauline bremer sendte wolfsburg til finalen i mesterligaen. der venter barcelona.  Crystal Palace seiret i målfest

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 29. april 2023 KL:15.47)
  målene kom på rekke og rad i første omgang da crystal palace vant 4-3 i et fartsfylt byderby hjemme mot west ham i premier league lørdag. tomas soucek sendte west ham i ledelsen etter ti minutter, men jordan ayew, wilfried zaha og jeffrey schlupp scoret palace-målene som vendte kampen. etter 36 minutter reduserte michail antonio og ga gjestene nytt liv i oppgjøret, før eberechi eze scoret på straffespark etter å ha blitt lagt i bakken av nayef aguerd. med kvarteret igjen reduserte aguerd, men nærmere kom ikke west ham i london-derbyet. seieren tar palace forbi chelsea på tabellen, men sistnevnte har to kamper til gode. roy hodgson gjorde comeback da han tok over crystal palace i slutten av mars. west ham har hatt en tung sesong og har fem poeng ned til leicester under nedrykksstreken. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »