Hovedsiden

Liten annonse
  Formel 2: Dennis Hauger avsluttet sesongen med 7.-plass i Abu Dhabi Grand Prix

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:11.23)
  dennis hauger kjørte inn til 7.-plass i sesongens siste formel 2-løp i abu dhabi grand prix på yas marina. jack doohan vant løpet foran victor martins og fredrik vesti. hauger startet fra sjette beste posisjon, men falt én plass i sesongens siste formel 2-løp. nordmannen har hatt en tøff sesong, hvor de store resultatene for det meste har uteblitt. aurskog-gutten mistet også plassen sin i red bull-systemet etter å ha vært en del av juniorsatsingen deres de siste seks årene. likevel ble det klart at han fikk fornyet tillit av mp motorsport og er klar for en ny sesong i formel 2. hauger har kjørt for mp motorsport også denne sesongen. tidligere var han del av prema-teamet. neste sesong skal han kjøre sammen med franco colapinto i mp motorsport. det er ingen hemmelighet at neste sesong nærmest blir vinn eller forsvinn i formel-sirkuset for nordmannen. (ntb)
  Russiske medier: Mathias Normann må betale kompensasjon til Rostov

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:17.32)
  fifa har besluttet at mathias normann må betale kompensasjon til sin tidligere klubb rostov fordi han ikke hadde rett til å si opp kontrakten med klubben. det melder russiske medier, blant dem avisene sport og championat , onsdag med henvisning til en melding fra rostov i sosiale medier. nettavisen var først i norge med å melde om nyheten. ifølge de russiske mediene dreier det seg om flere millioner kroner. championat siterer rostov på at det ble holdt et møte i fifas fotballtribunal 15. november, der saken om mathias normann og klubbene rostov og al-raed sto på agendaen. tribunalet skal der ha funnet normann skyldig i «tidlig uberettiget oppsigelse av kontrakten» og besluttet at han må betale erstatning til rostov. ifølge uttalelsen fra rostov har normann og hans nåværende klubb, al-raed i saudi-arabia, felles ansvar for kompensasjonen. normann signerte for al-raed i august. det gjorde han etter å ha varslet oppsigelse av kontrakten med rostov og dinamo moskva, som han på den tiden var utlånt til. normann sendte inn varselet etter et droneangrep som skal ha truffet bygninger i nærheten av der han bodde i moskva. han fryktet derfor for sin egen sikkerhet. dinamo moskva har bestridt normanns oppsigelse og tidligere bedt om at han må bevise saken sin i rettssystemet. denne saken skal fortsatt være under behandling. en avgjørelse ventes på et senere tidspunkt. (©ntb)
  jerv raser gjennom seriesystemet – rykket ned

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. november 2023 KL:16.37)
  Lars Bohinen klarte ikke å redde Jerv fra å rykke ned fra 1. divisjon. Søndag ble det 0-1-tap borte mot Fredrikstad i siste runde. Oscar Aga var mannen som satte inn nådestøtet for sørlendingene. Dermed rykket Jerv ned for andre sesong på rad. I fjor ble laget tabelljumbo i Eliteserien, og nå venter spill i 2. divisjon. (NTB)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »