Hovedsiden

Liten annonse

  Slind og Kalvå syke - står over i Lahti

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:13.38)
  astrid øyre slind og anne kjersti kalvå stiler ikke til start under helgens verdenscuprenn i finland. det opplyser skiforbundet i en pressemelding. – vi har dessverre fått to sykdomstilfeller natt til i dag. både astrid og anne kjersti våknet med sår hals og må derfor stå over lahti, sier fagsjef per elias kalfoss i pressemeldingen. hedda østberg amundsen og anna svendsen kommer inn i troppen for å gå distanserenn, mens julie bjervig drivenes skal gå sprint.

  Øyre Slind og Kalvå syk - står over i Lahti

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:13.38)
  astrid øyre slind og anne kjersti kalvå stiler ikke til start under helgens world cup-renn i finland. det opplyser skiforbundet i en pressemelding. – vi har dessverre fått to sykdomstilfeller natt til i dag. både astrid og anne kjersti våknet med sår hals og må derfor stå over lahti, sier fagsjef per elias kalfoss i pressemeldingen. hedda østberg amundsen og anna svendsen kommer inn i troppen for å gå distanserenn, mens julie bjervig drivenes skal gå sprint.
  Newcastle bekrefter: Sportsdirektøren «i fryseboksen»

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:16.42)
  i en kort pressemelding mandag ettermiddag bekrefter newcastle united at klubbens sportsdirektør, dan ashworth, er «i fryseboksen». det skjer etter flere dager med rykter om at han er ønsket av manchester united, og at ashworth selv skal være interessert. newcastle bruker uttrykket «gardening leave», som betyr at en arbeidstaker er i karantene fra å ta en annen jobb. i dette tilfellet kan ikke ashworth bare gå fra jobben i newcastle til manchester united ettersom ashworth er i en slags karantene, eller fryseboksen, om du vil. – vi er naturligvis skuffet over at dan har bestemt seg for å slutte, men vår spennende reise stopper ikke av den grunn, og prosessen med å rekruttere en ny sportsdirektør begynner med en gang, heter det i pressemeldingen fra newcastle.


  Friidrettsstjernen Katir utestenges i to år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:16.56)
  spanske mohamed katir har innrømmet et brudd på antidoping-reglene og blir derfor utestengt i to år. grunnen er at han ved tre tilfeller ikke har levert dopingtester. alle resultater etter 10. okotber i fjor slettes. han beholder med andre ord vm-sølvet på 5000 meter fra budapest i fjor sommer.

  Ceferin kan få en ekstra periode - stiller ikke til gjenvalg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:12.12)
  som ventet ble endringer av uefas statutter vedtatt på torsdagens kongress. det kan gi aleksander ceferin mer tid som toppsjef for europeisk fotball. det kontroversielle forslaget fikk et klart flertall. likevel har uefa-toppen har bestemt seg for å ikke stille til gjenvalg som uefa-president i 2027. – etter en viss periode har alle organisasjoner behov for friskt blod. hovedgrunnen er imidlertid at jeg ikke har fått bruke mye tid med familien min de siste sju årene, og det samme vil være tilfellet de neste tre, sa ceferin på en pressekonferanse etter uefa-kongressen. norges fotballforbund bestemte seg først helt på oppløpet å støtte lovpakken. – vi er en liten gjeng her som har grublet og tvilt oss fram til at vi kommer til å stemme for dette forslaget, sa nff-president lise klaveness til tv 2 i forkant av avstemningen. ceferin har sittet som uefa-president siden 2016. han ble valgt etter at michel platini ble presset ut av toppvervet. året etter vedtok kongressen at forbundsstyrets medlemmer kun kan sitte i maksimalt tre perioder (tolv år). med torsdagens vedtektsendring teller ikke lenger ceferins tre første år som uefa-president som hans første periode. det åpner for at sloveneren kan søke gjenvalg i 2027 og forbli i rollen fram til 2031. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »