Hovedsiden

Liten annonse


  Sørloth scoret da Real Sociedad sikret mesterligaspill

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 28. mai 2023 KL:21.07)
  alexander sørloth sitt tolvte seriemål for sesongen da da real sociedad tapte 1-2 for atletico madrid søndag. dermed er han tidenes mestscorende nordmann i én og samme la liga-sesong. det gjenstår bare én serierunde i spansk toppfotball denne sesongen, og med fire poeng ned til villarreal på femteplassen er real sociedad sikret plass i mesterligaens gruppespill neste sesong. villarreal tapte 1-2 for rayo vallecano søndag, skriver ntb.


  Urettferdig

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:06.03)
  anerkjent journalist mener manchester city er et av tidenes beste lag. pep guardiola er tydelig på hva som må gjøres hvis klubben skal få den merkelappen.


  Trenertopp Teddy Moen er død

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:12.38)
  generalsekretær i norsk trenerforening teddy moen er død, 58 år gammel. tirsdag sovnet han stille inn etter lang tids kreftsykdom, skriver fædrelandsvennen. moen har vært åpen om sin diagnose, og har i flere artikler og podkaster snakket om den uhelbredelige sykdommen han fikk i 2017. dødsfallet omtales i samråd med familien, skriver fædrelandsvennen. moen var generalsekretær i norsk trenerforening. der har han vært daglig leder de siste 26 årene. ifølge fædrelandsvennen ble moen tidenes yngste start-trener da han tok over etter steve perryman før 1996-sesongen.  Sykkelsporten kan snu i spørsmålet om transkvinner – tema etter omstridt seier
  tidenes yngste rbk-målscorer | Skrevet av Aftenposten - innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: tapte i bodø: 16-åring ble tidenes yngste rbk-målscorer | Skrevet av Aftenposten - innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. mai 2023 KL:13.04)
  debatten om transkjønnede utøvere i kvinnekonkurranser er tilbake på agendaen i sykkelmiljøet. et forbud kan komme, skriver the telegraph. det internasjonale sykkelforbundet (uci) endret og strammet inn reglene for transkvinner så sent som i fjor. siden har friidretten og svømmesporten nektet utøvere som gikk gjennom puberteten som mann, å konkurrere internasjonalt i et felt med kvinner. nå kan syklingen gå i samme retning. torsdag bekreftet uci at transkjønnede syklister igjen er oppe til diskusjon med utøvere og nasjonale forbund. «vi er enige om å ta debatten og gjøre en eventuell avgjørelse på neste styremøte i glasgow i august», sto det i en uttalelse. det skal være delte meninger i uci-hierarkiet om å innføre et forbud, erfarer the telegraph. utviklingen skjer under en uke etter at amerikaneren austin killips (27) ble tidenes første transkjønnede rytter til å vinne en etappe og ritt sammenlagt på uci-nivå på kvinnesiden. seieren kom på siste dag av tour of the gila i new mexico. etterpå takker hun konkurrentene og sykkelsporten for støtten. – de viser at twitter ikke er det virkelige livet, sa killips. men etter rittet har kritikken hardnet til. usas tredobbelte ol-sølvvinner inga thompson har anklaget uci for «å ta livet av kvinnesykling». (©ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »