Hovedsiden

Liten annonse

  Norge trygt videre til finalene i lagsprint

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 1. mars 2024 KL:14.36)
  fire norske lag var å se på startstreken i dagens prolog før finalene i lagsprintene for både kvinner og menn i lahti, finland. kvinnene stilte med: norge 1: lotta weng og kristine skistad norge 2: kristin fosnæs og mathilde myhrvold norge 2 gikk inn til en 6. plass, med norge 1 like bak på 7. plass. på toppen av listen er det dobbelt svensk, fulgt av tyskland 1, og de to finske lagene på 4. og 5. plass. de beste 15 gikk videre til finalene. hos herrene er historien lik, også der sendte norge trygt to lag videre til finalene. norge 1: pål golberg og johannes klæbo norge 2: håvard taugbøl og even northug norge 1 hadde full kontroll og topper listen. norge 2 litt lenger bak på en 5. plass. mellom de to finner vi frankrike 1, sverige 1 og sveits 1. det betyr at du på nytt kan følge med på alle de norske lagene på nrk sport på radio i dag fra kl. 15:45.

  Kalla gjorde comeback etter to år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 1. mars 2024 KL:10.12)
  charlotte kalla hadde ikke hatt på seg startnummer siden i april 2022. fredag jublet hun etter å ha vært på startstreken igjen. den svenske skiyndlingen strålte som om hun hadde vunnet ol-gull etter å ha gått en etappe under arrangementet stafettvasen. det er en del av vasaloppet-arrangementet. hun gikk den 24 kilometer lange første etappen av stafettvasen for et sponsorfinansiert lag. kalle kom til vekslingen i mångsbodarna som den 19. beste løperen, 5.26 minutter bak teten.

  Nytt poengtrekk for Reading

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:17.13)
  den engelske fotballklubben reading ble tirsdag sanksjonert med to poengs trekk for å ha vært for sen med skattebetalinger over lengre tid. reading, som spiller på nivå tre i engelsk fotball, har tidligere i sesongen blitt trukket fire poeng for ikke å ha nok midler til å dekke lønnskostnadene. tirsdag opplyser klubben på x at ytterligere to poeng forsvinner. poengtrekket til gjøre at reading bare har tre poeng til nedrykksstreken i league one. den engelske fotballigaen (efl) har uttalt at klubbeier dai yongge ikke har vist nok vilje til å få økonomien i klubben på rett kjøl. de har også oppmuntret kineseren til å selge klubben, noe han ifølge tirsdagens melding fra klubben skal være i gang med. i tillegg til poengtrekket har dai fått en bot på om lag 133.000 kroner. den regningen må betales innen 21 dager for ikke å risikere ytterligere straff. (ntb)

  Stina Nilsson får sjansen i Holmenkollen – syk Öberg står over

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:08.48)
  stina nilsson får blant annet med seg en debutant når verdenscupen i skiskyting forflytter seg til holmenkollen denne uken. den tidligere langrennsløperen nilsson er tilbake i verdenscupen igjen etter at hun ikke fikk muligheten til å vise seg fram i vm i nove mesto na morave. hun har konkurrert mest på nivå to i ibu-cupen denne sesongen. anna-karin heijdenberg er også en del av den svenske troppen. det blir sistnevntes debut i verdenscupen. hanna öberg blir ikke å se i oslo. hun ble syk i etterkant av vm i tsjekkia og trenger mer tid før hun er tilbake på startstreken. rennene i oslo kommer for tidlig for den eldste av öberg-søstrene. elvira öberg er best plassert i verdenscupen sammenlagt av svenskene. hun er på 5.-plass med drøyt 100 poeng opp til lederen ingrid landmark tandrevold. det første rennet i holmenkollen går torsdag. da står normaldistansen for kvinner på programmet. det gjenstår tre helger av årets verdenscup i skiskyting. (ntb)

  Everton sitt poengtrekk reduseres

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 26. februar 2024 KL:14.24)
  everton anket dommen de fikk om trekk på ti poeng, og mandag ble den redusert til seks poeng. det bekrefter premier league på sin nettside. det gjør at klubben rykker opp to plasser på tabellen, og ligger nå på en 15. plass – fem poeng over nedrykksstreken. everton ble i november trukket 10 poeng etter å ha blitt funnet skyldig i brudd på premier leagues finansielle fairplay-regler.

  Topp-ti-plassering glapp for Kristoff i belgisk endagsritt – Tratnik seiret

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 24. februar 2024 KL:16.55)
  uno-x-rytter alexander kristoff spurtet til 14.-plass i det belgiske verdenstourrittet omloop het nieuwsblad lørdag. vismas jan tratnik stakk av med seieren. kristoff hang med hovedfeltet hele veien inn til mål, men var aldri med i kampen om seieren. et sterkt brudd bestående av blant andre wout van aert og christophe laporte så lenge ut til å skulle gjøre opp seg imellom om førsteplassen, men med i underkant av ti kilometer igjen til mål ble de hentet inn av hovedfeltet. fra det nye hovedfeltet stakk så tratnik og nils politt (uae) ifra og fikk et forsprang. duoen holdt unna, og i spurten var det tratnik som sørget for karrierens største triumf. i feltet vant van aert spurten og sikret tredjeplassen foran blant andre kristoff, rasmus tiller (nummer 32) og markus hoelgaard (nummer 36). hele ti nordmenn stilte på startstreken sammen med et særdeles sterkt felt. utover de sju nordmennene i uno-x-trøya, var også amund grøndahl jansen (jayco alula), sven erik bystrøm (groupama-fdj) og edvald boasson hagen (decathlon ag2r) med. rittet på de belgiske landeveier gikk over 202,2 kilometer mellom gent og ninove. nederlandske dylan van baarle vant fjorårsutgaven. da ble kristoff nummer fire. søndag er det nye muligheter for triumf på belgiske landeveier. da deltar uno-x i rittet kuurne-brussel-kuurne. (ntb)

  Storhamar sikret seriemesterskapet med storseier – knuste Comet 10–0

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:20.54)
  storhamar tok sitt niende seriemesterskap i ishockey da laget slo tabelljumbo comet fra halden med 10–0 foran godt besatte tribuner. storhamar satset på å fylle hamar ol-amfi med 5721 publikummere slik at det var nesten «mætt fjøs» da det niende seriemesterskapet ble sikret. det var likevel et stykke til publikumsrekorden på godt over 7300 frammøtte. det skilte 93 poeng mellom de to lagene før kampen og hjemmelaget var mer enn store favoritter. andreas martinsen satte tidlig standarden da han scoret 1–0 før det var gått to minutter. kort etter hadde kenneth pappalardo økt til 2–0 på en styring. sverre rønningen økte til 3–0 før det var gått ti minutter. maxime trepanier økte til 4–0 etter at comet hadde hatt en puck som stoppet på målstreken før en storhamar-spiller fikk slått den unna. mål fra jacob berglund og marcus bryhnisvven ble til 5–0 og 6–0. kapteinen selv patrick thoresen satte 7–0 i midtperioden. canadiske trepanier økte til 8–0 i sisteperiode med sitt annet mål for kvelden. berglund stoppet også på to mål til 9–0 før andreas dahl ordnet 10–0 og tosifret. seieren var lagets 25. strake seier. (©ntb)

  «Krevende» værmelding stopper kombinertløperne – helgens NM-renn avlyst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:20.27)
  fredagens og lørdagens nm-konkurranser i kombinert på lillehammer og beitostølen er avlyst som følge av svært dårlige værutsikter. norges skiforbunds arrangementssjef terje lund bekrefter beslutningen om å avlyse til ntb onsdag kveld. – på grunn av usikkerhet med værmeldingen i lillehammer, avlyser vi allerede nå. det er meldt nedbør og vind som gjør det svært krevende å få avviklet hoppdelen fredag. dermed blir også lørdagens langrennsdel på beitostølen avlyst, sier han. kombinertløperne skulle etter planen ha gjort unna hoppdelen av nm-konkurransene for menn og kvinner i lysgårdsbakken fredag ettermiddag. da er det meldt mer enn 20 millimeter med nedbør i mjøsbyen. i tillegg er det også ventet til dels sterk vind i ol-anlegget. – veldig synd, men ikke noe å gjøre med. været styrer vi ikke. håper vi kan flytte rennene til november og sesongstarten til høsten, sier kombinertsjef ivar stuan til ntb. dermed får den hjemlige kombinerteliten en uventet ekstra frihelg. med til historien hører det at tre av de største profilene i norsk kombinert uansett ikke ville vært på startstreken denne helgen. gyda westvold hansen, jarl magnus riiber og jørgen graabak sliter alle hver på sin kant. – gyda responderer ikke normalt på trening for tiden og anbefales kun rolig trening i en periode fremover. jørgen ble syk etter sist verdenscuphelg. han er i lett trening, men det er for tidlig å trene hardt eller konkurrere på nåværende tidspunkt, sier kombinertlandslagets lege anders storhaug heen. riiber står over nm på grunn av utfordringer med sin skulder. han har slitt med den også tidligere i vinter, og det er planlagt en operasjon etter sesongslutt. (ntb)

  RBK fikk bank av Vålerenga – tapt tre av seks treningskamper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:18.10)
  rosenborg har også i år en tøff sesongoppkjøring. onsdag ble det 1-4-nederlag for vålerenga etter en fæl første omgang. samtlige mål i treningskampen i spanske marbella kom i de første 45 minuttene, og vif scoret tre av dem det siste kvarteret før pause. rosenborg har kun vunnet ett av seks oppgjør i oppladningen til åpningen i eliteserien 1. april. laget har tapt halvparten av dem og sluppet inn ni mål. allerede i åpningsminuttene tok vålerenga ledelsen ved daniel håkans, mens petter strand la på 2-0 med hodet. rbk-reduseringen kom da markus henriksen avsluttet ved bakerste stolpe, men like etter glapp det igjen defensivt. nysigneringen mees rijks trillet inn 3-1 etter at keeper rasmus sandberg forærte vålerenga ballen, og rett før hvilen gjorde strand sitt andre mål for dagen. dommeren mente at ballen var over streken i en kaotisk situasjon. vålerenga rykket i fjor ned til 1. divisjon. onsdag stilte blåtrøyene med to prøvespillere fra start. (ntb)

  Arnautovic og Inter tok første stikk mot Atletico Madrid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:22.58)
  innbytter marko arnautovic misbrukte et par kjempesjanser for inter, men lyktes i tredje forsøk og ordnet 1-0-seier over atlético madrid i mesterligaen. østerrikeren erstattet marcus thuram ved pause i en til da sjansefattig forestilling. det var han som kom til muligheter i den andre omgangen, men de to første utnyttet han dårlig. i det 49. minutt slo federico dimarco et innlegg bak forsvaret. ved lengste stolpe nådde ballen arnautovic. han kastet seg fram og beinet ballen langt over. et snaut kvarter senere fikk han en enda større sjanse, etter fint veggspill med lagkaptein lautaro martínez. han fikk avslutte fra kort hold, men igjen føk ballen over tverrliggeren. i det 79. minutt var det hans tur. etter et balltap av reinildo kontret inter raskt, og martínez ble spilt gjennom. jan oblak reddet alene med argentineren, men ga retur ut til siden. der dukket arnautovic opp og scoret fra spiss vinkel. samuel lino prøvde å redde på streken, men lyktes ikke.

  Hodgson ferdig i Crystal Palace

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:16.43)
  roy hodgson gir seg som manager i crystal palace etter svake resultater over tid. london-klubben bekrefter beslutningen i sine mediekanaler mandag. den kommer etter dager med spekulasjoner i mediene om at hodgson ville få sparken. torsdag opplyste palace at 76 år gamle hodgson ble syk på trening og måtte sendes til sykehus. grepet med å erstatte hodgson som manager kommer i samtidig som nedrykksstreken i premier league rykker stadig nærmere for palace. hodgson hadde opprinnelig kontrakt ut inneværende sesong. ringreven gjorde i fjor vår comeback som palace-sjef og styrte laget ut av trøbbel, men de siste månedene har det lugget veldig. tre seirer på de siste 17 ligakampene gjør at klubben kun er fem poeng foran everton på nedrykksplass.

  Bekrefter operasjon til Uno-X-stjerne etter kragebensbrudd

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:20.01)
  tobias halland johannessen måtte bryte andre og siste etappe av søndagens tour des alpes-maritimes etter en velt. søndag kveld bekrefter kommunikasjonsansvarlig i uno-x, magne haugland, til nrk at halland johannessen brakk kragebenet i velten. – det blir en liten operasjon og så er han tilbake, bekrefter lagsjef i uno-x, thor hushovd, til nrk. halland johannessen har hatt en meget sterk start på sesongen har vært topp ti i fire av seks ritt så langt denne sesongen, men nå blir oppkjøringen til vårklassikerne preget av skadeavbrekket. – nå blir han blir ivaretatt av helseteamet. hvis han er heldig, kan han sykle innendørs på rulle etter en ukes tid. så er han kanskje tilbake på startstreken om to måneder. samtidig forteller hushovd at han er «glad for at det ikke var noe mer alvorlig enn kragebensbrudd». – til tour de france kommer han til å være i kanonform, så i det lange løp kan et slikt type stopp være en fordel, sier den tidligere verdensmesteren og utdyper: – når man blir tvunget til å ta en pause med skadeavbrekk vil kroppen restituere og ta med seg overskuddet til senere i sesongen. jeg har selv opplevd å brekke kragebenet og være skadet en periode. det var tøft de første ukene jeg var tilbake, men da jeg først kom i form kom jeg i kanonform. fredag mistet halland johannessen seieren i det franske etapperittet classic var da han misforsto hvor målstreken var og jublet for tidlig. – vi er dessverre i en stang ut-periode. det er en del av toppidretten, men det er veldig kjedelig på fredag da han hadde seieren i lomma, sier hushovd. se fredagens situasjon her:

  Højlund ble historisk da United seiret over Luton

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:19.26)
  rasmus højlund ble tidenes yngste premier league-spiller til å score i seks kamper på rad da manchester united slo luton 2–1. dansken er dermed i celebert selskap da bare bare tre manchester united-spillere fra før har scoret i seks premier league-matcher på rad: cristiano ronaldo, ruud van nistelrooy og eric cantona. bortelaget fikk en drømmeåpning på kenilworth road. bare 37 sekunder ut i kampen roter luton-stopper amari bell det skikkelig til. helt upresset header han ballen til en umarkert højlund, som enkelt spaserer keeper før han setter ballen i nettet. bare seks minutter senere er dansken igjen på rett sted til rett tid. alejandro garnacho skyter ballen mot mål, men treffer isteden via brystkassen til højlund – og inn. luton fikk en redusering, men det forble med det ene målet. dermed lever topp fire håpet for united i høyeste grad, særlig etter tottenham tapte sin ligakamp mot wolverhampton. de er nå tre poeng bak tottenham, og fem poeng bak aston villa som ligger på den jeve fjerdeplassen. luton på sin side ligger fjerde sist og er ett poeng over nedrykksstreken.

  Ødegaard-scoring i ny storseier for Arsenal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 17. februar 2024 KL:18.02)
  martin ødegaard bidro med et flott mål og assist da arsenal slo sander berges burnley 5-0. det sikret viktige poeng i tetstriden i premier league. arsenal er stadig to poeng bak ligaleder liverpool i jakten på sitt første pl-trofé siden 2003/04-sesongen. lørdagens seier var den femte strake i seriespill for london-klubben. for en uke siden fikk «the gunners» med seg hele 6-0 fra byderbyet mot west ham. ødegaards scoring kom etter fem minutter på turf moor. kapteinen fikk ballen på 16-meterstreken og plasserte den flott nede i hjørnet. det var hans femte ligascoring denne sesongen. (ntb)

  Sejertsed fikk skulderen ut av ledd – må trolig opereres

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:18.11)
  adrian smiseth sejersted ble fraktet til sykehus i ambulanse etter at han falt i utfortreningen fredag. på et pressetreff fredag bekreftes det at alpinisten fikk skulderen ut av ledd i fallet. – det heller mot en liten operasjon, fire-fem måneder og så «back in business». jeg tenker at det er litt digg at jeg nesten er garantert å bli «fit for fight» til å stå på startstreken i første renn neste år. jeg tenker at det er trivelig, sier sejersted.

  uno-x-stjerne jublet for tidlig - bommet på målstreken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:15.54)
  uno-x-rytteren tobias halland johannessen så ut til å åpne seierskontoen denne sesongen da han styrte mot seier i det franske endagsrittet classic var fredag ettermiddag. 24-åringen var sterkest i den avsluttende stignigen, men bommet tilsynelatende hvor målstreken var og rotet bort seieren de siste meterne. drøbak-rytteren strakk hendenene i været for å feire karrierens femte proffseier, men franske lenny martinez snek seg foran og vant foran nordmannen. – jeg bare spurtet hele veien til målstreken. jeg er veldig overrasket, sier martinez til arrangøren etter seieren. dermed ble halland johannessen henvist til andreplass, mens romain bardet ble nummer tre.

  uno-x-stjerne rotet bort seier på målstreken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:15.54)
  uno-x-rytteren tobias halland johannessen så ut til å åpne seierskontoen denne sesongen da han styrte mot seier i det franske endagsrittet classic var. 24-åringen var sterkest i den avsluttende stignigen, men bommet tilsynelatende hvor målstreken var og rotet bort seieren de siste meterne. drøbak-rytteren strakk hendenene i været for å feire karrierens femte proffseier, men franske lenny martinez snek seg foran og vant foran nordmannen. dermed ble halland johannessen nummer to. romain bardet ble nummer tre.

  Palace avlyste pressekonferanse med syk Hodgson – meldes ferdig som manager

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 15. februar 2024 KL:14.16)
  crystal palace avlyste på kort varsel en planlagt pressekonferanse med roy hodgson torsdag. flere medier hevder veteranen vil få sparken. en rekke britiske medier, blant dem bbc , melder at hodgson er ferdig i london-klubben. klubbledelsen tar grep som følge av at nedrykksstreken i premier league kommer stadig nærmere. eintracht frankfurt-sjef oliver glasner skal være favoritt til å ta over. palace skriver i egne kanaler torsdag at den bebudede pressekonferansen med hodgson er avlyst som følge av at manageren har blitt syk. hodgson har kontrakt ut sesongen. 76-åringen gjorde i fjor vår comeback som palace-sjef og styrte laget ut av trøbbel, men de siste månedene har det lugget veldig. tre seirer på de siste 17 ligakampene gjør at klubben kun er fem poeng foran everton på nedrykksplass. hodgson er med god margin tidenes eldste premier league-manager. (ntb)


  Ny trener for Hanche-Olsen i Mainz

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 13. februar 2024 KL:11.58)
  bo henriksen (49) blir mainz` tredje hovedtrener for sesongen. dansken får i oppgave å redde andreas hanche-olsen og lagkameratene fra nedrykk. henriksen har fått en kontrakt fram til sommeren 2026. han ble klar dagen etter at jan siewert fikk sparken i bundesligaklubben. mainz sliter tungt og står med kun tolv poeng fra 21 kamper. klubben er under nedrykksstreken og har fire poeng opp til köln på kvalifiseringsplass. det er ytterligere fem poeng til trygg grunn. i november skilte mainz lag med dansken bo svensson etter nesten tre års samarbeid. henriksen har tidligere trent midtjylland (2021-22) og ledet zürich i sveitsisk fotball inntil mainz kom på banen. (ntb)

  Nyland holdt nullen mot Atletico Madrid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:20.37)
  landslagskeeper ørjan nyland holdt unna for stjernene fra den spanske hovedstaden og la grunnlaget for sevillas 1-0-seier over atlético madrid søndag kveld. romero bernals scoring i det 15. minutt ble kampens eneste og sørget for at sevilla tok med seg samtlige tre poeng fra oppgjøret. det var sårt trengt for et sevilla-lag som sliter i bunnen av spansk la liga. klubben er nå seks poeng over streken. atlético madrid taper på sin side viktige poeng i toppkampen. klubben forblir på fjerdeplassen, men athletic bilbao har muligheten til å komme seg på like mange poeng hvis de slår almeria mandag. (ntb)


  Sendte slengkyss til svenskene etter seier: – Det kom i kampens hete

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:22.34)
  hun er best taktisk. velger den riktige traseen, og svenskene står bare og stirrer på hverandre og lurer på hva som skjedde her. det sa nrks ekspertkommentator fredrik aukland da skistad sikret sin andre sprintseier for sesongen. skistad valgte å stå over verdenscuphelgen i goms for å hvile seg. noe som ble en gavepakke for de svenske langrennsjentene da de sikret femdobbelt i sveits. lørdag sendte skistad et slengskyss i svensk retning etter seieren. – det var bra. det var veldig deilig å slå de svenske jentene, sa hun i seiersintervjuet spilt på nrk radio. og forklarer slengkysset på følgende måte til viaplay. – jeg tenkte det var hyggelig. det kom i kampens hete, sa hun. – det er ingen som er i nærheten når hun setter stor fart. hun er best taktisk, poengterte aukland da skistad passerte målstreken. den svenske trioen maja dahlqvist, linn svahn og johanna hagström havnet på plassene bak den norske seierskvinnen. tiril udnes weng slo til med sesongbeste da hun ble nummer 6. alle de norske kvinnene tok seg videre fra prologen. anne kjersti kalvå, lotta udnes weng og heidi weng røk imidlertid ut i kvartfinalen. mathilde myhrvold klarte ikke å kjøre seg inn til finalebillett og røk ut i semifinalen. dermed hadde norge to utøvere i finalen.

  Kristine Stavås Skistad knuste konkurrentene: – Maktdemonstrasjon av de sjeldne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:22.34)
  det er en helt annen utgave av skistad nå, sa ekspertkommentator for viaplay niklas dyrhaug og fortsatte: – det er en maktdemonstrasjons av de sjeldne. krisitne stavås skistad valgte å stå over verdenscuphelgen i sveitiske goms for å hvile seg. i dag slo hun tilbake med sesongen andre verdenscupseier i canmore. – har du sett på maken for en dominans?! kristine stavås skistad er overlegen de siste hundre meterne, sa nrks langrennsekspert fredrik aukland i det skistad passerte målstreken først. – det er ingen som er i nærheten når hun setter stor fart. hun er best taktisk. velger den riktige traseen, og svenskene står bare og stirrer på hverandre og lurer på hva som skjedde her, fortsatte aukland. den svenske trioen maja dahlqvist, linn svahn og johanna hagström havnet på plassene bak den norske seierskvinnen. alle de norske kvinnene tok seg videre fra prologen. anne kjersti kalvå, lotta udnes weng og heidi weng røk imidlertid ut i kvartfinalen. mathilde myhrvold klarte ikke å kjøre seg inn til finalebillett og røk ut i semifinalen. dermed hadde norge to utøvere i finalen.

  Halfvarsson har ingen tro på Northug i VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:15.07)
  calle halfvarsson, en av petter northugs mangeårige rivaler i skisporet, tror tiden har løpt fra den norske veteranen. i et intervju med svt sier halfvarsson at han gjerne vil se northug i vm i trondheim neste år, men at han ikke har noen tro på at det skjer. – det skal nok et mirakel til om petter skal rekke et mesterskapet på hjemmebane. jeg hadde blitt glad om han klarte det, det hadde vært så kult. men jeg setter ikke pengene mine på petter northug, dessverre, sier den svenske langrennsprofilen. northugs solide løp og 2.-plass i norgescupen i nes sist helg satte fart i spekulasjonene om at 38-åringen kan være aktuell for verdenscup og vm. men de færreste tror det er mulig, også sverige-stjernen frida karlsson. – jeg tror han får det vanskelig med å slå seg inn i det laget. han er på en måte født i feil land, sier hun og viser til bredden av toppløpere i norsk herrelangrenn. william poromaa har et lite håp om å se northug på startstreken i trondheim. – jeg har ikke møtt petter, så jeg håper at han kommer seg dit så jeg får møte ham. han får krige på, sier han. (ntb)

  Strand Larsen scoret i viktig La Liga-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. februar 2024 KL:18.20)
  jørgen strand larsen gjorde sitt første seriemål i 2024 da celta vant 3-0 borte mot osasuna i spansk toppfotball. landslagsspissen gjorde kampens første scoring etter 24 minutter. han tok seg inn i boksen og rappet til fra 14 meter. den kontante markkryperen var stand larsens åttende mål i la liga denne sesongen og hans første siden 20. desember. etter en drøy time kjente han på ubehag i låret og ble byttet ut av celta-trener rafael benitez. luca de la torre og anastasios douvikas gjorde bortelagets øvrige mål. seieren var celtas første på fire kamper og tok vigo-laget opp i 20 poeng. det skiller tre poeng til cádiz under nedrykksstreken. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »