Hovedsiden

Liten annonse  Hauger klar for Formel E-test med Porsche

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. april 2024 KL:15.32)
  dennis hauger gleder seg til å få testet porsches helelektriske formel-bil i berlin i mai. han sier samtidig at han konsentrerer seg fullt om formel 2. i en kort pressemelding fra haugers team kommer det fram at hauger skal teste porsches formel e-bil i berlin 13. mai. den 21 år gamle bilføreren fra aurskog er i år inne i sin tredje sesong i formel 2, klassen under formel 1. – fokuset mitt for sesongen er selvfølgelig formel 2-mesterskapet, men jeg synes det er kult å få denne muligheten. jeg er veldig takknemlig for tilbudet fra porsche motorsport og gleder meg til å prøve deres helelektriske formelbil, sier hauger. (ntb)


  Det tyske fotballandslaget refses etter sponsorvalg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. mars 2024 KL:14.35)
  tysklands fotballforbund avslutter i 2026 sponsorsamarbeidet med adidas. det har ikke blitt godt mottatt hos landets finansminister. tidligere denne uken opplyste forbundet (dfb) at det mer enn 70 år lange samarbeidet med sportsmerket er over, og at en ny avtale er tegnet med konkurrenten nike fra 2027. sistnevnte skal ifølge dfb ha gitt det klart beste økonomiske tilbudet. forbundet får likevel hard medfart fra tysklands finansminister robert habeck. – det er mangel på patriotisme. jeg klarer ikke å se for meg tyskland-drakten uten de tre (adidas)-stripene, sier han i en uttalelse gitt til nyhetsbyrået afp. helseminister karl lauterbach stemmer i. – de lar en tradisjon og en del av hjemmet bli ødelagt, skriver han på x. dfb har i kjølvannet av offentliggjøringen sagt at det er emosjonelt å bryte samarbeidet med adidas, men at det også markerer et vendepunkt for nasjonen. ifølge finansmagasinet handelsblatt var adidas sitt siste tilbud verdt et sted mellom 60 og 65 millioner euro i året, mens nike tilbød mer enn 100 millioner. adidas leverte i mars sitt første underskudd på 30 år. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »