Hovedsiden

Liten annonse
  Midtjylland stenger trening – vil ha ro rundt spillerne etter dramatisk sykdomsbeskjed

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:09.38)
  den danske fotballklubben midtjylland gir verken publikum eller medier tilgang til onsdagens trening. årsaken er situasjonen rundt kristoffer olsson, som ligger i respirator. midtjylland skriver på x at alle i klubben er sterkt preget av situasjonen med den svenske landslagsspilleren. han mistet bevisstheten hjemme hos seg selv 20. februar. – alle i fc midtjylland er preget av kristoffers situasjon, derfor er dagens trening stengt for media og tilskuere, heter det i en uttalelse. olsson er rammet av en akutt sykdom relatert til hjernen. sykdommen skyldes ikke selvskading eller ytre faktorer, opplyste klubben hans tirsdag. et team av medisinske eksperter jobber på høygir for å stille en diagnose, slik at riktig behandling kan settes i gang. svensken har vært omringet av sin nærmeste familie siden sykehusinnleggelsen, og deler av superligaklubbens stab har også besøkt fotballspilleren. midtjylland har vært tydelige på at de ikke har flere kommentarer i sakens anledning, men at den vil melde ut eventuell ny informasjon i saken. (ntb)


  Medier: Gransker OL-sjefens lønnsutbetalinger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 6. februar 2024 KL:10.06)
  sjefen for organisasjonskomiteen til ol i paris 2024, tony estanguet, er nå under gransking fra fransk økokrim. det melder blant annet nyhetsbyrået afp, som skal ha fått tilgang til informasjonen fra en anonym kilde. vg omtalte saken først i norge. etterforskningen skal ha startet forrige uke. ifølge afp tjener estanguet om lag tre millioner kroner før skatt, i tillegg kan han få bonuser på opp mot 20 prosent. den tidligere ol-mesteren i padling bruker sitt eget selskap til å fakturere arrangørkomiteen for lønn, og kan på den måten omgå regler som tilsier at personer tilknyttet organisasjoner med samme status som ol-komiteen ikke kan tjene mer enn en viss sum per år. i oktober 2023 ble det kjent at fransk økokrim gjennomførte en razzia mot kontorene til ol-arrangørene. ol i paris går av stabelen 26. juli.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »