Hovedsiden

Liten annonse
  koanda med suverent vm-gull

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. september 2023 KL:20.25)
  solfrid koanda tok vm-gull i støt med 156 kilo. med det tok hun et suverent gull – 18 kilo foran 2.-plassen. – det var kjempesolid, et kjempeløft, sier president i vektløfterforbundet stian grimseth, til nrk. koanda var også favoritt i rykk og sammenlagt, men klarte aldri å løfte 115 kilo i rykk. med det fikk hun ikke tellende resultat, og da røk gullet både i rykk og sammenlagt. – det er fortvilende når du vet hvor sterk hun er. men jeg håper og tror at det skjerper sansene før ol i paris. det er bedre å feile i dag enn i ol, sier stian grimseth til nrk.


  Hansen med overlegen seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 30. august 2023 KL:21.29)
  norges kombinertess gyda westvold hansen er ustoppelig. onsdag vant hun sommer grand prix-rennet i oberstdorf med over ett minutt. – magisk av gyda, hun gikk tre runder i en knalltøff løype og den siste runden var den raskeste. vinner igjen med over minuttet. suverent, sier sportssjef ivar stuan. westvold hansen leverte strålende hopping og hadde 1.01 minutt ned til slovenske ema volavsek på annenplass foran langrennet. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »