Hovedsiden

Liten annonse

  sverige med tidenes raskeste måltrippel i ishockey-vm

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. mai 2024 KL:15.41)
  Det tok kun 26 sekunder da Sveriges ishockeyherrer rykket fra 2-2 til 5-2 i VM-seieren over Latvia lørdag. Ingen lag har tidligere scoret tre mål så kjapt i mesterskapets historie, melder Det internasjonale ishockeyforbundet (IIHF). Også flere av kampens øvrige scoringer kom tett. Sverige ledet 2-0 etter den første perioden, men tidlig i den andre perioden hentet Latvia inn ledelsen med to mål på 23 sekunder. I samme periode kom Sveriges rekordrekke, der to av de tre målene ble satt inn av Fabian Zetterlund med 17 sekunders mellomrom. Til slutt vant Sverige 7-2 og sanket sin femte strake seier i gruppe B. Det gir tabelltopp og garantert spill i kvartfinalen. Danmark ble fullstendig kjørt over i 0-8-tapet for Sveits. Kampen ble spilt i Norges pulje (A). (NTB)

  Mbappé bekrefter: Forlater PSG

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. mai 2024 KL:20.02)
  kylian mbappé forlater paris saint-germain etter denne sesongen. det bekrefter han selv i en video på instagram. – jeg har alltid sagt at jeg vil snakke med dere når tiden kommer. så jeg vil annonsere til dere alle at det er mitt siste år i psg. jeg kommer ikke til å forlenge og eventyret avsluttes om noen få uker. jeg spiller min siste kamp på parc des princes på søndag, sier han i videoen. rykter om at franskmannen skulle bort fra psg ved sesongslutt har florert i lang tid. mbappé gikk til psg i 2018 som 18-åring, for svimlende 180 millioner euro. der har han vært med på å ta blant annet seks ligatitler, vunnet tre cupfinaler og én mesterligafinale. han er også tidenes toppscorer i den franske klubben. på landslaget har han vært med på å ta vm-gull med frankrike i 2018, og tap i finalen for argentina i 2022.  Reiten mister enda en lagvenninne i Chelsea: – En utrolig reise

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 4. mai 2024 KL:12.34)
  guro reitens chelsea mister også storscorer fran kirby, som har besluttet å gi seg i klubben etter ni år. den annonserte chelsea i et videointervju med en gråtkvalt kirby. – det har vært en utrolig reise med alle dere. takk for at dere har tatt dere av meg siden dag én, gjennom både tunge og fantastiske tider. jeg kommer aldri til å glemme hvordan det føles å spille foran dere, sier hun i videoen. kirby er tidenes toppscorer for chelseas kvinnelag med 115 mål på 205 kamper. på sine ni år i klubben har hun også hjulpet chelsea til å vinne 15 trofeer. – å forlate klubben med trofeene jeg har vunnet, med lagkameratene jeg har spilt med, noen av verdens beste spillere, det har vært et av de største privilegiene i livet mitt, sa kirby. fredag ble det også klart at maren mjelde er ferdig i chelsea etter sesongen. det er ikke kjent hva som blir neste stoppested for verken mjelde eller kirby. (ntb)

  Brasil-legende Marta varsler landslagsstopp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. april 2024 KL:12.55)
  marta avslutter landslagskarrieren i fotball etter årets kamper. hun er brasils mestscorende spiller uansett kjønn. brasil-avgangen kommer fram i et intervju marta har gitt til cnn. i sommer kan hun få sin sjette ol-deltakelse. – hvis jeg er med til ol, skal jeg nyte hvert øyeblikk. for uansett om jeg drar dit eller ikke, er dette mitt siste år på landslaget. det vil ikke være mer marta som landslagsspiller i 2025, sier 38-åringen. hun var med på å ta ol-sølv i 2004 og 2008. brasil tapte begge finalene for usa. i vm har hun også et sølv etter finaletapet mot tyskland i 2007. marta har scoret 116 mål på 175 landskamper siden debuten i 2002. på herresiden er neymar mestscorende for brasil med 79 nettkjenninger. i vm topper marta også lista som tidenes toppscorer uansett kjønn. fasiten stoppet på 17 mål fra 23 kamper etter fjorårets exit i gruppespillet. (ntb)


  City herjet mot Brigthon - Foden hylles etter måldobbel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. april 2024 KL:22.57)
  phil foden storspilte og stjal showet da manchester city vant 4-0 borte mot brighton i premier league. etter storseieren uten erling braut haaland skiller det bare ett poeng opp til serieleder arsenal, som har én kamp mer spilt. søndag gjester pep guardiolas menn nottingham forest. oscar bobb ble sittende på benken hele kampen. city fikk en fantastisk start på kampen da kevin de bruyne stanget et innlegg fra kyle walker rett i krysset etter bare 17 minutter. ni minutter senere doblet phil foden gjestenes ledelse da han slo et frispark via muren og i mål. briten var imidlertid ikke ferdig der. med ti minutter igjen av omgangen satte han inn sitt andre etter at brighton rotet det til i forsvar. bernardo silva snappet opp ballen og spilte den til city-juvelen, som banket inn 3-0-målet. det var fodens 50. premier league-scoring, som fikk en legende til å logge seg på: – er phil foden årets spiller? spurte tidenes toppscorer i premier league, alan shearer, på x. etter hvilen fortsatt city målfesten da julian alvarez banket inn returen på et skudd fra walker. – dette er ordentlig stygt for brighton, men for et signal til resten av verden og premier league, utbrøt viaplay-kommentator eivind bisgaard sundet. i forkant av målet ropte også vertene på straffe etter at pascal gross gikk i bakken i en duell med rodri. dommeren vinket imidlertid spillet videre. – jo, dommer. og jo, var. det er klar og tydelig straffe til brighton, skrev viaplay-ekspert lars tjærnås på x. det ble også det nærmeste brighton kom et mål, og de må dermed se seg fornøyd med 11.-plass på tabellen. (ntb)


  Det østerrikske forbundet bekrefter: Går mot comeback for Hirscher - for Nederland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. april 2024 KL:08.31)
  tirsdag kveld skrev flere sveitsiske medier at det går mot comeback for alpinlegenden marcel hirscher. onsdag morgen bekrefter det østerrikske skiforbundet at de har vært i samtaler med hirscher og at hirscher der har bedt om å få kjøre for nederland. det ønsket har det østerrikske skiforbundet godkjent. det sier generalsekretær christian scherer. scherer forteller at det østerrikske forbundet forsøkte å overtale ham til å gjøre comeback for østerrike, men nå blir det altså trolig nederland. hirscher har foreløpig ikke selv bekreftet et comeback. 35-åringen har en mor fra nederland. østerrikeren anses som en av tidenes beste alpinister og kan skilte med 67 verdenscupseiere. i tillegg vant han verdenscupen sammenlagt hele åtte år på rad, fra 2011/2012-sesongen til 2018/2019. – oi, dette høres spennende ut. hvis dette stemmer kan det bli et enormt sirkus å følge til vinteren, sier nrks alpinekspert nina haver-løseth. hun er likevel usikker på om han blir like overlegen som han tidligere har vært. – det kommer helt an på hvor mye han har vedlikeholdt og utviklet seg i tråd med idretten. nivået har vært skyhøyt de siste sesongene, sier haver-løseth. tidligere i vår ble det kjent at lucas braathen gjør et lignende comeback for brasil, hvor braathens mor er fra.

  Medier: Skilegende gjør sjokkcomeback

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. april 2024 KL:08.31)
  skal man tro sveitsike medier er det ikke bare lucas braathen som gjør comeback for en annen nasjon neste sesong. for både blick og kurier melder at en østerriksk skilegende tar på seg skiene igjen kommende sesong: nemlig marcel hirscher (35). ifølge blick sitter de på informasjon om at hircher planlegger et comeback for nederland – og ikke østerrike som han kjørte for tidligere. 35-åringen har en mor fra nederland. hirscher har enn så lenge ikke bekreftet comebacket selv. østerrikeren anses som en av tidenes beste alpinister og kan skilte med 67 verdenscupseiere. i tillegg vant han verdenscupen sammenlagt hele åtte år på rad, fra 2011/2012-sesongen til 2018/2019. – oi, dette høres spennende ut. hvis dette stemmer kan det bli et enormt sirkus å følge til vinteren, sier nrks apinekspert nina haver-løsetth. hun er likevel usikker på om han blir like overlegen som han tidligere har vært. – det kommer helt an på hvor mye han har vedlikeholdt og utviklet seg i tråd med idretten. nivået har vært skyhøyt de siste sesongene, sier haver-løsetth.

  norges håndballkvinner møter vertsnasjonen i tidenes største em

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. april 2024 KL:19.06)
  Norge havnet i gruppe med arrangørland Østerrike, Slovenia og Slovakia da trekningen for årets kvinne-EM i håndball ble gjort torsdag. Norge er tittelforsvarer når mesterskapet spilles i Østerrike, Ungarn og Sveits. Laget spiller sine innledende kamper i gruppe E i Innsbruck og får en overkommelig vei til hovedrunden. EM-sluttspillet varer i perioden 28. november til 15. desember. Antall deltakere økes fra 16 til 24 nasjoner. Fra hver av de seks innledende puljene går de to beste videre til hovedrunden. Man tar med seg eventuelle poeng fra kampen mot det andre laget som avanserer fra samme gruppe. Hovedrundekampene er lagt til Debrecen og Wien, mens semifinaler, bronsekamp og finale spilles i Wien. Norge har vunnet håndball-EM for kvinner hele ni ganger. Det første gullet kom i 1998. (NTB)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »