Hovedsiden

Liten annonse
  13-åring med rekord – debuterte som proffspiller i USA

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (mandag 2. oktober 2023 KL:07.43)
  da`vian kimbrough har satt ny rekord i usa som yngste fotballspiller på proffnivå. han kom på banen i en alder av bare 13 år og vel sju måneder. det skjedde for sacramento republic på andre nivå. 180 centimeter høye kimbrough ble byttet inn etter 87 minutter i 2-0-seieren over las vegas lights. ifølge the athletic kom han til sacramentos akademi som 11-åring. angriperen er tilgjengelig for landslagsspill både for usa og mexico. han har bøttet inn mål på yngrelag, ofte i kamper mot spillere to-tre år eldre enn ham selv.

  Europa vant Ryder Cup etter nervepirrende avslutning - Hovland historisk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 1. oktober 2023 KL:17.07)
  europa hadde en ledelse på fem poeng før avslutningsdagen i ryder cup. der trengte de fire av de tolv tilgjengelige poengene og europa sendte ut sine største stjerner fra start. viktor hovland var blant dem som sikret tidlige poeng for europa, som tidlig gikk fra å lede 10,5-5,5 før dagen til 14-8. da trengte de bare et halvt poeng til for å ta seieren, men etter hvert var det amerikanerne som begynte å innkassere poengene. matt fitzpatrick hadde muligheten på stillingen 14-8, men bommet med sin birdieputt på hull 18. istedenfor var det i den neste siste kampen at seieren til slutt ble sikret, da tommy fleetwood sikret seg en ledelse på to hull med to hull igjen å spille - slik at han dermed var sikret det nødvendige halve poenget for europa. de siste kampene er ikke ferdigspilt i skrivende stund. for viktor hovland ble det en meget god ryder cup, hvor noterte seg for 3,5 av 5 poeng i de fem kampene han spilte. hovland ble i 2021 den første nordmannen som spilte i ryder cup og han er følgelig med årets seier den første nordmannen som vinner ryder cup. suzann pettersen har flere ganger vært på vinnerlaget til europa i solheim cup, den kvinnelige ekvialenten til ryder cup.

  United-spiller Antony får trene og spille kamper igjen etter voldsanklager

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 29. september 2023 KL:12.17)
  manchester united har besluttet at brasilianeren antony igjen er aktuell for å trene og spille kamper med klubben til tross for at han etterforskes for vold. det opplyser premier league-klubben på egne nettsider fredag. «siden påstandene først ble fremsatt i juni, har antony samarbeidet med politiet i både brasil og storbritannia, og han fortsetter å gjøre det», skriver united. «som antonys arbeidsgiver har manchester united bestemt at han vil gjenoppta treningen på carrington, og være tilgjengelig for å spille kamper, mens politiets undersøkelser fortsetter. dette vil skje i påvente av videre utvikling i saken», skriver klubben videre. en tidligere kjæreste har anklaget antony for vold. united-spilleren har vært i brasil siden han møtte til landslagssamling i begynnelsen av måneden. han ble sendt hjem fra den samlingen med beskjed om at han ikke får være del av landslaget mens etterforskningen pågår.  Positive nyheter for Manchester United – nøkkelspillere tilbake i trening

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:12.56)
  stjerneduoen raphaël varane og mason mount gjorde begge comeback på manchester uniteds treningsfelt før onsdagens storkamp mot bayern münchen i mesterligaen. det skriver den engelske storklubben på sine hjemmesider. nysigneringen mount har fått en tøff start i manchester united-trøyen etter overgangen fra chelsea, og 24-åringen har ikke vært på banen siden han pådro seg en skade mot tottenham i andre serierunde. varane måtte på sin side forlate banen midtveis i hjemmekampen mot nottingham forest runden etter. i fraværet av franskmannen har united hatt trøbbel defensivt. de rødkledde fra manchester har slitt i sesonginnledningen, og fasiten etter sesongens fem første seriekamper er kun seks poeng. opp til byrival manchester city på tabelltopp er avstanden allerede ni poeng. mandag ble det klart at aaron wan-bissaka mister flere uker med en hamstringskade. også luke shaw (skadd), antony (midlertidig pause etter voldsanklager) og jadon sancho (disiplinærtrøbbel) er blant nøkkelspillerne som er for øyeblikket er utilgjengelige. (ntb)


  Bekreftet: Spania-streik stopper landskamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. september 2023 KL:16.07)
  nesten hele den spanske troppen som vant vm-gull forrige måned, fortsetter protesten mot sitt eget fotballforbund. spillerne vil ikke spille med det første. det kom fram i en uttalelse som ble sluppet rett før spanias nye landslagssjef montse tomé skulle bli presentert for pressen. hun skulle fredag også ta ut sin første tropp. så å si hele vm-laget med 23 spillere nekter å spille spanias nasjonsligakamper mot sverige og sveits. i alt 39 spillere har gjort seg utilgjengelige for landslaget. marca har skrevet at det ble avholdt et møte sent torsdag kveld, hvor alle de 23 verdensmesterne var til stede. de ble sammen med spillerforeningen enige om å utarbeide en felles uttalelse. etter vm-suksessen har både landslagssjef jorde vilda og fotballpresident luis rubiales måttet gå. rubiales valgte å trekke seg etter at han kysset jenni hermoso under feiringen, mens vilda fikk sparken grunnet uenigheter med store deler av spillertroppen. før vm trakk også 12 spillere seg fra landslaget. (©ntb)

  Manoharan blir midlertidig trener for Haugesund: – Den best egnede til å overta

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 10. september 2023 KL:16.17)
  sancheev manoharan (37) tar over som midlertidig trener for haugesund etter jostein grindhaug. det skriver klubben på sin nettside. haugesund har første trening etter landslagspausen søndag kveld, hvor da manoharan skal lede troppen. – for oss har det vært helt avgjørende å få nye stemmer inn mot spillergruppa. sancheev er en faglig sterk og tydelig leder som vi tror er den best egnede til å overta hovedtreneransvaret på kort sikt. han kjenner klubben, har et stort eierskap til både den og oppgavene som venter og vil revitalisere spillergruppa før høsten som ligger foran oss, sier sportslig leder eirik opedal. manoharan har jobbet som utviklingssjef i klubbens akademi og har tidligere jobbet i danske agf. klubben skriver også at assistenttrenerne espen bull-tornøe og even sel går over i andre oppgaver, men at det øvrige støtteapparatet fortsetter i sine nåværende funksjoner. grindhaug trakk seg som haugesund-trener på mandag ettersom han mener at tiden er inne for å la andre ta over. grindhaug vil likevel være tilgjengelig som rådgiver til manoharan fram til ny fast hovedtrener er på plass. (ntb)

  Test: Den billigste og dyreste versjonen av Nissan Leaf

  Kilde: Bil24 | Publisert: (søndag 10. september 2023 KL:10.25)
  nissan leaf er nå tilgjengelig for kun 199.900 kroner, da med det minste batteriet på 39 kwh og i utstyrsnivå visia. vi har testet denne, samt topputgaven nissan leaf e+ tekna med 59 kwh batteri for å best finne ut hva man får, eller snarere ikke får, dersom du går for den billigste utgaven. nissan […] innlegget test: den billigste og dyreste versjonen av nissan leaf dukket først opp på bil24.no.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »