Hovedsiden

Liten annonse
  Waaler tok EM-gull i rykk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:09.51)
  sol anette waaler (31) gikk til topps og vant gullet i rykk under em i vektløfting i bulgaria. hun tok bronsen sammenlagt. i 55-kilosklassen fikk hun opp 86 kilo i siste forsøk i rykk. i støt ble det med 104 kilo. 190 kilo holdt til bronsemedalje sammenlagt. – oppkjøringen har gått veldig bra, og jeg har satt personlige rekorder i denne vektklassen. veldig gøy. fikk ikke helt vist hva jeg er god for på «platten», men det holdt heldigvis til to medaljer. jeg er stolt av det, og det ligger mye jobb med rehabilitering bak medaljene, sa waaler. rebekka tao jacobsen hadde 78 og 102 kilo som tellende resultat i samme vektklasse. det holdt til åttendeplass totalt. (©ntb)

  Hauge scoret i Glimt-comebacket

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:16.16)
  jens petter hauge slo til med mål ti minutter ut i bodø/glimt-returen da svenske malmö ble knust 4-0 i marbella torsdag. det var knyttet stor spenning til comebacket til de to tidligere glimt-heltene hauge og håkon evjen. førstnevnte brukte kort tid på å vise seg fram da han satt ballen kontant i mål etter et godt glimt-angrep. sekunder senere bidro hauge igjen i nordlendingenes offensiv. 24-åringen var årvåken, snappet opp en svak malmö-pasning og slo inn til ulrik saltnes. etter mye om og men ble ballen kranglet inn i mål. glimts seier kom med en bismak. runar espejord har lenge slitt med skader, og har ikke spilt en tellende kamp siden september. etter å ha blitt byttet inn måtte han kaste inn håndkleet bare åtte minutter senere. han holdt seg til baksiden av låret. kjetil knutsen og glimt har dermed et spissproblem før kampene mot ajax i conferenceligaen. erik botheim debuterte for malmö mot sine gamle lagkamerater, men fikk ikke vist målform. han ble byttet ut etter 71 minutter. bodø/glimt har vært på den spanske kysten i flere uker for å lade opp til dobbeltoppgjøret mot ajax. neste uke tar laget turen til amsterdam for første oppgjør i turneringens første utslagsfase. (ntb)

  Spissproblemer for Glimt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:16.14)
  jens petter hauge slo til med mål ti minutter ut i bodø/glimt-returen da svenske malmö ble knust 4-0 i marbella torsdag. glimts seier kom med en bismak. runar espejord har lenge slitt med skader, og har ikke spilt en tellende kamp siden september. etter å ha blitt byttet inn måtte han kaste inn håndkleet bare åtte minutter senere. han holdt seg til baksiden av låret. kjetil knutsen og glimt har dermed et spissproblem før kampene mot ajax i conferenceligaen. håkon evjen startet som spiss i torsdagens treningskamp. bodø/glimt har vært på den spanske kysten i flere uker for å lade opp til dobbeltoppgjøret mot ajax. neste uke tar laget turen til amsterdam for første oppgjør i turneringens første utslagsfase. (©ntb)

  Landslaget møter Danmark i juni

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 5. februar 2024 KL:10.45)
  norge skal møte danmark i en landskamp på brøndby stadion 8. juni, melder norges fotballforbund. landslagssjef ståle solbakken ser fram til oppgjøret mot em-klare dansker. – danmark har kommet dit vi vil, vårt ønske er å bli like stabile og gode som dem. de hadde kanskje en spillemessig humpete vei mot em, men kvalifiserte seg likevel, på tross av tap borte mot nord-irland og kasakhstan. – danskene er mye mer stabile bakover enn oss, med flere gode forsvarsspillere som spiller i de store europeiske toppklubbene. dette er danmarks siste test før mesterskapet, som også vil bli en tøff test for oss. oppgjøret vil gi oss god matching inn mot de tellende kampene på høsten, sier solbakken til fotball.no. norge skal spille ytterligere en kamp i juni. denne vil kunngjøres innen et par dager.

  Sterk vind gjorde at hopprennet måtte avlyses

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. februar 2024 KL:14.01)
  sterk vind gjordet at jyren avlyste hopprennet til kombinertherrene i seefeld. – sikkerhetsmessig nå blåser det for mye, sier renndirektør lasse ottesen til nrk. søndag skulle kombinert-herrene med jarl magnus riiber i spissen hoppet i seefeld, men krevende værforhold gjorde at rennet ble avlyst. – sånn det skal være. det er helt riktig av avlyse, sier ivar stuan sportsjef for kombinert til nrk etter at hopprennet ble avlyst. resultat fra den provisoriske omgangen fra torsdag blir tellende, og dermed starter jarl magnus riiber først i langrennet. langrennet skal gå til avtalt tid klokka 15:15 på og kan ses på nrk1.

  Norsk talent forlater Manchester United

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. februar 2024 KL:18.01)
  det norske stortalentet isak hansen-aarøen forlater manchester united og fortsetter karrieren i den tyske klubben werder bremen. – det er det rette steget for meg. jeg gleder meg til å spille i bundesliga for en så stor klubb, sier hansen-aarøen. den tyske klubben bekrefter overgangen på x – alle i united vil gjerne ønske isak lykke til i fremtiden, skriver manchester united på sine hjemmesider. ifølge united.no ønsket manchester-klubben å beholde hansen-aarøen, men 19-åringen reiste torsdag til bremen for å gjennomføre den medisinske testen. hansen-aarøen har ikke spilt en tellende kamp for old trafford-klubbenes førstelag, men har spilt flere kamper for akademiet. werder bremen er nummer ni i bundesliga etter 19 serierunder.

  Tomasgaard fortsatt i medaljekampen i Laser-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. januar 2024 KL:10.17)
  den norske seileren hermann tomasgaard vant én og ble nummer seks i mandagens to første finaleseilaser i laser-vm i australia. drøbak-seileren er dermed godt inne i gullkampen i adelaide med totalt 20 poeng etter å ha strøket sjuendeplassen fra søndag. det er australieren matt wearn som leder med 16 poeng foran briten michael beckett med 17 poeng. det var finaleseilaser i et gull-, sølv- og bronse-felt. mesterskapet avsluttes 31. januar der de ti beste fra gullfeltet seiler i en dobbelttellende medaljefinale. christoffer sørlie er nummer 27 med 88 poeng. han hadde 26.- og 47.-plass under mandagens seilaser. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »