Hovedsiden

Liten annonse

  Oscar Bobb signerte ny langtidskontrakt med Manchester City

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 26. februar 2024 KL:20.01)
  oscar bobb har skrevet under på en ny kontrakt med manchester city. det opplyser manchester city i sine mediekanaler. hans opprinnelige kontrakt varte til sommeren 2026. nå har han undertegnet en ny og enda mer lukrativ avtale. den strekker seg fram til sommeren 2029. – jeg er veldig stolt og beæret over å ha signert min nye kontrakt med city, sier bobb i en uttalelse. – det er et utrolig miljø i klubben, og dette er det best mulige stedet å være for en ung spiller. jeg har allerede lært så mye av pep, hans trenerteam og lagkameratene mine, legger han til. 20-åringen har fått mye tillit av manchester city-manager pep guardiola denne sesongen. – å vite at jeg kommer til å være her i klubben til 2029 betyr alt for meg. nå vil jeg bare fokusere på å fortsette å videreutvikle meg, og å jobbe så hardt jeg kan hver eneste dag for å hjelpe klubben til å oppnå mer suksess, sier bobb. lyn-gutten har fått sju innhopp i ligaen og fikk sin første ligakamp fra start for de regjerende ligamesterne hjemme mot brentford i februar. han ble den store helten for manchester city da han scoret det avgjørende 3-2-målet mot newcastle i januar. målet ble også kåret til månedens scoring i premier league. før jul nettet han sitt første mål i mesterligaen i puljekampen mot røde stjerne. bobb fikk også sin a-landslagsdebut mot kypros i oktober. (ntb)

  Max Eberl ansatt som ny sportsdirektør i hardt pressede Bayern München

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 26. februar 2024 KL:19.10)
  max eberl blir den tyske fotballstorheten bayern münchens nye sportsdirektør fra 1. mars. den tyske klubben opplyser om ansettelsen i sine kanaler mandag. 50 år gamle eberl har undertegnet en avtale som strekker seg fram til sommeren 2027. den mangeårige sportsdirektøren i borussia mönchengladbach har vært bayerns foretrukne kandidat som ny sportsdirektør. som sportsdirektør vil eberl være tett involvert i ansettelsen av ny trener. thomas tuchel gir seg etter sesongslutt.

  Bayern bekrefter: Tuchel ferdig etter sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:10.20)
  bayern münchen-trener thomas tuchel fredes ut sesongen. men etter det er han ferdig. det bekrefter bayern i en pressemelding onsdag formiddag. den tyske trenerens kontrakt strekker seg i utgangspunkt til sommeren 2025, men partene har blitt enige om å gå hvert til sitt denne sommeren. den siste tiden har spekulasjonene rundt tuchels fremtid i den tyske storklubben rast, og det skal ha blitt holdt flere møter om hans fremtid den siste tiden. konklusjonen skal være at tuchel får lede bayern ut inneværende sesong, men at han er ferdig i sommer. bayern har slitt den siste tiden og har tapt sine tre siste kamper: først et ydmykende 0-3-tap mot serieleder bayer leverkusen, etterfulgt av et 0-1-tap mot lazio i mesterligaen, og denne helgen et 2-3-tap mot bochum. bayern er på ute av cupen og på bakbeina i både ligaen og i mesterligaen, og situasjonen har blitt beskrevet som kritisk for et seiersvant bayern. hvem som blir tuchels etterfølger gjenstår å se, men både xabi alonso og hansi flick har blitt hyppig nevnt den siste tiden.

  Brann hentet spiller fra italiensk fotball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:17.57)
  danske emil kornvig (23) er branns nye nummer ti. han kommer fra cittadella i italiensk fotball. – det føles fantastisk å ha signert for brann. jeg gleder meg til å begynne å spille kamper og hjelpe laget til å vinne, sier kornvig til klubbens nettsted. brann opplyser at 23-åringen kan bekle de fleste posisjoner framover på banen. nylig forlot frederik børsting klubben. kornvigs kontrakt med brann strekker seg ut 2027-sesongen.

  Rådgivende organ ber Sør-Koreas fotballforbund sparke Klinsmann

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 15. februar 2024 KL:09.37)
  en rådgivende komité i det sørkoreanske fotballforbundet vil avslutte kontrakten med tyske jürgen klinsmann (59). landet skuffet nylig i asiamesterskapet. klinsmann tok over som sørkoreansk landslagstrener for et snaut år siden. kontrakten hans strekker seg i utgangspunktet til etter vm-sluttspillet i 2026. tyskeren sitter trolig ikke ut kontraktstiden. ifølge nyhetsbyråene reuters og afp anbefaler en komité i landets fotballforbund torsdag å sparke tyskeren. grunnen skal blant annet være svak innsats i asiamesterskapet. det har også vært intern uro i den sørkoreanske leiren etter mesterskapet. kaptein son heung-min og lee kang-in skal ha hatt en fysisk krangel etter turneringsexiten. klinsmann hadde en stor spillerkarriere og vant blant annet vm med hjemlandet i 1990 og em i 1996. etter karriereslutt i 2004 har han hatt flere trenerjobber med blandet suksess. han ble tyskland-trener like etter at han la opp, en rolle han forlot to år senere etter å ha ledet laget til vm-bronse. (ntb)

  Pellegrino klar for MLS-klubb: – Pakken rundt fotballen veide tyngre

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:18.53)
  eliteserien mister en av sine største profiler. ligaens toppscorer de siste to sesongene forlater bodø/glimt til fordel for mls-klubben san josé earthquakes. san jose earthquakes bekrefter signeringen på sine nettsider fredag kveld. han har skrevet under på en kontrakt som strekker seg ut 2025-sesongen. – vi er svært glad for å hente en så god målscorer som amahl, sier klubbsjef chris leitch. amahl pellegrino har vært en nøkkelspiller for bodø/glimt de siste årene. to ligagull og to toppscorertitler er fasit etter tre sesonger på aspmyra for 33-åringen. – det er en overgang som har mer enn kun fotball i seg. det er et fint eventyr for familien, og jeg tror det kan bli et veldig kult sted å leve. det er pakken rundt fotballen som veide tyngre denne gangen, sier pellegrino til glimts nettsider. (ntb)

  Bjørlo forlater Rosenborg – klar for Fredrikstad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 6. februar 2024 KL:12.19)
  morten bjørlo (28) er ferdig i rosenborg og har signert for nyopprykkede fredrikstad. bjørlo ble hentet til rbk fra hamkam foran 2023-sesongen, men det ble 19 kamper før han ble lånt tilbake til hamkam i siste del av sesongen. nå er han fredrikstad-spiller, opplyser klubben på sine nettsider tirsdag. avtalen strekker seg ut 2025-sesongen. – jeg har hørt mye bra om klubben. det er en stor klubb. jeg har hatt mange gode samtaler med treneren og har veldig stor tro på prosjektet. jeg gleder meg til å vise meg fram og komme i gang, sier bjørlo om overgangen. fredrikstad leverte en knallsterk sesong i fjor og rykket opp til eliteserien. der får de en tøff start mot regjerende mester bodø/glimt. klubben er for tiden i portugal på treningsleir. (©ntb)

  Bergerud forlenget Kolstad-kontrakten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 6. februar 2024 KL:11.12)
  andslagskeeper torbjørn bergerud har skrevet en ny kontrakt med håndballklubben kolstad. den strekker seg til sommeren 2025. bergerud bekrefter kontraktsenigheten til adresseavisen. klubben bekrefter selv enigheten på x. – jeg er veldig fornøyd. jeg har vært trygg på valget hele veien, og har hatt lyst til å fortsette her, sier bergerud. bergerud kom til klubben sommeren 2022. i og med at den nye kontrakten strekker seg til sommeren 2025, er han forberedt på spørsmål om sin fremtid. – det kan nok hende. vi får se til den tid. man forholder seg til kontrakten, så er det forhandlinger om forlengelse eller andre klubber som vil komme på banen. det er vanlig prosess, sier bergerud. nylig skrev landslagskompis sander sagosen en ny kontrakt med trondheim-klubben. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »