Hovedsiden

Liten annonse


  City-profil hyller Oscar Bobb: – Stor framtid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. februar 2024 KL:20.36)
  manchester city-midtstopper nathan aké møtte pressen i københavn før tirsdagens åttedelsfinale i mesterligaen. overfor nrk er aké full av lovord om det norske supertalentet oscar bobb, som har fått mindre og mindre spilletid i det siste, selv om prestasjonene har vært gode. – jeg liker ham kjempegodt. han er så god. teknisk er han helt utrolig. og som fyr: han er så bra. han hører på alle, og vil bli bedre. han ønsker å lære fra manageren og spillerne rundt ham. jeg tror det er derfor han utvikler seg så mye. han ønsker å lære. man kan se det i hver kamp han spiller. han har påvirkningskraft. han har en stor fremtid, helt klart, sier aké til nrk. bobb har for virkelig fått gjennombruddet sitt i city denne sesongen, hvor han har notert seg med to mål og to målgivende på 15 kamper. de meste av dem har riktignok vært innhopp fra benken. bobbs matchvinnerscoring borte mot newcastle ble også kåret til månedens manchester city-mål i januar. tirsdag kveld tar fc københavn imot manchester city i parken. kampen starter klokken 21.00. (©ntb)

  supertalentet myhlback utklasset alle: – har aldri spydd så mye

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:12.36)
  Den 17 år gamle svenske langrennskometen Alvar Myhlback var i en klasse for seg da han tok gullet på 10 km klassisk i junior-VM. Mons Melby med bronsen. – Jeg ble så jævla dårlig. Det tok nesten bort hele gleden. Jeg har aldri spydd så mye i hele mitt liv. Ikke i nærheten, utbrøt Myhlback overfor TT etter det imponerende gulløpet. Mons Melbye sikret norsk VM-bronse på distansen der Myhlback slo den sveitsiske sølvvinneren Isai Näff med 52,4 sekunder. Melbye var ytterligere 4,4 sekunder bak svensken. – Det er vel et tegn på at man har tatt seg ut. Jeg kjempet virkelig for det gullet. Og jeg har kjempet så utrolig lenge, sa Myhlback, som slo tilbake etter 6.-plass på 20-kilometeren i fri teknikk tidligere i mesterskapet. Jørgen Nordhagen fra Tranby, den overlegne gullvinneren på 20 kilometer fellesstart i fri teknikk tidligere i mesterskapet, tapte jevnt og trutt til svensken utover løpet sitt og var 59,7 sekunder bak i mål på fjerdeplass. (NTB)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »