Hovedsiden

Liten annonse
  Rottensteiner ny sjef for alpingutta

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:20.43)
  østerrikske michael rottensteiner går fra å være sjef for teknikklaget til å ta over steve skaviks tidligere jobb som sjef for herrelandslaget i alpint. det bekrefter sportssjef claus ryste til ntb. – det blir ikke en stor endring, men det er en endring, sier ryste. han opplyser samtidig at en ny person blir rekruttert inn på teknikklaget. – hovedtyngden av utøverne er på teknikklaget. det blir kanskje litt annerledes enn det steve var, men sånn er det alltid. (ntb)


  Kalla lover overraskelser i ny bok

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:08.05)
  den svenske langrennslegenden charlotte kalla slipper til høsten sin andre bok. «skam til den som gir seg» skal ifølge 35-åringen komme med flere «bomber». mens hennes første bok «charlotte kalla – styrketeknikk og pannebein», handlet om å gi tips til de som er nysgjerrige på langrenn, fokuserer den nye boken på kalla som person. – det er noe jeg alltid har tenkt på i løpet av min karriere, å skrive en selvbiografi, sier kalla. det er litt mer enn ett år siden kalla avsluttet en av svensk langrenns mest suksessrike karrierer. ingen svenske idrettsutøvere har vunnet flere olympiske medaljer, og få kan måle seg med merittlisten: tre ol-gull, seks ol-sølv, tre verdenscupseire og seier i tour de ski. kalla sier at det er hendelser i karrieren hun nå åpner opp om, som ikke har blitt omtalt før. – jeg tror det kommer til å bli litt «wow? dette visste jeg ikke.» sier kalla og forteller at det vil komme noen «bomber» i boken som gis ut i oktober. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »