Hovedsiden

Liten annonse
  Casper Ruud trekker seg fra turnering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 19. juli 2024 KL:17.57)
  25 år gamle casper ruud trekker seg fra den kommende atp-turneringen i kitzbühel, som varer fra 22.- til 27. juli. det melder turneringen selv på sin instagram. turneringen i østerrike skulle vært ruuds siste før ol i paris. ruud er for tiden opptatt med atp250-turnering i svenske båstad, hvor han spiller double på lag med rafael nadal. de spiller semifinale mot den brasilianske duoen orlando luz/rafael matos lørdag.

  Belgias kamp mot Israel flyttes til Ungarn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 19. juli 2024 KL:17.29)
  belgias hjemmeoppgjør mot israel 6. september skal spilles uten publikum i ungarske debrecen. årsaken er at ingen belgiske byer ville være arrangør. løsningen var ventet etter at belgias fotballforbund tidligere i uken gikk ut og sa at nasjonsligakampen ikke kunne spilles på belgisk jord. ungarske stadioner blir ofte brukt når det er behov for en nøytral bane. de israelske fotballandslagene har spilt sine hjemmekamper i ungarn siden det brøt ut krig mellom israel og hamas i fjor høst. allerede forrige måned ble nasjonalarenaen i brussel utelukket på grunn av stor risiko for demonstrasjoner. senere konkluderte andre belgiske byer på samme vis. årsaken til bekymringene i belgia er israels krigføring på gazastripen. i fjor høst ble to svenske fotballsupportere drept av en islamist i brussel før en landskamp. motivet for det angrepet var ikke antisemittisk. (ntb)

  Sarpsborg-profil solgt til Danmark

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. juli 2024 KL:16.42)
  sarpsborg 08 har solgt jeppe andersen (31) til den danske superligaklubben silkeborg. det skriver klubben på sine nettsider. – vi har kommet til enighet med silkeborg om en overgang for jeppe andersen, bekrefter sportssjef hampus andersson. 31-åringen gjorde i januar 2023 overgang fra svenske hammarby til sarpsborg, hvor han har notert seg for ett mål og tre målgivende på 43 kamper. – jeppe har vært en strålende representant for klubben på og utenfor banen. vi ønsker ham alt godt videre, sier andersson. dansken hadde i utgangspunkt en kontrakt med sarpsborg som strakte seg ut desember 2025. – jeppe er kjøpt fri fra kontrakten med oss og vi har fått en sum vi er fornøyd med, forteller sportssjefen.

  Sønnen til Zlatan signerte proffkontrakt med Milan

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. juli 2024 KL:12.32)
  maximillian ibrahimovic (17), sønn av fotballegenden zlatan ibrahimovic, har signert sin første proffkontrakt med milan. det bekreftes av klubbens 2.-lag, milan futuro, på instagram. maximillian har tidligere spilt ungdomsfotball for milan, men nå skal han spille for 2.-laget. det holder til på tredje nivå i italia, serie c. pappa zlatan er ansatt i en rådgiverrolle for milan. la gazzetta dello sport har tidligere meldt at 42-åringen kommer til å ha en viktig rolle i milans signeringer denne sommeren. den svenske fotballegenden spilte 193 kamper for milan over to perioder og scoret totalt 93 mål for klubben. sommeren 2023 la zlatan opp som fotballspiller. (ntb)


  Ruud klar for Laver Cup

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:10.48)
  casper ruud er tatt ut på det europeiske laget til laver cup i september. der får han med seg stjerner som carlos alcaraz og rafael nadal. det opplyser arrangøren av turneringen onsdag. det norske tennisesset er glad for nok en sjanse på det europeiske laget. – det er et privilegium å være en del av dette enestående laget og komme tilbake for en ny sjanse til tittelen i berlin. vi har noe ugjort, heter det fra ruud. verdenslaget vant laver cup de to siste sesongene. i tillegg til ruud, alcaraz og nadal skal også daniil medvedev, alexander zverev og stefanos tsitsipas representere det europeiske laget. björn borg er lagkaptein. turneringen spilles i berlin fra 20.–22. september. ruud er denne uken i aksjon i svenske båstad. der spiller han onsdag singlekamp mot brasilianske thiago monteiro, mens han senere skal i aksjon i double med rafael nadal. den spansk-norske duoen tok seg mandag videre fra 1. runde. tidligere i år vant ruud atp 500-turneringen i barcelona. han har i tillegg vært i tre finaler, deriblant i masters-turneringen i monte-carlo. i juni tok han seg til semifinale i roland-garros, der han tapte for zverev. (ntb)


  Hampus Findell klar for Viking

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:10.05)
  den svenske midtbanespilleren hampus lindell gjør overgang fra djurgården til viking. det melder viking i sine mediekanaler. svensken har signert en kontrakt ut 2028-sesongen. – det er veldig kult å være på plass. det kjennes veldig bra, og jeg gleder meg stort til å komme i gang, sier lindell. 24-åringen kan bli en erstatter for sondre auklend, som har blitt enig om en kontrakt med bodø/glimt fra nyttår og kan bli solgt allerede i sommer. (ntb)

  seks svenske idrettsutøvere går rettens vei – krever ol-plass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. juli 2024 KL:16.37)
  seks svenske idrettsutøvere er svært misfornøyd med ikke å ha blitt tatt ut til ol selv om de er innenfor på ranking. nå går de til idrettens voldgiftsrett (cas). det kommer frem hos sveriges radio. de seks utøverne er de fem friidrettsutøverne rebecka hallerth (slegge), sara lennman (kule), yolanda ngarambe (1500 meter), leo magnusson og simon sundström (3000 meter hinder), samt seileren emil bengtson. alle seks er innenfor kvalifiseringsgrensene til den internasjonale olympiske komité (ioc), men sveriges olympiske komité har valgt å utelate dem. grunnen som ble gitt, er at de ikke når opp til kravet om at en topp-tolv-plassering er innen rekkevidde. de har sammen gått rettens vei for å få en mulighet til å delta i sommerens ol i paris, og mener at de svenske uttakskriteriene strider mot den olympiske bevegelsen. den siste tiden har den norske hinderløperen jacob boutera vært misfornøyd med olympiatoppen av samme grunn etter norges ol-uttak. du kan lese mer om det her. (ntb/nrk)

  svenske idrettsutøvere går til cas – krever ol-plass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. juli 2024 KL:16.37)
  seks svenske idrettsutøvere er svært misfornøyd med ikke å ha blitt tatt ut til ol selv om de er innenfor på ranking. nå går de til idrettens voldgiftsrett. de seks utøverne det gjelder er rebecka hallerth (slegge), sara lennman (kule), yolanda ngarambe (mellomdistanseløping), leo magnusson og simon sundström (hinder) samt emil bengtson (seiling). alle seks er innenfor kvalifiseringsgrensene til den internasjonale olympiske komité (ioc), men sveriges olympiske komité har valgt å utelate dem. grunnen som ble gitt, er at de ikke når opp til kravet om at en topp-tolv-plassering er innen rekkevidde. de har sammen engasjert cas for å få gjennom sin sak. målet er å få ol-billett til paris-lekene, som starter 26. juli. den siste tiden har den norske hinderløperen jacob boutera vært misfornøyd med olympiatoppen av samme grunn etter norges ol-uttak. han mener seg forskjellsbehandlet. (ntb)


  Ruud og Nadal herjet seg til seier i Sverige

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:16.12)
  casper ruud og rafael nadal spiller denne uken sammen i tennisturneringen i svenske båstad, og de fikk en best mulig start på turneringen. i deres første runde i doubleturneringen tok de seg videre etter å ha slått argentinske/meksikanske anderozzi/reyes-varela komfortabelt 6-1 og 6-4. – det er en ære å spille med en god venn og fantastisk spiller. det var en god kamp og vi spilte veldig bra til å være første gang sammen, sier nadal etter kampen. ruud selv kom med et frekt stikk mot sin lagkamerat. – det var en god kamp. jeg er vant med regn sammenligninget med nadal. han begynner å bli gammel, så jeg er usikker på hvordan han håndterer disse avbrytelsene, sa ruud og fikk publikum til å bryte ut i latter. for det ble en oppstykket oppgjør for stjerneduoen. først ble kampen utsatt rundt en time på grunn av regnvær, før den igjen ble avbrutt i cirka 15 minutter midt i det andre settet. i forkant av turneringen sa ruud at han ikke klarte å si nei da han fikk en henvendelse fra nadal. begge skal også delta i singleturneringen. nadal har fått en invitasjon til turneringen etter som han i utgangspunktet ikke er godt nok rangert. nadal skal spille double sammen med carlos alcaraz i ol og bruker dermed båstad som en del av oppvarmingen. ruud vant single-turneringen i båstad i 2021. i fjor tapte han finalen.

  Ruud og Nadal storspiller - kampen avbrutt av regn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:15.35)
  casper ruud og rafael nadal ledet 6-1, 3-3, i tennisturneringen i svenske båstad, da kampen ble avbrutt på grunn av regn. det er foreløpig uklart hvor lang tid det vil ta før kampen kommer i gang igjen. kampen startet rundt en time senere enn planlagt, også det grunnet regnvær. de møter argentinske/meksikanske anderozzi/reyes-varela til første runde i grusturneringen.

  Stjernemøte i tennis utsatt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:13.37)
  casper ruuds doublekamp i svenske båstad, hvor han spiller med stjerneveteran rafael nadal, er utsatt på grunn av regnvær. kampen skulle ha startet klokken 13:30, men er foreløpig utsatt til klokken 14. da skal de møte argentinske/meksikanske andreozzi/reyes-varela i 8-delfinalen. de er seedet som nummer to i grusturneringen. begge skal også delta i singleturneringen. nadal har fått en invitasjon til turneringen etter som han i utgangspunktet ikke er godt nok rangert. nadal skal spille double sammen med carlos alcaraz i ol og bruker dermed båstad som en del av oppvarmingen. ruud vant single-turneringen i båstad i 2021. i fjor tapte han finalen.

  Ruud ned én plass på ATP-rankingen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:07.32)
  alex de minaurs imponerende spill i wimbledon har vippet casper ruud fra 8.- til 9.-plass på atp-rankingen. for holger rune fortsetter nedturen. det kommer fram av den ferske oppdateringen mandag. blant de fem fremste er det ingen endringer, og jannik sinner er fortsatt klar verdensener tross kvartfinaletap i wimbledon. bak italieneren følger novak djokovic, mens wimbledon-vinner carlos alcaraz blir værende på sin 3.-plass. spanjolen hadde ikke mulighet til å øke sin poengsum i den engelske hovedstaden. bak alexander zverev (5) og daniil medvedev (6) har de minaur gjort et solid byks fra 9.- til 6.-plass. hubert hurkacz beholder sin posisjon som verdenssjuer, mens andrej rublev faller to plasser og er nummer åtte. de minaurs klatring gjør at ruud faller én plass. opp til rublev skiller det imidlertid bare 40 poeng. ruuds beste posisjon på atp-rankingen hadde han tilbake i september 2022. da lå han på annenplass etter us open. for danske runes del ser nedturen enn så lenge ikke ut til å stoppe. 21-åringen er nummer 17 på atp-rankingen. det er runes svakeste plassering siden oktober 2022. i september i fjor var dansken helt oppe på en 5.-plass. 21-åringens forrige tittel kom i münchen (atp250) for 15 måneder siden. denne uken skal ruud i aksjon i svenske båstad. der skal han i tillegg til å spille singleturneringen også konkurrere i tospann med rafael nadal. (ntb)

  Hovland med ujevn sisterunde i Skottland – endte langt bak teten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. juli 2024 KL:18.39)
  viktor hovland startet ujevnt og greide ikke å spille seg opp på resultatlisten på siste dag av scottish open søndag. nordmannen endte på sju slag under par. det holder til en foreløpig 46.-plass for nordmannen. nordmannen var avspilt i kampen om en topplassering før søndagen. han startet dagen med en bogey, før det ble birdie på hull tre og fire. på hull seks røk han på en dobbeltbogey, før det ble birdie på hull åtte og bogey på hull ni. på de siste ni gikk det bedre, og nordmannen avsluttet dagen på én under par etter to birdier og sju hull på par i løpet av siste halvdel av søndagen. svenske ludvig åberg leder turneringen på 17 slag under par. han er tett fulgt av stjernen collin morikawa.(ntb)

  Sandvolleyball: Anders Mol og Christian Sørum vant finalen i Wien

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. juli 2024 KL:18.33)
  anders mol og christian sørum vant finalen på verdenstouren i sandvolleyball i wien mot polske michal bryl og bartosz losiak med settsifrene 25-23, 21-12. det lover godt for et av norges største gullhåp i sommerens ol i paris, to uker før deres første kamp i lekene. tittelforsvarerene fra sist ol hadde aldri tapt mot deres polske motstander før og var heller aldri særlig truet på sanden i wien. det første settet var riktignok jevnt og den polske duoen forsvarte noen setballer fra nordmennene, før mol og sørum sikret 25-23. i andre sett tok den norske duoen initiativet fra start og sikret seieren med 21-12. søndagens finale var den norske duoens første på verdenstouren i sandvolleyball denne sesongen. nordmennene har ikke fått deltatt i så mange turneringer som ønsket i år, etter at mol pådro seg brudd i foten i mars. i paris-ol kan duoen bli tidenes første sandvolleyballpar på herresiden som forsvarer et ol-gull. i frankrike er de imidlertid ikke like store favoritter som sist. den unge svenske duoen jonatan hellvig og david åhman har tatt sandvolleyballverden med storm de siste årene og er verdensenere. svenskene deltok ikke i wien. (ntb)

  Hovland langt bak - endte syv under par

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. juli 2024 KL:16.59)
  viktor hovland endte pga-turneringen scottish open syv slag under par. det skjedde etter at han søndag gikk runden en under par. de første ni hullene spilte han svært varierende med blant annet dobbeltbogey på hull 6. siste ni ble jevnere med syv par og to birdier. hovland la seg på en 47. plass etter runden. det kan endre seg utover kvelden, da flere spillere har mange hull igjen. svenske ludvig åberg ledet med 17 slag under par da hovland var ferdigspilt. oslo-gutten var denne uken tilbake i spill i sin første pga-turnering på tre uker. neste uke er det klart for årets siste major-turnering når the open går av stabelen.

  Ny svak start ødela for Hovland – spilt av i Scottish Open

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. juli 2024 KL:15.32)
  det norske golfesset viktor hovland gikk nok en ujevn runde og er spilt av i kampen om en topplassering i scottish open. nordmannen endte sin tredje runde på to slag under par og ligger dermed totalt på seks slag under par. det holder ikke til mer enn en foreløpig delt 36.-plass. hovland startet runden fryktelig med dobbeltbogey på hull én, før han gjorde opp med birdie på hull tre og fem. dessverre røk han på bogey på hull fem, men rettet nok en gang opp igjen med birdie to hull senere. ekeberg-gutten spilte par på de neste seks hullene, før han vartet opp med to strake birdie. 26-åringen avsluttet så runden med par på det 18. hullet. hovland ødela sjansene sine for en god plassering på fredagens runde da han startet med bogey og dobbeltbogey på de to første hullene. han klarte riktignok å redde seg litt inn og avsluttet runden på ett slag under par, men var da milevis bak spillerne i tet. svenske ludvig åberg leder turneringen på 12 slag under par, til tross for at han ennå ikke har spilt ut på sin tredje runde. (ntb)

  Hovland med ujevn andrerunde i Scottish Open – klarte likevel cuten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. juli 2024 KL:22.36)
  viktor hovland åpnet fryktelig på sin andrerunde i scottish open, men reddet inn et ålreit resultat og greide cuten. hovland endte runden på ett slag under og ligger dermed totalt på fire slag under par. det holdt til en delt 47.-plass. cuten gikk på to slag under par. oslo-gutten startet runden med bogey og dobbelt bogey på de to første hullene, før det ble birdie på hull tre. birdie ble det også på hull fem, før han røk på nok en bogey ti hull senere. hovland hevet imidlertid spillet midtveis på runden og utover i andre halvdel da han fikk birdie på hull 8, 10, 13 og 15. dessverre for hovland ble det nok en bogey på hull 17, før han avsluttet runden med par. svenske ludvig åberg leder turneringen på 12 slag under par, tett etterfulgt av franske antoine rozner. (ntb)


  Fosser gjorde en stor feil – rotet bort medaljesjansen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. juli 2024 KL:17.39)
  det ble ingen god dag for de norske guttene under fredagens konkurranse. det var en kvartett som stilte til start i skottland. kasper fosser var tittelforsvarer da orienteringsløperne kjempet om sprintmedaljene i edinburgh. den regjerende verdensmester hadde en 22 sekunders ledelse, før han gjorde en feil på slutten av løpet som kostet mange plasser. – han må ha tapt 40–45 sekunder helt på slutten her, sa nrks ekspertkommentator kjetil bjørlo. martin regborn utklasset konkurrentene og tok førsteplassen i det som ble en bra dag for svenskene som fikk tre i topp fem. – det føles fortsatt uvirkelig for meg. det virket ikke som at jeg løp så fort, men jeg hadde kontroll hele veien. det var en veldig vanskelig og god sprintrute. jeg ante ikke hvor godt jeg lå an, sa svensken kort tid etter gullet. beste nordmann ble havard sandstad eidsmo, som løp inn til en 13. plass. elias jonsson og kasper harlem fosser endte på 16.- og 17. plass, mens eirik langedal breivi ble disket etter å ha hoppet over en post.
  Brann har akseptert bud på kapteinen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. juli 2024 KL:16.06)
  sivert heltne nilsen er på vei bort fra brann. klubben har akseptert bud på kapteinen. han reiser onsdag til skottland for å forhandle fram en avtale og gjennomføre medisinsk test hos aberdeen. det bekrefter brann på sine hjemmesider, – vi fikk en henvendelse fra aberdeen som ønsket å kjøpe sivert. vi har etter en totalvurdering valgt å akseptere tilbudet, sier sportslig leder i brann, per-ove ludvigsen til klubbens hjemmeside. heltne nilsen ble i helgen utvist etter bare ti minutter i toppkampen mot bodø/glimt på aspmyra. tidligere elfsborg-trener jimmy thelin er nå sjef i aberdeen. han har tidligere hatt heltne nilsen i den svenske klubben. nilsen gjorde i 2021 retur til brann, der han i alt har spilt nesten 200 kamper. aberdeen havnet på nedre halvdel i den skotske eliteserien forrige sesong. (nrk/ntb)

  Brann-kapteinen nærmer seg skotsk klubb

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. juli 2024 KL:16.06)
  sivert heltne nilsen er på vei bort fra brann. han reiser onsdag til skottland for å forhandle fram en avtale med aberdeen. det bekrefter midtbanespillerens rådgiver og onkel geir morten nilsen til tv 2. ba og bt skrev tidligere onsdag at brann var i forhandlinger med aberdeen om et potensielt salg av sin kaptein. nå skal de være enige, og dermed mangler bare den medisinske sjekken og framforhandling av personlige betingelser. heltne nilsen ble i helgen utvist etter bare ti minutter i toppkampen mot bodø/glimt på aspmyra. tidligere elfsborg-trener jimmy thelin er nå sjef i aberdeen. han har tidligere hatt heltne nilsen i den svenske klubben. nilsen gjorde i 2021 retur til brann, der han i alt har spilt nesten 200 kamper. (ntb)


  RBK-kapteinen mister flere kamper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. juli 2024 KL:16.41)
  en skade har igjen satt markus henriksen (31) ut av spill. han må stå over rosenborgs seriemøte med sarpsborg og showkamp mot manchester united. det fortalte rbk-trener alfred johansson til frammøtte medier tirsdag, skriver nidaros. – han har fått en smell, og vi undersøker og evaluerer hva vi skal gjøre, sa svensken om sin kaptein. henriksen scoret rosenborgs andre mål i 2-1-seieren over odd søndag. nå blir han borte fra banen i dagene som kommer. (ntb)

  Gulliksen matchvinner for Djurgården – Nguen med assist

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. juli 2024 KL:22.14)
  tobias gulliksen scoret det avgjørende målet da djurgården vant 3-1 borte mot norrköping i allsvenskan mandag kveld. djurgården kniper dermed litt innpå serieleder malmö, som har en luke på sju poeng på toppen av tabellen. erik botheim & co. har riktignok én kamp mer spilt. tokmac nguen assisterte deniz hümmet da han sendte djurgården i ledelsen etter 13 minutter, før gulliksen doblet ledelsen etter en time. isak sigurgeirsson reduserte for vertene tre minutter senere, før besard sabovic fastsatte resultatet for stockholm-klubben. scoringen var gulliksens femte for djurgården siden han gjorde overgang fra bodø/glimt i februar. 20-åringen har også notert seg for fem målgivende på sine 16 kamper i sverige. søndag tar djurgården imot värnamo på hjemmebane i den svenske hovedstaden. (ntb)

  Bergets måldobbel ga Sarpsborg-seier – Tromsø og HamKam endte målløst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. juli 2024 KL:19.17)
  sarpsborg snudde til 2–1 borte mot haugesund i en kamp der vertene fikk en spiller utvist og spilte med kun ni mann mot slutten. i løpet av første omgang pådro hjemmelagets liseth seg to gule kort og ble utvist like før pause. to ganger kom han for hardt inn i svenske aimar sher. tross undertallet kunne mathias dahl sende hjemmelaget i ledelsen etter 67 minutter. sarpsborg fikk etter hvert utnyttet fordelen av å ha en mann mer. innbytter jo inge berget pirket inn utligningen drøyt ti minutter før full tid. haugesunds claus niyukuri måtte ut med skade på tampen, men da hadde hjemmelaget brukt opp alle byttene sine og måtte klare seg med ni mann. det unyttet berget da han scoret vinnermålet seks minutter på overtid. i kampen mellom hamkam og tromsø endte det målløst. 22 minutter ut i kampen stanget nordås ballen i mål etter et innlegg, men tromsø-spissen ble avvinket for offside. etter pause ble et rødt kort til fredrik sjølstad den store begivenheten. kamma-stopperen var siste hinder for nordås, som ble holdt igjen. dommer rohit saggi lot situasjonen passere, men etter en var-sjekk vurderte han episoden annerledes og delte ut et rødt kort. (ntb)

  Dupantis forsøkte seg på verdensrekord

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. juli 2024 KL:17.51)
  svenske armand duplantiv hadde full kontroll i stavsprangskonkurransen under diamond league i paris. han vant med sitt hopp på 6,0 meter, men han forslkte seg også på sin egen verdensrekord. i de tre forsøkene på 6,25 meter lyktes ikke duplantis med å komme over listen. dermed står verdensrekorden trolig på 6,24 meter frem til ol i paris. stavhoppernes ol-konkurranse starter 3. august.

  Håndballkvinnene tapte mot Frankrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. juli 2024 KL:20.04)
  norges håndballkvinner slet og tapte 19-25 i den andre treningskampen mot frankrike i ol-oppkjøringen. nederlaget kom få dager etter at det norske laget lekte seg til 34-22-seier mot samme motstander i pau. de franske vertene ledet 12-11 ved halvtid. utover i andreomgangen kom et rykk norge ikke klarte å gjøre noe med. frankrike var oppe i 19-13 med et drøyt kvarter igjen. 16. og 18. juli skal norge spille mot danmark i sine siste oppkjøringskamper før ol. norge er i pulje med tyskland, slovenia, sverige, danmark og sør-korea i ol-turneringen. første kamp er mot svenskene 25. juli. (ntb)


  Ruud og Nadal skal spille double i Båstad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. juli 2024 KL:22.03)
  casper ruud skal spille med den spanske superveteranen rafael nadal i doubleturneringen i svenske båstad om to uker. det opplyser atp-touren på sine nettsider onsdag. nadal har vært et stort forbilde for ruud i oppveksten, og nordmannen har selv vært en del av tennislegendens akademi. i 2022 møttes de i finalen i roland-garros, der nadal stakk av med seieren. nadal slo senere det året ruud i atp-sluttspillet. nadal har ikke spilt turneringen i båstad siden han vant der i 2005. nesten 20 år senere gjør han comeback, og denne gang skal han spille sammen med ruud i doubleturneringen. turneringen i båstad går fra 15. til 21. juli. begge skal også delta i singleturneringen. nadal har fått en invitasjon til turneringen etter som han i utgangspunktet ikke er godt nok rangert. nadal skal spille double sammen med carlos alcaraz i ol og bruker dermed båstad som en del av oppvarmingen. ruud røk onsdag ut av singleturneringen i wimbledon. han spiller doubleturneringen sammen med william blumberg. det møter amerikanske rajeev ram og britiske joe salisbury i 1. runde. den kampen er ikke berammet. ruud vant turneringen i båstad i 2021. han tapte i fjor finalen. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »