Hovedsiden

Liten annonse
  Kåret til verdens beste

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 32 minutter gammel - (søndag 28. mai 2023 KL:14.30)
  landslagsprofil henny reistad er kåret til verdens beste håndballspiller for 2022 av nettstedet handball-planet. det er første gang esbjerg-bakspilleren mottar den gjeve prisen, som er stemt frem av en jury og nettstedets lesere. landslagskaptein stine bredal oftedal tok andreplassen, mens svenske linn blohm ble nummer tre. flere norske håndballprofiler markerer seg i kåringen, melder ntb: camilla herren er kåret til beste venstrekant, mens reistad ble beste venstreback. oftedal vant kåringen av beste playmaker, mens nora mørk og katrine lunde ble henholdsvis beste høyreback og målvakt.

  Madelene Stavnar i tetstriden i Belgia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:21.49)
  madelene stavnar er på delt 2.-plass etter åpningsrunden i belgia open i golf. hun gikk fredagens runde fire slag under par. stavnar leverte birdie på 2., 7., 9., 12. og 14. hull og måtte tåle sin eneste bogey på 15. hull. hun er to slag bak svenske anna magnusson og deler 2.-plassen med japanske yuri onishi, sveitsiske vanessa knecht og spanske mireia prat. – det var en god runde. dette var en av dagene da golf virker litt enklere enn på andre dager, sa stavnar. (ntb)


  Ruud får svensk motstand i French Open

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:18.59)
  casper ruuds motstander i første runde i french open er nå klar. og for ruud blir det et møte med svenske elias ymer. de to har kun spilt mot hverandre én gang tidligere på atp-touren. det var tilbake i 2019, i en turnering i phoneix. ruud vant da kampen etter tre sett. ruud fikk sitt store gjennombrudd i grand slam-sammenheng i fjor, da han kom seg helt til finalen i french open. nordmannen er før årets utgave av turneringen rangert som nummer fire i verden, mens ymer er nummer 155 i verden og derfor måtte gjennom kvalifiseringsturneringen for å komme til hovedrunden i french open. ymer vant alle de tre kampene i kvalifiseringsturneringen i strake sett. ruud kommer selv fra atp250-turneringen i genève, hvor han ble slått ut i kvartfinalen torsdag kveld. vinneren av kampen mellom ruud og ymer møter vinneren av kampen mellom alexander bublik og giulio zepperi i andre runde.


  Verdens første kvinnelige krasjdukke

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:10.30)
  svenske astrid linder har blitt kåret til årets kvinne i bilindustrien. og det er vel fortjent, for hun står bak verdens første kvinnelige krasjdukke i normal størrelse. ok, dette kan høres litt snodig ut. verdens første bekreftede bilulykke med et fatalt utfall skjedde nemlig 17 år før karl benz fikk patent på den første automobilen […] innlegget verdens første kvinnelige krasjdukke dukket først opp på bil24.no.


  Nordisk fiasko i ishockey-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:22.18)
  både sverige og regjerende verdensmestere finland ble slått ut av ishockey-vm i kvartfinalene torsdag kveld. for finland var det canada som ble for sterke. mens norge i gruppespillet slo canada etter straffeslag, viste canada seg fra en langt bedre side torsdag og vant 4-1 mot finland. for første gang på 14 år tapte sveriges ishockeyherrer en kamp i et mesterskap mot latvia. vm-kvartfinalen endte 1-3 for svenskene. sverige hadde et stort spillemessig overtak og mange minutter i overtall, inkludert en fem minutters utvisning, men maktet ikke å unngå et nederlag og nok en mesterskapsexit. det er første gang i latvias historie at den lille nasjonen er i en vm-semifinale. dans locmelis sendte latvia i føringen i 1. periode. i midtperioden utlignet timothy liljegren. sverige hadde 13-1 i skuddstatistikk i de 20 minuttene. miks indrasis sørget for 2-1 til latvia i 3. periode før janis jaks ga 3-1 i overtall. det er femte strake mesterskap hvor sverige ikke har tatt medalje. for norge endte mesterskapet i gruppespillet. (ntb/nrk)


  Volvo EX30 med rekordlavt karbonavtrykk

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:19.33)
  den kommende suv-modellen volvo ex30 skal ikke bare være en lokal miljøvennlig elbil, men også fra krybbe til grav. det har vært mye snakk om hvor miljøvennlig elbilene egentlig er, for tar man med produksjonen og etterlivet går det faktisk ganske mye co2 ut i luften. dette er svenskene veldig opptatt av, og polestar kommer […] innlegget volvo ex30 med rekordlavt karbonavtrykk dukket først opp på bil24.no.

  Havets Polestar er her

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:10.40)
  svenske candela har nå klar en polestar-utgave av elbåten c-8. da candela gjorde seg klare til å ta det siste steget i utviklingen av elektriske båter, c-8, tilbake i 2021, kalte de den for en iphone på vannet. ikke fordi den så ut som en, men de mente at dette var et like viktig øyeblikk […] innlegget havets polestar er her dukket først opp på bil24.no.


  Syv land suspendert av Det internasjonale bokseforbundet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:08.58)
  syv nasjoner har blitt suspendert av det internasjonale bokseforbundet (iba) for brudd på forbundets regler for medlemsland. de svenske, tyske, nederlandske og newzealandske bokseforbundene er alle suspendert for å ha vært en del av en «useriøs» organisasjon, skriver iba i en pressemelding. i tillegg har det tsjekkiske bokseforbundet blitt suspendert etter å ha organisert en grand prix-turnering der boksere fra usa fikk delta. usas bokseforbund trakk seg fra iba i april tidligere i år og regelverket sier at utøvere derfor ikke får delta i turneringer i regi av iba eller deres medlemsland. bokseforbundene i liberia og ekvatorial-guinea er de to siste suspenderte. årsaken er at de ikke har levert sine årlige rapporter.


  Synne Skinnes Hansen forlater Rosenborg i sommer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:10.51)
  synne skinnes hansen (27) gir seg i toppserieklubben rosenborg når kontrakten hennes utløper til sommeren. rbk.no skriver at angrepsspilleren er enig med en ikke navngitt klubb utenfor landets grenser. – det er alltid trist å miste spillere som bidrar slik som synne. men det er også et kvalitetstegn at spillere kan utvikle seg hos oss. synne har vært god for oss og er en helprofesjonell utøver som vi ønsker lykke til videre, sier sportslig leder mads pettersen. 27-åringen signerte for rosenborg foran 2021-sesongen. da kom hun fra svenske linköping. synne skinnes hansen har 27 landskamper fra norge siden 2016. (ntb)

  Første rallycross-team har blitt karbonnøytrale

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:07.00)
  vi liker som kjent ikke å bli slått av svenskene, men denne gang gjør det ikke så veldig mye. for hansen motorsport er nemlig det første rallycross-laget som er karbonnøytrale. den svenske hansen-familien har skapt trøbbel for norske rallycrossførere i en årrekke. det begynte med kenneth hansen, selv sønn av en rallycrossfører, som år etter […] innlegget første rallycross-team har blitt karbonnøytrale dukket først opp på bil24.no.

  Viktig Reiten-mål for Chelsea

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. mai 2023 KL:15.40)
  chelsea styrer mot sin fjerde strake ligatittel etter 2-0-seier mot arsenal søndag. reiten satte inn 1–0 etter 22 minutter før svenske magdalena eriksson økte til 2–0 like før pause. chelsea kan bli seriemester i kveld, hvis manchester city tar poeng fra byrival manchester united. hvis ikke må reiten og chelsea sikre gullet mot reading i siste serierunde.  Blakstad skjøt Häcken til serieledelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:21.00)
  manchester city-utleide julie blakstad scoret häckens andre mål i 3-0-seieren over linköping fredag. laget topper den svenske toppdivisjonen i fotball. drøyt ti minutter etter hvilen kom blakstad seg løs i feltet og prikket inn et lavt innlegg i mål. det var hennes første scoring for den svenske klubben. noen minutter senere økte häcken til 3-0. det ble også sluttresultatet. häcken ligger øverst i damallsvenskan med 22 poeng etter ni runder. piteå kan imidlertid overta tabelltoppen med seier i sin kamp søndag. blakstad er på et låneopphold i sverige fram til vm-sluttspillet i sommer. det mesterskapet er norge en del av. (ntb)  Elbilen EX30 blir «Volvo-sikker»

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:10.40)
  ex30 blir den minste suv-modellen til volvo, men det skal ikke gå utover sikkerheten. det er nå 97 år siden volvo startet å bygge sin første bil, og målet den gang var ganske enkelt å lage en bil som kunne takle de dårlige svenske veiene og ikke minst den iskalde vintertemperaten i det nordiske landet. […] innlegget elbilen ex30 blir «volvo-sikker» dukket først opp på bil24.no.

  Cuptittel for Høgmo

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:17.05)
  per-mathias høgmos häcken ble torsdag svenske cupmestere i fotball. med lars olden larsen og even hovland på banen fra start, slo de mjällby 4-1. ibrahim sadiq (2), mikkel jensen og samuel gustafson scoret for mesterlaget. i fjor ledet høgmo häcken til seriemesterskap i allsvenskan. denne sesongen ligger de foreløpig på en tredjeplass etter åtte serierunder.  Jeg savnet dem

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. mai 2023 KL:07.58)
  den svenske langrennsløperen ebba andersson gleder seg over at flere av langrennsprofilene returnerer til det svenske landslaget foran den kommende sesongen. forrige uke ble det kjent at langrennsstjernene frida karlsson, maja dahlqvist og linn svahn vender tilbake til det svenske landslaget. trioen sto utenfor landslaget forrige sesong. andersson er godt fornøyd med å få lagvenninne tilbake. – det er veldig kult og etterlengtet å få dem tilbake, sier andersson til det svenske nyhetsbyrået tt. – jeg savnet dem forrige sesong, legger hun til. (ntb)

  Ble straffet etter showstunt – så røk seieren i sekundstrid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. mai 2023 KL:13.57)
  oliver solberg ble ilagt en tidsstraff på ett minutt for å ha snurret med bilen etter målgang i rally portugal. det ble direkte avgjørende for at seieren glapp i wrc2-klassen. tilleggsminuttet gjorde at solberg gikk fra å ha et forsprang på 35,5 sekunder til å være bak briten gus greensmith med 25 sekunder foran søndagens fire fartsprøver. den norsksvenske 21-åringen reduserte luken i hver fartsprøve, men han maktet aldri å bli helt à jour. greensmith vant til slutt, 1,2 sekunder foran solberg. solberg gjorde en såkalt «donut» i målområdet etter endt kjøring lørdag. slik snurring med bilen er i strid med regelverket, skriver ntb.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »