Hovedsiden

Liten annonse
  Verstappen raskest på trening i Japan

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:07.09)
  etter fiaskoen i singapore sist helg har max verstappen igjen fått fart på bilen og var raskest i den første treningsomgangen før japan grand prix. den suverene vm-lederen sjokkerte ved å bli slått ut i kvalifiseringen i singapore lørdag, og han fikk dermed en håpløs startposisjon i selve løpet. det endte med en femteplass etter å ha vunnet i de ti foregående løpene. red bulls verstappen var først ut på banen i suzuka fredag og markerte seg med raskest tid i hver av banens sektorer. nederlenderen har stø kurs mot sin tredje strake vm-tittel. han leder med 151 poeng på red bull-kollega sergio perez. med et godt resultat i japan i helgen kan han sikre tittelen i qatar neste måned. (©ntb)

  EM-sølv til Jørgen Nordhagen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:12.05)
  sykkel-em startet onsdag og for norges del ble det en sølvmedalje på mesterskapets første dag. jørgen nordhagen syklet inn til sølv på tempoen i juniorklassen, kun slått av danske albert philipsen. dansken vant både tempoen og fellesstarten i juniorklassen i vm tidligere i år. philipsen var også helt suveren på onsdagens tempo og vant 46,4 sekunder foran nordhagen. mikal grimstad uglehus ble nummer 20, ett minutt og 33 sekunder bak. kvinnenes juniorklasse ble vunnet av italienske federica venturelli. senere onsdag arrangeres det også tempo i u23 og eliteklassene for både menn og kvinner. norge har ingen deltagere i temporittene foruten nordhagen og uglehus. nordhagen skal sykle for utviklingslaget til jumbo-visma neste sesong og profflaget til jumbo-visma fra 2025.


  Verdenscupseier Duestad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:22.56)
  skytteren jeanette hegg duestad var i en egen klasse da hun mandag vant matchøvelsen under verdenscupen i skyting i rio de janeiro. etter fjerdeplass både på 10 meter individuelt og blandet lag under verdenscupstevnet i brasil, traff hegg duestad for alvor blink mandag. den norske skytterprofilen var suveren i matchfinalen og vant foran indiske nischal nischal og danske stephanie grundsøe. etter koronapandemien har hegg duestad vært på pallen i verdenscupen på 50 meter match i alle sine seks konkurranser. mandagens seier var hennes tredje i karrieren på ol-øvelsen. 14 ganger har hun vært på seierspallen i verdenscupen. tidligere i år gjorde hun rent bord i em og vant tre gull på 10 meter luftrifle. hegg duestad vant også vm-gull for lag på 300 meter og flere andre medaljer. hun er nå topprangert på 50 meter i verden med god margin. (ntb)  koanda med suverent vm-gull

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. september 2023 KL:20.25)
  solfrid koanda tok vm-gull i støt med 156 kilo. med det tok hun et suverent gull – 18 kilo foran 2.-plassen. – det var kjempesolid, et kjempeløft, sier president i vektløfterforbundet stian grimseth, til nrk. koanda var også favoritt i rykk og sammenlagt, men klarte aldri å løfte 115 kilo i rykk. med det fikk hun ikke tellende resultat, og da røk gullet både i rykk og sammenlagt. – det er fortvilende når du vet hvor sterk hun er. men jeg håper og tror at det skjerper sansene før ol i paris. det er bedre å feile i dag enn i ol, sier stian grimseth til nrk.

  Carlsen utklasset «Nepo» – museglipp og tidstap på veien mot semifinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. september 2023 KL:18.18)
  magnus carlsen var klart best i kvartfinalen mot jan nepomnjasjtsjij i den digitale lynsjakkturneringen speed chess championship. i neste uke venter wesley so. det ble norsk seier med de suverene sifrene 20,5-9,5. underveis hadde carlsen råd til å tape partier på både museglipp og tid. sistnevnte skjedde i en remisstilling, og bildene fra direktesendingen viste to måpende sjakkstjerner i sekundene som fulgte. carlsen var oppgitt og så nepomnjasjtsjij ta innpå i sammendraget, men han ristet av seg irritasjonen og skaffet seg en kjempeluke. mot slutten av kvartfinalen spilte han med visshet om at han allerede hadde vunnet. speed chess championship samler 16 av verdens beste lynsjakkspillere. i turneringen spilles det 90 minutter med 5+1 (5 minutter på klokka, pluss ett sekund for hvert trekk), fulgt av 60 minutter med 3+1 og til sist 30 minutter med 1+1. (©ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »