Hovedsiden

Liten annonse
  Drama for Inter – tvinges til eierskifte etter mislighold av lån

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (onsdag 22. mai 2024 KL:12.09)
  et amerikansk investeringsfond overtar kontrollen over den italienske fotballstorheten inter etter at klubbens tidligere eier har unnlatt å oppfylle låneforpliktelser. det er nyhetsbyråene ap og afp som melder at investeringsfondet oaktree overtar eierskapet i inter fra kinesiske suning holding, ledet av zhang-familien. inter feiret et suverent seriemesterskap så sent som søndag. nå er det altså klart at det blir endringer på eiersiden. suning holding tok under koronapandemien opp et stort lån hos det amerikanske investeringsfondet oaktree. med påløpte renter skal lånesummen i øyeblikket være på 400 millioner euro, rundt 4,5 milliarder kroner. frist for tilbakebetaling var ifølge nyhetsbyrået ap mandag, men det skal ikke ha kommet meldinger om at oaktree hadde mottatt penger.

  The Athletic: Graham Hansen årets spiller i Europa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 21. mai 2024 KL:20.23)
  det internasjonale idrettsnettstedet the athletic kårer caroline graham hansen til årets beste spiller i europeisk fotball. journalist michael cox mener at den norske stjernen kanskje har levert sin beste sesong i karrieren. – 19 scoringer og 18 målgivende i ligaen er en absurd bra utteling, skriver han. barcelona har vært suveren i hjemlig liga, med 27 seire og én uavgjort. ligatittelen er sikret for lengst. 25. mai møter katalanerne ada hegerbergs lyon i finalen av mesterligaen.
  Tenåringen Yamal skjøt Barcelona opp på sølvplass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. mai 2024 KL:23.47)
  16 år gamle lamine yamal satte iskaldt inn kampens første mål da barcelona slo real sociedad 2-0 i spansk fotball mandag. yamal ble spilt fra av mer enn dobbelt så gamle ilkay gündogan (33) fem minutter før pause. alene med keeper satte unggutten ballen iskaldt i mål. scoringen var yamals femte i ligaen denne sesongen. tross sin unge alder har han vært på banen i 34 av barcelonas 35 seriekamper. 19 av dem har han spilt fra start. på overtid i annen omgang fastsatte raphinha sluttresultatet til 2-0 fra straffemerket. mandagens seier sørget for at barcelona igjen klatret forbi girona på tabellen i la liga. ett poeng skiller i sølvkampen når tre serierunder gjenstår. real madrid er allerede suverene seriemestre. 14 poeng skiller ned til barcelona på tabellen. (ntb)

  Elverum med EM-gull i styrkeløft

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. mai 2024 KL:14.26)
  trønderen marte elverum (33) slo til med et suverent gull i 76-kilosklassen i em styrkeløft i luxembourg. vinnermarginen for den norske utøveren var på hele 75 kilo. elverum løftet 650 kilo totalt, fordelt på knebøy, benkpress og markløft. det ble også em-medaljer i samtlige enkeltøvelser for 33-åringen. hun tok gull i markløft (247,5 kilo), sølv i knebøy (250 kilo) og bronse i benkpress (152,5 kilo), opplyser norges styrkeløftforbund. elverum kommer fra elvran i trøndelag, men representerer kraftsportklubben haugesund. hun var rangert som nummer to i sin klasse i em. (ntb)


  Vollering vant Vueltaen - Gåskjenn falt én plass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. mai 2024 KL:14.06)
  demi vollering fikk revansje i årets utgave av vuelta a españa for kvinner. i fjor tapte hun rittet med ni sekunder til annemiek van vleuten etter å ha tapt mye tid da rivalene angrep mens hun hadde en toalettpause. i år var det ingenting å gjøre med vollering, som overtok sammenlagtledelsen da hun vant den femte etappen tidligere i rittet. på den åttende og siste etappen søndag var hun igjen overlegen i stigningene og vant etappen i suveren stil. i sammendraget vant hun ett minutt og 49 sekunder foran riejanne markus. ingvild gåskjenn har vært i strålende form den siste måneden og endte til slutt på en 14. plass sammenlagt. hun lå på 13. plass før søndagens etappe, men måtte der slippe favorittene flere ganger, sist med elleve kilometer igjen. med en 18. plass på etappen falt hun én plass i sammendraget, noe som likevel er noe av det beste hun har gjort i karrieren. gåskjenn ble topp fem på tre av de syv individuelle etappene i rittet.
  suverene vipers til semifinale i sluttspillet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. april 2024 KL:20.52)
  Vipers Kristiansand knuste Gjerpen 33-19 og tok seg til enkelt til finale i håndballsluttspillet. Dermed fikk sørlendingene en opptur etter lørdages smertelige 23-30-tapet mot Györ i den første kvartfinalen i Mesterligaen. I hjemlige turneringer går det derimot som det pleier for Vipers. Klubben har allerede vunnet serien uten poengtap og tatt hjem nok en NM-pokal. Sluttspillet står igjen. Anna Vjakhireva ble Vipers` toppscorer med sju mål på ni skudd mot Gjerpen i Skienshallen. Gjestene ledet «bare» 15-11 til pause. Fra før har Storhamar og Sola tatt seg videre. De slo ut henholdsvis Oppsal (29-28 og 39-27) og Fredrikstad (30-24 og 37-21). I den siste kvartfinaleserien blir det en tredje kamp. Molde sørget for det med 32-27 i mandagens hjemmemøte med Larvik. Det første oppgjøret ga LHK-seier 35-29. (NTB)

  Juel og Solbakken sikret femteplass i ro-EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. april 2024 KL:13.47)
  den norske duoen i dobbeltsculler endte på 5.-plass i en finale der rumenske andrei-sebastian cornea og marian enache vant suverent. tyskland tok sølv og italia bronse. det skilte vel elleve sekunder opp til seierspallen for juel og solbakken. de forsøker å feste grepet om den norske ol-plassen i dobbeltsculler foran lekene i paris. oscar helvig og kristoffer brun kvalifiserte inn den norske båten, og per nå er det et jevnt løp mellom de to roduoene om hvem som skal til ol. i verdenscupregattaen i varese tidligere i måneden var juel/solbakken sju tidels sekund raskere enn helvig/brun da de norske båtene var i samme oppsamlingsheat. (ntb)

  Birgit Skarstein tok nok et EM-gull: – Hun er helt rå

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. april 2024 KL:13.31)
  birgit skarstein tok et suverent em-gull singlesculler i ungarn. det betyr gull på distansen for fjerde år på rad. – hun er helt rå. hun er suveren som vi er vant til å se, sa nrks ro-ekspert lars bjønnes idet 35-åringen passerte målstreken. lørdag vant hun foran manuela diening fra tyskland og frankrikes nathalie benoit. med tiden 10.52,40 ble det nok en triumf for seiersvante skarstein i regattaen i szeged. 35-åringen har fra før av verdensrekord (9.47,83) på konkurransedistansen 2000 meter og vant paralympics i 2021. skarstein er også kvalifisert for paralympics i paris til sommeren.

  Birgit Skarstein vant EM-gull: – Hun er helt rå

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. april 2024 KL:13.31)
  birgit skarstein tok et suverent em-gull singlesculler i ungarn. dermed tar hun em-gull i distansen for fjerde år på rad. – hun er helt rå. hun er suveren som vi er vant til å se, sa nrks kommentator etter 35-åringen passerte målstreken. 35-åringen har fra før av verdensrekord (9.47,83) på konkurransedistansen 2000 meter og vant paralympics i 2021. i vm har det blitt gull i 2014, 2017, 2018, 2019 og 2022. søndag kunne hun plusse på nok et vm-gull i samlingen, det femte på rad.


  Svensk yndlingsduo i sandvolleyball klare for OL

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. april 2024 KL:07.41)
  de svenske sandvolleyballheltene david åhman og jonatan hellvig er klare for ol i paris etter seieren i verdensturneringen i mexicanske tepic. i paris-ol blir de et suverent medaljehåp i kamp med blant andre nordmennene anders mol og christian sørum. mol og sørum er regjerende olympiske mestere etter seieren i tokyo-ol for tre år siden, men sliter hardt for tiden. mol ble operert for beinbrudd i slutten av mars og har fått satt inn en skinne. skinnen må være på i et halvt år, og, det betyr at han må spille med under hele turneringen i paris. det er uvisst hvordan det vil påvirke spillet hans når han kommer i gang på banen igjen. uansett mister den norske duoen viktige treningsuker og flere turneringer slik som den som ble avsluttet i mexico i helgen. i mexico vant svenskene åhman og hellvig 2-1 (21-17, 19-21, 15-10) over george og andré fra brasil. 24 par skal delta i ol i paris til sommeren.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »