Hovedsiden

Liten annonse

  Dommerforeningen innrømmer stor VAR-feil: Liverpool snytt for scoring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 30. september 2023 KL:20.32)
  like før tottenham scoret kampens første (tellende) mål, sendte liverpools luis díaz ballen i mål. målet ble annullert for offside, men det skulle det ifølge dommerforeningen aldri blitt. det skriver de i en uttalelse lørdag kveld, ifølge bbc. de skriver at en betydelig menneskelig feil oppsto da var ikke grep inn for å se nærmere på situasjonen, og at det skulle ha blitt dømt mål for liverpool. på tv-sendingen ble aldri de «velkjente» var-strekene tegnet opp og liverpool-manager jürgen klopp var i intervju med sky sports etter kampen klar på at tv-bildene viste at díaz ikke var i offsideposisjon - i en kamp som tottenham til slutt vant 2-1. for liverpool fikk kampen en marerittstart da curtis jones ble sendt i dusjen etter 25 minutter. midtbanespilleren fikk først gult kort av dommer simon hooper, men det ble omgjort til rødt kort etter at var grep inn. son heung-min sendte tottenham i ledelsen ti minutter senere, men på overtid i første omgang utlignet cody gakpo for gjestene. i samme situasjon fikk han seg en smell og ut til andre omgang kom diogo jota inn for liverpool. halvveis i den andre omgangen ble vondt til verre for liverpool da jota fikk to gule kort på under to minutter. selv om liverpool måtte spille over 20 minutter og de seks tilleggsminuttene med ni mann, så det ut til å bli 1-1. men så, fem og et halvt minutt på overtid kom den avgjørende scoringen da jöel matip satte et innlegg inn i eget nett. dermed ble det sesongens første ligatap for liverpool, mens tottenham nå er ett poeng bak ligaleder manchester city og ett poeng foran liverpool.


  Haugesund må fortsatt vente på seier etter uavgjort mot Odd

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. september 2023 KL:19.00)
  haugesund tatt bare tre poeng på de åtte siste kampene. søndag ble det 1-1 borte mot odd i skien. derfor holder laget kvalifiseringsplassen med sine 21 poeng. det tok litt før kampen kom skikkelig i gang. den første halvtimen foregikk uten særlige sjanser til noen av lagene. det ble kun skapt et par farligheter til hver av lagene før hvilen. åtte minutter ut i den andre omgangen sjokkerte gjestene odd. laget gikk forrykende ut og trykket på, og fikk skapt en rekke hjørnespark. det var etter en corner at daan huisman satte 1-0 til haugesund. ballen ble liggende på streken etter en heading fra ulrik fredriksen, og huisman var våkent framme. hjemmelaget klarte derimot å krige seg inn i kampen igjen etter et par taktiske bytter. etter 73 minutter utlignet espen ruud for odd. veteranen klinket til på josef baccay pasning og satte ballen oppe i vinkelen med venstrebeinet. (ntb)

  AIK-Djurgården: Dialog med fansen skal hindre nytt kaos-oppgjør

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:07.55)
  i mai endte oppgjøret mellom fotballklubbene i kaos og utsettelse. nå mener aik at de har gjort forberedelser for å hindre bråk og opptøyer. stockholmsderbyene mellom djurgården og aik er høyrisikokamper. 28. mai måtte kampen stoppes i en time da tilskuere forsøkte å ta seg inn på banen. først etter en times utsettelse ble kampen ferdigspilt. tt har intervjuet aiks sikkerhetssjef henrik koch, som mener de er godt forberedt for å hindre nye kaosscener på friends arena søndag. – vi har jobbet med dialog (med fansen), sier koch, som mener kampen i mai må betraktes som et engangstilfelle der aggresjonen ble rettet mot aik på grunn av misnøye med klubbens innsats. han innrømmer at det alltid er en risiko for uønskede hendelser, men mener at samtaler med supporterne gjennom hele sommeren har lagt et godt grunnlag for en mer fredelig gjennomføring av søndagens oppgjør. – vi er enige om at vi ikke kan ha kamper som blir avbrutt, det gir oss ingen poeng. og poeng er hva aik trenger for å komme unna en utsatt posisjon rett over nedrykksstreken i allsvenskan. klubbene sirius og degerfors ligger bare to poeng bak. (©ntb)
  Verdensmester Richardson bare nummer fire

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. september 2023 KL:22.46)
  sha´carri richardson skulle forsvare posisjonen som vm-vinner på 100-meter under diamond league-finalen i eugene. men i mål var hun bare nummer fire med tiden 10.80. på startstreken sto også regjerende ol-mester elaine thompson-herah og sherika jackson, vm-vinneren på 200 meter. det var duellen mellom jackson og richardson det var knyttet størst spenning til. og i den duellen var jamaikanske sherika jackson klart best. hun vant løpet med 10.70. – en meget prestisjetung seier for steinansiktet sherika jakcson., sier nrk-kommentator jann post. etter seieren brøt «steinansiktet» jackson ut i en rekke jubelhyl.


  Ny trippelseier for Jumbo-Visma - Kuss beholdt ledertrøyen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 13. september 2023 KL:17.19)
  jumbo-visma har vært utilnærmelige i årets vuelta a españa og de fortsatte med nok en strålende etappe onsdag. med målgang på toppen av stupbratte alto del angliru, var det igjen de tre jumbo-visma-rytterne sepp kuss, jonas vingegaard og primoz roglic som skilte seg ut. mannen i ledertrøya, kuss, hang på de to lagkameratene til to kilometer gjenstod. da måtte amerikaneren slippe, men han kjempet iherdig på vei mot målstreken og var bare 19 sekunder bak de to i mål. roglic vant etappen foran vingegaard og medregnet bonussekunder tok dansken inn 21 sekunder på kuss. men kuss, som fyller 29 år onsdag, kan ikle seg ledertrøya også på torsdagens etappe. i sammendraget er han nemlig åtte sekunder foran vingegaard og ett minutt og åtte sekunder foran roglic. alt tyder dermed på at jumbo-visma er på vei mot sammenlagtseier i vuelta a españa, etter at de tidligere i sesongen har vunnet giro d`italia og tour de france med henholdsvis roglic og vingegaard. etapperittet avsluttes søndag.

  Vingegaard vant for hardt skadet lagkamerat: – Ønsket å vinne for bestevennen min

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. september 2023 KL:17.29)
  jumbo-visma-dominansen fortsetter i årets vuelta a españa. med fire kilometer igjen av tirsdagens etappe, den 16. av 21 etappe i årets vuelta, angrep han i stigningen opp til bejes. bak i feltet tittet de andre sammenlagtkanonene i stor grad på hverandre og vingegaard fikk raskt et forsprang på rundt ett minutt. vingegaard krysset målstreken i ensom majestet, men uten å feire seieren. tidligere tirsdag ble det kjent at lagkameraten nathan van hooydonck er kritisk skadet etter en bilulykke, hvor belgieren fikk et illebefinnende. – vi fikk noen forferdelige nyheter i dag tidlig. jeg ønsket å vinne for bestevennen min i dag. heldigvis er det nå gode nyheter rundt hans tilstand. det er en stor lettelse for meg og for laget, sier vingegaard til arrangøren. van hooydonck var en av hjelperytterne til vingegaard i sommerens tour de france, som endte med seier til vingegaard. jumbo-vismas attila valter sier til eurosport at de fikk beskjed over lagradioen at van hooydonck er våken og «ganske okey». finn fisher-black ble nummer to på etappen, 43 sekunder bak vingegaard. først av de andre sammenlagtkanonene var juan ayuso, som kom inn til femteplass ett minutt og ett sekund bak vingegaard. i samme gruppe satt også primoz roglic, mens sammenlagtleder sepp kuss kom inn ytterligere fire sekunder bak. de tre jumbo-visma-rytterne er stadig på de tre øverste plassene i sammendraget, men nå er kuss bare 29 sekunder foran vingegaard. roglic er ett minutt og 33 sekunder bak kuss. rittet avsluttes søndag.

  Overlegen etappeseier til Vingegaard - opp på andreplass i sammendraget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. september 2023 KL:17.29)
  jumbo-visma-dominansen fortsetter i årets vuelta a españa. med fire kilometer igjen av tirsdagens etappe, den 16. av 21 etappe i årets vuelta, angrep han i stigningen opp til bejes. bak i feltet tittet de andre sammenlagtkanonene i stor grad på hverandre og vingegaard fikk raskt et forsprang på rundt ett minutt. vingegaard krysset målstreken i ensom majestet, men uten å feire seieren. tidligere tirsdag ble det kjent at lagkameraten nathan van hooydonck er kritisk skadet etter en bilulykke, hvor belgieren fikk et illebefinnende. finn fisher-black ble nummer to på etappen, 43 sekunder bak vingegaard. først av de andre sammenlagtkanonene var juan ayuso, som kom inn til femteplass ett minutt og ett sekund bak vingegaard. i samme gruppe satt også primoz roglic, mens sammenlagtleder sepp kuss kom inn ytterligere fire sekunder bak. de tre jumbo-visma-rytterne er stadig på de tre øverste plassene i sammendraget, men nå er kuss bare 29 sekunder foran vingegaard. roglic er ett minutt og 33 sekunder bak kuss. rittet avsluttes søndag.
  Genistrek fra Jumbo-Visma førte til soloseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 7. september 2023 KL:16.42)
  olav kooij hadde spurtet inn til seier på de fire første etappene i tour of britain. torsdag gikk det igjen mot en massespurt, men så kom genistreken fra jumbo-visma. wout van aert tok fronten med én kilometer igjen av etappen til felixstowe. på hjulet satt kooij, men istedenfor å følge lagkameraten, slakket kooij av på farten. ut av svingen like etter kilometersmerket fikk dermed van aert en luke og den beholdt han hele veien inn til mål. belgieren vant etappen tre sekunder foran ethan vernon fra det britiske landslaget og danny van poppel. stian fredheim ble beste nordmann på en 10. plass. i sammendraget leder nå van aert. etapperittet avsluttes søndag.

  Spansk bruddseier i Vueltaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 6. september 2023 KL:17.25)
  hjemmehåpet jesus herrada syklet først over målstreken på den ellevte etappen av vuelta a españa onsdag. onsdagens etappe ble avsluttet med en stigning opp til la laguna negra. inn i målbakken hadde et stort brudd en stor luke ned til feltet og det ble tidlig klart at kampen om etappeseieren stod mellom dem. blant dem var den britiske veteranen geraint thomas og danske andreas kron. sistnevnte vant den andre etappen i vueltaen for halvannen uke siden. på tampen av bakken rykket cofidis-rytter herrada til og fikk god nok avstand til at seieren aldri var truet. romain grégoire ble nummer to. herrada står med tre etappeseirer totalt i rittet på hjemmebane. han vant også etapper i 2019 og 2022. sepp kuss beholder sammenlagtledelsen i rittet foran marc soler. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »